Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

O Αναγνωστάκης για το σύστημα μοριοδότησης Δημοτικών Αστυνομικών

Το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης απάντησε στην αναφορά του βουλευτή Εύβοιας της Δημοκρατικής Αριστεράς Δημήτρη Αναγνωστάκη 1962 με ημερομηνία 9/1/2014, σχετικά με καταγγελία της ΠΟΕ- ΟΤΑ για μη αξιοκρατικό σύστημα μοριοδότησης των δημοτικών αστυνομικών, που βρίσκονται ήδη σε διαθεσιμότητα.


Στην απάντηση του Υπουργείου παρατηρούμε, ότι αποφεύγει να σχολιάσει τις αιτιάσεις της ΠΟΕ- ΟΤΑ που έκαναν λόγο για μη αξιοκρατικές μοριοδοτήσεις που στηρίζονται κατά κύριο λόγο, στις προκηρύξεις θέσεων ανά την επικράτεια, τα σωματικά προσόντα, την ηλικία και τις ψυχοτεχνικές και υγειονομικές διαδικασίες, παρακάμπτοντας ουσιαστικά την αξιοκρατική αξιολόγηση των δημοτικών αστυνομικών.

Χαλκίδα: Συνελήφθησαν δύο άτομα από την ομάδα ΔΙ.ΑΣ. για ναρκωτικά

Κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης


Συνελήφθησαν, χθες (29-01-2014) το απόγευμα στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας, δύο (2) άτομα και συγκεκριμένα ένας 30χρονος υπήκοος Πακιστάν και ένας 24χρονος ημεδαπός, οι οποίοι κατηγορούνται για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Συνελήφθη 38χρονος για ναρκωτικά στην Αιδηψό

Κατασχέθηκαν τρεις (3) αυτοσχέδιες συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ηρωίνη


Συνελήφθη, χθες (30-01-2014) το απόγευμα στην Αιδηψό Ευβοίας, από αστυνομικούς του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος, ένας 38χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για προμήθεια ναρκωτικών ουσιών και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.).

Χαλκίδα: Έπιασαν κλεφτρόνι με τα... "εργαλεία της δουλειάς" του...

Συνελήφθη, χθες (29-01-2014) το βράδυ στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας, ένας 25χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.


Ειδικότερα, στο πλαίσιο διενεργούμενων ελέγχων και περιπολιών για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον 25χρονο, διότι στην κατοχή του βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

Η ΔΗΜΑΡ Χαλκίδας για αυτοδιοικητικές εκλογές: Πρόσωπο κοινής αποδοχής από την κοινωνία

Το Περιφερειακό Όργανο Στερεάς Ελλάδας της ΔΗΜΑΡ, στην 3η συνεδρίασή του, που πραγματοποιήθηκε, χθες 29.01.2014, στο Δημαρχείο Αταλάντης, με θέμα τις εκλογές στην Περιφέρεια Στερεάς:


Αποφάσισε και ψήφισε το κείμενο διακήρυξης των αρχών στις εκλογές της περιφέρειας

Τη δημιουργία επιτροπών προγράμματος, και επικοινωνίας

Έρχεται ρύθμιση «ανάσα» για δάνεια πυρόπληκτων επιχειρήσεων

Αφορά δάνεια που χορηγήθηκαν σε επαγγελματίες και ιδιωτικές επιχειρήσεις των νομών που επλήγησαν από πυρκαγιές το 2007 (Ηλεία, Λακωνία, Εύβοια, Αρκαδία, Αχαΐα και Μεσσηνία) 


Ρύθμιση «ανάσα» που δίνει αναστολή καταβολής οφειλόμενων δόσεων της περιόδου 2013-2014 για δάνεια που χορηγήθηκαν σε επαγγελματίες και ιδιωτικές επιχειρήσεις των νομών που επλήγησαν από πυρκαγιές το 2007 (Ηλεία, Λακωνία, Εύβοια, Αρκαδία, Αχαΐα και Μεσσηνία) ετοιμάζει το υπουργείο Οικονομικών.

Μαντούδι: Πάει και το ΙΚΑ...

Είναι από τις φωτογραφίες που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και ανήκει στον Νίκο Παλιάτσο.


Είναι η στιγμή που αδειάζει το ΙΚΑ Μαντουδίου. Μέσα σε λίγες ώρες το κτίριο ερήμωσε. Μόνο η ταμπέλα έμεινε να θυμίζει την λειτουργία του.

Ελένη Αλατά - Καραγιάννη: "H ΔΗΜΑΡ να στηρίξει το ψηφοδέλτιο του Κώστα Μπακογιάννη"

Ο Γραμματέας της ΔΗΜΑΡ Θ. Θεοχαρόπουλος

"H ΔΗΜΑΡ να στηρίξει το ψηφοδέλτιο του Κώστα Μπακογιάννη" πρότεινε  η Ελένη Αλατά - Καραγιάννη που συμμετείχε στη σύσκεψη της Αταλάντης και ζήτησε να μην κατέβει αυτόνομα η Δημοκρατική Αριστερά στην περιφέρεια της Στερεάς Ελλάδας.


Η πρόταση της Ελένης Αλατά - Καραγιάννη στηρίζεται στο γεγονός της προηγούμενης συμμετοχής του κόμματος στη κυβέρνηση.

Μπούρτζι: Συγκίνηση για τον ''μικρό πρίγκιπα'' - Ο πατέρας δίνει το συκώτι του για να σώσει το παιδί του!

ΦΩΤΟ από evianews.com

Η περιπέτεια του μικρού Κωνσταντίνου - Μάριου από το Μπούρτζι εξακολουθεί να συγκλονίζει την Εύβοια - Το χειρουργείο του πατέρα θα διαρκέσει 4 ώρες και του μικρού 12 ώρες...


Παρατείνεται η αγωνία της οικογένειας του μικρού Κωνσταντίνου- Μάριου από το Μπούρτζι. H μεταμόσχευση ακυρώθηκε την τελευταία στιγμή. Αυτή τη φορά αρρώστησε ο επικεφαλής των μεταμοσχεύσεων, την ώρα που το σπάνιο πρόβλημα υγείας του δίχρονου εξακολουθεί να συγκλονίζει την τοπική κοινωνία. 

Επιχείρηση κλαδέματος στα δένδρα της Χαλκίδας


Συνεργείο του Δήμου με γερανοφόρο όχημα κλάδεψε τα δένδρα στο πρώην πάρκινγκ Σολογιάννη.



Ολόκληρη επιχείρηση στήθηκε από το Δήμο Χαλκιδέων για το κλάδεμα των πανύψηλων δένδρων στο πρώην πάρκινγκ Σολογιάννη, στην οδό Αβάντων, εκεί που είχε στηθεί τις γιορτές το Χριστουγεννιάτικο χωριό.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...