Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Χαλκίδα: Χριστουγεννιάτικο Χωριό στο parking, στην αρχή της Αβάντων



Φωτό αρχείου

Ο Εμπορικός και Βιομηχανικός Σύλλογος Χαλκίδας, σας προσκαλεί στο ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ που ήδη έχει ανοίξει τις πόρτες του και σας περιμένει.


Στο χωριό τα παιδιά σας θα έχουν τη χαρά να δουν από κοντά τον Άη Βασίλη στο σπίτι του μαζί με τα 4 ξωτικά του. Στον ίδιο χώρο επίσης φιλοξενούνται ταχυδρομείο, ξύλινα σπιτάκια με γλυκίσματα και άλλα εποχιακά είδη, Carousel, τρενάκι, παγοδρόμιο και διάφορα άλλα παιχνίδια που θα διασκεδάσουν τους μικρούς μας φίλους.

Εκλογές στο Οικονομικό Επιμελητήριο την Κυριακή

Την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη των επταμελών Τοπικών Διοικήσεων και της Συνέλευσης των Αντιπροσώπων του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας. 



Στο 9ο Περιφερειακό Τμήμα Ανατολικής Στερεάς ( Εύβοια και Βοιωτία ) θα υπάρχουν δύο (2) εκλογικά τμήματα. 

Πενθήμερο εκδηλώσεων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στη Χαλκίδα

Οι οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στη Χαλκίδα διοργανώνουν πενθήμερο πολιτικών – πολιτιστικών εκδηλώσεων από τη Δευτέρα 16 Δεκέμβρη έως την Παρασκευή 20 Δεκέμβρη στο κτίριο του πρώην εκλογικού κέντρου του ΚΚΕ στη Χαλκίδα (Κώτσου 1). 



Πενθήμερο εκδηλώσεων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στη Χαλκίδα
Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:
- Καθημερινά 9πμ – 2μμ και 5μμ – 9μμ: Έκθεση Βιβλίου
- Τετάρτη 18/12, 7μμ: Προβολή της ταινίας ‘’Το παιδαγωγικό ποίημα’’.

«Φως στο Τούνελ»: Άρπαξαν την περιουσία της και τη δολοφόνησαν..;

Την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου, στις 23:00, η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» και η Αγγελική Νικολούλη ερευνούν τη μυστηριώδη εξαφάνιση μιας γυναίκας και ενός κοριτσιού.


Μία εύπορη και μοναχική Αθηναία χάνεται μυστηριωδώς… 

Η έρευνα ξεκινάει με μόνο στοιχείο μια παλιά φωτογραφία της.

Με μεθοδικότητα και επιμονή το «Φως στο Τούνελ» ανακάλυψε ντοκουμέντα για τους ευυπόληπτους φίλους της, που σοκάρουν.

Η φορολόγηση της αγροτικής γης αποτελεί πρόκληση για τους αγρότες.

Ο Βαγγέλης Αποστόλου, βουλευτής Ευβοίας και συντονιστής θεμάτων Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, έκανε με αφορμή τη φορολόγηση της αγροτικής γης την ακόλουθη δήλωση:

«Δυστυχώς δεν έγινε τελικά κατανοητό από τη συγκυβέρνηση ότι οι εκτός σχεδίου καλλιεργούμενες και βοσκήσιμες αγροτικές γαίες, καθώς και οι βοσκήσιμες δασικού χαρακτήρα εκτάσεις, αποτελούν εργαλεία για την άσκηση της αγροτικής και κτηνοτροφικής δραστηριότητας κι ως τέτοιες δεν πρέπει να υπολογιστούν ως φορολογητέα ύλη στον Ενιαίο Φόρο Ακινήτων που κατέθεσε στη Βουλή. Μάλιστα η ρύθμιση είναι τόσο επιβαρυντική για την καλλιεργούμενη γη που την μετατρέπει και σε εργαλείο τιμωρίας οποιασδήποτε αξιοποίησής της.

Πρωτοβουλία για τη Συγκρότηση Αριστερού Περιφερειακού Σχήματος στη Στερεά Ελλάδα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΑΡΣΥΑ:


Εργαζόμενοι/ες, άνεργοι/ες, νέοι/ες, συνταξιούχοι
Σε αυτή την κρίσιμη πολιτική συγκυρία, εμείς, αγωνιστές/στριες της ανατρεπτικής, αντικαπιταλιστικής, αντιιμπεριαλιστικής αριστεράς στη Στερεά Ελλάδα, στη Φθιώτιδα, τη Βοιωτία, την Εύβοια, τη Φωκίδα και την Ευρυτανία, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην συγκρότηση περιφερειακού σχήματος, που θα παλεύει για:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...