Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Eπικίνδυνο τηλεφωνικό μπέρδεμα στο Δήμο Χαλκιδέων.

Kάποιοι προφανώς κάνουν πλάκα με τα τηλέφωνα του δήμου Xαλκιδέων. Aπό χθες το πρωί, το τηλεφωνικό κέντρο (22210-22314) δεν λειτουργεί. Aυτό, όμως, είναι πλέον συνηθισμένο φαινόμενο.

Tο επικίνδυνο μπέρδεμα είναι άλλο. Συγκεκριμένα, ο δήμος Xαλκίδας στην ιστοσελίδα του, αναφέρει το 22210-73666, ως τηλέφωνο επικοινωνίας με τη δημοτική αστυνομία. Όσες φορές και αν το καλέσαμε, όμως, απάντησε στην κλήση το EKAB.

O τηλεφωνητής δεν απόρησε με το μπέρδεμα, αφού «αυτό είναι το τηλέφωνο του EKAB», όπως μας είπε. Tο σωστό τηλέφωνο της δημοτικής αστυνομίας είναι το 22210-73777 και καλά θα κάνουν στην ιστοσελίδα του δήμου να το διορθώσουν.

Aκούγεται σαν ανέκδοτο να καλείς τη δημοτική αστυνομια και να σου έρχεται ασθενοφόρο, αλλά δεν είναι. Kάποιος μπορεί να χαροπαλέυει όταν το τηλεφωνικό κέντρο του EKAB είναι απασχολημένο με λάθος κλήσεις. egnomi.gr

Περλεπέ: Έγκαιρη λήψη μέτρων υπέρ των ρητινοσυλλεκτών

Η βουλευτής Εύβοιας του ΠΑΣΟΚ κυρία Κατερίνα Περλεπέ-Σηφουνάκη, κατέθεσε ερώτηση προς τους Υπουργούς. Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κυρία Τίνα Μπιρμπίλη και Οικονομικών κ. Γιώργο Παπακωνσταντίνου με την οποία ζητά να ληφθούν έγκαιρα όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να αποφευχθούν το τρέχον έτος τα προβλήματα που είχαν προκύψει το 2010, σχετικά με τις ενισχύσεις των ρητινοσυλλεκτών.

Όπως αναφέρει η βουλευτής, είναι ανάγκη να διασφαλιστεί το σύνολο του ποσού των ενισχύσεων που δικαιούνται οι ρητινοσυλλέκτες και να επιλυθούν άμεσα τα προβλήματα που υπάρχουν σε σχέση με την απόδοση των υλικών τα οποία παρέχει το κράτος στους ανθρώπους αυτούς, για τη συλλογή της ρητίνης.

Όπως δήλωσε η κ. Περλεπέ, σκοπός της ερώτησης αυτής όπως και της συνεχούς επικοινωνίας που έχει με τα αρμόδια Υπουργεία, είναι η αποφυγή των προβλημάτων που προέκυψαν τη χρονιά που πέρασε για τους ρυτινοσυλλέκτες, με την έγκαιρη κινητοποίηση όλων των αρμοδίων.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...