Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Στην Πλατεία Αγοράς η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ για την Πρωτομαγιά

Μια σειρά από οργανώσεις και κλαδικά σωματεία καλούν στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ για την Πρωτομαγιά που θα γίνει στην πλατεία Αγοράς στις 11π.μ.

Τα σωματεία είναι: Συνδικάτο Μετάλλου Εύβοιας, Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χαλκίδας, Συνδικάτο Τροφίμων Ποτών Εύβοιας, Ένωση Τεχνιτών Οικοδόμων Χαλκίδας, Σωματείο Εργαζομένων Ζούρα, Συνδικάτο Φαρμάκου, Ένωση Συνταξιούχων ΙΚΑ Εύβοιας, εκλεγμένοι συνδικαλιστές στα σωματεία εργαζομένων του Δήμου Χαλκιδέων, του Νοσοκομείου, της ΕΛΜΕ, των ΕΛΤΑ, της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας, των Νοσοκομειακών Γιατρών Εύβοιας.

Στη σχετική προκήρυξη αναφέρονται τα εξής:
"ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ: Το 1886 στις ΗΠΑ σε συνθήκες τρομοκρατίας και βαθιάς εκμετάλλευσης περίπου 500.000 εργάτες απέργησαν διεκδικώντας 8ωρο. Ο αγώνας αυτός που πληρώθηκε με το αίμα των εργαζομένων ήταν νικηφόρος.

Η πρωτομαγιά δείχνει τον δρόμο!

Σταθερή επιδίωξη της εργοδοσία και του κράτους της ήταν και είναι ο ευνουχισμός της Πρωτομαγιάς. Δεν θέλουν να θυμούνται οι εργάτες και ο λαός ποιος είναι ο δρόμος για να λύνονται καθημερινά προβλήματα. Αυτός δεν είναι άλλος από τον ταξικό αγώνα ενάντια σε βιομήχανους – εφοπλιστές – τραπεζίτες και ολόκληρο το σύστημα που έχουν φτιάξει για να τους υπηρετεί.

ΔΗΛΑΔΗ
Να οργανώνεις αγώνα που
να βάζει εμπόδια στην κερδοφορία.
να προκαλεί δυσλειτουργία στο κράτος.
να αποκαλύπτει εχθρούς και συμμάχους.
να έχει συνολική ρεαλιστική πρόταση.

Είναι καθήκον σήμερα να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας.
Η ανακούφιση και η λύτρωση από τη θηλιά στο λαιμό της εργατικής – λαϊκής οικογένειας δε θα έρθει αυτόματα, δε θα πραγματοποιηθεί μονομιάς. Δε θα γίνει χωρίς την παρέμβαση του λαού στις εξελίξεις, τη συμμετοχή των εργαζομένων στις συλλογικές διαδικασίες, την οργάνωση στα σωματεία, τη σύγκρουση στους τόπους δουλειάς. Κάθε αγώνας σε αυτήν την κατεύθυνση αυξάνει τις δυνατότητες να λύνονται μικρά και μεγάλα προβλήματα. Σε κάθε περίπτωση η αποτελεσματικότητα κάθε αγώνα θα αυξάνεται όσο αποκαλύπτει στα μάτια των εργαζομένων και του λαού ποιος είναι ο εχθρός

Συνεδέφισσες - συνάδελφοι

Τα καθημερινά προβλήματα είναι πολλά, η αγανάκτηση μεγάλη.

Στην περιοχή μας κλείνει το ένα εργοστάσιο μετά το άλλο ενώ πολλά ακόμα μειώνουν την παραγωγή τους. Την ίδια στιγμή τα προϊόντα που θα μπορούσαν να παράγουν είναι χρήσιμα για τις ανάγκες του λαού μας. Οι βιομήχανοι μπροστά στο κέρδος τους δε λογαριάζουν ούτε τις λαϊκές ανάγκες ούτε το κόστος σε ανθρώπινες ζωές ή εξαθλιωμένες οικογένειες απολυμένων.

Αυτή είναι η ανάπτυξη για το κέδρος με ανταγωνιστικότητα, με ελεύθερη αγορά. Αυτή την ανάπτυξη πληρώνουμε. Αυτή την ανάπτυξη υποστηρίζει και η πλειοψηφία του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας παντού στα κείμενα και τις παρεμβάσεις τους, στις τοποθετήσεις τους στο Δ.Σ.
Έχουν ευθύνη γιατί για χρόνια ήταν χειροκροτητές της αντιλαϊκής πολιτικής του ΠΑΣΟΚ ενώ τώρα εμφανίζονται δήθεν ‘’ενάντια στις κομματικές αγκυλώσεις’’. Αυτό που κρύβουν είναι ότι και τότε και σήμερα που όψιμα ‘’σήκωσαν μπαϊράκι’’, είναι αγκυλωμένοι στην υπεράσπιση του καπιταλισμού.
Έχουν ευθύνη για τον ευνουχισμό του εργατικού κινήματος γιατί συσκότισαν τις αιτίες της κρίσης μιλώντας για ‘’καζινοκαπιταλισμό’’, ‘’νεοφιλελεύθερες πολιτικές’’, golden boys. Δηλαδή ότι φτάνει να απαλλαγούμε από αυτά και όχι από τον ίδιο τον καπιταλισμό. Έχουν ευθύνη γιατί δεν προειδοποίησαν ούτε οργάνωσαν την πάλη της εργατικής τάξης με κατεύθυνση την ανατροπή.
Έχουν ευθύνη γιατί συχνοτίζονται με βουλευτές και τοπικούς παράγοντες που ανήκουν στα κόμματα του ευρωμονόδρομου, με όλους αυτούς δηλαδή που έχουν βάλει πλάτη στις πολιτικές που εξαθλιώνουν την εργατική τάξη.

Πάει πολύ όμως όλοι αυτοί να ‘’κουνάνε το δάχτυλο’’ στο ΠΑΜΕ για δήθεν ‘’διάσπαση’’. Το ΠΑΜΕ παλεύει για την πραγματική ενότητα της εργατικής τάξης κάτω από στόχους που θα αμφισβητούν το ίδιο το σύστημα που γεννά τα προβλήματα, απαλλαγμένο από όλους αυτούς που του έκαναν για χρόνια ‘’πλάτες’’. Ήμασταν και είμαστε έμπρακτα αλληλέγγυοι στους εργαζόμενους και απολυμένους του Τσιμεντάδικου, της ΣΕΛΜΑΝ, της ΝΕΟΣΕΤ, της ΙΝΤΕΡΚΕΜ, του ΒΕΤ, της ΒΙΟΜΕΚ, της Μηχανικής, των Ατλάντικ, του Γαληνού κ.α. Οι εργαζόμενοι αυτών των χώρων γνωρίζουν πολύ καλά ότι το ΠΑΜΕ δε λυπήθηκε κόπο και διάθεση δυνάμεων για τη στήριξη του αγώνα τους, χωρίς να ξεχωρίζει τους εργάτες από την πολιτική τους τοποθέτηση.

Τιμάμε την Πρωτομαγιά δίνοντας τη μάχη για την απεργία και τη συγκέντρωση του Π.Α.ΜΕ. στην πλατεία Αγοράς στις 11π.μ.
ΖΗΤΩ Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ"

Σκουντέρι: Χιλιάδες άτομα στην 1η γιορτή ανταλλαγής σπόρων.

Πάνω από δυο χιλιάδες άτομα, παρευρέθηκαν στο Σκουντέρι σήμερα Κυριακή, στην 1η γιορτή ανταλλαγής σπόρων. 

   
Μια πρωτοβουλία των πολιτιστικών συλλόγων της περιοχής, που είχαν και την οργάνωση, και υλοποιήθηκε με την βοήθεια του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων, (όπου και ανήκει η περιοχή). 


Συμμετείχε και η τοπική ομάδα Εύβοιας «Εναλλακτική κοινότητα ¨Πελίτ稻. Πλούσιο το πρόγραμμα της εκδήλωσης, αντάμειψε όλους όσους αφιέρωσαν εκεί τη μέρα τους. 

Μερικές από της φωτογραφίες που δημοσιεύουμε, μαρτυρούν λίγο την αληθοφάνεια του γεγονότος. 

 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΤΣΑΥΤΗΣ

ΠΑΜΕ Αλιβερίου: ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ

"Κάντε την απεργία της πρωτομαγιάς, μέρα αγωνιστικής διεκδίκησης και εκδήλωσης της αγανάκτησης και της οργής σας. Πυκνώστε τις γραμμές των σωματείων, μπείτε στους συλλογικούς αγώνες με πίστη στο δίκιο σας. Να πούμε όχι στα σύγχρονα εργασιακά κάτεργα, στη σύγχρονη δουλεία. Να βροντοφωνάξουμε πως «δούλοι του 21ου αιώνα δε θα γίνουμε» "

Αυτό αναφέρει, σε ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ Αλιβερίου και τονίζει:

 "Η πρωτομαγιά είναι μέρα αγώνα! Μέρα διεθνιστικής αλληλεγγύης βαμμένη με το αίμα των εργατών του Σικάγου, των αμέτρητων θυσιών και των αναρίθμητων ηρώων της εργατικής τάξης που έπεσαν στις συγκρούσεις της ταξικής πάλης. Μέρα που οι εργάτες σε όλο τον κόσμο δείχνουν τις γροθιές τους, επιδεικνύουν στους εκμεταλλευτές τη δύναμη τους. Μέρα που προβάλλονται τα σύγχρονα αιτήματα των εργαζομένων για αξιοπρεπή ζωή, αιτήματα ανακούφισης της εργατικής οικογένειας από τα βάρβαρα μέτρα των μονοπωλίων και του πολιτικού προσωπικού τους.
Τα δικαιώματα και οι κατακτήσεις των εργαζομένων δε χαρίστηκαν, δεν παραχωρήθηκαν από τους εκμεταλλευτές, από κυβερνήσεις και κοινοβούλια. Κατακτήθηκαν με αδιάκοπους σκληρούς αγώνες, με οργάνωση και αντοχή.

Οι σταθεροί σχεδιασμοί ευνουχισμού της εργατικής πρωτομαγιάς και η προσπάθεια εκφυλισμού της, από την εργοδοσία και την κυβέρνηση, δε θα περάσει! Ο τρόμος που νιώθουν μπροστά στο δέος των αγώνων που βάζουν σε κίνδυνο την κυριαρχία των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων, να μεγαλώσει. Η μεγάλη λαϊκή πλειοψηφία του εργαζόμενου λαού έχει το δίκιο και τη δύναμη να ανατρέψει σχεδιασμούς, να δημιουργήσει τριγμούς στην εξουσία των εκμεταλλευτών μας.
Εργαζόμενοι, εργαζόμενες
Είναι καθήκον σήμερα να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Να πάρουμε την ατομική και συλλογική ευθύνη. Η ανακούφιση και η λύτρωση από τη θηλιά στο λαιμό της εργατικής-λαϊκής οικογένειας δε θα έρθει αυτόματα, δε θα πραγματοποιηθεί μονομιάς. Δε θα γίνει χωρίς την παρέμβαση του λαού στις εξελίξεις, τη συμμετοχή των εργαζομένων στις συλλογικές διαδικασίες, την οργάνωση στα σωματεία, τη σύγκρουση στους τόπους δουλειάς.
Στις σημερινές συνθήκες υπάρχουν αιτήματα αναχαίτισης της επίθεσης που απαντούν στις σύγχρονες λαϊκές ανάγκες. Αιτήματα που πρέπει να γίνουν κτήμα των εργαζομένων, να μπουν στη ζωή των σωματείων, να παλεύονται χωρίς ηττοπάθεια στα εργοστάσια και στους τόπους δουλειάς.

Εμείς έχουμε τη δύναμη! Χωρίς εμάς γρανάζι δε γυρνά!
Δεν υπάρχει βήμα πίσω από το αίτημα για σταθερή και μόνιμη εργασία για όλους και όλες, με κατάργηση όλων των αντεργατικών νόμων, με υπεράσπιση του λαϊκού εισοδήματος.
Κανένας εργαζόμενος να μη δουλεύει χωρίς συλλογική σύμβαση. Να καταργηθεί ο άθλιος διαχωρισμός των εργαζομένων με βάση την ηλικία.
Κανένας νέος εργάτης να μη δουλεύει για ψίχουλα, κανένας εργαζόμενος σπουδαστής με βάση την πρακτική του να μη δουλεύει για ένα κομμάτι ψωμί.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΟ ΑΛΙΒΕΡΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ (ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ) 10.30 π.μ."

Σαρωτικοί έλεγχοι για κροτίδες και βεγγαλικά στη Στερεά

- Ακόμα τρεις 3 συλλήψεις, μετά από αιφνιδιαστικούς ελέγχους σε καταστήματα, στην Ιστιαία Ευβοίας και στον Ελαιώνα Βοιωτίας...

- Περισσότερα από 38.000 τεμάχια είναι μέχρι στιγμής τα κατασχεθέντα πυροτεχνικά είδη
- Οι γονείς δεν πρέπει να ξεχνούν ότι τα βεγγαλικά δεν είναι παιχνίδια, αλλά υλικά άκρως επικίνδυνα, λέει η ΕΛ.ΑΣ.

Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι έλεγχοι στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, για την παράνομη κατοχή και εμπορία κροτίδων, βεγγαλικών κ.λ.π. απαγορευμένων πυροτεχνικών ειδών, εν όψει των εορτών του Πάσχα.

Σύμφωνα με το LamiaReport χθες έγιναν τρεις ακόμα συλλήψεις στην Ιστιαία Ευβοίας και στον Ελαιώνα Βοιωτίας, όπου κατασχέθηκαν πάνω από 13.000 κροτίδες και πυροτεχνήματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τις αρχές Μαρτίου έχουν συλληφθεί έντεκα άτομα και έχουν κατασχεθεί συνολικά (38.365) τεμάχια κροτίδων, βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων και παιδικών αθυρμάτων, καθώς και ένα πιστόλι εκτόξευσης φωτοβολίδων.

Κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές...Οι έλεγχοι θα συνεχισθούν αμείωτα και τις επόμενες ημέρες...

Περιοχή Αλιβερίου: Άρχισαν να κλαίνε από χαρά όταν είδαν τον πατέρα τους ζωντανό !

Ήταν χθες το απόγευμα όταν επικοινώνησε σπίτι του. Στην άλλη άκρη του τηλεφώνου ήταν το ανήλικο παιδί του.

"Τι κάνεις παιδί μου; είσαι καλά; Σε αγαπάω" του είπε. Συνομίλησαν για λίγα λεπτά.

Πέρασε η ώρα και νύχτωσε.
Ο άτυχος οικογενειάρχης, δεν πήγε στο σπίτι.
Οι δικοί του άνθρωποι, πάγωσαν και άρχισαν να τον αναζητούν.

Μάλιστα πήγαν και στο τοπικό αστυνομικό τμήμα για να δηλώσουν την εξαφάνιση.
Με φακούς στα χέρια και κάνοντας έρευνες στα χωράφια τον έψαχναν όλο το βράδυ.
Και εκεί που άρχισαν να λιγοστεύουν οι ελπίδες, πριν από λίγα λεπτά τον είδαν να πηγαίνει στο σπίτι του.
Τα κλάμα και η αγωνία της οικογένειας του μετατράπηκε σε δάκρυα χαράς και όλοι έπεσαν να αγκαλιάσουν τον άνθρωπο τους.

"Καταδικάζουμε την άνανδρη επίθεση που έγινε από τραμπούκους της Χρυσής Αυγής στην Αγορά Γιάλτρων"

"Καταδικάζουμε την άνανδρη επίθεση που έγινε από τραμπούκους της Χρυσής Αυγής στην Αγορά Γιάλτρων σε οικοδόμο και μέλος της Διοίκησης του Σωματείου μας. Επίσης εκλεγμένο στο Τοπικό Συμβούλιο με τη Λαϊκή Συσπείρωση με πορεία σκληρών αγώνων για το καλό του τόπου του". 


Αυτό τονίζει το Σωματείο Οικοδόμων Λουτρών Αιδηψού και επισημαίνει:

"Αυτή η επίθεση δείχνει ξεκάθαρα ότι στόχος της Χρυσής Αυγής δεν είναι το σάπιο πολιτικό σύστημα, αλλά οι εργαζόμενοι που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του αγώνα. Πίσω από τη σημαία του πατριωτισμού που σηκώνουν κρύβονται οι απόγονοι των ταγματασφαλιτών, αυτών που συνεργάστηκαν με τους Γερμανούς κατακτητές το 1940. Είναι αυτοί που δηλώνουν πατριώτες, ενώ στη Βουλή ψηφίζουν μαζί με την Κυβέρνηση (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ) το ξεπούλημα των νησιών και των βραχονησίδων της πατρίδας μας.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να απομονώσουν τους φασίστες της Χρυσής Αυγής.

Κανένας εργαζόμενος δεν πρέπει να πέσει στην παγίδα της.

Εχθρός μας δεν είναι οι αλλοδαποί, αλλά τα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα που πιέζουν για την εξόντωση της εργατικής τάξης, προκειμένου να την αλώσουν και να κυριαρχήσουν.

Όλοι μαζί να δώσουμε απάντηση την Πρωτομαγιά στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ  στην πλατεία Ιστιαίας στις 10.30 π. μ."

Με το ΠΑΜΕ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου  Οικοδόμων Λουτρών Αιδηψού, συνεδρίασε και αποφάσισε ομόφωνα να καλέσει τους συναδέλφους σε απεργία της 1η Μάη και σε συμμετοχή στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην πλατεία της Ιστιαίας στις 10.30 πμ.

Η 1η Μάη είναι μέρα δική μας και σαν τέτοια σηματοδοτεί τους αγώνες που έδωσε η τάξη μας για την απαλλαγή της από τα δεσμά της καπιταλιστικής εκμετάλλευσης. Είναι μέρα μνήμης και στοχασμού. Την 1η Μάη κορυφώνεται το ταξικό μίσος.

Είναι καθήκον του κάθε εργάτη να αποτινάξει το φόβο, την απογοήτευση και οργανωμένα να συμπορευτεί στο δρόμο του αγώνα. Δεν υπάρχουν σωτήρες, δεν υπάρχουν μεσσίες. Η εργατική τάξη με τους αγώνες της θα σπάσει τις αλυσίδες που τη βαραίνουν.

Χωρίς τρένα Πρωτομαγιά και Πάσχα

Χωρίς τα τρένα στο προαστιακό και εθνικό δίκτυο θα μείνει η χώρα την Πρωτομαγιά, καθώς... οι σιδηροδρομικοί συμμετέχουν στην πανεργατική απεργία.
Παράλληλα, την Κυριακή του Πάσχα οι εργαζόμενοι των σιδηροδρόμων θα προχωρήσουν σε νέα 24ωρη απεργία, ενώ οι υπάλληλοι του Προαστιακού θα τραβήξουν χειρόφρενο από τις 18.00 του Μεγάλου Σαββάτου. Σημειωτέον ότι, όταν απεργούν οι εργαζόμενοι του ΟΣΕ, δεν υπάρχει σύνδεση του Μετρό με το αεροδρόμιο.

Ειδικότερα, όπως έχει αποφασιστεί μέχρι στιγμής από τα συνδικάτα, την Πρωτομαγιά:

- Δεν θα κυκλοφορήσει κανένα τρένο στο εθνικό και προαστιακό δίκτυο,
- τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα κυκλοφορήσουν από τις 09.00 έως τις 21.00, και
- το Μετρό θα κυκλοφορήσει από τις 09.00.

Παράλληλα, οι εργαζόμενοι του Προαστιακού προχωρούν σε στάση εργασίας το Μεγάλο Σάββατο από τις 18.00, ενώ συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία των σιδηροδρομικών την Κυριακή του Πάσχα. Έτσι, δεν θα εκτελούνται δρομολόγια του Προαστιακού για μιάμιση ημέρα.

Παράλληλα, κανένα τρένο δεν θα κυκλοφορήσει στο εθνικό και προαστιακό δίκτυο την Κυριακή του Πάσχα, λόγω της 24ωρης απεργίας των σιδηροδρομικών.

Οι σιδηροδρομικοί ζητούν «διατήρηση του δημόσιου χαρακτήρα και όχι η ιδιωτικοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ» και της εταιρίας συντήρησης τροχαίου υλικού, «υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας», «εφαρμογή της εργατικής νομοθεσίας», «καταβολή του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας» και «κατάργηση της διπλής παρακράτησης του 25% των αποδοχών».
ΤΟ ΒΗΜΑ

Βαγγέλης Ρωχάμης: Η ήσυχη ζωή στο Λευκαντί και οι επώνυμοι φίλοι του! (φωτό)

Για παραπάνω από τριάντα χρόνια το όνομά του συνδέθηκε με την παρανομία στη χώρα μας και έγινε θρύλος

Ο Βαγγέλης Ρωχάμης όμως, μετά από περίπου 22 χρόνια στη φυλακή, πλέον περνάει μία ήρεμη ζωή στο Λευκαντί. 

Έχει το δικό του «Λιμανάκι» όπως ονομάζει την ταβέρνα του δίπλα στη θάλασσα την οποία επισκέπτονται πολύ συχνά επώνυμοι φίλοι του όπως ο Θέμης Αδαμαντίδης, ο Γιώργος Μαργαρίτης και ο Γιώργος Τρομάρας. 

Ο ίδιος θέλει όλοι οι πελάτες του να φεύγουν από το μαγαζί του ευχαριστημένοι και χορτασμένοι όχι μόνο από καλό φαγητό αλλά και από γλέντι που στήνεται μέσα σε μία στιγμή σύμφωνα με τη News.

Νέο εκπαιδευτικό σεμινάριο της LG στη Χαλκίδα

Για τις τελευταίες τάσεις των ενεργειακών λύσεων & του κεντρικού κλιματισμού


Η LG Electronics (LG) πραγματοποίησε τρίωρο δωρεάν σεμινάριο εκπαιδευτικού χαρακτήρα στο ξενοδοχείο Best Western Lucy Hotel στη Xαλκίδα. Η LG τα τελευταία χρόνια πραγματοποιεί μια σειρά από εκπαιδευτικά σεμινάρια σ’ όλη την Ελλάδα, τα οποία έχουν ως σκοπό την ολοκληρωμένη ενημέρωση των επαγγελματιών μέσω των νέων προϊόντων της.
Το σεμινάριο περιλάμβανε αναφορά στα συστήματα κλιματισμού 2013 της LG και τα πολυζωνικά συστήματα MULTI V. Συγκεκριμένα, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις νέες ενεργειακά αποδοτικές λύσεις θέρμανσης της LG, όπως οι αντλίες θερμότητας αέρα - νερού Therma V (Split & Monoblock), οι οποίες υποστηρίζουν τη θέρμανση και τον κλιματισμό των χώρων, καθώς και την παραγωγή ζεστού νερού. Επιπλέον πραγματοποιήθηκε παρουσίαση και της λύσης θέρμανσης με μονάδες Hydro Kit, με δυνατότητα απευθείας τροφοδότησης καλοριφέρ, χάρη στην παροχή νερού θερμοκρασίας έως 80°C.
Η εκδήλωση απευθυνόταν σε ειδικότητες σχετικές με τη θέρμανση και τον κεντρικό κλιματισμό, όπως στους μηχανικούς, μελετητές, ενεργειακούς επιθεωρητές, εγκαταστάτες και ψυκτικούς.
Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια της LG σ’ όλη την Ελλάδα αποδεικνύουν τη στήριξη της στους επαγγελματίες, παρέχοντας συνεχή εκπαίδευση μέσω των καινοτόμων τεχνολογιών της, γιατί Life’s Good!
Enhanced by Zemanta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...