Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Άμεση λειτουργία της βιβλιοθήκης Γυμνασίου Λίμνης, ζητά η κ. Περλεπέ

Η βουλευτής Εύβοιας του ΠΑΣΟΚ κυρία Κατερίνα Περλεπέ-Σηφουνάκη, κατέθεσε ως αναφορά προς την Υπουργό Παιδείας επιστολή που υπογράφουν οι Διευθυντές, οι Πρόεδροι των Συλλόγων Γονέων και των 15μελών του Γυμνασίου και του Λυκείου Λίμνης, με την οποία εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους για την καθυστέρηση στη λειτουργία της βιβλιοθήκης του Γυμνασίου, επειδή δεν έχει τοποθετηθεί ακόμη καθηγητής.

Όπως αναφέρεται στην επιστολή αυτή, έχει ολοκληρωθεί εδώ και αρκετό καιρό η διαμόρφωση του χώρου που θα λειτουργήσει η βιβλιοθήκη, έχουν παραληφθεί 2.700 τόμοι, ο ηλεκτρονικός εξοπλισμός και τα έπιπλα, με το κόστος του έργου να έχει ξεπεράσει ήδη τα 250.000 ευρώ.

Δυστυχώς όμως η λειτουργία της βιβλιοθήκης δεν έχει ξεκινήσει ακόμα επειδή δεν έχει γίνει τοποθέτηση καθηγητή που θα αντικαταστήσει την καθηγήτρια η οποία έχει επιμορφωθεί για το σκοπό αυτό.

Η κυρία Περλεπέ επισημαίνει ότι πρέπει να δοθεί άμεσα λύση από το Υπουργείο Παιδείας και να λειτουργήσει η βιβλιοθήκη προς όφελος των μαθητών και όλης της σχολικής κοινότητας, χωρίς άλλη καθυστέρηση.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...