Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Περιφέρεια: Στη Βουλή το σχέδιο Αθηνά για να πάρουν θέση τα κόμματα



"Το σχέδιο Αθηνά θα πρέπει να συζητηθεί και να ψηφιστεί στην Βουλή, όπου θα τοποθετηθούν τα κόμματα και θα επιχειρηθούν οι μέγιστες δυνατές συναινέσεις".

Αυτό τονίζει σε επιστολή του, προς τον Υπουργό Παιδείας και  Θρησκευμάτων Πολιτισμού  και Αθλητισμού κ. Αρβανιτόπουλο Κων/νο, ο περιφερειάρχης κ. Κλέαρχος Περγαντάς.

Ολόκληρη η επιστολή:

"Το σχέδιο Αθηνά έχει δημιουργήσει αδιέξοδα σε όλη την χώρα και ιδιαίτερα  στην  Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας .

Κατόπιν τούτου, η Εκτελεστική Επιτροπή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος  αποφάσισε ομόφωνα, ότι το σχέδιο Αθηνά θα πρέπει να συζητηθεί και να ψηφιστεί στην Βουλή, όπου θα τοποθετηθούν τα κόμματα και θα επιχειρηθούν οι μέγιστες δυνατές συναινέσεις.

Εξάλλου, είναι προφανές, ότι αυτού του είδους οι μεταρρυθμίσεις δεν μπορούν να ολοκληρώνονται με συνοπτικές διαδικασίες διαλόγου 45 ημερών και να νομοθετούνται με Προεδρικά  Διατάγματα".

Aθλητές Bοcce Special Olympics από την Εύβοια στην Αθήνα


Oι αθλητές Bοcce Special Olympics Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας θα λάβουν μέρος στην Επίδειξη του Αθλήματος στο Κολέγιο Αθηνών και στο Φιλικό Αγώνα που θα διεξαχθεί μεταξύ των   μαθητών του Κολεγίου Αθηνών και των αθλητών των Special Olympics [Unified Sports] .

Θα γίνουν απονομές Αναμνηστικών Διπλωμάτων στους συμμετέχοντες .

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013  και ώρα 11:00 π.μ. στο Κλειστό Γυμναστήριο του  Κολεγίου Αθηνών  [Στεφάνου  Δέλτα 15   Π.  Ψυχικό]

Αρωγός της προσπάθειας είναι  το Υπουργείο Παιδείας Δια Βίου Μάθησης  και Θρησκευμάτων  που θεσμοθέτησε  την  συνεργασία με τα Special Olympics  Ελλάς και τη διοργάνωση από κοινού αγώνων με σκοπό την κατανόηση της διαφορετικότητας και την κατάρριψη στερεοτύπων  .

Enhanced by Zemanta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...