Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

Με Ελπίδα , Υγεία και όλοι μαζί ενωμένοι να προχωρήσουμε το 2013

ΠΑΝΕΥΒΟΪΚΟΣ   ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΓΟΝΕΩΝ , ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ & ΦΙΛΩΝ  Α.με.Α
«ΑΝΘΡΩΠΟΣ – ΕΛΠΙΔΑ –  ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ»

 Χριστούγεννα  !!!
παιάνες  χαράς  και  αγαλλίασης  ηχούν   για το χαρμόσυνο  μήνυμα  της γέννησης Σου
Χριστέ μου  φώτισε μας  μέσα από την ταπεινή σου  Φάτνη  
αυτούς τους δύσκολους καιρούς …….
Στείλε με τον ψίθυρο της θάλασσας   και με το λίκνισμα του αγέρα 
ελπίδες  για το μέλλον των παιδιών  μας   και χαμόγελα αισιοδοξίας 
το λαμπρό άστρο της γέννησης σου 
να  μην φεγγίζει τη δυστυχία , μα να γεμίζει τις  καρδιές  μας
με αγάπη , ανθρωπιά  και καρτερία .

Ευχόμαστε από  βάθους καρδιάς 
Καλά  Χριστούγεννα
&
με  Ελπίδα  , Υγεία  και όλοι μαζί  ενωμένοι  να προχωρήσουμε  το  2013

ΒΙΝΤΕΟ - Ο Δημ. Μπάσης έρχεται στη Χαλκίδα

Ο Δημήτρης Μπάσης, που έχει χαρακτηριστεί ως ο σημαντικότερος ερμηνευτής της γενιάς του έρχεται στη Χαλκίδα για μια και μοναδική εμφάνιση.

Σε μια σημαντική στιγμή της καριέρας του, τραγουδά με την παιδεία του στην βυζαντινή μουσική, με τα διδάγματα του από τις σημαντικές του συνεργασίες, την πείρα του από το λαϊκό πάλκο αλλά και με την μαθητεία του ως ερμηνευτής των έργων του Μίκη Θεοδωράκη, μας υπόσχεται ότι θα μας παρασύρει σε μια όμορφη μουσική διαδρομή.

Με τραγούδια από την προσωπική δισκογραφία του , (από τα «Χαμοπούλια» ως τους «Ψίθυρους καρδιάς» και από το «Τώρα μένω μόνος μου» μέχρι τη «Ζωή» και το «Σπασμένο καράβι») και με τις δύο τελευταίες του δουλείες το «Δημήτρης Μπάσης Live», το οποίο έχει ήδη γίνει διπλά πλατινένιο, και το τελευταίο του cd σε μουσική του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα με τίτλο «Η συννεφιά περνάει με παρέα», αλλά και με τραγούδια που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα της ελληνική μουσικής σκηνής : παραδοσιακά, σμυρναίικα, ρεμπέτικα, παλιά λαϊκά αλλά και λαϊκά τραγούδια του σήμερα, μας υπόσχονται μια βραδιά, με απρόβλεπτες επιλογές, εκρηκτικές ερμηνείες, συγκίνηση, αυτοσχεδιασμό και πάνω από όλα σεβασμό και αγάπη στην μουσική, στο τραγούδι και στους θεατές.

 Ο Δημήτρης Μπάσης γεννήθηκε στην Στουτγάρδη. Οι γονείς του είχαν μεταναστεύσει στην Γερμανία για μερικά χρόνια.

Την Ελλάδα τη γνωρίζει για πρώτη φορά στα οκτώ του χρόνια, όταν επιστρέφουν οικογενειακώς σ’ ένα ακριτικό χωριό, το Χέρσο του νομού Κιλκίς. Σε ηλικία εννέα (!) ετών αρχίζει να ψέλνει στην εκκλησία του χωριού και στα δώδεκα αρχίζει μαθήματα Βυζαντινής Μουσικής, τα οποία ολοκληρώνει παίρνοντας το πτυχίο του σε ηλικία δεκαεπτά ετών. Παράλληλα τραγουδά ερασιτεχνικά σε διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Στα είκοσι του, αμέσως μόλις αρχίζει να τραγουδά επαγγελματικά, τον ανακαλύπτει ο Σταμάτης Κραουνάκης αλλά και η δισκογραφική του εταιρεία η Warner, με την οποία υπογράφει αμέσως συμβόλαιο. Για τρεις συνεχείς σεζόν συνεργάζεται με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη και την ομάδα της, που αποτελείτο από τους Σταμάτη Κραουνάκη και Λίνα Νικολακοπούλου, όπου γράφει τη δική του ιστορία στις μουσικές παραστάσεις υπό το σκηνοθετικό βλέμμα του Ανδρέα Βουτσινά.


Στις 24 Δεκεμβρίου, ο Δημήτρης Μπάσης θα είναι στο Χριστουγεννιάτικο "ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ" μαζί με την Μελίνα Ασλανίδου και τον Χαράλαμπο Γαργανουράκη.

Επίσης στις 28 Δεκεμβρίου ο Δημήτρης θα εμφανιστεί στην εκπομπή της Σεμίνας Διγενή 10-12 το βράδυ στο "Real Fm" !


Την Τετάρτη 26/12 στις  22:30 θα εμφανιστεί στην ΟΔΟ ΟΝΕΙΡΩΝ, στη Χαλκίδα.

Εισοδος : 15 ευρω με μπυρα/κρασι Τηλ.: 2221020504, 6078117103

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...