Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Τραυματίες σε τροχαίο τέσσερις ποδοσφαιριστές

Ένα τροχαίο ατύχημα που έγινε  έξω από το χωριό Αγία Αννα της Εύβοιας  την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου το μεσημέρι είχε σαν αποτέλεσμα να τραυματιστούν  τέσσερις  ποδοσφαιριστές της Δόξας Προκοπίου και να αναβληθεί ο ποδοσφαιρικός αγώνας  Δόξα Προκοπίου – Αγιος Νικόλαος  (Μπουρτζίου).

Το αυτοκίνητο των ποδοσφαιριστών οδηγούσε ο  Γιώργος Περήφανος και σε μια  ανηφορική στροφή  από το χωριό Παπάδες πρός το Προκόπι συγκρούστηκε με τζίπ.

Από την σφοδρή σύγκρουση τραυματίστηκε στο μάτι ο οδηγός, που μεταφέρθηκε στο Λαϊκό Νοσοκομείο Αθήνας και αναμένεται αύριο να πάρει εξιτήριο, ενώ οι συνεπιβαίνοντες ποδοσφαιριστές Νίκος Περήφανος, αδελφός του οδηγού,  Δημήτρης Αντωνίου και Σωκράτης Δροσούνης, όλοι της Δόξας Προκοπίου, τραυματίστηκαν ελαφρότερα και μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας  Μαντουδίου.egnomi.gr

Οι δράστες αγαπούσαν την ...καθαριότητα!

Ένα πλυντήριο και όλα τα ρούχα της οικογένειας πήραν οι δράστες από εξοχική κατοικία έξω από την Χαλκίδα. 

Το συμβάν συνέβη βραδινές ώρες.



Χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από κανέναν, κατάφεραν να μπουν μέσα στο σπίτι. Φαίνεται ότι είχαν ανάγκη περισσότερο τα ρούχα και όχι τις ηλεκτρικές συσκευές.


Ίσως οι χαμηλές θερμοκρασίες να τους έκαναν να την πέσουν μόνο και μόνο στα ρούχα. Ωστόσο έδειξαν πως είναι άνθρωποι που αγαπούν την καθαριότητα.


Μαζί με τα ενδύματα άρπαξαν και το πλυντήριο παρόλο το βάρος! Μάλλον θα ήταν bored με το πλύσιμο στο χέρι και ήθελαν την πολυτέλεια τους!
newse.gr

Έσπασε η αποχή της λαϊκής του Σαββάτου;

Μπορεί τα σωματεία τους να πήραν απόφαση να μην στήσουν ούτε και χτες στην λαική, αλλά κάποιοι δεν υπάκουσαν.

Έτσι  έξι ψαράδες και δέκαπέντε με προιόντα γης έστησαν τους πάγκους τους και δουλεύουν κανονικά στη λαική του Σαββάτου.

Το θέμα δεν είναι  τι πελατεία είχαν, αλλά μήπως σπάει σιγά σιγά η αποχή και κερδίζει πόντους ο Δήμος Χαλκίδας;

newse.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...