Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

Στη δραχμή και γρήγορα!

Η Αργεντινή χρεοκόπησε και είναι φαβορί για το Μουντιάλ. Ε, αν είναι έτσι, να επιστρέψουμε στη δραχμή και γρήγορα!

1) Σοκ από το σοβαρό τραυματισμό της Μαρίας Αναγνωστάκη, συζύγου του πρώην δημάρχου Δημήτρη. Την παρέσυρε μηχανάκι στη Χαϊνά και η "Γνώμη" εξασφάλισε όλες τις σημαντικές λεπτομέρειες του γεγονότος.

2) Πάνω στην άμπωτη: Στην παραλία της Λιανής Αμμου έκανε βίντεο κλιπ ο Νίκος Απέργης με κάτι πολύ ωραία κοριτσάκια γύρω του κι εμείς ήμασταν εκεί για τις απαραίτητες φωτό.

3) Η τραγική κατάληξη...: Η θάλασσα ξέβρασε το πτώμα του άτυχου νέου Πάρη Καλτσά μετά από δύο εβδομάδες άκαρπων προσπαθειών για τον εντοπισμό του.

4) Τάξις και νομιμότης: Πάει για σφράγισμα το Τουριστικό στο Φρούριο, αφού κοινοποιήθηκε στο Δήμο η πρωτόδικη απόφαση, η οποία επιβεβαιώνει τις οικοδομικές παρανομίες στο χώρο. Αλλο ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ της "Γνώμης".

5) Ποια τουριστική πράκτορα της Χαλκίδας φέσωσε το γνωστό τηλεμέντιουμ Νίκος Χορταρέας; Τον καταγγέλλει επωνύμως και τα λέει έξω από τα δόντια!

6) Μεγάλο αφιέρωμα στο Μουντιάλ που ξεκινά! Τι ζητά ένας άντρας από τις γυναίκες για το μήνα που έρχεται, πού θα δείτε τα ματς και από πού θα παραγγείλετε delivery.

7) Αυτά είναι! Καταδίωξε τον τσαντάκια και πήρε πίσω την τσάντα της! Αυτό είναι που λέμε "πήρα το δίκιο στα χέρια μου".

8) Τρεις σφαίρες έριξαν σε νεαρό πατέρα στα Φύλλα μπροστά στα μάτια των παιδιών του. Τα πράγματα έχουν αγριέψει δίχως άλλο...

Η "Γνώμη" σε καμιά ωρίτσα θα είναι στα περίπτερα με όλη την επικαιρότητα του νομού. Μην τη χάσετε.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...