Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Αθώοι οι αναρχικοί για τη ληστεία των Ψαχνών

Αυλαία έπεσε στη δίκη των 4 αναρχικών που κατηγορούνταν για τη ληστεία στην Εθνική Τράπεζα Ψαχνών τον Σεπτέμβριο του 2010.


Σήμερα το μεσημέρι εκφωνήθηκε η απόφαση του Δικαστηρίου που ήταν αθωωτική και για τους τέσσερις κατηγορούμενους λόγω αμφιβολιών.

Η απόφαση έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τους συγγενείς, φίλους και συντρόφους των κατηγορουμένων που είχαν γεμίσει την αίθουσα του δικαστηρίου και με το άκουσμα της ετυμηγορίας ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και φωνές.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ροπαλιά του Ηρακλή Ψαχνών στη Λάρισα...

Ο Ηρακλής Ψαχνών κατάφερε κόντρα στη Λάρισα να αποσπάσει ισοπαλία και μάλιστα μέσα στην AEL FC ARENA που δεν αποδεικνύεται γούρικη για την ομάδα της Θεσσαλίας.
 
ΑΕΛ: Σωτηρίου, Αραμπατζής, Ααράμπ, Χατζής, Κατσιαρός, Μπόα Μόρτε, Σιατραβάνης, Γκονζάλες, Σεσίνια, Πλιάγκας, Ζεκίνια

Ηρακλής Ψαχνών: Τόλιος, Μπακομήτρος, Ζουλιώτης, Ρεπέτσας, Γιώτας, Παριανός, Δελημπάσης, Λιόσης, Ντελέκος, Σέγκος, Τσοκάνης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

"Απελπισμένος Γιαννάκης" ο Τρύφωνας Σαμαράς!

Το ’πε και το έκανε ο Τρύφωνας Σαμαράς. Ανέβηκε στο θεατρικό σανίδι και κέρδισε τις εντυπώσεις.

Ο δημοφιλής hair stylist την Παρασκευή έκλεψε την παράσταση ως Γιαννάκης στη λαμπερή πρεμιέρα του θεατρικού «Οι απελπισμένοι» του Γιώργου Βάλαρη, που έγινε στη Χαλκίδα. Συμπρωταγωνιστές του Τρύφωνα, η Βίλμα Τσακίρη που υποδύεται τη μητέρα του, ο Τάσος Παλατζίδης, η Νικολέτα Καρρά, η Πατρίτσια Μίλικ-Περιστέρη κ.ά.

«Ημουν πολύ αγχωμένος, πιο πολύ από οποιαδήποτε εμφάνιση έχω κάνει μέχρι σήμερα. Κάποια στιγμή σκέφτηκα πως μακάρι να υπήρχε μια τρύπα πάνω στη σκηνή για να πέσω μέσα» δηλώνει ο hair stylist .
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΕΔΩ

O Ζεμπίλης ζήτησε να κατεβάσει ρολά ο δήμος Χαλκίδας

Να κατεβάσει ρολά ο δήμος Χαλκίδας την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου, πρότεινε στο δημοτικό συμβούλιο, ο δήμαρχος Θανάσης Ζεμπίλης, ο οποίος εμφανίστηκε έξαλλος με την υποχρηματοδότηση του δήμου από το Κράτος.

Ο δήμαρχος απαρίθμησε αρμοδιότητες που έχει "φορτωθεί" ο δήμος χωρίς να πάρει τις απαραίτητες χρηματοδοτήσεις και περιέγραψε με μελανά χρώματα τα οικονομικά της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Χαρακτηριστικά είπε ότι "θα δούμε δήμους να βάζουν λουκέτο"!

"Να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα διαμαρτυρίας", ζήτησε και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γιάννης Μπάκας. Συμφώνησε στην κινητοποίηση και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Χρήστος Παγώνης, αν και επεσήμανε πράξεις και παραλείψεις της δημοτικής αρχής, που είχαν σαν αποτέλεσμα την απώλεια εσόδων του δήμου.
egnomi.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...