Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

«Εκπαίδευση των παιδιών Ρομά»


Το Πρόγραμμα «Εκπαίδευση των παιδιών Ρομά» εντάσσεται στο επιχειρησιακό πρόγραμμα του Υ.Π.Δ.Β.Μ.Θ. «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» 2010-2013. Με την υλοποίηση του εν λόγω Προγράμματος επιχειρείται η βελτίωση των συνθηκών ένταξης στο εκπαιδευτικό σύστημα μαθητών Ρομά που απειλούνται με εκπαιδευτική ανισότητα και περιθωριοποίηση. Μέσω του Προγράμματος, επιδιώκεται η ενδυνάμωση των σχολικών μονάδων με στρατηγικές που ενθαρρύνουν τη διαπολιτισμική κατανόηση, την επικοινωνία και τη συνεργασία. Στα σχολεία πραγματοποιούνται παρεμβάσεις ευαισθητοποίησης, ενημέρωσης και υποστήριξης και διανομή μέρους του εκπαιδευτικού υλικού.

ΣΚΑΙ: Ανακαλείται η άδεια της Συνεταιριστικής Τράπεζας Εύβοιας

Στην ανάκληση της άδειας λειτουργίας τριών συνεταιριστικών τραπεζών, Δυτικής. Μακεδονίας, Δωδεκανήσου και Ευβοίας, προχώρησε η Τράπεζα της Ελλάδος. Οι καταθέτες των τραπεζών είναι πλήρως εξασφαλισμένες, καθώς το σύνολο των καταθέσεων -οι οποίες ανέρχονται σε περίπου 400 εκατ. ευρώ- μεταφέρεται στην Alpha Bank.

Χαλκίδα: Ξήλωνε δημοτικά καλώδια φωτισμού

Δεν πρόλαβε να προκαλέσει μπλακ άουτ στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας ένας 43χρονος «κυνηγός» χαλκού που έβαλε στο μάτι τα καλώδια ηλεκτροδότησης του Δήμου

Χαλκίδα: Είχε καταδικαστεί για ναρκωτικά και κυκλοφορούσε ελεύθερος...

Συνελήφθη 28χρονος ημεδαπός στη Χαλκίδα, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για εμπορία ναρκωτικών ουσιών


Συνελήφθη, χθες (07-12-2013) το βράδυ στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β ΄ ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας, ένας 28χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε η από 19-11-2013 απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Χαλκίδας.

Αρτάκη: Είχε ρημάξει καταστήματα και παιδικούς σταθμούς

Οκτώ περιπτώσεις κλοπών, οι δύο σε παιδικούς σταθμούς εξιχνιάστηκαν από το αστυνομικό τμήμα Αρτάκης. Συνελήφθη ένας 44χρονος Έλληνας.


Ο 44χρονος διέπραττε κλοπές σε καταστήματα και παιδικούς σταθμούς, στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Αρτάκης

Και Χαλκιδέοι στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα διόδια Αφιδνών

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιείται στον σταθμό των διοδίων Αφιδνών, κατά της εγκατάστασης νέων διοδίων στους ανισόπεδους κόμβους Βαρυμπόμπης και Αγίου Στεφάνου, καθώς και για τις αυξήσεις στις τιμές των διοδίων, από τους δήμους Ωρωπου. Κηφισιάς, Χαλκίδας και μέλη του κινήματος «Δεν πληρώνω» και άλλων οργανώσεων.

Συνεστίαση του ΚΚΕ στο Νεοχώρι

Η συνεστίαση του ΚΚΕ για τα 95 χρόνια ίδρυσης του κόμματος θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου. Συνεστίαση του ΚΚΕ στο Νεοχώρι Ευβοίας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...