Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

ΑΧΛΑΔΙ : Τον πυροβόλησε για το τσοπανόσκυλο

100th Harden Moss Sheepdog TrialsImage by RayMorris1 via FlickrΣτο Αχλάδι Βόρειας Εύβοιας ένας 45χρονος πυροβόλησε συγχωριανό του, τραυματίζοντάς τον ευτυχώς ελαφρά. 

Η αφορμή για την παρολίγον τραγωδία ήταν ένα τσοπανόσκυλο, σύμφωνα με τις πληροφορίες.

Οι δύο άντρες άρχισαν να λογομαχούν και δεν άργησαν να πιαστούν σχεδόν στα χέρια, στο Αχλάδι του Δήμου Αγίας Άννας - Μαντουδίου - Λίμνης.

Μιχάλης Ασλάνης: «Μου έγινε πρόταση για το Dancing»

Ο Μιχάλης Ασλάνης ήταν καλεσμένος σήμερα στην εκπομπή «Summer Live» για να παρουσιάσει τη καινούρια του κολεξιόν, που είναι εμπνευσμένη και από την Πράγα στην οποία πήγε φέτος διακοπές, αλλά και για να μιλήσει για τις φετινές τάσεις της μόδας.

Ρωτήθηκε για το δημοσίευμα που αναφέρει ότι θα βρίσκεται στην καινούρια εκπομπή του ΑΝΤ1 μαζί με τον Ηλία Ψινάκη και τον Τρύφωνα Σαμαρά, λέγοντας πως δεν του έχει γίνει καμία πρόταση αλλά αν του γινόταν θα δεχόταν , γιατί του αρέσει σαν ιδέα, ενώ αποκάλυψε πως του είχε γίνει πρόταση για το «Dancing with the stars», αλλά αρνήθηκε γιατί δε ήθελε να γελάνε μαζί του.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Χαλκίδα: Φορτηγό "θέρισε" τη ζωή 25χρονου....

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα στο κέντρο της πόλης, στην οδό Ληλαντίων 75, σημειώθηκε χθες το βράδυ και η Χαλκίδα πενθεί το θάνατο ενός ακόμη νέου ανθρώπου στο Μολώχ της ασφάλτου.

Συγκεκριμένα, στις 9:25 το βράδυ, ο 25χρονος Παναγιώτης Ντεγιάννης κινείτο με τη μηχανή του στην Ληλαντίων με κατεύθυνση προς Χαλκίδα, όταν ένα Ι.Χ. φορτηγό βγήκε κάθετα από την οδό Ιμίων.

Το φορτηγό παραβίασε την προτεραιότητα και "θέρισε" τη μηχανή. Ο Ντεγιάννης προσέκρουσε με δύναμη στο οδόστρωμα, ενώ ο οδηγός του φορτηγού εξαφανίστηκε εγκαταλείποντας το αμάξι λίγο πιο πέρα.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...