Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΟΡΥΦΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ

Την επόμενη εβδομάδα  ο  Περιφερειάρχης  Στερεάς  Ελλάδας  κ. Κλέαρχος   Περγαντάς   θα  βρίσκεται στις Βρυξέλλες  όπου θα έχει συνάντηση εργασίας με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
      Συγκεκριμένα, την Δευτέρα 28/11/2011 θα έχει συνάντηση εργασίας με τον Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και  αρμόδιο για τις Οικονομικές, Νομισματικές Υποθέσεις και τη Ζώνη του Ευρώ, κ. Olli Rehn (Όλι Ρεν), τον Επίτροπο αρμόδιο για την Περιφερειακή Πολιτική, κ. Johannes Hahn (Γιοχάνες Χαν), και την Επίτροπο αρμόδια για την Εκπαίδευση, τον Πολιτισμό, την Πολυγλωσσία και τη Νεολαία, κα Ανδρούλλα Βασιλείου.
      Την Τρίτη 29/11/2011, θα έχει ενημερωτική συνάντηση-συζήτηση με τους Ευρωβουλευτές κ. Σπύρο Δανέλλη και κ. Γιώργο Παπαστάμκο αναφορικά με τις προτάσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την μελλοντική Κοινή Αγροτική Πολιτική κατά την περίοδο 2014-2020 και την Ευρωβουλευτή κα Συλβάνα Ράπτη για θέματα Απασχόλησης και Εσωτερικής Αγοράς, όπως επίσης και συνάντηση εργασίας με τον Joseph Daul (Ζόζεφ Ντολ), Πρόεδρο της Ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο,  και τον  Horst Reichenbach (Χορστ Ράιχενμπαχ), Επικεφαλής της "Ομάδας Δράσης" της Ευρωπαϊκής Επιτροπής  για την Ελλάδα. 
        Θα ακολουθήσουν συναντήσεις εργασίας με τους Ευρωβουλευτές κ. Γιώργο Σταυρακάκη , Αντιπρόεδρο της Επιτροπής Περιφερειακής Ανάπτυξης και τον κ. Γιώργο Χατζημαρκάκη , Συντονιστή της Ομάδας των Φιλελευθέρων στην Επιτροπή Ελέγχου του Προϋπολογισμού, την κα Άννυ Ποδηματά (Αντιπρόεδρος ΕΚ), την κα Μαριέττα Γιαννάκου (Επικεφαλής ΚΟ ΝΔ στο ΕΚ) , την κα Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου (Αντιπρόεδρος ΕΚ) και την κα Μαριλένα Κοππά (Επικεφαλής ΚΟ ΠΑΣΟΚ στο ΕΚ), καθώς και συνάντηση εργασίας με την Επίτροπο αρμόδια για την Θαλάσσια Πολιτική και Αλιεία, κα Μαρία Δαμανάκη.
      Τέλος την Τετάρτη 30/11/2011, θα κάνει ενημερωτική επίσκεψη στο νέο Κέντρο Πληροφόρησης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου "Parlementarium" και θα έχει συναντήσεις εργασίας με τον Guy Verhofstadt (Γκι Βέρχοφστατ), Πρόεδρο της Ομάδας της Συμμαχίας των Φιλελευθέρων και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και τον Martin Schulz (Μάρτιν Σούλτς), Πρόεδρο της Ομάδας της Προοδευτικής Συμμαχίας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
      Οι  συναντήσεις αυτές γίνονται στα  πλαίσια συνεργασίας της ΕΝ.ΠΕ. με τους Έλληνες Ευρωβουλευτές .
Enhanced by Zemanta

Κάρυστος: Λύκοι όρμησαν στα αρνιά!

Πεινασμένοι φάνηκαν οι κλέφτες, οι οποίοι δεν προτιμούν να μπαίνουν στα σπίτια αλλά παίρνουν τα όρη και τα λαγκάδια και ορμάνε σαν λύκοι στα αρνιά.
Πιο συγκεκριμένα στους Καλλιανούς στην Κάρυστο, άγνωστοι άρπαξαν 30 αρνιά.
Δεν πήγαν στο μαντρί αλλά τα κυνήγησαν στο βουνό. Όπως είναι γνωστό τα αμνοερίφια στην συγκεκριμένη περιοχή είναι ελευθέρας βοσκής και τις περισσότερες ώρες βρίσκονται στο βουνό. Αργά το βράδυ οι ιδιοκτήτες τους, με ένα σφύριγμα τα καλούν και τα βάζουν στο μαντρί. Άτυχος αποδείχτηκε ένας 50χρονος βοσκός που στο σφύριγμα του ήρθαν τριάντα αρνιά λιγότερα. Κάλεσε την αστυνομία και δήλωσε την κλοπή που η αξία της φτάνει στα 3000 ευρώ.


evianews.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...