Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Συνάντηση Ευβοϊκής αντιπροσωπείας για τα ΤΕΙ με Ρεπούση και Αναγνωστάκη


Πολυπληθής ευβοϊκή αντιπροσωπεία, Αυτοδιοικητικών στελεχών, εκπροσώπων φορέων και καθηγητών του ΤΕΙ Χαλκίδας με επικεφαλής τον Δήμαρχο Διρφύων - Μεσσαπίων, κ. Μπουροδήμο Ιωάννη, συναντήθηκαν σήμερα με την υπεύθυνη του τομέα Παιδείας της ΔΗΜ.ΑΡ κα Ρεπούση Μαρία και τον Βουλευτή Εύβοιας Αναγνωστάκη Δημήτρη για το θέμα της υποβάθμισης του ΤΕΙ Χαλκίδας.

Η συνάντηση διεξήχθη σε πολύ θετικό κλίμα, η αντιπροσωπεία κατέθεσε τα επιχειρήματα τα οποία έγιναν δεκτά στο σύνολό τους και απέσπασαν τη δέσμευση της κυρίας Ρεπούση, για εξάντληση όλων των δυνατοτήτων, με βάση τα ακαδημαϊκά κριτήρια, να στηρίξει το αίτημα της αντιπροσωπείας, για παραμονή των τμημάτων στο ΤΕΙ και παράλληλη ενίσχυση του.

Χορήγηση άδειας για γεώτρηση ή πηγάδι


Οι ενδιαφερόμενοι για τη χορήγηση άδειας χρήσης νερού από υφιστάμενη υδροληψία (γεώτρηση ή πηγάδι κ.λ.π.) που βρίσκεται στα όρια του Δ. Χαλκιδέων, μπορούν να να υποβάλλουν αίτηση με συνημμένο φάκελο δικαιολογητικών από την Δευτέρα 11/2/2012 έως την Τετάρτη 15-05-2013 στις Τοπικές και Δημοτικές Κοινότητες του Δ. Χαλκιδέων στην περιφέρεια των οποίων  αυτές   ανήκουν.

Ο Δ/ντής Γεωτεχνικών Υπηρεσιών

                  Κρινής Γεώργιος

Καρυστία: Δεν βρήκαν χρήματα, αλλά οι ιερόσυλοι δεν έφυγαν με άδεια χέρια...


Οι επιθέσεις κλεφτών σε εκκλησίες συνεχίζονται σε ολόκληρη τη χώρα και... γίνονται όλο και πιο περίεργες...Μετά τα τάματα, και τις εικόνες τώρα απλώνουν το χέρι τους και στα... μανουάλια!

Αυτό συνέβη σε δύο εκκλησάκια στην περιοχή της Καρύστου. Σύμφωνα με το evianews.com και στις δύο εκκλησίες, κατάφεραν να ανοίξουν τις πόρτες. Πρόκειται για τα εξωκλήσια του Αγίου Νικολάου και Αγίου Δημητρίου.

Μπήκαν μέσα, κοίταξαν πρώτα το παγκάρι, το οποίο όμως δεν είχε χρήματα. Χωρίς να χάσουν χρόνο, φόρτωσαν από δύο μανουάλια που υπήρχαν στους ναούς εκεί και... έφυγαν σαν κύριοι! Οι έρευνες για τον εντοπισμό τους συνεχίζονται...

Γκάλοπ για MEGA: Πρώτη η ΝΔ - Πτώση ΣΥΡΙΖΑ


Το κλίμα εξόδου της χώρας από την οικονομική κρίση φαίνεται πως ευνοεί τη Νέα Δημοκρατία που παγιώνει ένα προβάδισμα απέναντι στο ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της GPO για την εκπομπή Ανατροπή του MEGA το κόμμα του Αντώνη Σαμαρά συγκεντρώνει ποσοστό 21,1% στην πρόθεση ψήφου με δεύτερο τον ΣΥΡΙΖΑ που έχει 20,8%.

Στην τρίτη θέση βρίσκεται η Χρυσή Αυγή που έχει ποσοστό 10% και ακολουθούν ΠΑΣΟΚ με 7,4%, Ανεξάρτητοι Έλληνες με 5,2%, ΚΚΕ με 5% και Δημοκρατική Αριστερά με 4,8%. Αξιοσημείωτο είναι ωστόσο το ποσοστό των ερωτηθέντων που δηλώνουν πως δεν έχουν κάποια άποψη για το τι θα ψήφιζαν σε ενδεχόμενο εκλογών, με την αδιευκρίνιστη ψήφο να φτάνει το 14,5%.

Στο ερώτημα για το πως κρίνουν τις προσπάθειες της τρικομματικής κυβέρνησης για της αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης το 57,3 απάντησε αρνητικά, ενώ το 41,4 θετικά.

Παράλληλα, καταλληλότερος για τη θέση του πρωθυπουργού παραμένει ο Αντώνης Σαμαράς που συγκεντρώνει ποσοστό 46,1%, με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα να έχει 27,8%, ενώ ένα ποσοστό 24,1% των ερωτηθέντων απαντά «κανένας».

Αναγνωστάκης προς ΣΥΡΙΖΑ: Ενημερωθείτε καλύτερα πριν αναφερθείτε στις θέσεις μου


Σκληρή απάντηση στην  ανακοίνωση του  ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ της Τ.Ε. ΧΑΛΚΙΔΑΣ δίνει ο Δημήτρης Αναγνωστάκης της ΔΗΜΑΡ για την υποβάθμιση του ΤΕΙ Χαλκίδας. 

Διαβάστε την:

"Αφού ευχαριστήσω τους φίλους του  ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Τ.Ε. ΧΑΛΚΙΔΑΣ, για την ιδιαίτερη αναφορά στο πρόσωπό μου, στην τελευταία ανακοίνωσή τους, και θέλοντας να μετριάσω την αγωνία τους, σχετικά με τη θέση μου για το Σχέδιο "ΑΘΗΝΑ" και την υποβάθμιση του ΤΕΙ Χαλκίδας, τους προτρέπω να ανατρέξουν στο Δελτίο Τύπου, που εκδόθηκε την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου και περιέχει δήλωση - τοποθέτησή μου. Εξάλλου το Δελτίο Τύπου είναι αναρτημένο σε όλες τις τοπικές ηλεκτρονικές εφημερίδες και blogs. Είμαι σίγουρος για την απουσία κακών προθέσεων και η "στοχοποίηση" έγινε απλά από πλημμελή ενημέρωση. Ελπίζω την επόμενη φορά να επιδειχθεί μεγαλύτερη προσοχή και σύνεση".

(Το τμήμα Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ έστειλε την ανακοίνωσή του στο blog  μας γι΄ αυτό και δεν δημοσιεύτηκε. Ίσως οι εκπαιδευτικοί του ΣΥΡΙΖΑ να μην είναι (και εδώ) ενημερωμένοι για τα ηλεκτρονικά μέσα της Χαλκίδας. Για περισσότερες πληροφορίες ας ρωτήσουν τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ κ. Αποστόλου)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...