Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

ΠΥΚΝΟ μυστήριο για το θάνατο του 58χρονου στον ΟΤΕ Κύμης

ΠΥΚΝΟ μυστήριο καλύπτει την παρουσία του 58χρονου που κάηκε ζωντανός μέσα στο υπόγειο του ΟΤΕ Κύμης, από φωτιά που εκδηλώθηκε από άγνωστη αιτία.


Η ανακοίνωση του ΟΤΕ ως προς αυτό το σημείο είναι σαφεστάτη: 

"Στο εν λόγω κτίριο δεν υπήρχαν εργαζόμενοι ούτε προγραμματισμένη υπηρεσία για το Σαββατοκύριακο, και η παρουσία οποιουδήποτε ατόμου στο κτίριο δεν αιτιολογείται", αναφέρεται χαρακτηριστικά.

"Κατά πάσα πιθανότητα από εμπρησμό" η ΤΡΑΓΩΔΙΑ στον ΟΤΕ Κύμης

"Κατά πάσα πιθανότητα από εμπρησμό" μπήκε η φωτιά στο κτίριο του ΟΤΕ Κύμης , αναφέρει ο ΟΤΕ σε επίσημη ανακοίνωσή του και επισημαίνει:


"Ο ΟΤΕ ενημερώνει ότι σήμερα, Σάββατο 25 Ιανουαρίου, γύρω στις 10 το πρωί εκδηλώθηκε πυρκαγιά στο Αστικό Κέντρο (ΑΚ) Κύμης Ευβοίας του ΟΤΕ, κατά πάσα πιθανότητα από εμπρησμό. 

ΦΩΤΟ - Κύμη: Νεκρός από πυρκαγιά σε υπόγειο κτιρίου ΟΤΕ

Μεγάλη πυρκαγιά είναι σε  κτίριο του ΟΤΕ στο κέντρο της Κύμης στάθηκε η αιτία να χάσει τη ζωή του ένα άτομο που βρισκόταν στο υπόγειο.

Η κοπή της πίτας του Π.Α.Ο.Κ. (ΚΑΝΗΘΟΥ)

Η κοπή της πίτας του Π.Α.Ο.Κ. (ΚΑΝΗΘΟΥ) που έγινε χθες Σάββατο στο κοσμικό κέντρο “ΠΟΣΕΙΔΩΝΊΑ” είχε κοσμοσυρροή, τιμητικές διακρίσεις, πολύ κέφι και εκπλήξεις, όπως η συμμετοχή (στο μουσικό σχήμα του Γιώργου Λιάτη) του κορυφαίου μουσικού Δημήτρη Χιονά (μπουζούκι).    

Αναγνωστάκης: ΑΜΕΣΗ Συντήρηση παλαιάς γέφυρας Χαλκίδας

"Μετά από έγγραφη διαμαρτυρία του Οργανισμού Λιμένων Νομού Εύβοιας, για την άμεση ανάγκη συντήρησης και επισκευής  της παλιάς γέφυρας Χαλκίδας, παρατηρήσαμε το «γαϊτανάκι» του παραλόγου, σχετικά με την  εύρεση και υπόδειξη του υπευθύνου φορέα, που θα αντιμετωπίσει αυτές τις ανάγκες συντήρησης, λειτουργίας και επισκευών της γέφυρας της Χαλκίδας" τονίζει ο βουλευτής Εύβοιας της ΔΗΜΑΡ, Δημ. Αναγνωστάκης και επισημαίνει:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...