Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

1ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ Ε. ΧΑΪΝΑ

Α.Ο. ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ
Ο Αθλητικός Όμιλος Όλυμπος Γυμνού την Κυριακή 18 Αυγούστου 2013 και ώρα 18:00 διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία το πρώτο  τουρνουά ποδοσφαίρου στη μνήμη  του Ιωάννη Ε. Χαϊνά, ο οποίος είχε προσφέρει τις υπηρεσίες του ως ποδοσφαιριστής και αρχηγός της ομάδας επί 20 συναπτά περίπου έτη και απεβίωσε σε ηλικία 53 ετών στις 18 Αυγούστου 2012.

Τα αθλητικά σωματεία που συμμετείχαν  στο τουρνουά ήταν τα εξής: Α.Ο. Όλυμπος  Γυμνού, Α.Ο. Αμαρυνθιακός, Α.Ο. Δύστου και Α.Π.Σ. Παντριαδικός.

Α.Ο. ΔΥΣΤΟY
Μετά το τέλος των τεσσάρων τριαντάλεπτων αγώνων (αρχικοί αγώνες, μικρός και μεγάλος τελικός) απονεμήθηκαν κύπελλα και μετάλλια στους ποδοσφαιριστές και παράγοντες των αθλητικών σωματείων.

Α.Ο. ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ
Πλήθος κόσμου και φιλάθλων από το Γυμνό και την ευρύτερη περιοχή παρακολούθησαν το τουρνουά. Σκοπός των διοργανωτών είναι να διεξαχθεί και τον επόμενο χρόνο το συγκεκριμένο τουρνουά και να αποτελέσει θεσμό στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Εύβοιας.

Α.Π.Σ. ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ
Ο Αθλητικός Όμιλος Όλυμπος Γυμνού θέλει να ευχαριστήσει θερμά τη διοίκηση, την τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές των αθλητικών σωματείων που  συμμετείχαν στο τουρνουά για  την παρουσία τους.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Πλήθος επωνύμων στην κηδεία του Μιχάλη Ασλάνη

Από τις 10:00 το πρωί πλήθος συγγενών και φίλων του Μιχάλη Ασλάνη άρχισαν να συγκεντρώνονται  στον Ιερό Ναό της Ανάστασης του Λαζάρου, για να πουν το τελευταίο αντίο στον πρωτοπόρο της μόδας και πάνω από όλα τρυφερό και καλόκαρδο άνθρωπο, όπως τον χαρακτηρίζουν.

Από τους πρώτους που έφτασαν στην εκκλησία ήταν ο Φιλήμων , η Βάνα Μπάρμπα, ο Μάκης Τσέλιος, ο Βασίλειος Κωστέτσος, ο σχεδιαστής Κ. Μαυρόπουλος, η Τζένη Οικονόμου, η Λάουρα Χατζηβαγγέλη, η Μπέλλα Αδαμοπούλου (τρία από τα κορυφαία μοντέλα του τη δεκαετία του ΄80), ο δικηγόρος του Μιχ. Ασλάνη, Ανδρέας Γαβαλάς, ο διακοσμητής Νίκος Τζελέπης, ο ιδοκτήτης πρακτορείου μοντέλων Γιώργος Κουτούλιας.  Μεταξύ άλλων βρέθηκαν στην εκκλησία η Γωγώ Μαστροκώστα, ο Χάρης Σιανίδης, η Εύη Αδάμ, η Αννίτα Ναθαναήλ, η Νόνη Δούνια, η Κάλη Τσιλίδου  η Ρέα Τουτουνζή, η Σάσα Σταμάτη, ,και η Άντζελα Ευρυπίδη, ο επιμελητής των επιδείξεών του Χριστόφιλος Ασημανκόπουλος,

Με δάκρυα στα μάτια οι περισσότεροι από αυτούς μπήκαν στην εκκλησία όπου βρίσκεται το φέρετρο με το άψυχο σώμα του σχεδιαστή. Πάνω σε αυτό μια από τις φωτογραφίες του σε μια χρυσή κορνίζα. Μάλιστα, η Βάνα Μπάρμπα, ο Μάκης Τσέλιος και ο Βασίλειος Κωστέτσος ήταν στην πρώτη σειρά, απέναντι από τις αδερφές του, ενώ σε άσχημη κατάσταση ήταν ο καλός του φίλος Γ. Κουτούλιας, ο οποίος δεν άντεξε και βγήκε από την πλαϊνή πόρτα της εκκλησίας, καθώς και ο Τάκης Ζαχαράτος.(Φωτό από egnomi.gr)

Γαβαλάς – Δικηγόρος Ασλάνη: Επιμένω ότι ο Μιχάλης δεν αυτοκτόνησε

Επιμένει στην θέση του ότι δεν πρόκειται για αυτοκτονία ο δικηγόρος του Μιχάλη Ασλάνη Ανδρέας Γαβαλάς

«Τραγική απώλεια» χαρακτηρίζει τον θάνατο του Μιχάλη Ασλάνη ο δικηγόρος του, Ανδρέας Γαβαλάς, ο οποίος εκφράζει την ελπίδα να βρει τη γαλήνη εκεί που θα πάει.

«Τραγική απώλεια, ας τον αναπαύσει ο Θεός και πιστεύω ότι εκεί που θα πάει να βρει τη γαλήνη που δε βρήκε από ανθρώπους που εμπιστεύτηκε όσο ζούσε», δήλωσε ο κ. Γαβαλάς και υποστήριξε ότι δεν πρόκειται για αυτοκτονία του σχεδιαστή.

Όπως δήλωσε ο ίδιος είχε να μιλήσει περίπου 7 με 10 ημέρες με τον Μιχάλη Ασλάνη.

«Δεν το πιστεύω ότι ήταν αυτοκτονία. Ένας άνθρωπος με προβλήματα υγείας σε μια κατάσταση στρες, στενοχωρημένος από διάφορα θέματα, δεν θέλει και πολύ να πάθει ζημιά. Δεν είναι απαραίτητο ότι έχει αυτοκτονήσει. Ένας άνθρωπος με πολύ υψηλό σάκχαρο είναι πολύ εύκολο κάποια στιγμή να καταλήξει».

Επικήδειος Ασλάνη – Μπάρμπα: Πολλοί θα σε καπηλευθούν τώρα (βίντεο)

Ιδιαίτερα φορτισμένη απήγγειλε τον επικήδειο λόγο τιμώντας τον καλό της φίλο, Μιχάλη Ασλάνη η ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα.
Μάλιστα ήταν τέτοια η ένταση από την οποία διακατείχετο ώστε χρειάστηκε σε πολλές στιγμές να σταματήσει τη ροή του λόγου της.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Όπως σκορπούσες το γέλιο και την χαρά έτσι θα μείνεις πάντα μέσα στις καρδιές μας

Έφυγε ένας μεγάλος σχεδιαστής, ένας σπουδαίος άνθρωπος, ένας φίλος για πολλούς. Πολλοί θα σε καπηλευθούν τώρα. Πολλοί θα βγουν να πουν πολλά. Ό, τι τους άφησες γράμματα και όνειρα.

Εμείς αυτό που έχουμε να πούμε είναι ότι χάσαμε κάτι μεγάλο γιατί μέσα από το χαμόγελό σου πάντα τιμούσες την πατρίδα σου».

Σπάραξαν καρδιές στην κηδεία του Μ. Ασλάνη

Σε πολύ βαρύ κλίμα πραγματοποιήθηκε η κηδεία του σχεδιαστή Μιχάλη Ασλάνη. Εκατοντάδες κόσμου από τον χώρο της μόδας, της showbiz, αλλά και άγνωστοι φίλοι του βρέθηκαν στον Ιερό Ναό της Ανάστασης του Λαζάρου στην Χαλκίδα, για να του πουν το τελευταίο «αντίο».

Οι περισσότεροι δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ο σχεδιαστής με την χρυσή καρδιά και το παιδικό χαμόγελο «έφυγε». Ήταν τόσο ξαφνικός ο θάνατος του, που σε πολλούς μοιάζει ακόμα με ψέμα.

Τραγικές φιγούρες στην κηδεία του οι τρεις μεγαλύτερες αδερφές του, αλλά και η βαπτιστήρα του Τζούλια.

Οι τρεις γυναίκες έκλαιγαν τόσο δυνατά, που έκαναν τους πάντες να λυγίσουν μέσα στην εκκλησία, ενώ βγήκαν υποβασταζόμενες.

Ανατριχιαστική ήταν η στιγμή που βγήκε το φέρετρο από την εκκλησία και ο κόσμος άρχισε να χειροκροτάει, ενώ και οι τρεις αδερφές του ακολουθούσαν και κρατούσαν την νεκροφόρα με το φέρετρο από την εκκλησία μέχρι το σημείο ταφής...

Συντετριμμένη η βαφτιστήρα του Μιχάλη Ασλάνη. Ξέσπασε σε κλάματα κατά τη διάρκεια της κηδείας

Η Τζούλια ήταν η βαφτιστήρα του Μιχάλη Ασλάνη.

Η μικρή που είχε που την προστασία του και αγαπούσε σαν δικό του παιδί. Ήταν μάλιστα ο άνθρωπος στον οποίο έστειλε το τελευταίο του μήνυμα. Σήμερα στην κηδεία του σχεδιαστή το νεαρό κορίτσι δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα.

Ο Μιχάλης Ασλάνης ήταν για εκείνη ένας δικό της άνθρωπος, που την μεγάλωσε και την σπούδασε.

Ο φωτογραφικός φακός του star απαθανάτισε την κοπέλα να κλαίει και συγγενείς να προσπαθούν να την ηρεμήσουν.

ΣΗΜΕΡΑ Το τελευταίο χειροκρότημα για τον Μιχ. Ασλάνη - Η επιθυμία της οικογένειας


Μέσω του στενού του συνεργάτη και φίλου, Γιάννη Καζανίδη, η οικογένεια θέλησε να ενημερώσει τα Μέσα και κυρίως τον κόσμο που αγαπούσε τον Μιχάλη Ασλάνη, τους αναρίθμητους φίλους του, τους συνεργάτες του, για την κηδεία του και την επιθυμία της, να μην σταλούν στεφάνια.

"Στο μεγάλο νεκροταφείο της Χαλκίδας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 31 Αυγούστου στις 11:00 η κηδεία του Μιχάλη.
Aντί στεφάνων, επιθυμία της οικογένειας του Μιχάλη Ασλάνη, είναι να δοθεί χρηματικό ποσό στο φιλανθρωπικό ίδρυμα Τάσος Γεωργιάδης
Σαλονικιού 8 - Χαλκίδα
2221062898".

Συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες και όσοι αγάπησαν τον Μιχάλη Ασλάνη θα του πουν το "Τελευταίο Αντίο", σημερα, ΣΑΒΒΑΤΟ, στη Χαλκίδα.

Συλλυπητήρια από τους ΑΝΕΞ. ΕΛΛΗΝΕΣ

  Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Κεντρικής Εύβοιας με αφορμή της δυσάρεστης ξαφνικής απώλειας του συντοπίτη μας γνωστού σχεδιαστή μόδας Μιχάλη Ασλάνη, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του.


Από τη Συντονιστική Επιτροπή

Αναγνωστάκης: Ευθύνες του ΕΟΠΠΥ για τη νέκρωση των λουτροπόλεων

Αναφορά κατέθεσε ο βουλευτής Εύβοιας  της Δημοκρατικής Αριστεράς, Δημήτρης Αναγνωστάκης, με αφορμή την καταγγελία του Πανελλήνιου Συλλόγου Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδας, σύμφωνα με την οποία επιρρίπτονται ευθύνες στον ΕΟΠΠΥ για κακή διατύπωση εγκυκλίου, που δημιούργησε αμφιβολίες  σχετικά με τους δικαιούχους λουτρικού επιδόματος.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ευθύνες φέρουν και αρκετοί γιατροί οι οποίοι κατευθύνουν ασθενείς προς οικείους φυσιοθεραπευτές και όχι προς τις λουτροπόλεις, οικειοποιούμενοι οικονομικά οφέλη.

Αποτέλεσμα των παραπάνω είναι  να επέλθει οικονομικός μαρασμός στις Ελληνικές λουτροπόλεις, όπως δυστυχώς συμβαίνει και με την Αιδηψό, στις οποίες θα μπορούσε να έχει κατευθυνθεί το επίδομα των 150 ευρώ, που έχει θεσπίσει ως βοήθημα ο ΕΟΠΠΥ.

ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ: Περιβαλλοντική Κόλαση στα Ναυπηγεία Χαλκίδας

Σε απάντηση όσων έσπευσαν άκριτα να υιοθετήσουν τις ανακοινώσεις της εταιρείας «Ναυπηγεία Χαλκίδας Επισκευαστική Ναυτιλιακή Α.Ε.» που έχουν ως στόχο να κουκουλώσουν την περιβαλλοντική κόλαση που επικρατεί τουλάχιστον από το 2011 στα Ναυπηγεία Χαλκίδας, επισυνάπτω τις απαντήσεις του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας- Στερεάς Ελλάδας στη σχετική ερώτησή μου (αρ. 282/ 29-07-2013).

Το ΥΠΕΚΑ αναφέρει χαρακτηριστικά με την αρ. 2271/ 5-8-2013 απάντησή του:

«Στις 30-5-2011, πραγματοποιήθηκε μερικός έλεγχος στα «Ναυπηγεία Χαλκίδας Επισκευαστική Ναυτιλιακή Α.Ε.», που βρίσκεται στο Μικρό Βαθύ Χαλκίδος, από επιθεωρητές περιβάλλοντος του Τομέα Ν. Ελλάδας, για τον έλεγχο τήρησης των Περιβαλλοντικών Όρων και της κείμενης περιβαλλοντικής νομοθεσίας. Διαπιστώθηκε ότι η δραστηριότητα δεν διαχειρίζεται σύννομα το χρησιμοποιημένο υλικό αμμοβολής και ότι δεν διαθέτει αυλάκι αποστράγγισης ομβρίων στο χώρο αποθήκευσης της πρώτης ύλης για την αμμοβολή, κατά παράβαση της Απόφασης Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων. Η Ειδική Υπηρεσία Επιθεωρητών Περιβάλλοντος (ΕΥΕΠ) του ΥΠΕΚΑ, σύμφωνα με την νομοθεσία λειτουργίας της, [άρθρο 9 του Ν.2947/2001 «Ειδική Υπηρεσία Επιθεωρητών Περιβάλλοντος» (ΦΕΚ 228/Α/2001)] θα προχωρήσει σε σύνταξη Πράξης Βεβαίωσης Παράβασης και Εισήγησης Προστίμου στον Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής, για τις διαπιστωθείσες παραβάσεις.»

Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση αναφέρει χαρακτηριστικά με την αρ. 14550/14799/5-8-2013 απάντησή της:

«Με την αριθμ. 62876/6919/11-12-2011 απόφαση της Υπηρεσίας μας, έχει εγκριθεί η εκτέλεση εργασιών εξυγίανσης/αποκατάστασης ρυπασμένων χώρων από πετρελαιοειδή κατάλοιπα και απόβλητα από συσκευασίες χρωμάτων στις εγκαταστάσεις της εταιρείας ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ Α.Ε., με υπόχρεη εκτέλεσης των εργασιών την εν λόγω εταιρεία. Προσεχώς θα ελεγχθεί κατά πόσον έχουν εκτελεστεί και αποπερατώθηκαν οι ως άνω εργασίες.».

Βέβαια οι απαντήσεις δείχνουν και την «ετοιμότητα» στη  λειτουργία των ελεγκτικών υπηρεσιών. Για παράβαση που διαπιστώνεται  από τις αρχές του 2011 ετοιμάζεται να επιβάλλει πρόστιμο τέλος του 2013!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...