Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Χαλκίδα: Έπιασαν ληστή επ’ αυτοφώρω

Ένα ζευγάρι στη Χαλκίδα δεν πίστευε στα μάτια του, όταν κατά τη διάρκεια της νύχτας είδε έναν επίδοξο ληστή να προσπαθεί να εισέλθει στο ίδιο του το σπίτι και μάλιστα κρατώντας μαχαίρι.


Άμεσα το ζευγάρι κάλεσε την αστυνομία, η οποία μέσα σε πέντε λεπτά έφτασε

Στό Sprider ανοίγει το πρώτο super market Μασούτης στη Χαλκίδα

Σε απόσταση αναπνοής από το λεκανοπέδιο Αττικής βρίσκεται πλέον η λιανεμπορική αλυσίδα της Βορείου Ελλάδος, Μασούτης, εκπληρώνοντας έναν στρατηγικό στόχο του προέδρου της Διαμαντή Μασούτη. 


Αποκλειστικές πληροφορίες του "R", αναφέρουν ότι μέσα στο πρώτο τρίμηνο η εταιρεία θα εγκαινιάσει την παρουσία της στην Χαλκίδα, με δύο καταστήματα, τα οποία έχουν ήδη μισθωθεί και αναμορφώνονται. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, στο ένα στεγάζονταν το σήμα Sprider και το άλλο ήταν κάποτε σούπερ μάρκετ Ατλάντικ.

«Διακοπή λειτουργίας υποκαταστήματος Συνεταιριστικής Τράπεζας Εύβοιας στα Ν. Στύρα Εύβοιας.»

Ο βουλευτής Εύβοιας της Δημοκρατικής Αριστεράς Δημήτρης Αναγνωστάκης, καταθέτει ως αναφορά την με ημερομηνία 10-12-2013 επιστολή του Εμπορικού Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Συλλόγου Στυρέων Εύβοιας. 

Η λαθρεμπορία των καυσίμων κοστίζει ακριβά στον ελληνικό λαό

Ο βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλης Αποστόλου και Συντονιστής θεμάτων Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων της Κ.Ο., κατά την ομιλία του στη Βουλή για το σύστημα εισροών-εκροών των καυσίμων τόνισε τα παρακάτω:


«Θα σταθώ στο νομοσχέδιο και ειδικά σε ένα ζήτημα που αφορά το σύστημα εισροών-εκροών των καυσίμων, γιατί έχετε πραγματικά ξεπαγιάσει τον ελληνικό λαό, γιατί εδώ και χρόνια δεν μπορείτε να κάνετε το αυτονόητο, να ελέγξετε το κύκλωμα των καυσίμων. Το λέω αυτό, γιατί είναι γνωστό σε όλους ότι η λαθρεμπορία και η νοθεία των καυσίμων στοιχίζει εξοργιστικά ακριβά στον ελληνικό λαό λόγω διαφυγής τεραστίων δασμών, στον Έλληνα καταναλωτή καυσίμων λόγω ελλιπούς ποσότητας ή νοθευμένης ποιότητας καυσίμων και βεβαίως, στους τίμιους βενζινοπώλες, λόγω σφοδρού και αθέμιτου ανταγωνισμού από τους κλέφτες που λυμαίνονται το χώρο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...