Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Μάνος και Βαλλιανάτος κατεβαίνουν μαζί στις εκλογές

Την κοινή κάθοδό τους στις προσεχείς εκλογές ανακοίνωσαν ο πρόεδρος της «Δράσης» Στέφανος Μάνος και ο πρόεδρος της «Φιλελεύθερης Συμμαχίας» Γρηγόρης Βαλλιανάτος.

Στη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε, παρουσιάστηκαν οι βασικές δεσμεύσεις καθως και οι θέσεις για την οικονομία, την ανάπτυξη και την απασχόληση.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

2 BINTEO: Νέα επεισόδια στο Σύνταγμα με δακρυγόνα και πετροπόλεμο

Νέος γύρος επεισοδίων στο Σύνταγμα ξέσπασε λίγο μετά τις 9 το βράδυ όταν τα ΜΑΤ άρχισαν να κάνουν χρήση δακρυγόνων και να προσπαθούν να απωθήσουν με κάθε τρόπο τον κόσμο τόσο από τη λεωφόρο Αμαλίας όσο και από την πλατεία.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

VIDEO: Η δημοσιογράφος του Ant1 που τραυμάτισαν τα ΜΑΤ σε κατάσταση αμόκ

Η δημοσιογράφος του Ant1 Ράνια Μάνου τραυματίστηκε χθες κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στο Σύνταγμα, όταν οι αστυνομικές δυνάμεις επιχείρησαν να απωθήσουν προς την κάτω πλευρά της πλατείας τους συγκεντρωμένους που βρίσκονταν μπροστά από τη Βουλή. 

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Kύπρος: 3 Κιλά μαριχουάνα στις αποσκευές ιερέα από την Ελλάδα

Τρία κιλά μαριχουάνας εντόπισε η Αστυνομία στο αεροδρόμιο της Λάρνακας στις αποσκευές 37χρονου ιερέα από την Ελλάδα, ο οποίος υπηρετεί σε ενορία της ευρύτερης Λευκωσίας. 

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Παραιτήθηκαν 15 στελέχη και μέλη του ΠΑΣΟΚ

Την παραίτησή τους από τις θεσμικές θέσεις που κατέχουν ανακοίνωσαν 15 στελέχη και μέλη του ΠΑΣΟΚ και της Νεολαίας του Κινήματος, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την πολιτική του κόμματος.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Νεκρές δύο γυναίκες σε πυρκαγιά

Νεκρές εντοπίστηκαν δύο γυναίκες κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε διαμέρισμα 4ου ορόφου στην οδό Υμηττού 119 στο Παγκράτι.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εκπαιδευτικών σήμερα Πέμπτη

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας οργανώνουν οι εκπαιδευτικοί, ΣΗΜΕΡΑ Πέμπτη στις 6 το απόγευμα, έξω από τη Βουλή, με αφορμή την τροπολογία που κατέθεσε το υπουργείο Παιδείας σε νομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης και ψηφίζεται την Πέμπτη.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Αυτοκτόνησε γιατί δεν άντεξε το χαμό του γιου της

Τέλος στη ζωή της έδωσε μια γυναίκα πριν από λίγα λεπτά στα Λαγυνά Θεσσαλονίκης πέφτοντας από τον τελευταίο όροφο μεζονέτας όπου διέμενε.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

ΟΛΑ ΓΥΡΩ ΜΟΥ... ΓΥΡΙΖΟΥΝ: Τα συμπτώματα του ιλίγγου

Η εκπομπή “Όλα για την υγεία mou με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη που θα μεταδοθεί το Σάββατο 7 Απριλίου στις 17:10, διερευνά τις αιτίες του ιλίγγου, οι οποίες συνήθως “κρύβονται” σε διαταραχές του λαβυρίνθου στο αυτί και σπανιότερα σε σοβαρές παθήσεις που σχετίζονται με το κεντρικό νευρικό σύστημα.
Οι ειδικοί μιλούν για τα συμπτώματα του ιλίγγου και εξηγούν πότε οι ασθενείς θα πρέπει να απευθυνθούν σε γιατρό προκειμένου να διευκρινιστεί εάν το σύμπτωμα του ιλίγγου κρύβει κάτι πιο σοβαρό. Επίσης, γίνεται ο διαχωρισμός μεταξύ ζάλης και ιλίγγου και τονίζεται ότι σε πολλές περιπτώσεις η ζάλη αποτελεί έκφραση ψυχικών διαταραχών όπως του γενικευμένου άγχους. Στην περίπτωση αυτή οι ζαλάδες μπορούν να αντιμετωπιστούν ακόμη και με ψυχοθεραπεία, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις περνούν από μόνες τους όταν ο ασθενής πειστεί ότι δεν έχει κάτι σοβαρό.
Στην εκπομπή παρουσιάζονται όλοι οι τρόποι αντιμετώπισης των εμβοών, δηλαδή του βουητού που πολλοί άνθρωποι αισθάνονται χωρίς συγκεκριμένη αιτία. Οι ειδικοί εξηγούν πώς το χαμηλό βαρομετρικό της ατμόσφαιρας, το έντονο στρες, ορισμένα φάρμακα αλλά και ο έντονος θόρυβος μπορούν να επηρεάσουν τις εμβοές αλλά και σε ορισμένες περιπτώσεις να τις κάνουν χρόνιες. Τέλος, προτείνουν λύσεις για την αντιμετώπισή τους, όπως ειδικά ακουστικά τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν παράλληλα για την βαρηκοΐα και τις εμβοές. 
Τέλος, ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης ως συνοδηγός μιλά με τον Κώστα Στεφανή για την ευαισθησία πολλών ανθρώπων που εμφανίζουν ζάλη ενώ βρίσκονται σε ένα αυτοκίνητο. Η ζάλη αυτή είναι αθώα, λένε οι επιστήμονες, και εξηγούν με ποιούς πρακτικούς τρόπους μπορεί να αποφευχθεί.

Στο ΥΠΕΚΑ η κ. Περλεπέ, για τη Συνοικία Η΄ και 3ο και 6ο Γυμνάσιο Χαλκίδας

Η βουλευτής Εύβοιας του ΠΑΣΟΚ κυρία Κατερίνα Περλεπέ-Σηφουνάκη, συνάντησε την Τετάρτη 4 Απριλίου τον Αναπληρωτή Υπουργό κ. Νίκο Σηφουνάκη και σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του, με την παρουσία της Διευθύντριας Πολεοδομικού Σχεδιασμού κυρίας Αμαλίας Κουδούνη, συζητήθηκαν οι εκκρεμότητες ώστε να ολοκληρωθούν άμεσα οι διαδικασίες για την ένταξη στο σχέδιο πόλης της Συνοικίας Η΄ της Χαλκίδας.

Όπως δεσμεύτηκαν η Δ/ντρια και η Μηχανικός που έχει χρεωθεί ειδικότερα την υπόθεση αυτή, από την Παρασκευή 6 Απριλίου θα προχωρήσουν στην σύνταξη της εισήγησης του σχεδίου για να μπορέσει να γίνει άμεσα η Ανάρτηση, όπως προβλέπεται από τη σχετική διαδικασία.

Στη συνέχεια συζητήθηκαν οι εκκρεμότητες για τη τροποποίηση στο Σχέδιο Πόλης, ώστε να μπορέσουν να εκτελεστούν τα απαραίτητα έργα για το 3ο και 6ο Γυμνάσιο Χαλκίδας, ζήτημα για το οποίο επίσης δεσμεύτηκαν για άμεση τακτοποίηση τόσο η Δ/ντρια όσο και η αρμόδια Μηχανικός.

«Βασιλιάς» για μια νύχτα ο... Αντώνης Σαμαράς

Στην εκπομπή «Ανατροπή» του Γιάννη Πρετεντέρη που θα προβληθεί εκτάκτως την Παρασκευή από το MEGA και μάλιστα σε prime time θα εμφανιστεί ο πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς.

Η εκπομπή θα μεταδοθεί αμέσως μετά το δελτίο των οκτώ, την ώρα που προβάλλεται καθημερινά το σίριαλ «Βασιλιάδες» η πιο δημοφιλής εκπομπή φέτος του Μεγάλου καναλιού που συγκεντρώνει πολύ υψηλά ποσοστά τηλεθέασης.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Με ποιό κόμμα θα είναι υποψήφιος ο σκηνοθέτης της Αννίτας Πάνια, Oμηρος Ευστρατιάδης

«Πλώρη» προς την πολιτική φαίνεται πως βάζει ο γνωστός σκηνοθέτης Oμηρος Ευστρατιάδης ο οποίος πιθανόν να είναι υποψήφιος βουλευτής 


Σύμφωνα με πληροφορίες ο σκηνοθέτης της Αννίτας Πάνια και της θρυλικής κινηματογραφικής τριλογίας του '80 «Ρόδα Τσάντα και Κοπάνα» έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τις εκλογικές περιφέρειες της Β' Αθηνών και της Β' Πειραιά.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΜΕ ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ

Οργιάζει η νοθεία και το κλέψιμο στα καύσιμα

Ποσοστό 20% του πετρελαίου κίνησης είναι νοθευμένο με πετρέλαιο θέρμανσης ή ναυτιλιακό. Tο 2% των βενζινών είναι νοθευμένο με συστατικά που δεν φορολογούνται ή είναι προϊόν εικονικών (αφορολόγητων) εξαγωγών.


O καταναλωτής επιβαρύνεται με ένα κόστος της τάξης των 6-12 λεπτών για κάθε λίτρο βενζίνης που προμηθεύεται από πρατήρια με «πειραγμένες αντλίες», ο αριθμός των οποίων πολλαπλασιάζεται. Oι απώλειες εσόδων για το Δημόσιο από τη λαθρεμπορία στο πετρέλαιο θέρμανσης υπολογίζονται σε 250-400 εκατ. τον χρόνο και από τη βενζίνη σε 50-100 εκατ. ευρώ.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ…ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ…


….Αυτοκτόνησε !!! Στην πλατεία Συντάγματος με ένα σημείωμα στην τσέπη.

Για να συμπληρώσει τις σελίδες του Συντάγματος που ξέσκισαν…

Αυτοκτόνησε μπροστά στο κοινοβούλιο…Για να θυμίσει στους νεκροπομπούς πολιτικους,ότι σε λίγο έρχεται η Ανάσταση…

Αυτοκτόνησε στη ρίζα ενός δέντρου…Που με το αίμα του,θα συνεχίσει να μεγαλώνει.

Αυτοκτόνησε μπροστά στον άγνωστο στρατιώτη…Και δεν ήταν άγνωστος…

Ήταν ο καθένας μας !!!

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΟΒΙΤΣ
Γραμματέας Ν.Ε. της ΔΗΜΑΡ

Ο Κωστόπουλος στην ΔΑΦΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ του ΑΝΤ1

Ο Πέτρος Κωστόπουλος αναλαμβάνει καθήκοντα CHIEF CREATIVE OFFICER στην εταιρία ΔΑΦΝΗ EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ του ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ

Καθήκοντα Chief Creative Officer στην εταιρία ΔΑΦΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ αναλαμβάνει ο Πέτρος Κωστόπουλος παράλληλα με το ρόλο του Special Advisor του Αlexander Holland, COO του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ στην Ελλάδα. Ο Φάνης Ταμπάκης διατηρεί τη θέση του Γενικού Διευθυντή στη ΔΑΦΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Μαφιόζικη εκτέλεση η δολοφονία του 36χρονου αγνοούμενου οδηγού

Εξαφανίστηκε στις 17 Μαρτίου και δυστυχώς βρέθηκε νεκρός μόλις χθες στην Εγνατία Οδό, στην έξοδο του κόμβου Ζαγορίου, μέσα σε χαράδρα βάθους (10) μέτρων σε  δασική έκταση. Πρόκειται για τον Αστέριο Γιουβανίδη 36 χρόνων.


Σύμφωνα με μακροσκοπική εξέταση του πτώματος από ιατροδικαστή που μετέβη στο σημείο, διαπιστώθηκε (1) οπή από πυροβόλο όπλο στο πίσω μέρος του κρανίου.

Ο άτυχος οδηγός χάθηκε με το φορτηγό-ψυγείο του πριν από 15 μέρες ενώ συναγερμός είχε σημάνει στη Θεσσαλονίκη για τη μυστηριώδη εξαφάνιση του οδηγού φορτηγού-ψυγείου, απ΄την περιοχή της Χαλάστρας.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Τουρκία: Φόρμουλα δύο κρατών στην Κύπρο και αμοιβαιότητα για τη Χάλκη

Η Κλίντον χαμογελαστή σφίγγει το χέρι του Νταβούτογλου
Προς πλήρη επιβεβαίωση εκείνων που επιμένουν ότι οι κατά καιρούς διακηρύξεις της Αγκυρας στερούνται ουσίας, ο Αχμέτ Νταβούτογλου ξεκαθάρισε προς την Χίλαρι Κλίντον ότι η λύση των δύο κρατών στην Κύπρο μοιάζει αναπόφευκτη αν δεν ευοδωθούν οι συνομιλίες μέχρι την 1η Ιουλίου όταν η Λευκωσία αναλαμβάνει την προεδρία της Ευρωπαϊκής Ενωσης (ΕΕ).

Πρόσθεσε δε ότι η επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης πρέπει να γίνει υπό καθεστώς αμοιβαιότητας με τη διεύρυνση των θρησκευτικών ελευθεριών της μουσουλμανικής μειονότητας στη Θράκη.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Πατέρας δύο παιδιών αυτοκτόνησε πέφτοντας από το μπαλκόνι στην Ιεράπετρα

Τραγικό τέλος στη ζωή του έδωσε ένας 38χρονος πατέρας δύο παιδιών πέφτοντας από το μπαλκόνι του σπιτιού του στην Ιεράπετρα εξαιτίας των οικονομικών δυσκολιών που αντιμετώπιζε. 

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Οργια, ναρκωτικά και αλκοόλ σε σχολείο της Μυτιλήνης- Σοκ στην τοπική κοινωνία

Κοινό μυστικό φαίνεται πως αποτελεί στο νησί της Μυτιλήνης, η χρήση ναρκωτικών, η πορνεία με αντάλλαγμα χασίς ή κοκαΐνη και η μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ από μαθητές γυμνασίου και λυκείου. 

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

32χρονος αυτοπυροβολήθηκε - Αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα!

Τέλος στην ζωή του επιχείρησε να βάλει 32χρονος στο Νεοχώρι της Χίου με την κυνηγετική καραμπίνα του πατέρα του.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Καταδικάστηκε σε φυλάκιση 8 μηνών με τριετή αναστολή ο Νίκος Ευαγγελάτος

Journalist Nikos Evaggelatos at the six party ...
 (Photo credit: Wikipedia)

Καταδικάστηκε ο δημοσιογράφος Νίκος Ευαγγελάτος και μια συνεργάτιδα του από την εκπομπή ''ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ'', την οποία παρουσίαζε ο Ευαγγελάτος το 2005 στον ΑΝΤ1, για θέμα που είχε προβάλει τότε σχετικά Ινστιτούτο Αισθητικής του Ηρακλείου....


Συγκεκριμένα στο πλαίσιο της εκπομπής η δημοσιογράφος είχε προσληφθεί από την επιχείρηση προκειμένου να εισέλθει στα άδυτα του συγκεκριμένου Ινστιτούτου και με κρυφή κάμερα κατέγραφε συνομιλίες και εικόνες από το εσωτερικό της επιχείρησης.
ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Μέχρι 30 Απριλίου αιτήσεις στο Δήμο για μίσθωση αιγιαλού χωρίς δημοπρασία

View of the city of Chalkida, Greece Ελληνικά:...
 (Photo credit: Wikipedia)
Όσοι είναι ιδιοκτήτες όμορων με αιγιαλό ξενοδοχειακών εν γένει  επιχειρήσεων ή καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος που δραστηριοποιούνται εντός των διοικητικών ορίων  της Δημοτικής Ενότητας Χαλκίδας και επιθυμούν να μισθώσουν τμήμα  αιγιαλού χωρίς δημοπρασία, να υποβάλλουν αίτηση στο Δήμο μας μέχρι και  τις 30-4-2012 με τα εξής δικαιολογητικά:
  1. Αίτηση
  2. Άδεια λειτουργίας της επιχείρησης.
  3. Δημοτική Ενημερότητα.
  4. Υπεύθυνη δήλωση τιμών θεωρημένη από τον ΕΟΤ (για ξενοδοχειακές επιχειρήσεις εν γένει).
  5. Διάγραμμα κάλυψης του αιτούμενου προς κάλυψη χώρου.
    "Σε περίπτωση που μέχρι την ανωτέρω ημερομηνία δεν υπάρχει εκδήλωση ενδιαφέροντος για την χορήγηση απευθείας χρήσης αιγιαλού, ο Δήμος μας θα προχωρήσει στη δημοπράτηση των τμημάτων αυτών κατά περίπτωση" αναφέρει ο πρόεδρος τη Δημ. Κοινότητας Χαλκίδας Θεοδ. Γιαννούκος και επισημαίνει:
    Οι αιτήσεις θα κατατίθενται στο γραφείο της Διεύθυνσης Προσόδων του Δήμου Χαλκιδέων κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
    (Πληροφορίες: αρμόδιοι υπάλληλοι α) Δ/νση Προσόδων: Φραγκιαδάκη Σοφία τηλ.: 22213-51174
    β) Δημοτική Κοινότητα Χαλκίδας: Παππά Ιωάννα, τηλ.: 22210-37878 εσ.5)
                
Enhanced by Zemanta

Βούτηξε στο κενό από γέφυρα στην εθνική Πατρών-Πύργου για να αυτοκτονήσει

Aνέβηκε στη γέφυρα και πήδηξε στο κενό για αυτοκτονήσει πέφτοντας στην εθνική οδό Πατρών-Πύργου μπροστά στα αυτοκίνητα. Ευτυχώς όμως γλίτωσε με τραύματα στα πόδια. 

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Τοξική βόμβα. Καύση τοξικών αποβλήτων στο ΧΑΔΑ Αλιβερίου

Ο Σύλλογος Προστασίας Περιβάλλοντος Αλιβερίου και Περιχώρων με αφορμή την πρόσφατη πυρκαγιά στο ΧΑΔΑ Αλιβερίου απέστειλε επιστολή προς τα αρμόδια Υπουργεία και τις Υπηρεσίες, κοινοποιούμενη στον κ. Εισαγγελέα Χαλκίδος, όπου αναφέρει τα εξής:

«Κύριοι, σας ενημερώνουμε ότι για τέταρτη συνεχή ημέρα συνεχίζεται η πυρκαγιά πού ξέσπασε στον ΧΑΔΑ – σκουπιδότοπο Αλιβερίου. Για ένα τουλάχιστον φρικτό τετραήμερο η κατάσταση στην ατμόσφαιρα είναι αφόρητη παρ΄ ότι οι καιρικές συνθήκες δεν συνέδραμαν σε αυτό, προφανώς από την εκπομπή διοξινών.

Το επαναλαμβανόμενο γεγονός της πυρκαγιάς στο Σκουπιδότοπο Αλιβερίου ιδιαίτερα σε περιόδους με ιδιαίτερες κλιματικές συνθήκες (Νότιοι άνεμοι) αλλά και τις ιδιαίτερες πολιτικές συνθήκες (εκλογές) μας οδηγούν σε κακές σκέψεις.

Η Οικολογική καταστροφή βρίσκεται σε εξέλιξη και είναι μεγάλη.

Η πυρκαγιά αυτή όμως πέρα από τις εκλύσεις διοξινών λόγω καύσης των Αστικών Απορριμμάτων αποκάλυψε κάτι πολύ πιο συνταρακτικό. Στο ΧΑΔΑ Αλιβερίου κατά την περίοδο του έτους 2010 μεταφέρθηκαν και αποτέθηκαν από γνωστή Εταιρεία τεράστιες ποσότητες υλικού από το εργοστάσιο της εταιρείας «ΠΕΤΖΕΤΑΚΗΣ ΑΕ» στη Θήβα. Το υλικό αυτό μετά από καταγγελία μας ταξινομήθηκε από την Δ-νση Περιβάλλοντος της ΝΑ Εύβοιας με το με αρ. πρ. 363/1-3-2010 έγγραφο της Υπηρεσίας αυτής ως τοξικό. Το έγγραφο αυτό εστάλει στις αρμόδιες αρχές (Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος/ ΔΙΠΕΧΩ, Δήμο Ταμυνέων, Αστυνομικό Τμήμα Αλιβερίου). Το υλικό πού ταξινομήθηκε είναι χλωριούχο πολυβινίλιο (PVC) με περιεκτικότητα σε μόλυβδο 2,2% μεγαλύτερο του επιτρεπτού πού είναι 0,5%. Η καύση λοιπόν ενός τέτοιου υλικού δημιουργεί εγκληματικές συνθήκες ρύπανσης στην περιοχή Αλιβερίου.»

Ο Σύλλογος Προστασίας Περιβάλλοντος Αλιβερίου και Περιχώρων έχει επισυμάνει από πολλών ετών το πρόβλημα με το ΧΑΔΑ Αλιβερίου αλλά και με το γεινικότερο πρόβλημα της Διαχείρισης των Απορριμάτων στη Νότια Εύβοια.

Δυστυχώς επαναλαμβάνουμε όσα για την ίδια υπόθεση ανακοινώσαμε στις 15-10-2009.

«Τρία είναι τα συμπεράσματα πού προκύπτουν από αυτά τα γεγονότα:

• Για πολλοστή φορά δεν εφαρμόστηκε ο ν.1650/1986 περί προστασίας του Περιβάλλοντος

• Είναι τουλάχιστον εγκληματικά αυτά πού συμβαίνουν στο σκουπιδότοπο Αλιβερίου. Χωρίς φύλακα, όπως υποχρεούται να έχει ο Δήμος, με ανεξέλεγκτη διαχείριση, όποιος θέλει πετάει ότι θέλει από όλη σχεδόν την Εύβοια εδώ στο Αλιβέρι. Είναι ντροπή για τον τόπο αυτή η εικόνα του σκουπιδότοπου στο Δήμο μας. Φαίνεται πώς δεν είναι τυχαία η επιλογή της καύσης των σκουπιδιών της Αθήνας στο Αλιβέρι.

• Πρέπει να τελειώνει η υπόθεση της ανοργάνωτης διαχείρισης των Αστικών αποβλήτων. Γιατί η κατάσταση με τα σκουπίδια στο Δήμο έχει εκτραχυνθεί επικίνδυνα για τη δημόσια υγεία. Δεν υπάρχει πλέον κανένα άλλοθι για τους Δημάρχους στην υπόθεση της διαχείρισης των σκουπιδιών στη Νότια Εύβοια. Εάν δεν ολιγωρούν τότε καθυστερούν από σκοπιμότητα. Μέσα σε ένα χρόνο (το 2009) πραγματοποιήθηκαν η ελεύθερη απόθεση μεγάλης ποσότητας επικίνδυνου χαρτοπολτού στη ευρύτερη περιοχή, ακολούθησαν οι αποκαλύψεις για απόθεση επικίνδυνων τοξικών αποβλήτων στο παλιό λατομείο Αλιβερίου, η ΑΓΕΤ αδειοδοτήθηκε από τον κ. Σουφλιά να κάψει τα σκουπίδια της Αθήνας στο Αλιβέρι, και σήμερα εμφανίζεται το συγκεκριμένο γεγονός.

Επιτέλους ένα τέλος.

Αφού η εφαρμογή των νόμων δεν ισχύει στο Αλιβέρι καλούμε τους Υπουργούς Περιβάλλοντος - Κλιματικής Αλλαγής και Ενέργειας καθώς και Δικαιοσύνης και Ανθρωπίνων δικαιωμάτων να μας προστατέψουν.

Το περιβάλλον στο Αλιβέρι βρίσκεται ένα βήμα πριν την ολοσχερή καταστροφή του. Και μαζί του θα καταστραφούμε και όλοι οι κάτοικοι της περιοχής Αλιβερίου. Για άλλη μια φορά κάνουμε έκκληση: Σώστε μας από την καταστροφή.»

Είναι καιρός να σταματήσει ο παραλογισμός στη Διαχείριση των Σκουπιδιών από το Δήμο και του συναρμόδιους φορείς.

Είναι καιρός να τελειώνουμε με τα Σκουπίδια.

Είναι καιρός να κλείσει οριστικά και αμετάκλητα ό ΧΑΔΑ Αλιβερίου και όλοι οι ΧΑΔΑ στο Δήμο μας..

Είναι καιρός να προχωρήσει άμεσα η αποκατάσταση του ΧΑΔΑ Αλιβερίου και όλων των ΧΑΔΑ του Δήμου Κύμης Αλιβερίου. Να προχωρήσει άμεσα η απομάκρυνση όλων των τοξικών αποβλήτων από το ΧΑΔΑ Αλιβερίου. Και αμεσότερα, σήμερα, να προστατευθούν όλοι οι ΧΑΔΑ από τις εξωτερικές «επισκέψεις».

Να σταματήσει αυτό το παιχνίδι με τις εμπνεύσεις – χωροθετήσεις. Χωρίς βλέψεις στα ποσά της αποκατάστασης και της Διαχείρισης αλλά με γνώμονα το κοινό καλό και την Προστασία του Περιβάλλοντος να προχωρήσουμε στην νέα εποχή για τον τόπο μας. Χωρίς κραυγές αλλά με επιστημονική τεκμηρίωση να προχωρήσουμε στο Σχεδιασμό και στη χωροθέτηση των δράσεων ενός ολοκληρωμένου Κεντρικού Συστήματος Διαχείρισης των Σκουπιδιών.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Γ. Λαγανάς
Ο Γεν. Γραμματέας
Ε. Σπίθας

ΑΡΤΑΚΗ: Ι.Χ. "καρφώθηκε" σε σταθμευμένο - Τρεις σοβαρά τραυματίες

Ι.Χ. "καρφώθηκε" σε σταθμευμένο αυτοκίνητο στο δρόμο Αρτάκης - Ψαχνών με αποτέλεσμα τρεις σοβαρά τραυματίες να νοσηλεύονται στο νοσοκομείο.

Το σοβαρό τροχαίο έγινε τα μεσάνυχτα στην Αρτάκη όταν το επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 27χρονος Χαλκιδέος και κινείτο από Ψαχνά προς Αρτάκη, ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε με ταχύτητα πάνω σε άλλο Ι.Χ. που ήταν σταθμευμένο στην άκρη του δρόμου.

Μαζί με τον οδηγό τραυματίστηκαν σοβαρά και δύο κοπέλες ηλικίας 23 και 22 χρόνων που βρίσκονταν μέσα στο σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Επιτόπου έσπευσαν ασθενοφόρα και οι τρεις τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση

Προανάκριση κάνει το Α.Τ. Αρτάκης.

Πλαστογράφοι σε απάτη εκατομμυρίων με ΦΠΑ σε Εύβοια, Αττική, Κρήτη, Θεσσαλία και Στερεά

Μεγάλη οικονομική ζημιά υπέστη το Δημόσιο από επιστροφή Φ.Π.Α. σε επαγγελματίες που κατέθεταν στις ΔΟΥ πλαστά φορολογικά στοιχεία, τα οποία πλαστογραφούσε και τους πουλούσε εγκληματική οργάνωση.

Η αστυνομία προχώρησε στο Κερατσίνι στη σύλληψη τριών μελών του κυκλώματος –δύο Ελλήνων 63 και 59 ετών- και ενός Αλβανού 31 ετών και αναζητείται ακόμη ένας συνεργός τους.

Η ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Από την Ελλάδα το κορίτσι του James Bond

Ανάμεσα σε χιλιάδες άλλες κοπέλες, μία Ελληνίδα επιλέχθηκε για να παίξει το κορίτσι του James Bond.

Πρόκειται για μοντέλο που  εδώ και δύο χρόνια λείπει στο εξωτερικό και κάνει καριέρα εκεί. 

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΔΩ

Δροσιά: 84χρονος(!) οδηγός τραυματίστηκε σε μετωπική

Ένας 84χρονος(!) οδηγός τραυματίστηκε σε μετωπική σύγκρουση δύο ΙΧ αυτοκινήτων που έγινε χθες το απόγευμα στη Δροσιά.

Το άλλο ΙΧ οδηγούσε 44χρονος Αλβανός που δεν τρυματίστηκε.

Η Τροχαία κάνει προνάκριση για τα αίτια του ατυχήματος γίνεται .

(Φωτό αρχείου)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...