Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Σεμινάριο από την Ένωση Μηχανικών Δημοσίων Υπαλλήλων Διπλωματούχων Ανώτατων Σχολών Ευβοίας

Η Ένωση Μηχανικών Δημοσίων Υπαλλήλων Διπλωματούχων Ανώτατων Σχολών Ευβοίας διοργανώνει το πρώτο πιστοποιημένο σεμινάριο επιμόρφωσης με θέμα «Κωδικοποίηση Νομοθεσίας Δημοσίων έργων, πρότυπα-προδιαγραφές-κανονισμοί» για μηχανικούς δημοσίου, από 25 έως 29 Νοεμβρίου του 2013 στη Χαλκίδα. 


Το σεμινάριο πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Επιμόρφωσης του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης και τον ΣΗ.ΜΥ.Δ.Υ.Ε.

Λευκαντί: Καπνοί σε πλοίο

Ανησυχία προκλήθηκε χτες το πρωί στην περιοχή Λευκαντί της Εύβοιας, καθώς περαστικοί παρατήρησαν καπνούς σε διερχόμενο πλοίο. 


Η χαμηλή του ταχύτητα τους έκανε να ανησυχήσουν και να τηλεφωνήσουν στις λιμενικές αρχές.

Πρόγραμμα απασχόλησης στην Εύβοια

Οι βασικές ενέργειες της Πράξης αφορούν στην προετοιμασία των ανέργων ωφελουμένων


Εγκρίθηκε από την Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή του ΠΕΠ Στερεάς Ελλάδας η υλοποίηση του προγράμματος “Τοπικά Σχέδια για την Απασχόληση προσαρμοσμένα στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας στο Νομό Εύβοιας”, που περιλαμβάνει την προώθηση στην αγορά εργασίας 50 ανέργων και την υποστήριξη 20 αγροτών ή/και νέων επιστημόνων. Το πρόγραμμα εντάσσεται στο Ε.Π. Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού 2007-2013, του ΕΣΠΑ και χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

Ο Αναγνωστάκης για την καθυστέρηση στην υλοποίηση του συστήματος εισροών - εκροών στα βενζινάδικα

Ερώτηση προς το Υπουργείο Οικονομικών κατάθεσαν από κοινού οι βουλευτές της Δημοκρατικής Αριστεράς Δημήτρης Αναγνωστάκης και Ασημίνα Ξηροτύρη Αικατερινάρη, σχετικά με τις καθυστερήσεις στην εγκατάσταση του υποπρογράμματος εισροών – εκροών, που θα επέτρεπε την παρακολούθηση των καυσίμων στα σημεία λιανικής πώλησης από τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων.

Το Μπαζάρ του ειδικού Δημοτικού σχολείου Χαλκίδας


Τα μέλη του  Β! Κ.Α.Π.Η.  Χαλκίδας (Κάνηθος) έφτιαξαν και πρόσφεραν για το Μπαζάρ του ειδικού Δημοτικού σχολείου Χαλκίδας που θα εγκαινιαστεί την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα, γλυκά, ποτά, γλυκά του κουταλιού, διάφορες Χριστουγεννιάτικες κατασκευές, όπως : Εικόνες, κεριά, διακοσμητικά διάφορα, κ.λ.π.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...