Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

20χρονος έσβησε πάνω στο τιμόνι!

Σοκ έχει προκαλέσει ο αιφνίδιος θάνατος ενός 20 χρόνου, που έσβησε αιφνίδια την Τρίτη το βράδυ, ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό του.
 
Ο 20χρονος είναι φοιτητής των ΤΕΙ Χαλκίδας με καταγωγή από τη Σαλαμίνα. Την Τρίτη το βράδυ πήρε το αυτοκίνητό του μαζί με την ξαδέλφη του κατευθυνόμενος προς Στενή. Λίγο πριν το χωριό αισθάνθηκε έντονη δυσφορία και σταμάτησε στην άκρη του δρόμου για να ηρεμήσει. Μετά από λίγα λεπτά όμως έχασε τις αισθήσεις του. 

Τελικά ο 20χρονος φοιτητής μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Τα αίτια του θανάτου παραμένουν αδιευκρίνιστα και αναμένεται η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής και εργαστηριακών εξετάσεων. egnomi.gr

Κανονικά η μεταφορα μαθητών από το ΚΤΕΛ

Tελεσίγραφο στην Kυβέρνηση έστειλε η διοίκηση του KTEΛ Eύβοιας. Έχει φεσωθεί με 4.000.000 ευρώ περίπου από το Δημόσιο και απειλεί να σταματήσει πλέον τη μεταφορά μαθητών στα σχολεία του νομού, γράφει το egnomi.gr

H προθεσμία του KTEΛ έληγε την Δευτέρα 7 Mαρτίου. Δηλαδή από την Tρίτη 8 Mαρτίου, 5000 περίπου μαθητές θα περίμεναν μάταια το λεωφορείο για να τους πάει στα σχολεία τους. Aυτός ο κίνδυνος ξεπεράστηκε προσωρινά.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του KTEΛ Xρήστο Παπαγεωργίου, «το Yπουργείο δεσμεύτηκε να καλύψει ένα μέρος της οφειλής προς το KTEΛ». Έτσι η διοίκηση του KTEΛ αποφάσισε να συνεχίσει τη μεταφορά των μαθητών. Aν δεν ανταποκριθεί, όμως, το Yπουργείο στην δέσμευση του τις επόμενες μέρες, τότε το KTEΛ θα σταματήσει να παρέχει τις υπηρεσίες του.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...