Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Φιάσκο με... Λιάσκο για τον ΛΑΟΣ!

Αλαλούμ και πόλεμος ανακοινώσεων με την προσχώρηση ή μη του πρώην υπουργού Αναστάσιου Λιάσκου στο ΛΑΟΣ.

Ο πρώην βουλευτής παραμένει στη ΝΔ όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του. Το πρωί ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός είχε ανακοινώσει την προσχώρηση του κ. Λιάσκου στο κόμμα χωρίς ωστόσο να έχει επιβεβαιωθεί από την πλευρά του ιδίου.

Ο κ. Λιάσκος παραδέχεται ότι είχε μία συνάντηση με τον κ. Καρατζαφέρη, ωστόσο τονίζει πως παρά την τιμητική -εκ μέρους του- πρόταση, παραμένει και αγωνίζεται στη Νέα Δημοκρατία.
Για υπαναχώρηση κάνει λόγο ο ΛΑ.Ο.Σ. σχολιάζοντας την ανακοίνωση του κ. Λιάσκου.

Σε άλλη ανακοίνωσή του ο ΛΑ.Ο.Σ. σημειώνει ότι ο κ. Αναστάσιος Λιάσκος επικοινώνησε με τον κ. Καρατζαφέρη και του είπε τα εξής: «Πρόεδρε, δέχθηκα τέτοιες πιέσεις, τόσο εγώ, όσο και η οικογένειά μου, που είπα τα παρατάω και δεν ασχολούμαι άλλο. Συγνώμη για ότι έγινε, αλλά ήταν πολύ σοβαρές οι πιέσεις».
 
Enhanced by Zemanta

Ο ΦΩΤΗ ΚΟΥΒΕΛΗΣ στη Χαλκίδα

H κομματική οργάνωση της Δημοκρατικής Αριστεράς Χαλκίδας  ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ Τους Φίλους  και τους Πολίτες της Χαλκίδας στην εκδήλωση για το 1ο Συνέδριο της ΔΗΜ.ΑΡ με ομιλητή τον πρόεδρο της ΔΗΜ.ΑΡ.,  ΦΩΤΗ ΚΟΥΒΕΛΗ Η εκδήλωση θα γίνει τη Δευτέρα 21-3-2011 Στις 7 μμ  στο κτίριο της Νομαρχίας επί της λεωφ.Χαινα.

Διαμαρτυρία για τη συγχώνευση του Δ.Σ. Βατώντα με το 4ο Δ.Σ. Ν. Αρτάκης.

Το Δ.Σ. του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Βατώντα μαζί με τους δεκάδες γονείς που εκπροσωπούμε, με αφορμή την ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας, εκφράζουμε την αποφασιστική και αμετακίνητη θέση μας κατά της συγχώνευσης του σχολείου μας. Σας αναφέρουμε ότι το Δημοτικό Σχολείο Βατώντα βρίσκεται σε Δημόσια έκταση 4 στρεμμάτων του Δήμου Χαλκιδέων. Στον προαύλιο χώρο υπάρχει γήπεδο του Μπάσκετ και του Βόλεϊ, καθώς επίσης και χώρο για άλλες δραστηριότητες που καλύπτουν τις ανάγκες των παιδιών (μικρό πάρκο με δέντρα και παγκάκια, στέγαστρο, κούνιες και τσουλήθρες. Υπάρχει επίσης κήπος 100 τ.μ. όπου, με ευθύνη των εκπαιδευτικών και των παιδιών, τον περιποιούνται και φυτεύουν διάφορα φυτά (λουλούδια και εποχιακά κηπευτικά)
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Αλβανίδα είχε φυλακίσει Ρουμάνα για να την εκδίδει..

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, εξαρθρώθηκε τριμελής οργανωμένη ομάδα, δραστηριοποιούμενη στο χώρο του οργανωμένου εγκλήματος, η οποία ενεργούσε σωματεμπορία γυναικών ( trafficking ). 

Ειδικότερα, σε νομότυπη έρευνα που ενήργησαν πρωινές ώρες της 17-03-2011, σε διαμέρισμα στην πόλη της Χαλκίδας, κατέλαβαν επ’ αυτοφώρω 28 χρονη αλλοδαπή, υπήκοο Αλβανίας, να κατακρατεί παράνομα με τη χρήση βίας, την απειλή όπλου και άλλων εκβιαστικών μέσων, κατ’ εντολή 31 χρονου ομοεθνού της, ο οποίος κατείχε ηγετικό ρόλο στην οργάνωση, 28 χρονη υπήκοο Ρουμανίας, την οποία χωρίς τη θέλησή της, εξέδιδαν από κοινού κυρίως σε αλλοδαπούς υπηκόους Πακιστάν, αποκομίζοντας παράνομο περιουσιακό όφελος. 

Η 28 χρονη υπήκοος Ρουμανίας, από την οποία οι δράστες είχαν αφαιρέσει τα ταξιδιωτικά της έγγραφα και το κινητό της τηλέφωνο, είχε παραχωρηθεί στους παραπάνω αλλοδαπούς, προ εβδομάδας περίπου από το τρίτο μέλος της οργάνωσης, επίσης υπήκοο Αλβανίας, έναντι του χρηματικού ποσού των πέντε χιλιάδων ευρώ (5.000 €), αποκλειστικά για σεξουαλική εκμετάλλευση. 

Η 28 χρονη υπήκοος Αλβανίας, θα οδηγηθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας. Αναζητούνται για να συλληφθούν και τα άλλα δύο -2- μέλη της οργάνωσης, ενώ στην 28 χρονη υπήκοο Ρουμανίας, θα παρασχεθεί κάθε δυνατή βοήθεια από τους αρμόδιους για την περίπτωση κρατικούς φορείς. 

Ερευνάται η δράση της παραπάνω ομάδας και σε άλλες περιοχές της Επικράτειας .

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...