Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Περλεπέ:"Να προκύψουν οφέλη για την Εύβοια από τον συμβιβασμό με τη Siemens"

Siemens logo
Siemens logo (Photo credit: Wikipedia)
Η βουλευτής Εύβοιας του ΠΑΣΟΚ κυρία Κατερίνα Περλεπέ-Σηφουνάκη, μετά τις δηλώσεις και τις πληροφορίες για τη προωθούμενη συμφωνία συμβιβασμού μεταξύ Ελληνικού Δημοσίου και Siemens για αποκατάσταση της βλάβης που επέφερε η γερμανική Εταιρία στη χώρα μας με τις παράνομες δραστηριότητές της, κατέθεσε ερώτηση προς την Υπουργό Ανάπτυξης ζητώντας να προβλεφθεί κατά προτεραιότητα στη συμφωνία αυτή η ενίσχυση της Εύβοιας στον τομέα της επένδυσης και της δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας.

Στην ερώτηση η βουλευτής Εύβοιας αναφέρει:

«Στα πλαίσια του σχεδίου της Συμφωνίας Συμβιβασμού μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου με τη Siemens που προωθείται, με βάση την απαίτηση για επανόρθωση από την Γερμανική Εταιρεία των πολλαπλών βλαβών που επήλθαν για την Ελλάδα και την οικονομία της από τις παράνομες δραστηριότητές της, προτεραιότητα στα αντισταθμιστικά μέτρα που πρόκειται να ληφθούν για τις ζημιές αυτές, πρέπει να έχει η Εύβοια.

Στο νομό μας, λειτουργεί από το 1970 η Εταιρεία ΕΒΙΟΠ-ΤΕΜΠΟ Α.Ε. που προήλθε από τη συγχώνευση των δύο επί μέρους εταιρειών, οι οποίες είχαν αγοραστεί το ίδιο έτος από τη Siemens και την ΕΤΕΒΑ.

Το ποσοστό μετοχών που κατέχει η Siemens σήμερα στην Εταιρεία ανέρχεται στο 48% ( 37% Siemens A.E. + 11% Siemens ΕΛΛΑΣ), ο τζίρος για το 2011 ανήλθε σε 34,700 εκ. Ευρώ, οι επενδύσεις που έγιναν, έφτασαν το ίδιο έτος τα 3,477 εκ. Ευρώ, απασχολούνται δε τώρα 358 άτομα.

Με βάση το σχέδιο συμφωνίας με τη Siemens που θα κατατεθεί στη Βουλή για να ψηφιστεί, προτείνεται μεταξύ άλλων, επένδυση εντός του 2012 από τη Siemens στην Ελλάδα, το ύψος της οποίας θα ανέλθει στα 100 εκ. Ευρώ, ώστε να διασφαλισθεί η συνεχιζόμενη παρουσία και δραστηριότητα της Εταιρείας, η οποία σήμερα απασχολεί περισσότερους από 600 εργαζόμενους.

Επίσης, με βάση τη συμφωνία αυτή, εξετάζεται η πραγματοποίηση από τη Siemens επένδυσης κατασκευής νέου εργοστασίου παραγωγής, στη Ελλάδα, προϋπολογισμού άνω των 60 εκ. Ευρώ, από την οποία θα προκύψουν 700 νέες θέσεις εργασίας.

Για την υλοποίηση των όρων της συμφωνίας θα συσταθεί κοινή επιτροπή που θα διερευνήσει πραγματικούς και ουσιαστικούς τομείς στους οποίους μπορεί να επενδύσει η Siemens, με ιδιαίτερη έμφαση στους τομείς όπου ενισχύεται η απασχόληση.

Επειδή κυρία Υπουργέ, η Εύβοια έχει από τους υψηλότερους δείκτες ανεργίας στη χώρα και επειδή η συμμετοχή της Siemens ως κυρίου μετόχου στην Εταιρεία ΕΒΙΟΠ-ΤΕΜΠΟ Α.Ε. που λειτουργεί στο νομό, επιβάλει αναβάθμιση και επέκταση του εργοστασίου μέσω επενδύσεων,

Ερωτάσθε,

Πως θα εξασφαλισθεί στους όρους της συμφωνίας του Ελληνικού Δημοσίου με τη Siemens η διοχέτευση ικανού μέρους του επενδυτικού προγράμματος και προς την Εταιρεία ΕΒΙΟΠ- ΤΕΜΠΟ Α.Ε., αλλά και συνολικά προς το νομό, για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας που τόσο μεγάλη ανάγκη έχει και δικαιούται η Εύβοια ;».
Enhanced by Zemanta

33 βουλευτές ξεσηκώθηκαν για τις γερμανικές αποζημιώσεις

Distomo memorial - spring 2008
MNHMEIO ΣΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ (Photo credit: 5telios)
Την παρουσία του πρωθυπουργού και των αρχηγών των κομμάτων στην από κοινού συνεδρίαση των κοινοβουλευτικών Επιτροπών Οικονομικών, Εξωτερικών και Άμυνας, με θέμα τη διεκδίκηση των γερμανικών κατοχικών οφειλών, ζητούν με επιστολή τους 33 βουλευτές, κατόπιν πρωτοβουλίας του Παναγιώτη Κουρουμπλή. Στην επιστολή τους, οι βουλευτές επισημαίνουν την αναγκαιότητα παρουσίας του πρωθυπουργού και των πολιτικών αρχηγών στη συνεδρίαση «προκειμένου αυτή να αποκτήσει την απαραίτητη πολιτική βαρύτητα».
Η διεκδίκηση των πάσης φύσεως γερμανικών κατοχικών οφειλών προς την Ελλάδα «αποτελεί πάνδημο αίτημα, πανελλήνιο και πανεθνικό, που ενώνει όλους τους Έλληνες, ενώ η αντιμετώπιση και λύση του θα συμβάλει στην πλήρη ψυχική αποκατάσταση των σχέσεων των δύο λαών» σημειώνεται στην επιστολή.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΔΩ

Ποιοί θα εκπροσωπήσουν τον Δήμο Χαλκιδέων στις εορταστικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου

Στις εορταστικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου στις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες, τον Δήμο Χαλκιδέων θα εκπροσωπήσουν:

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΘΗΔΟΝΑΣ
στη Δημοτική Κοινότητα Δροσιάς:
ο αντιδήμαρχος Ανθηδόνας, Αντώνης Αφράτης
στην Τοπική Κοινότητα Λουκισίων:
ο δημοτικός σύμβουλος Δήμος Κόρδης

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΥΛΙΔΑΣ
στη Δημοτική Κοινότητα Βαθέως:
ο αντιδήμαρχος Αυλίδας, Μιχάλης Τσομώκος
στη Δημοτική Κοινότητα Παραλίας:
η δημοτική σύμβουλος-πρόεδρος της Δημοτικής Σχολικής Επιτροπής Πρωτο-βάθμιας Εκπαίδευσης, Ελένη Αϊδίνη
στην Τοπική Κοινότητα Καλοχωρίου/Παντειχίου:
ο δημοτικός σύμβουλος Φίλιππος Μακρής
στην Τοπική Κοινότητα Φάρου:
ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Ρήγος

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΗΛΑΝΤΙΩΝ
στη Δημοτική Κοινότητα Βασιλικού:
ο αντιδήμαρχος Ληλαντίων Δημήτρης Σέρρας
στη Δημοτική Κοινότητα Αγίου Νικολάου:
ο δημοτικός σύμβουλος  Αλέξανδρος Πιτσούνης
στην Τοπική Κοινότητα Αφρατίου:
ο δημοτικός σύμβουλος Φάνης Σπανός
στην Τοπική Κοινότητα Μύτικα:
ο δημοτικός σύμβουλος-πρόεδρος της Δημοτικής Σχολικής Επιτροπής Δευτε-ροβάθμιας Εκπαίδευσης, Βασίλης Γουρνής
στην Τοπική Κοινότητα Νέας Λαμψάκου:
ο δημοτικός σύμβουλος-γραμματέας του  Δημοτικού Συμβουλίου, Σπύρος Καρβελάς
στην Τοπική Κοινότητα Φύλλων:
ο δημοτικός σύμβουλος Αλέξανδρος Αναστασίου

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ Ν. ΑΡΤΑΚΗΣ
στη Δημοτική Κοινότητα Νέας Αρτάκης:
ο αντιδήμαρχος Νέας Αρτάκης, Παναγιώτης Αναστασιάδης και η πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ, Λίλιαν Ζλακώνη

Σε επίσχεση εργασίας οι γιατροί σε 35 νοσοκομεία

Σοβαρά προβλήματα και ταλαιπωρία στα δημόσια νοσοκομεία απο τις συνεχιζόμενες κινητοποιήσεις των γιατρών και των άλλων εργαζομένων στο ΕΣΥ.

Ήδη σε 35 νοσοκομεία οι γιατροί είναι σε επίσχεση εργασίας για απλήρωτες εφημερίες, ενώ η κατάσταση αναμένεται να γενικευτεί τις επόμενες ημέρες.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Συγκέντρωση έξω από τα Δικαστήρια Χαλκίδας την Παρασκευή

Συγκέντρωση έξω από τα Δικαστήρια Χαλκίδας ετοιμάζουν, για να συμπαρασταθούν στους  δικαζόμενους για τα επεισόδια σε βάρος του Κάρολου Παπούλια που έγιναν τα Θεοφάνια.


Η «Πρωτοβουλία για Ομάδες Έμπρακτης Αλληλεγγύης – Αντίστασης σε κάθε γειτονιά» σε ανακοίνωσή της αναφέρει:

"Ανήμερα των Θεοφανίων στη Χαλκίδα, η αστυνομία συνέλαβε 5 συμπολίτες μας και σχημάτισε δικογραφία κατ’ αυτών για «προσβολή του προσώπου του Προέδρου της Δημοκρατίας» . Είμαστε αλληλέγγυοι στους συλληφθέντες συμπολίτες μας και  δηλώνουμε ότι το ίδιο «αδίκημα» διαπράξαμε κι εμείς.  Οι Χαλκιδέοι δικάζονται την Παρασκευή 30 Μαρτίου και ώρα 9 το πρωί"

Παράλληλα καλούν τους πολίτες στα δικαστήρια της πόλης.

Εζησαν τον εφιάλτη στα χέρια του «δράκου της Αθήνας»

Τουλάχιστον έξι γυναίκες έζησαν τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια του 37χρονου Έλληνας δράκος που είχε σκορπίσει τον τρόμο στις περιοχές του Ζωγράφου και των Αμπελοκήπων. 

Ωστόσο η αστυνομία δεν αποκλείει τα θύματα να είναι περισσότερα και απλώς να μην έχουν καταγγείλει τον δράστη. 

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

ΤΡΙΑΔΑ: "Πέταξαν" τα χρυσαφικά από την ανοικτή πόρτα

Μια  53χρονη στην Τριάδα πλήρωσε "χρυσά" το λάθος της. Από την  ξεκλείδωτη πόρτα του σπιτιού της μπήκαν οι κλέφτες και δεν έχασαν  την ευκαιρία να τις αρπάξουν όλα  τα χρυσαφικά.

Οι κλοπές έχουν αυξηθεί στην περιοχή του δήμου Διρφύων - Μεσσαπίων αλλά και οι κάτοικοι δεν φαίνεται να βάζουν μυαλό και αφήνουν αφύλακτες τις περιουσίες τους.
 
Οι άγνωστοι  έφυγαν με χρυσαφικά αξίας 6.000 ευρώ από το σπίτι της Αγ. Τριάδας και ήδη τα έχουν "εξαργυρώσει"

Παρόλα αυτά, η αστυνομία κάνει έρευνες για να βρεθούν.

Ο εισαγγελέα​ς "πυροβολεί" με 5 κακουργήμα​τα τον Λαυρεντιάδ​η

Αντιμέτωπος με πέντε κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος είναι, πλέον, ο επιχειρηματίας Λαυρέντης Λαυρεντιάδης, ο οποίος τα προηγούμενα χρόνια είχε αναπτύξει μεγάλη επενδυτική δράση στην αγορά (και των ΜΜΕ).

 Όλες οι κατηγορίες αφορούν την υπόθεση της Proton Bank

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Σε ποιον είπε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος «αλλού τρως, αλλού πίνεις και αλλού...»;

Μια σειρά από μηνύματα στο twitter του Άρη Σπηλιωτόπουλου έχoυν ανάψει φωτιές στο γαλάζιο στρατόπεδο...

«Αλλού τρως, αλλού πίνεις, αλλού πας & δίνεις... αγάπη & ψήφο!» ήταν το μήνυμα του κ. Σπηλιωτόπουλου το οποίο αφιέρωσε «σε όσους λένε ότι είναι ΝΔ, αλλά αντιδρούν με την εξυγίανση των οργανισμών και την ουσιαστική περιστολή των δαπανών» 

Νέα Επιτροπή του Πολεοδομικού Σχεδιασμού Εύβοιας

H νέα Επιτροπή του Πολεοδομικού Σχεδιασμού της Εύβοιας αποφασίστηκε στο Περιφερειακό Συμβούλιο, που πραγματοποιήθηκε στη Λειβαδιά.

Η νέα σύνθεση της Επιτροπής έχει ως εξής:

ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ

1) Ιωαννίδης Λεωνίδας ( φωτό), Τοπογράφος Μηχανικός (Πρόεδρος)

2) Μπαμπαλής Γεώργιος–Δήμος Χαλκιδέων- « (Αντπρόεδρος)

3) Καραβά Τριανταφυλιά (Ρόζυ), Πολιτικός Μηχανικός Μέλος του Περιφερειακού Συμβουλίου (Μέλος)

4) Γιαννάκος Δημήτριος, Μηχ/γος Μηχ/κός Προϊστάμενος της Δ/νσης Ανάπτυξης Π.Ε Εύβοιας (Μέλος)

5) Θεοδώρου Αθανάσιος, Αρχιτέκτων Μηχ/κός Εκπρόσωπος ΤΕΕ/Τμήμα Εύβοιας (Μέλος)

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ

1) Παλαιολόγος Αντώνιος, Γεωπόνος.

2) Λετώνης Ιωάννης, Μέλος του Περιφερειακού Συμβουλίου–Αρχιτέκτων Μηχ/κός

3) Kεράτσας Κων/νος – Δήμος Χαλκιδέων - Αρχιτέκτων Μηχ/κός

ΓΚΑΛΟΠ VPRC: ΝΔ 22,5%, ΠΑΣΟΚ 12,5% - Και νέες εκπλήξεις

Με διαφορά 10% προηγείται η Νέα Δημοκρατία του ΠΑΣΟΚ, αλλά και του ΚΚΕ σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της εταιρείας VPRC που δημοσιεύεται την Πέμπτη στο περιοδικό «Επίκαιρα».

Το γκάλοπ επιφυλάσσει εκπλήξεις για τα νέα κόμματα .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Χαλκιδέοι παίζουν θέατρο στην Αθήνα

« Mια θάλασσα συναισθήματα ή μα που πήγε η αγάπη; » είναι ο τίτλος της θεατρικής παράστασης που ανεβάζει γνωστοί Χαλκιδέοι στην Αθήνα.

Η Ομάδα Θεατρικής Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία του Πανευβοϊκού Συλλόγου «Άνθρωπος – Ελπίδα – Πολιτισμός» ανεβάζει στην Αθήνα την παράσταση, την Δευτέρα 26 Μαρτίου, στις 5 το απόγευμα.

Το κείμενο και η διασκευή είναι της Σοφίας Λιάκου, εμπνευσμένο από το ποίημα «το Νησί» του Μάνου Χατζιδάκι. Την διδασκαλία και την σκηνοθεσία έκαναν η Αριστέα Κοντραφούρη και η Σοφία Λιάκου. Η παράσταση είναι αφιερωμένη στην Αλίκη Λεβή και θα ανεβεί στο θέατρο «ΑΘΗΝΑ» ( Δεριγνύ και Πατησίων).

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.
 
Ο Σύλλογος "ΑΝΘΡΩΠΟΣ - ΕΛΠΙΔΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ" ιδρύθηκε το 1999. Ο πυρήνας της ίδρυσης του είναι µία οµάδα γονέων και κηδεµόνων, ατόµων µε αναπηρία και ευαισθητοποιηµένων πολιτών. Ο Σύλλογος είναι µη κερδοσκοπικός.

Δεν θα κυκλοφορήσει αύριο η Espresso- Aπολύθηκαν οκτώ δημοσιογράφοι

Δεν θα κυκλοφορήσει αύριο η εφημερίδα Espresso μετά την 24ωρη απεργία που αποφάσισαν οι εργαζόμενοι ως διαμαρτυρία στις απολύσεις 8 συναδέλφων τους.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Αλλαγή σε θερινή ώρα την Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Κατά μία ώρα «μεγαλώνει» η μέρα την Κυριακή 25 Μαρτίου αφού αλλάζει σε θερινή για το έτος 2012.

Στις 3 τα ξημερώματα (03:00 πμ) ρυθμίζουμε τα ρολόγια μας 1 ώρα μπροστά (04:00 πμ). Η νέα, θερινή ώρα, θα ισχύσει μέχρι την Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012, οπότε και θα γυρίσει σε Χειμερινή.

Κορυφαία ομάδα του 21ου αιώνα η Μπαρτσελόνα

El centrocampista del FC Barcelona, Cesc Fàbre...
Cesc Fàbregas - Lionel Messi (Photo credit: Globovisión)
KAI ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΠΑΟ!

Οι στιγμές που μας έχει χαρίσει η Μπαρτσελόνα τα τελευταία χρόνια είναι μαγικές. Δεν ήταν δυνατό αυτή η ομάδα να μην είναι η κορυφαία στον 21ο αιώνα, βάσει του αποτελέσματος που ανακοίνωσε η διεθνής υπηρεσία ιστορίας και στατιστικής του ποδοσφαίρου (IFFHS).

Από την Ελλάδα κορυφαία ομάδα είναι ο Παναθηναϊκός, ακολουθεί ο Ολυμπιακός και μετά η ΑΕΚ.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ένα νησί, μια συμμορία, μια φυλακή, ένα μεγάλο μυστικό


Τον περασμένο Δεκέμβρη 34 νέοι πιάστηκαν στην Χίο ως μέλη μιας εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσε συστηματικά ναρκωτικά, κατηγορία που επισείει ποινές μέχρι και ισόβιας κάθειρξης.

Από τότε σχεδόν ξεκινάει και η έρευνα της εκπομπής «Πρωταγωνιστές», που μεταδίδεται την Κυριακή 25 Μαρτίου 2012 στις 23.30, για να αποκαλύψει τι πραγματικά συνέβη στο όμορφο ακριτικό νησί.

ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΓΚΑΛΙΜΑΝΑ
Στον Σταύρο Θεοδωράκη μίλησαν:

Τρία φυλακισμένα παιδιά απ’ την «συμμορία των Locos» – αυτό σύμφωνα με την αστυνομία ήταν το όνομα της οργάνωσης.

Η Μαίρη, 18 ετών. Περιγράφει τη ζωή της στη Χίο καπνίζοντας χασίς «24 ώρες το 24ωρο» αλλά και τη νέα της ζωή στις γυναικείες φυλακές της Θήβας.

Ο Χάρης, 20 ετών. Αποκαλύπτει πως λειτουργούσε η οργάνωση αλλά ζητάει μια δεύτερη ευκαιρία τουλάχιστον «για όσους δεν είχαν συλληφθεί ξανά».

Ο Κώστας, 15 ετών ο οποίος σύμφωνα με την αστυνομία ήταν ο αρχηγός των baby Locos. Μιλάει για τις συνθήκες κράτησης στις φυλακές ανηλίκων Αυλώνα, τους «τσαμπουκάδες» αλλά και την αγάπη του για την Ραπ μουσική. Ο Κώστας τραγουδάει τους πρώτους στίχους που συνέθεσε στη φυλακή. 

ΜΕ ΤΟΝ Γ. ΚΕΒΟΠΟΥΛΟ
Επίσης στην εκπομπή μιλούν:

- Ο Χρήστος, 30 ετών (ο οποίος συνελήφθη αλλά δεν προφυλακίσθηκε). Μιλά για τη βίαιη συμπεριφορά της συμμορίας στο νησί αλλά θέτει το ερώτημα κατά πόσο μπορεί η ελληνική φυλακή να σωφρονίσει έναν ανήλικο.

- Η Καίτη Σβιγάκη, μητέρα ενός 18χρονου αγοριού. Κατηγορεί την αστυνομία γιατί άργησε να δράσει.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Λαμπαδηδρομία στη Χαλκίδα

Ο Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης – Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Χαλκίδας (ΔΟΑΠΠΕΧ), σε συνεργασία με τον Ορειβατικό Σύλλογο Χαλκίδας και τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Αλωνακίου» Βουλιαγμένης, διοργανώνει το Σάββατο 24 Μαρτίου 2012 και ώρα 21.00, την αναβίωση του Εθίμου της Λαμπαδηδρομίας στη Χαλκίδα, στα πλαίσια εορτασμού της Εθνικής Επετείου της «25ης Μαρτίου 1821», με τη συμμετοχή και της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Χαλκιδέων.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Έναρξη λαμπαδηδρομίας στις 8.30μμ από το Κόκκινο Σπίτι, πορεία κατά μήκος της παραλίας, με κατάληξη στο Στρογγυλό της Παραλίας Χαλκίδας, όπου θα ακολουθήσει χορευτικό πρόγραμμα από το παραδοσιακό τμήμα του Συλλόγου «Τ’Αλωνάκι».

Χιλιάδες χαμένες πόλεις της Μεσοποταμίας αποκαλύφθηκαν από δορυφόρου

Ίχνη χιλιάδων αρχαίων οικισμών κάτω από το έδαφος της Εύφορης Κοιλάδας στη Μέση Ανατολή, οι οποίοι εδώ και χιλιάδες χρόνια παρέμεναν κρυμμένοι, αποκαλύφθηκαν τώρα χάρη στην ανάλυση δορυφορικών δεδομένων. 

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

"Τα βρόντηξε" ο Βασίλης Αρμόνης από την προεδρία του Εμπορικού Συλλόγου Χαλκίδας

"Τα βρόντηξε"  από την προεδρία του Εμπορικού Συλλόγου Χαλκίδας ο Βασίλης Αρμόνης.

Σε επιστολή που έστειλε, σύμφωνα με το egnomi.gr (απ΄όπου και η φωτό), o γνωστός έμπορος αναφέρει πως προωθούνται αποφάσεις σχετικά με τον τρόπο και τα κριτήρια συμμετοχής συναδέλφων στις επερχόμενες εκλογές του συλλόγου, τις οποίες ο ίδιος αρνείται να επικυρώσει ως πρόεδρος.

Ο  Βασίλης Αρμόνης παραιτείται και από μέλος του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου και επισημαίνει πως θα στηρίξει τη λειτουργία του, χωρίς να διευκρινίζει αν θα θέσει υποψηφιότητα στις εκλογές για τη θέση του προέδρου.

Οπαδοί του Ηρακλή κατεβαίνουν στην Αθήνα για την παρέλαση

Την ώρα που η αστυνομία παίρνει δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου και επιστρατεύονται ακόμα και οι κοριοί της ΕΥΠ για την τήρηση της τάξης, οι οπαδοί του Ηρακλή ετοιμάζονται να κατέβουν, για να διαδηλώσουν για την κατάσταση της ομάδας τους.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Περλεπέ και Κεδίκογλου μαζί με το Δήμαρχο Καρύστου για τους Λατόμους Καρύστου

Η βουλευτής Εύβοιας του ΠΑΣΟΚ κυρία Κατερίνα Περλεπέ-Σηφουνάκη, μαζί με τον συνάδελφό της βουλευτής της Ν.Δ. κύριο Σίμο B. Κεδίκογλου, τον Δήμαρχο Καρύστου κ. Ν. Μανώλη και εκπροσώπους του Συνδέσμου Λατόμων Σχιστολιθικών Πλακών Καρύστου, συναντήθηκαν σήμερα Τρίτη 20 Μαρτίου στο Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής με τον Υφυπουργό κ. Μανιάτη και τον Ειδικό Γραμματέα Δασών κ. Γ. Αμοργιαννιώτη και τους ζήτησαν να δοθεί παράταση στην προθεσμία για την χορήγηση αδειών εκμετάλλευσης των λατομείων σχιστολιθικών πλακών ή τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης απ’ ευθείας με το δημόσιο σε περίπτωση που πρόκειται για δημόσιο λατομείο.

Όπως τόνισε η βουλευτής, πρέπει να παραταθεί η προβλεπόμενη από την παρ.3 του άρθρου 16 του Ν. 3851/2010 προθεσμία, μέσα στην οποία προβλέπονταν να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία εγκρίσεων για την έκδοση άδειας εκμετάλλευσης λατομείων σχιστολιθικών πλακών.

Επίσης ανέφερε ότι οι λατόμοι υπέβαλαν έγκαιρα τους φακέλους για τις εγκρίσεις αυτές, όμως οι αρμόδιες υπηρεσίες δεν μπόρεσαν να διεκπεραιώσουν την εξέτασή τους, μέσα στις προβλεπόμενες προθεσμίες.

Κατά συνέπεια δεν ευθύνονται οι λατόμοι για την πάροδο των προθεσμιών και το κράτος πρέπει να δώσει την παράταση των δύο ετών που ζητούν μέσα στα χρονικά πλαίσια της οποίας, οι αρμόδιες δημόσιες υπηρεσίες οφείλουν να έχουν ολοκληρώσει τους σχετικούς ελέγχους, και να έχουν αποφανθεί οριστικά επί των υποβληθέντων αιτημάτων για τη λειτουργία των λατομείων.

Ο Υφυπουργός κ. Μανιάτης δεσμεύτηκε ότι θα δοθεί λύση στο πρόβλημα, μέσω του νομοσχεδίου του ΥΠ.ΕΚΑ. που θα συζητηθεί αυτές τις μέρες στη Βουλή, κάνοντας δεκτή την σχετική τροπολογία που κατέθεσαν από κοινού η κ. Κατερίνα Περλεπέ με τον κ. Σίμο Β. Κεδίκογλου.
Enhanced by Zemanta

30.000 δωρεάν προφυλακτικά - 10.000 σύριγγες σε χρήστες

Με τη διανομή προφυλακτικών και συριγγών στους τοξικομανείς επιχειρούν κυβέρνηση και ΜΚΟ να βάλουν "φρένο" στην εξάπλωση των κρουσμάτων AIDS σε χρήστες ναρκωτικών.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ιστιαία: Δεν σέβονται τίποτα...

Αυτή την εικόνα αντικρίζει κανείς καθημερινά όταν περνά από την οδό Δημάρχου Γ. Αντωνίου στην Ιστιαία, με τα σκουπίδια κυριολεκτικά μέσα στην πόρτα παλιάς οικίας.

Σε αυτό το παλιό σπίτι για χρόνια κατοικούσε γνωστός ευεργέτης ιερέας, μόνο και μόνο από σεβασμό θα έπρεπε να παραμένει καθαρό και οι κάδοι να βρίσκονται αλλού...


voriaevia.blogspot.com

Η Ελευθερία Ελευθερίου θα εμφανιστεί 3η στον ημιτελικό της Eurovision

 Έγινε η κλήρωση για τη σειρά εμφάνισης των χωρών που θα συμμετάσχουν στον διαγωνισμό τραγουδιού της Γιουροβίζιον.
Σύμφωνα λοιπόν, με την κλήρωση η Ελευθερία Ελευθερίου θα εμφανιστεί 3η στον ά ημιτελικό και 12η η Ήβη Αδάμου, η οποία εκπροσωπεί την Κύπρο.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών Συλλόγου Δασκάλων -Νηπιαγωγών Χαλκίδας

Μεγάλη ανταπόκριση είχε το κάλεσμα του Συλλόγου Δασκάλων -Νηπιαγωγών Χαλκίδας για συμμετοχή των εκπαιδευτικών του Συλλόγου σε σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών.

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στο 4ο Δημοτικό σχολείο με την βοήθεια του Διευθυντή του, κ.Μπαλτά και με εισηγήτρια την  Σοφία Χονδρογιάννη, Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής πιστοποιημένη από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό.

Οι απορίες πολλές και το ενδιαφέρον μεγάλο!!

Θα ακολουθήσουν και άλλες συναντήσεις με σκοπό την δημιουργία ομάδας εθελοντών Δασκάλων και Νηπιαγωγών με ποικίλες δράσεις.

ΑΧΑΪΑ: Τον «γάζωσαν» με σφαίρες στην μέση του δρόμου!

Αστραπιαία έδρασε μία ομάδα εκτελεστών έξω από το νοσοκομείο του Ρίου, οι οποίοι προσπάθησαν να δολοφονήσουν εν ψυχρώ μπροστά στα μάτια δεκάδων πολιτών έναν 59χρονο άνδρα.
Χτύπημα μαφιόζικου τύπου, σημειώθηκε στην παλαιά εθνική οδό έξω από το νοσοκομείο του Ρίου, και οι δυο δράστες, ο οποίοι όπως φαίνεται παρακολουθούσαν το θύμα τους που οδηγούσε, εκμεταλλευόμενοι το μποτιλιάρισμα, κατέβηκαν από ένα όχημα με βουλγαρικές πινακίδες και περικύκλωσαν το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε ο 59χρονος συνταξιούχος τραπεζικός.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

"Επανάληψη" των... Θεοφανίων στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου;

ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΕΞΕΔΡΑ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ;
Προετοιμάζουν το... έδαφος για την 25η Μαρτίου τα "Δίκτυα Αλληλεγγύης" και  ζητούν απο τις τοπικές αρχές και φορείς "να μην στηθεί εξέδρα επισήμων στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου".

Με ανοικτή επιστολή τους προς το Δήμαρχο, τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, τους δημοτικούς συμβούλους του Δήμου Χαλκιδέων , τα "Δίκτυα Αλληλεγγύης" αναφέρουν:

"Η 25η Μαρτίου είναι μέρα σύμβολο για τον ελληνικό Λαό. Τιμά τους αγώνες που έδωσαν οι άνθρωποι αυτής της γης για ελευθερία.

Αυτόν τον αγώνα δίνει και η γενιά μας ενάντια στους ντόπιους και ξένους κυρίαρχους, που μας θέλουν υποταγμένους, εξαθλιωμένους επαίτες των τραπεζών και των αγορών.

Δεν τους χαρίζουμε την πατρίδα μας, τις ζωές μας, τις ζωές των παιδιών μας. Τη μέρα αυτή θα διαδηλώσει ο λαός για την ελευθερία του από κάθε κυρίαρχο.

Δεν αποδεχόμαστε την προκλητική παρουσία του υπηρετικού προσωπικού των θυτών του λαού ανάμεσά μας. Δεν τους δίνουμε το δικαίωμα να ασελγούν πάνω στην κοινωνία και την ίδια στιγμή να εμφανίζονται ανενδοίαστα σαν «επίσημοι εκπρόσωποι» του λαού σε «εορταστικές» εκδηλώσεις και μάλιστα σε μια επέτειο όπου αυτοί θα έπρεπε να τρέχουν να κρυφτούν.

Η μέρα αυτή είναι δική μας και των αγώνων μας.
Θα παρελάσουν τα παιδιά μας στο βηματισμό του "ψωμί - παιδεία - ελευθερία" Απαιτώντας Δ η μ ο κ ρ α τ ί α, πραγματική απελευθέρωση.
Ζητάμε από τη δημοτική αρχή να μ η σ τ η θ ε ί ε ξ έ δ ρ α "ε π ι σ ή μ ω ν". Είναι η ώρα να πάρουν όλοι θέση, στην πράξη: ή με το Λαό ή μ’ αυτούς!

Το αίτημα αυτό το κοινοποιούμε και ζητάμε να το υποβάλλουν ανοικτά και δημόσια όλοι οι συνδικαλιστικοί φορείς των εκπαιδευτικών και όλοι οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων του νομού μας.
Επίσης, το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας, όλα τα εργατικά σωματεία, οι επαγγελματικοί φορείς και συλλογικότητες.

Κυρίως και πρωτίστως να το επιβάλλουμε όλοι οι πολίτες, με συνελεύσεις σε κάθε χώρο εργασίας και σπουδών, ο καθένας μας με δική του πρωτοβουλία στον κοινωνικό του χώρο, στη γειτονιά του.

Ο Λ Ο Ι ΤΗΝ 25η ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.
ΤΙΜΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ
ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ-ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ
ΠΡΟΑΣΠΙΖΟΥΜΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ ΜΑΣ, ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ, ΤΗΝ 25η ΤΟΥ ΜΑΡΤΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΓΙΟΡΤΑΣΜΟ-ΞΕΣΗΚΩΜΟ ΑΠΟΚΡΟΥΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΔΙΚΤΥΑ ΕΜΠΡΑΚΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ.
ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ: ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 20.00 ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ.

Ήδη σήμερα Τρίτη 20 Μαρτίου απευθυνθήκαμε στο Εργατικό Κέντρο Χαλκίδας με το παρόν ψήφισμα-αίτημα. Ο Πρόεδρος του Ε.Κ “συνυπέγραψε” δηλώνοντας ότι θα το θέσει αυθημερόν στο Δ.Σ, για να προβούν άμεσα σε αντίστοιχο κάλεσμα. Το μεσημέρι συναντηθήκαμε με το Δήμαρχο Χαλκιδέων ο οποίος μας διαβεβαίωσε ότι και ο ίδιος αποδέχεται το λαϊκό αυτό αίτημα και ότι άμεσα θα κινηθεί ανάλογα".

ΔΗΜΑΡ: Τη διεύρυνση του κόμματος ζήτησε από την Κ. Ε. ο Φώτης Κουβέλης

Την πολιτική διεύρυνσης της Δημοκρατικής Αριστεράς με δυνάμεις που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ, υπερασπίστηκε ο Φώτης Κουβέλης σε παρέμβασή του απόψε στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματός του.

Ο κ. Κουβέλης πρότεινε στην Κεντρική Επιτροπή να κάνει δεκτή την εισήγησή του, τονίζοντας ότι πρέπει να προχωρήσει η συνεργασία με τις δυνάμεις αυτές προκειμένου να προχωρήσει η πολιτική της ΔΗΜΑΡ για τη συγκρότηση του χώρου του δημοκρατικού σοσιαλισμού. Στην εισήγησή του, ο κ. Κουβέλης έθεσε το κόμμα του σε πλήρη ετοιμότητα ενόψει των εκλογών, οι οποίες, όπως είπε, πιθανότατα θα γίνουν την 29η Απριλίου και υπογράμμισε ότι η Δημοκρατική Αριστερά εδώ και καιρό είναι έτοιμη με όλες τις δυνάμεις της, με σταθερό συμπαραστάτη την ίδια την κοινωνία, για να δώσει τη μάχη των εκλογών, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Θα δώσουμε την εκλογική μάχη πάντοτε με σχέση εμπιστοσύνης προς τους πολίτες, προς την κοινωνία, από τη δική μας θέση ευθύνης απέναντι στη χώρα και τους πολίτες, είπε ο κ. Κουβέλης .

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ πρόσθεσε ότι με πρόγραμμα, με θέσεις, με συγκεκριμένες διεκδικήσεις, η Δημοκρατική Αριστερά θα απευθυνθεί συστηματικά και επίμονα στον ελληνικό λαό και θα ζητήσει να μας δώσει τη δύναμη εκείνη η οποία αντιστοιχεί στις θέσεις μας, στη δράση μας, στους αγώνες μας προκειμένου να κρατήσουμε τη χώρα ζωντανή αλλά και την κοινωνία όρθια.

Η απόφαση για τη διεύρυνση της ΔΗΜΑΡ με τους ανεξάρτητους βουλευτές, Γιάννη Αμοιρίδη, Γιάννη Μιχελογιαννάκη, Ηλία Θεοδωρίδη, Τσετίν Μάντατζη και Γιώργο Παπαμανώλη, θα ληφθεί στο τέλος της μακράς συνεδρίασης.

«Έφυγε» ο Τρύφων Κουταλίδης - Δικηγόρος του Ωνάση και φίλος των Καραμανλή -Λαμπράκη

Ο Τρύφων Κουταλίδης, που έφυγε από τη ζωή στα 78 του, δεν ήταν απλώς ένας σπουδαίος δικηγόρος, ήταν μιά συγκλονιστική προσωπικότητα. 
 
 Χαρισματικός, εξαιρετικά καλλιεργημένος, σπινθηροβόλο πνεύμα, αληθινός διανοούμενος.
 

Σε δίκη Γερμανός στρατιώτης για τη Σφαγή της Κεφαλλονιάς

Εισαγγελείς στη Ρώμη ζήτησαν να δικαστεί 89χρονος Γερμανός πρώην στρατιωτικός ο οποίος κατηγορείται ότι συμμετείχε στην σφαγή της Κεφαλλονιάς το 1943.

Η εισαγγελία της Ρώμης ζήτησε την παραπομπή σε δίκη του πρώην Γερμανού στρατιώτη Άλφρεντ Στορκ, ο οποίος κατηγορείται για την εκτέλεση «τουλάχιστον 117 Ιταλών αξιωματικών» στην Κεφαλλονιά τον Σεπτέμβριο του 1943.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Απεργία ... και διοικητικών στελεχών στο ΩΝΑΣΕΙΟ !

Μετά από τις συνεχείς μειώσεις μισθών για τους εργαζόμενους και την τεράστια έλλειψη στον απαραίτητο εξοπλισμό αρχίζουν να φοβούνται για την λειτουργία του νοσοκομείου ΩΝΑΣΕΙΟΥ

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Στο νοσοκομείο ο αδερφός της Ελ. Μενεγάκη!

Τι έπαθε ο Θοδωρής Μισόκαλος;

Με πόνους μπήκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, χθες, ο αδερφός της Ελένης Μενεγάκη, Θοδωρής Μισόκαλος. 


ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Γερμανία: Υπέρ του ελληνικού τουρισμού 6 κορυφαίοι «tour operators»

«Για τους πραγματικούς φίλους μετράει μόνον η εμπιστοσύνη». Με αυτό το σλόγκαν ξεκίνησε η έντυπη καμπάνια έξι μεγάλων tour operators της Γερμανίας για την ενίσχυση του ελληνικού τουρισμού.

Οι εταιρείες TUI, 1-2 Fly, Thomas Cook, Neckermann Reisen, ITS και Jahn Reisen, δηλώνουν τη συμπαράστασή τους στους Έλληνες, επιβεβαιώνοντας ότι η Ελλάδα ήταν και παραμένει ένας από τους βασικούς τουριστικούς προορισμούς των Γερμανών.

Συνολικά, αυτοί οι 6 tour operators διακινούν περίπου τα 2/3 του εισερχόμενου τουρισμού από τη Γερμανία.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Περισσότερα τα κρουαζιερόπλοια που θα φτάσουν στη Θεσσαλονίκη το 2012

The cruise ship AIDA Aura in Bergen in 2009.
The cruise ship AIDA Aura (Photo credit: Wikipedia)
Περισσότερες από 23 προσεγγίσεις κρουαζιερόπλοιων, έναντι 19 πέρυσι, αναμένονται φέτος στη Θεσσαλονίκη, καθώς παρά τα «κύματα» της οικονομικής κρίσης, η πόλη φαίνεται ότι διατηρεί τη δυναμική της ως προορισμός κρουαζιέρας, με τις προσπάθειες του Οργανισμού Λιμένος από κοινού και με φορείς της περιοχής να αποδίδουν καρπούς.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Παρέμβαση του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχου Περγαντά στα Οινόφυτα για τον Ασωπό

Στα Οινόφυτα παρβρέθηκε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχος Περγαντάς, ο οποίος συμμετείχε σε εκδήλωση της Περιφέρειας στο πλαίσιο της προώθησης δράσεων για την εξυγίανση της περιοχής του Ασωπού και ειδικότερα της «βιομηχανικής συμβίωσης». Η εκδήλωση υποστηρίχτηκε από το Σύνδεσμο Βιομηχάνων Βοιωτίας και συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας, καθηγητές του ΕΜΠ, Δήμαρχοι, εκπρόσωποι των Δήμων, καθώς και παραγωγικοί φορείς της περιοχής.

Όπως είναι γνωστό οι προτεραιότητες της Περιφέρειας εστιάζονται ιδιαίτερα στην αντιμετώπιση σημαντικών περιβαλλοντικών ζητημάτων στην περιοχή του Ασωπού και δραστηριοποιείται σε ένα ευρύ φάσμα πρωτοβουλιών προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα της περιοχής.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Αγριο ξυλο μεταξύ κατοίκων και μεταλλωρύχων στη Χαλκιδική

15 κάτοικοι μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι στο Κέντρο Υγείας - Ένας είναι σοβαρά- Τι καταγγέλλει o εκπρόσωπος της επιτροπής κατοίκων.

Άγριες συμπλοκές μεταξύ των εργαζομένων της εταιρείας Ελληνικός Χρυσός και κατοίκων που αντιδρούν στη λειτουργία των μεταλλείων έγιναν σήμερα στη 1.30 το μεσημέρι στο φυλάκιο που έχουν στήσει οι κάτοικοι στις Σκουριές Χαλκιδικής.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

ΨΑΧΝΑ: ΙΧ που οδηγούσε 71χρονος τράκαρε με μοτό 85χρονου!

Φωτο αρχείου
Συμβαίνουν και αυτά:  ΙΧ που οδηγούσε 71χρονος τράκαρε με μοτό 85χρονου!

Το τροχαίο ατύχημα έγινε χθες στο δρόμο Αρτάκης-Ψαχνών.

Στις 8 το πρωί ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 71χρονος συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με ένα δίκυκλο.

Τραυματίστηκε ο 85χρονος οδηγός του δικύκλου, κάτοικος Ψαχνών και με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου νοσηλεύεται χωρίς να κινδυνεύει

Για τις συνθήκες του ατυχήματος γίνεται προανάκριση.

Λαμία: Ο Πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας είχε μεταφέρει τα λεφτά του αλλού! - BINTEO

Αυτό είπε ο ίδιος χθες βράδυ, σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό!

Σύμφωνα με το LamiaStar, τη βόμβα μεγατόνων που έσκασε χθες στην τοπική κοινωνία, με το λουκέτο στην συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας, διαδέχτηκαν αποκαλύψεις που αποδεικνύουν ότι πολλοί γνώριζαν τις εξελίξεις χωρίς να πάρουν μέτρα υπέρ των συνεταίρων.

Ρέθυμνο: Ήταν τρεις μήνες νεκρός μέσα στο σπίτι του!

Δεν τον αναζήτησε κανείς και τελικά τον βρήκε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, ο οποίος τον επισκέφθηκε και του κέντρισε το ενδιαφέρον η έντονη μυρωδιά...

O 59χρονος ζούσε μόνος του στο σπίτι, που βρίσκεται σε κεντρική περιοχή του Ρεθύμνου.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Με Τήνιο στο τιμόνι ο Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Κανήθου

Ο Γιάννης Τήνιος εκλέχτηκε πρόεδρος μετά τη συγκρότηση σε σώμα του Διοικητικού Συμβούλιου του Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Κανήθου με έδρα το Κλειστό Γυμναστήριο της περιοχής. 


Στις υπόλοιπες θέσεις εκλέχτηκαν οι:


Αντιπρόεδρος: Νικόλαος Θωμάς, Γραμματέας: Κων/νος Γκλιάτης, Ταμίας: Κων/νος Γάρδας, και Μέλος: Αλέξανδρος Κουκουβίνος.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...