Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Ο Γεράσιμος Γεννατάς σε αγιασμό σχολείου στην Εύβοια

Έδωσε το παρών για δεύτερη φορά

Το νέο ενεργειακό σχολείο των Στροπώνων Ευβοίας έκανε το πρωί της Κυριακής αγιασμό, παρόλο που βρίσκεται στο μέσο της σχολικής περιόδου.

 Ο λόγος; 

Την ώρα που στο χωριό έβγαινε καπνός από τις καμινάδες, το σχολείο χωρίς να ξοδέψει ούτε ένα ευρώ για πετρέλαιο θέρμανσης, ήταν ζεστό και αυτό ήταν η αφορμή για να εγκαινιάσουν τα νέα δεδομένα στο σχολικό κτήριο.

Δικαίωση εργαζομένης στην Εύβοια για την εκ περιτροπής απασχόληση

Παράνομη έκρινε το Μονομελές Εφετείο Ευβοίας την μονομερής επιβολή εκ περιτροπής απασχόλησης μίας ημέρας σε μία εργαζόμενη, η οποία είχε προσφύγει στη δικαιοσύνη μετά την εφαρμογή του επίμαχου νόμου, το 2010.


Το δικαστήριο αποφάσισε ότι η μονομερής επέμβαση στο περιεχόμενο της σύμβασης εργασίας είναι παράνομη και θεωρείται ως απόλυση, για την οποία οφείλεται η προβλεπόμενη αποζημίωση με βάση την προϋπηρεσία της εργαζόμενης.

Αυτή είναι η βίλα του Μιχάλη Ασλάνη στη Μύκονο -Εβαλαν πωλητήριο στο υπερπολυτελές εξοχικό

Αγοραστή για τη βίλα του Μιχάλη Ασλάνη στη Μύκονο φαίνεται πως αναζητείται, καθώς το υπερπολυτελές εξοχικό του αυτόχειρα σχεδιαστή μόδας έχει αφεθεί στην τύχη, μετά το θάνατο του 63χρονου. Αυτό πάντως δεν φαίνεται να επηρεάζει γνωστή ιστοσελίδα ενοικιάσεων χλιδάτων κατοικιών, με παγκόσμια απήχηση καθώς εξακολουθεί να χρησιμοποιεί τη βίλα ως «κράχτη», με σκοπό να προσελκύσει όλο και περισσότερους ενοικιαστές.


Χαρακτηριστικά αναφέρει «Mihalis Aslanis is a fun summer house located in one the most panoramic sides of Mykonos.», δηλαδή «Το σπίτι του Μιχάλη Ασλάνη είναι ένα διασκεδαστικό καλοκαιρινό σπίτι που βρίσκεται σε μία από τις πανοραμικές θέσεις της Μυκόνου».

Αναγνωστάκης: Έλεγχοι για λαθρεμπόριο καυσίμων

Το Υπουργείο Οικονομικών απάντησε στην ερώτηση 4058/21-11-13, των βουλευτών της Δημοκρατικής Αριστεράς, Δημήτρη Αναγνωστάκη και Ασημίνας Ξηροτύρη, σχετικά με τις καθυστερήσεις που παρατηρούνται στην υλοποίηση του συστήματος εισροών εκροών για τα καύσιμα.


Η απάντηση του Υπουργείου, αποφεύγει να ορίσει επακριβώς πότε θα τεθούν σε λειτουργία συγκεκριμένα συστήματα, όπως αυτό του ελέγχου εισροών εκροών σε φορολογικές αποθήκες πετρελαιοειδών και σε αποθήκες τελωνειακής αποταμίευσης πετρελαιοειδών, αναφέροντας ότι για την εγκατάσταση του συστήματος αναμένεται η υπογραφή της κοινής υπουργικής απόφασης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...