Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Η Μ. Μενούνος έσκισε ξανά στο DWTS! Δικαίως θεωρείται φαβορί!

Φωτιές ανάβει κάθε τόσο η Μαρία Μενούνος στον αντρικό πληθυσμό και οι λόγοι είναι διάφοροι, αφού είναι αρκετά σέξι και ταλαντούχα.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ MEGA

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, την Τετάρτη, 18 Απριλίου 2012 στις 20:45 μιλάει στην Όλγα Τρέμη και τον Παύλο Τσίμα λίγες εβδομάδες πριν την Κυριακή των εκλογών.


ΑΥΡΙΟ, Τετάρτη, 18 Απριλίου συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης του Ευάγγελου Βενιζέλου στο MEGA.

"Παρέμβαση" Λαζόπουλου για τις εκλογές την Πέμπτη

Τα πολιτικά, οικονομικά και κοινωνικά δεδομένα γύρω μας αλλάζουν. Μία καινούργια περίοδος έχει ήδη ξεκινήσει, με νέους κανόνες και νέους πρωταγωνιστές. Η Παρέμβαση αποτελεί μία νέα ενημερωτική εκπομπή για τη νέα αυτή εποχή.


Σε μια ανατρεπτική συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, ο Λάκης Λαζόπουλος συναντά τη Γιάννα Παπαδάκου στο στούντιο της εκπομπής και μιλάει με τον δικό του μοναδικό τρόπο για τις εκλογές, για τους πολιτικούς και για τη σάτιρα στην Ελλάδα.

Επίσης, πολιτικοί μιλούν για τον Λάκη Λαζόπουλο και, αντιστρέφοντας τους ρόλους, προσπαθούν να τον σατιρίσουν.

Παρέμβαση, την Πέμπτη 19 Απριλίου στις 23:00, στην τηλεόραση του Alpha.

Το ΚΚΕ καταγγέλει τον Δήμαρχο Κύμης - Αλιβερίου

Communist Party of Greece
(Photo credit: Wikipedia)
"Η Κ. Ο. ΝΟΤΙΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ του ΚΚΕ καταγγέλλει στους εργαζόμενους και το λαό της περιοχής μας τη Δημοτική αρχή του δήμου Κύμης Αλιβερίου ότι το Σάββατο 14/4 συνεργεία του Δήμου εκτελώντας εντολές της δημοτικής αρχής κατέβασαν τις αφίσες του ΚΚΕ ενώ έχει ξεκινήσει η προεκλογική περίοδος".

Αυτό αναφέρεται σε ανακοίνωση της Κ. Ο. ΝΟΤΙΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΚΚΕ και επισημαίνεται:

"Ο «ανεξάρτητος» Δήμαρχος έχει διαλέξει πλευρά απέναντι στο ΚΚΕ.

Ξέρουμε πολύ καλά ότι κάθε αναφορά σε ρύπανση είναι φαρισαϊσμός και αποσκοπεί στο να καλύψει τη στάση του Δήμου απέναντι στα οξυμμένα προβλήματα του λαού.

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι αυτή την ώρα όλες οι λαϊκές οικογένειες βιώνουν τις συνέπειες της καπιταλιστικής κρίσης.
Βιώνουν στο πετσί τους την βάρβαρη αντιλαϊκή επίθεση της πλουτοκρατίας και των πολιτικών της εκπροσώπων στη συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ - ΝΔ που συνεχίζουν και προσπαθούν και πάλι να παραπλανήσουν και να ξεγελάσουν τους εργαζόμενους και το λαό γενικότερα ελπίζοντας στην υφαρπαγή της ψήφου του στις εκλογές 6 Μάη.
Κρύβουν τα αίτια της καπιταλιστικής κρίσης και καλλιεργούν το ψέμα, της συλλογικής ευθύνης στο λαό.
Είναι ευθύνη του λαού να τους αδυνατίσει.
Είναι ευθύνη του λαού την επόμενη μέρα των εκλογών μαζί με το ΚΚΕ να οργανώσει τη πάλη του για τη παρεμπόδιση της αντεργατικής πολιτικής με στόχο την ανατροπή της.

Ξέρουμε ότι η απήχηση των θέσεων και της δράσης του ΚΚΕ στους εργαζόμενους και τον λαό της περιοχής μας έχει θορυβήσει ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ.
Το ΚΚΕ είναι καρφί στο μάτι τους.

ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ
ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ"
Enhanced by Zemanta

Στυλίδα: Σε 57χρονο Στυλιδιώτη ανήκει το πτώμα που βρέθηκε στη Βασιλική

Αναγνωρίστηκε τελικά το πτώμα που εντοπίστηκε χθες το μεσημέρι στην παραλία της Βασιλικής στη Στυλίδα...

ΣΥNEXEIA ΕΔΩ

Τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ - ΟΛΑ τα ονόματα ΕΔΩ

H Κεντρική Επιτροπή του κόμματος δημοσιοποίησε τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ για όλη την επικράτεια. Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση του κόμματος έχει ως εξής: «Τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ απαρτίζονται από εργάτες, αγρότες, αυτοαπασχολούμενους, άνεργους, επιστήμονες, καλλιτέχνες, δημοσιογράφους, φοιτητές και σπουδαστές, συνταξιούχους. Είναι στελέχη του εργατικού συνδικαλιστικού κινήματος που δραστηριοποιούνται στο ΠΑΜΕ και άλλα εργατικά σωματεία. Στελέχη του αγροτικού κινήματος (ΠΑΣΥ) και άλλων συλλόγων της αγροτιάς, συνδικαλιστές των ΕΒΕ (ΠΑΣΕΒΕ) και άλλων ενώσεων. Νεολαίοι αγωνιστές του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών (ΜΑΣ), γυναίκες μέλη της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ). Στελέχη του κινήματος των εκπαιδευτικών, του κινήματος κατά του πολέμου, του πολιτισμού, για την προστασία του περιβάλλοντος και εκλεγμένοι στην Τοπική Διοίκηση. Ακόμα, των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων και των λαϊκών επιτροπών αγώνα.
Communist Party of Greece
Photo credit: Wikipedia)
Από τους συνολικά 424 υποψήφιους συμμετέχουν για πρώτη φορά σε συνδυασμούς του ΚΚΕ οι 212, δηλαδή το 50%. Οι γυναίκες υποψήφιοι είναι 150, αριθμός που υπερβαίνει την προβλεπόμενη από τον εκλογικό νόμο ποσόστωση του 1/3. Τέλος, η ηλικιακή σύνθεση των ψηφοδελτίων είναι η εξής:
25 – 39 χρόνων: 35,3%
40 – 49 χρόνων: 26,3%
50 – 59 χρόνων: 31,6%
60 – 69 χρόνων: 6,3%
70 και άνω χρόνων: 0,5%

Η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ καλεί τα μέλη και τους φίλους του Κόμματος και της ΚΝΕ, τους ψηφοφόρους του, να οργώσουν όλη την Ελλάδα, πρωταρχικά τους τόπους δουλειάς, για να φτάσει το ψηφοδέλτιο και η φωνή του Κόμματος σε κάθε εργαζόμενο, φτωχό αγρότη και αυτοαπασχολούμενο, κάθε νέο και νέα, κάθε γυναίκα της λαϊκής οικογένειας.
Η μάχη των εκλογών πρέπει να δοθεί με πείσμα και αισιοδοξία, με μαχητικότητα, για ένα αποφασιστικά ενισχυμένο ΚΚΕ. Η πολιτική του ΚΚΕ έχει δικαιωθεί και είναι το μόνο κόμμα στο οποίο η εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα μπορούν να στηριχθούν και μετά τις εκλογές».


Αναλυτικά τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ σε όλη την Ελλάδα  ΕΔΩ

Ο ΣΥΡΙΖΑ διώχνει τον Παϊτέρη από τα ψηφοδέλτιά του

Η Κουμουνδούρου ετοιμάζεται να «πετάξει» από τα ψηφοδέλτια τον γνωστό καλλιτέχνη Βασίλη Παϊτέρη, ενώ μόλις την περασμένη Πέμπτη ανακοίνωσε το όνομα του στις επίσημες λίστες του ΣΥΡΙΖΑ στο υπόλοιπο Αττικής! 

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Οι υποψήφιοι βουλευτές της Ν.Δ. σε όλη την Ελλάδα [λίστες]

Τις λίστες με τους υποψηφίους βουλευτές του κόμματος, έδωσε στην δημοσιότητα η Νέα Δημοκρατία.

Ο νέος λογότυπος της Νέας Δημοκρατίας από 20/1...
Ο νέος λογότυπος της Νέας Δημοκρατίας από 20/1/2011. (Photo credit: Wikipedia)
Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Μιχελάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Σήμερα, παρουσιάζουμε τα πλήρη ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας.
Υπήρξε πολύ μεγάλη προσφορά υποψηφιοτήτων σε όλη την Ελλάδα.
Δεν ήταν δυνατό, φυσικά, να μπουν όλοι.
Υπάρχουν 412 υποψήφιοι σε 56 εκλογικές περιφέρειες.
Η Ανανέωση είναι εμφανής: οι μισοί περίπου είναι νέα πρόσωπα. Ενώ δόθηκε μεγάλη έμφαση στους προερχόμενους από τη νεολαία, αλλά και σε νέους επιστήμονες.
Δώσαμε ευκαιρίες σε πολλούς νέους ανθρώπους. Και δίνουμε μεγάλη επιλογή στους ψηφοφόρους να διαλέξουν. Γιατί την ανανέωση, τελικά, εκείνοι θα την κάνουν.
Ευχαριστούμε όλους αυτούς που προσφέρθηκαν να στρατευθούν στο πλευρό της Νέας Δημοκρατίας.
Καλή τύχη στους υποψήφιους βουλευτές.
Και αυτοί που δεν μπήκαν τελικά, θα είναι κι αυτοί στην πρώτη γραμμή του αγώνα.
Που δεν τελειώνει στις εκλογές της 6ης Μαΐου. Τότε μόλις ξεκινά».

ΟΛΗ Η ΛΙΣΤΑ ΕΔΩ

Εύβοια: Βρήκαν κι άλλον για τη ληστεία στο Λευκαντί

Η ληστεία έγινε τον προηγούμενο μήνα σε βάρος δύο ηλικιωμένων μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.


Ο άνδρας που όπως αποκαλύφθηκε τώρα, συμμετείχε στη ληστεία, είναι ένας 36χρονος από την Αλβανία.

Ο 36χρονος είχε ήδη συλληφθεί για αντίσταση σε βάρος αστυνομικών και παράνομη οπλοκατοχή και κρατείται από τις 06 Απριλίου για διοικητική απέλαση.

Ειδικότερα, το πρωί της 6ης Απριλίου, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 36χρονο να κινείται πεζός στο Δημοτικό Διαμέρισμα Φύλλων Ληλαντίων Ευβοίας και επιχείρησαν να τον ελέγξουν.

Κατά την διάρκεια του ελέγχου, ο 36χρονος τους έσπρωξε με τα χέρια του και προσπάθησε να ξεφύγει, πλην όμως ακινητοποιήθηκε και σε έρευνα που έγινε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα πτυσσόμενο μαχαίρι και συνελήφθη.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε η συμμετοχή του στη ληστεία στο Λευκαντί Ευβοίας.

Υπενθυμίζεται ότι στις 6 Απριλίου, οι αστυνομικοί κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τα στοιχεία και να συλλάβουν έναν ακόμη υπήκοο Αλβανίας, ηλικίας 35 ετών που φέρεται να συμμετείχε επίσης στην ληστεία στο Λευκαντί Ευβοίας.

Τις έρευνες και την προανάκριση κάνει το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ συνεχίζονται οι αναζητήσεις για τον εντοπισμό και του τρίτου δράστη και εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες εγκληματικές ενέργειες.

Άγρια κόντρα στο Άρμα Πολιτών για την συνεργασία Δημαρά - Καμμένου

 Μία άγρια κόντρα έχει ξεσπάσει στις τάξεις του Πανελληνίου Άρματος Πολιτών, μετά την ανακοίνωση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, πως ο Γιάννης Δημαράς θα συνεργαστεί μαζί τους στις επερχόμενες εκλογές της 6ης Μαΐου.

Σε ανακοίνωσή τους στελέχη του Άρματος Πολιτών υποστηρίζουν πως η απόφαση αυτή του Γιάννη Δημαρά, υποστηρίζεται από μία ισχνή μειοψηφία της Πολιτικής Γραμματείας. Την ανακοίνωση υπογράφουν οι: Παναγούλης Στάθης,Αθανασίου Νάσος ,Τασιόπουλος Σταύρος, Χαλαζιάς Αλέξης, Κοντονάσιος Σωτήρης, Σιδηρόπουλος Κώστας, Καραχάλιος Κώστας, Ζαβιτσάνος Σπύρος, Γεννιά Γεωργία, Διομήδης Στάθης
 

Δύσκολες ώρες για τον Γιάννη Πουλόπουλο

Μια σοβαρή περιπέτεια υγείας, που ακόμη δεν έχει τελειώσει, περνά ο μεγάλος τραγουδιστής του ελληνικού πενταγράμμου Γιάννης Πουλόπουλος. 

 

Ο σπουδαίος ερμηνευτής αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα στα μάτια του και υπεβλήθη σε μια λεπτή χειρουργική επέμβαση.
 

ΧΑΛΚΙΔΑ: Τους έδεσαν χειροπόδαρα, άρπαξαν 25.000 ευρώ και έγιναν.. καπνός!

Ληστές μπούκαραν σε σπίτι κρεοπώλη τον έδεσαν χειροπόδαρα αυτόν και τη γυναίκα του, άρπαξαν 25.000 ευρώ και έγιναν.. καπνός!


Σύμφωνα με την καταγγελία κρεοπώλη στην Αστυνομία Χαλκίδας, δύο άγνωστα άτομα μπήκαν τα ξημερώματα στο σπίτι του και έδεσαν χειροπόδαρα τον ίδιο και τη γυναίκα του.

Οι ληστές αφαίρεσαν χρυσαφικά και μετρητά 25.000 ευρώ.

Οι πρώτοι υποψήφιοι της Κοινωνικής Συμφωνίας [λίστα]

Τον πρώτο κατάλογο με υποψήφιους σε όλη την χώρα για τις εκλογές της 6ης Μαΐου έδωσε στη δημοσιότητα η Κοινωνική Συμφωνία, το νεοιδρυθέν κόμμα της Λούκα Κατσέλη και του Χάρη Καστανίδη που αποχώρησαν από το ΠΑΣΟΚ.

Ανάμεσά τους, οι πρώην αυτοδιοικητικοί Αγγελόπουλος Θεόδωρος, πρώην δήμαρχος Αντιρρίου (Α' Αθήνας) και Βαλσάμης Νίκος, πρώην δήμαρχος Αγίου Παύλου (Α' Θεσσαλίκης). Επισης, οι Μπαράκας Αθανάσιος, παραολυμπιονίκης, δημοτικός σύμβουλος Ρόδου (Δωδεκάννησα), Βλάχος Παναγής, δημοτικός υπάλληλος, πρώην Νομικός Σύμβουλος (Κεφαλλονιά) και Γιώργος Χάρδας, τέως πρόεδρος Συλλόγου Εργαζομένων ΕΣΔΚΝΑ (Β' Αθηνών).

ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΔΩ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΡΟΠΑΝΟΣ Έφυγε από τη ζωή ο μεγάλος ερμηνευτής

Έφυγε σε ηλικία 64 ετών ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής Δημήτρης Μητροπάνος. Σύμφωνα με πληροφορίες, έπαθε έμφραγμα το πρωί και μεταφέρθηκε στο Υγεία. Εκεί οι γιατροί μετά από προσπάθειες τον επανέφεραν, αλλά τελικά «έφυγε» από πνευμονικό οίδημα.

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΕΔΩ

 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...