Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Χαλκίδα: Εξαρθρώθηκε σπείρα ανηλίκων με... αδυναμία στα δίκυκλα

Σπείρα ανήλικων που έκλεβε συστηματικά μοτοσικλέτες και μοτοποδήλατα, στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας, έπεσε στα χέρια της αστυνομίας.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τρεις νεαρούς, ηλικίας 15, 14 και 15 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών και κλοπής τροχοφόρου.

Επίσης ταυτοποιήθηκε ένας ακόμη νεαρός που κατηγορείται για συμμετοχή στις κλοπές των δικύκλων αλλά και ένας 13χρονος ο οποίος κατηγορείται για αποδοχή και διάθεση προϊόντων κλοπής.

Οι δύο τελευταίοι δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης της αυτόφωρης διαδικασίας.

Όπως γράφει το EVIAZOOM, το μεσημέρι της Παρασκευής οι τρεις συλληφθέντες έκλεψαν μία μοτοσικλέτα, ιδιοκτησίας 58χρονου, που ήταν σταθμευμένη έξω από το σπίτι του στη Χαλκίδα και διέφυγαν με αυτή.

Στην προσπάθειά τους όμως να ξεφύγουν ο ένας από τους δύο 15χρονους έπεσε από το δίκυκλο, χωρίς να τραυματιστεί και συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, που είχαν ενημερωθεί για το περιστατικό και είχαν σπεύσει το σημείο.

Παράλληλα οι δύο συνεργοί του το έβαλαν στα πόδια προς άγνωστη κατεύθυνση, εγκαταλείποντας την μοτοσικλέτα, η οποία δόθηκε στον ιδιοκτήτη της έχοντας υποστεί εκτεταμένες υλικές ζημιές .

Από την έρευνα προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας των δύο δραστών, οι οποίοι εντοπίστηκαν μετά από έρευνα στα σπίτια τους και συνελήφθησαν.

Όπως διαπιστώθηκε ο ένας από τους δύο 15χρονους συλληφθέντες, μαζί με τον 14χρονο και έναν ακόμη συνομήλικο συνεργό τους, που ταυτοποιήθηκε, είχαν δημιουργήσει σπείρα και με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά έκλεβαν μοτοσικλετες και μοτοποδηλάτα από διάφορες περιοχές της Χαλκίδας.

Στη σπείρα συμμετείχε και ο δεύτερος 15χρονος που συνελήφθη κατα την απόπειρα της μοτοσικλέτας του 58χρονου.

Τα κλεμμένα δίκυκλα τα πωλούσαν στον 13χρονο συνεργό τους, ο οποίος κατηγορείται για αποδοχή και διάθεση προϊόντων κλοπής.

Στο πλαίσιο της παράνομης δράσης τους, τα μέλη της σπείρας διέπραξαν τουλάχιστον 17 κλοπές δικύκλων, από τα οποία τα 13 έχουν ήδη βρεθεί και επιστραφεί στους ιδιοκτήτες τους.

Σε εσωτερικούς και υπαίθριους χώρους στην περιοχή της Κανύθου Χαλκίδας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα εξαρτήματα που ανήκουν σε ορισμένα από τα κλεμμένα δίκυκλα.

Τις έρευνες και προανακριτικό έργο ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ εξετάζεται η τυχόν εμπλοκή των μελών της σπείρας και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις

Οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας και διατάχθηκε η κράτησή τους και η παραπομπή τους την Δευτέρα ενώπιον του κ. Ανακριτή Χαλκίδας. 

ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟ: Τράπεζα Εύβοιας: Θα έχουμε εκπλήξεις ή μια από τα ίδια;


Στις 20.00 θα τελειώσει η ψηφοφορία για την εκλογή ΔΣ στην Τράπεζα της Εύβοιας και θα έχουμε το νέο ΔΣ. 

Πολλοί λένε ότι θα  έχουμε εκπλήξεις και άλλοι ότι  ο κ.  Παπαγρηγορίου θα είναι και πάλι ο πρόεδρος του ΔΣ της τράπεζας.







ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΤΣΑΥΤΗΣ

Οι επώνυμοι επέλεξαν STAVENTO ! - ΦΩΤΟ

 Σπύρος Μπιμπίλας, Άντζυ Νομικού , Σπύρος Θεοδόσης, Ανθή Αγγελοπούλου, Δημήτρης Γιώτης, Κώστας Παύλου Παναγιωτόπουλος, Λιζέτα Νικολάου & Μάκης Δελαπόρτας
 Με ένα λαμπερό πάρτι και παρουσία πολλών επώνυμων καλεσμένων, εγκαινίασε το ανανεωμένο STAVENTO cafe-bar-restaurant,τη νέα καλοκαιρινή σεζόν.

 Σπύρος Μπιμπίλας, Στέλα Γιαμπουρά , Δημήτρης Γιώτης, Μικαέλα Αμπρουνταν & Κώστας Παύλου Παναγιωτόπουλος
Άνθρωποι από τον επιχειρηματικό και καλλιτεχνικό χώρο, δημοσιογράφοι αλλά και φίλοι τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με τις μουσικές επιλογές της Μυρτώς Κάζη.

Στέλλα Γιαμπουρά , Μιχάλης Θαλάσσης
Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την όμορφη θέα από την προνομιακή θέση του STAVENTO cafe-bar-restaurant που κυριολεκτικά βρίσκεται μέσα στη θάλασσα. Το φαγητό του Σεφ Δημήτρη Νίκολη  ειδικά για τη συγκεκριμένη  εκδήλωση, συνοδευόμενο από το υπέροχο Astoria Moscato Lounge του Μάρκου Πανέττα ολοκλήρωσαν την όμορφη βραδιά.

Στα decks η Μυρτώ Κάζη
Μεταξύ αυτών που βρέθηκαν στην όμορφη εκδήλωση διακρίναμε τους: Αλίκη & Ξένια Λαιμού, Κίττυ Νομικού, Μάρκο Πανέττα, Αλέξανδρο Αναγνωστόπουλο , Κώστα Παναγιωτόπουλο ( bar- bar), Σπύρο Μπιμπίλα, Σπύρο Θεοδόση, Μάκη Δελαπόρτα, Λιζέτα Νικολάου, Μαίη Καλεμκερή , Γιάννη Νικολαράκος , Ανθή Αγγελοπούλου, ΣτέλιοnΚαλλιανιώτη, Δημήτρη Γιώτη, Στέλλα Γιαμπουρά, Κωνσταντίνo Ραβνιοτώπουλο, Ερμόλαο Ματθαίου, Αργύρη Στραβελάκη, Γιάννη Μωραίτη, Μαρίνα Τσαμπά, Μαρηκαίτη Πάλλα, Βαγγέλη Αντωνάτο, Βίκυ Εξιόγλου,  κ.άλλοι

Κωνσταντίνος Ραβνιωτόπουλος & Ερμόλαος Ματθαίου 
Τη φωτογραφική κάλυψη της βραδιάς την είχε ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος Pick me

STAVENTO: Διεύθυνση

Καραολή & Δημητρίου 1
Χαλκίδα
Τ.Κ.:
 34100
Τηλέφωνο:
22210 88110

Χαρτοπόλεμος ανακοινώσεων για το έργο στο Στόμιο


Οι κάτοικοι της περιοχής περιμένουν να δουν τελειωμένο το έργο και κανέναν δεν απασχολούν οι ανακοινώσεις. Σε ...χαρτοπόλεμο ανακοινώσεων έχουν επιδοθεί τις τελευταίες μέρες ο Δήμαρχος Κύμης-Αλιβερίου ...Δημήτρης Θωμάς, ο πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Εύβοιας Γιώργος Μπουραντάς και ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανέστης Πίσχινας.

Οι δύο τελευταίοι κατηγορούν τον πρώτο ότι κάνει κινήσεις εντυπωσιασμού,με σκοπό να εισπράξει προσωπικά πολιτικά οφέλη και ο Δήμαρχος απαντάει υπεραμυνόμενος των ενεργειών του και υποστηρίζει ότι οι πράξεις του έχουν σκοπό να διαφυλάξουν το δημόσιο συμφέρον.

Το ζήτημα είναι ότι αυτό το ...γαϊτανάκι ανακοινώσεων δεν οδηγεί πουθενά και σε τελική ανάλυση δεν ενδιαφέρει και κανένα. Οι κάτοικοι της περιοχής, αλλά και οι τουρίστες, που θα επισκεφτούν το καλοκαίρι την Κύμη και την Σκύρο, θέλουν να τελειώσει ο δρόμος, για να μπορούν να μετακινηθούν άνετα και με ασφάλεια.

Όλα τα υπόλοιπα είναι ...λόγια του αέρα. Το έργο να τελειώσει και μετά ας τσακωθούν όσο θέλουν οι πολιτικοί παράγοντες του νομού για την πατρότητά του.


egnomi.gr

Βόρεια Εύβοια: Εύβοια: Έτρεξε και γλύτωσε τον φίλο του από τον θάνατο!

Ήταν βράδυ, όταν άνοιξε την πόρτα του διαμερίσματος και είδε τον αγαπημένο του φίλο, κρεμασμένο από το ταβάνι.

Αστραπιαία έτρεξε σε κλάσματα δευτερολέπτων, τον αγκάλιασε και αμέσως έβγαλε την θηλιά.
"Τι πας να κάνεις;" του είπε και τον κράτησε με όση δύναμη είχε στην αγκαλιά του.

Από την μία ήταν σοκαρισμένος και από την άλλη χαρούμενος μιας και έσωσε μία ζωή.

Δεν χρειάστηκε να το πάει σε νοσοκομείο μιας και ήταν καλά.

Μόνο τα σημάδια της θηλιάς είχαν μείνει στον λαιμό του που μαρτυρούσαν το περιτσατικό.

Ο άτυχος άντρας ήταν επισκέπτης και είχε πάει για διακοπές στην βόρεια Εύβοια.

Αφού ο φίλος του ήταν καλά, δεν έδωσαν έκταση στο συμβάν μιας και ο ίδιος δεν ήθελε να το συζητάει.

Άγνωστα παραμένουν και τα αίτια της πράξης του.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...