Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

O Περγαντάς στη Σκύρο

Το Σάββατο 08/10/2011 ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Κλέαρχος Περγαντάς θα βρίσκεται στην Σκύρο, όπου στις 11:00 θα γίνει συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σκύρου, στην αίθουσα του Δημαρχείου, παρουσία συνεργατών Περιφερειακών Συμβούλων, εκπροσώπων φορέων και υπηρεσιακών παραγόντων του νησιού, όπου θα συζητηθούν τα προβλήματα του Δήμου Σκύρου.

ΠΑΡΤΙ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ του ΘΕΑΤΡΟΥ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ οργανώνει ΠΑΡΤΙ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ Την Κυριακή 16/10 στο μπαρ ΚΛΕΙΔΙ στον οδό Ερμού (Πεζόδρομος) στην Χαλκίδα.

ΤΟ ΠΑΡΤΙ οργανώνεται για τα  30 ΧΡΟΝΙΑ από την ϊδρυση ώς Σωματείο του ΘΕΑΤΡΟΥ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (1981-2011)
Η ανάγκη για πολιτιστική δράση σε όλες τις πόλης και τα πιο απομακρυσμένα χωριά της Ελλάδας την δεκαετία του 80 οδήγησε στην ίδρυση δεκάδων χιλιάδων συλλόγων και θεατρικών ομάδων που κράτησαν ζωντανά τα χωριά και τις πόλης (πολιτιστικά) για τουλάχιστον δύο δεκαετίες.
Σήμερα  κάτω από τις γνωστές συνθήκες αλλά και το αβέβαιο αύριο συσπειρώνονται και πάλι θέλοντας 
 με αυτόν τον τρόπο να δηλώσουν την ανάγκη για δράση πολιτιστική αλλά και αντίσταση στην μαυρίλα και την καταχνιά που απλώνετε στη χώρα.
Το θέατρο Χαλκίδας άστεγο μα με συνέπεια καλεί φίλους και μέλη παλιά και νέα νέους και νέες που θέλουν να βρεθούν σε ένα περιβάλλον έξω από τα (δεδομένα) της πόλης να έρθουν να μιλήσουμε , να προβληματιστούμε, να τσουγκρίσουμε τα ποτήρια όπως παλιά, να ακούσουμε μουσικές από το παρελθόν και να μάθουμε να αγγίζουμε ο ένας τον άλλον στους ρυθμούς του ξεχασμένου μπλουζ.
Θα κάνουμε μαζί ένα ταξίδι μνήμης στην ιστορία του θεάτρου στην πόλη και ένα μεγάλο ταξίδι στις μουσικές της 10ετίας του 80
ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΜΕ ΠΟΤΟ 8 ΕΥΡΩ
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 8:30

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...