Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Λιάσκος κατά Καρατζαφέρη για τα περί «ηχητικού ντοκουμέντου»

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ -ΛΙΑΣΚΟΣ ΠΡΙΝ ΤΟ.. ΦΙΑΣΚΟ
Σφοδρή επίθεση στον Γιώργο Καρατζαφέρη εξαπέλυσε ο πρώην υφυπουργός και βουλευτής Ευβοίας της ΝΔ Αναστάσιος Λιάσκος, κατηγορώντας τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ για «βαρύτατη προσβολή των ατομικών του δικαιωμάτων», με αφορμή τη δήλωση του ΛΑΟΣ πως υπάρχει «ηχητικό ντοκουμέντο» από τη συνάντηση του με τον Γιώργο Καρατζαφέρη.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αναστάσιος Λιάσκος είχε τις προηγούμενες ημέρες συνάντηση με τον Γιώργο Καρατζαφέρη, κατόπιν της οποίας ανακοινώθηκε η προσχώρηση στον ΛΑΟΣ του πρώην βουλευτή της ΝΔ. Ο Γιώργος Λιάσκος εξέδωσε ανακοίνωση επιβεβαιώνοντας τη συνάντηση, αλλά διαψεύδοντας την προσχώρηση, ενώ από τον ΛΑΟΣ δόθηκε στη δημοσιότητα φωτογραφία και έγινε αναφορά σε «ηχητικό ντοκουμέντο».

«Η δήλωση του Γιώργου Καρατζαφέρη, με την οποία με καλεί να παραλάβω το ηχητικό ντοκουμέντο της μεταξύ μας τηλεφωνικής συνομιλίας, συνιστά δημόσια ομολογία ποινικού αδικήματος. Συνιστά αθλιότητα κατά της Δημοκρατίας και του Κοινοβουλευτισμού. Πρόκειται για βαρύτατη προσβολή των ατομικών μου δικαιωμάτων και θίγει την προσωπική μου ελευθερία», τονίζει ο Αναστάσιος Λιάσκος.

Ο πρώην βουλευτής κάλεσε τον Γιώργο Καρατζαφέρη να προβεί, εντός της ημέρας, σε δημόσια δήλωση συγνώμης υποστηρίζοντας πως «είναι προφανές ότι το αδίκημα αυτό θα είχε, ήδη, προκαλέσει την παρέμβαση του εισαγγελέα, εάν ο Γ. Καρατζαφέρης δεν εκαλύπτετο από τη βουλευτική ασυλία».

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...