Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Πιάστηκαν 3 νεαροί που είχαν κατακλέψει την Κάρυστο

Από αστυνομικούς του Α.Τ. Καρύστου, συνελήφθησαν τις μεσημβρινές ώρες της 09-02-2011 τρεις (3) ημεδαποί άνδρες ηλικίας 17, 18 και 19 ετών αντίστοιχα με τις κατηγορίες της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης και των διακεκριμένων κλοπών κατ΄ εξακολούθηση.
Ειδικότερα:
Οι συλληφθέντες, τις πρωινές ώρες της ιδίας, από κοινού διέρρηξαν κατάστημα ζωοτροφών στη περιοχή της Καρύστου και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό, προκαλώντας σημαντικές φθορές στο χώρο του καταστήματος.
 Στα πλαίσια των ερευνών – αναζητήσεων που ενήργησε η ανωτέρω Υπηρεσία, προσήγαγε ως ύποπτο έναν εκ των συλληφθέντων, ο οποίος ομολόγησε τη διάπραξη της κλοπής και κατονόμασε και τους δυο άλλους συνεργούς, οι οποίοι αναζητήθηκαν και συνελήφθησαν.
 Από την προανάκριση που ακολούθησε, προέκυψε ότι οι συλληφθέντες είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα και διέπρατταν διαρρήξεις – κλοπές οικιών και καταστημάτων στη περιοχή της Καρύστου. Στη κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κλοπιμαία (προσωπικά είδη, διαβατήρια, κ.λπ.), προερχόμενα από κλοπές και αποδόθηκαν στους παθόντες.
Εξιχνιάσθηκαν συνολικά δέκα (10) διαρρήξεις – κλοπές οικιών και καταστημάτων, καθόσον οι δράστες ομολόγησαν τις πράξεις τους και με τη σε βάρος τους δικογραφία, θα οδηγηθούν σήμερα 10-02-2011 ενώπιον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Χαλκίδας.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...