Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Η Νατάσσα Μποφίλιου στην Οδό Ονείρων

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια Νατάσσα Μποφίλιου, έρχεται στην Οδό Ονείρων στην Χαλκίδα, για δύο μοναδικές μουσικές βραδιές την Τετάρτη 16/10 και την Παρασκευή 18/10. Θα παρουσιάσει την επιτυχημένη παράσταση του Θέμη Καραμουρατίδη και του Γεράσιιμου Ευαγγελάτου με τίτλο «Το Πέρασμα των Μάγων». H Νατάσσα Μποφίλιου στην Οδό Ονείρων

Μετά το επιτυχημένο πέρασμά τους από την Αθήνα αλλά και το Λονδίνο, οι τρεις «Μάγοι» της ελληνικής δισκογραφίας, η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος συνεχίζουν το μαγικό τους ταξίδι και στην υπόλοιπη Ελλάδα, με μια περιορισμένη σειρά παραστάσεων που αποδεικνύουν ότι η γενιά των τριαντάρηδων μπορεί να ελπίζει και να δημιουργεί ακόμα.

Σε μια αναδρομή από την πρώτη γνωριμία τους το 2003 μέχρι τη «Δεύτερη Ακρόαση» και την «Ασπιρίνη» κι από το «Μέχρι το Τέλος» μέχρι τις πρόσφατες «Ημέρες του Φωτός», η πιο δυναμική τριάδα του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού παρουσιάζει μια παράσταση γεμάτη Φως, συγκίνηση, δύναμη, εκρηκτικές διασκευές και σημαντικές στιγμές από το ρεπερτόριο που καθόρισε την πορεία της έως σήμερα.
Με το “Πέρασμα των Μάγων” – που έλαβε ενθουσιώδεις κριτικές και αγαπήθηκε από το κοινό - οι τρεις δημιουργοί, όντας «κιόλας τριάντα», συγκεφαλαιώνουν μια δεκαετία, ολοκληρώνουν έναν μεγάλο κύκλο, και προετοιμάζουν το έδαφος για τα επόμενα βήματά τους.

Επιμέλεια προγράμματος: Γεράσιμος Ευαγγελάτος
Ενορχηστρώσεις: Θέμης Καραμουρατίδης
Ήχος: Γιάννης Παξεβάνης
Σχεδιασμός φωτισμών: Αλέξανδρος Προδρόμου
Artwork: Κωνσταντίνος Γεωργαντάς

Παίζουν οι Μουσικοί:

Πιάνο: Θέμης Καραμουρατίδης, Τύμπανα: Φοίβος Κουντουράκης, Κιθάρες: Σωτήρης Καστάνης,
Μπάσο: Γιώργος Μπουλντής, Τσέλο: Άρης Ζέρβας, Βιολί-Μαντολίνο: Δημήτρης Κουζής

ΤΕΤΑΡΤΗ 16/10 και ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18/10
ΟΔΟΣ ΟΝΕΙΡΩΝ
Τσιριγωτη 6, ΧΑΛΚΙΔΑ
τηλ. 2221020504, 6978117103

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...