Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Ραγκούσης: Συνεργασία με ΔΗΜ.ΑΡ. αν δεν υπάρχει αυτοδυναμία

Ενάντια σε κάθε ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας και συγκυβέρνησης με την Νέα Δημοκρατία, και πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά, εμφανίστηκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Γιάννης Ραγκούσης, τονίζοντας πως ο ίδιος δεν θα ήθελε να λάβει μέρος σε μία τέτοια κυβέρνηση. 

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

ΟΛΕΣ ΟΙ Κυριακάτικες εφημερίδες

Συνεχίζουν τα επιχορηγούν με εκατομμύρια ευρώ τα κόμματα

Παρά τις σφοδρές κοινωνικές αντιδράσεις, το ελληνικό δημόσιο συνεχίζει να επιχορηγεί με υπέρογκα ποσά τα πολιτικά κόμματα, εις βάρος του προϋπολογισμού, την ώρα που βάλλει εναντίον μισθών και συντάξεων και ζητά από τους έλληνες πολίτες νέες σκληρές θυσίες.


Με κοινή υπουργική απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών Τ. Γιαννίτση και του Υπουργού Οικονομικών Φ. Σαχινίδη τα κόμματα ενισχύονται με 7.720.000 ευρώ στο πλαίσιο της τακτικής χρηματοδότησής τους «για ερευνητικούς και επιμορφωτικούς σκοπούς».

Αναλυτικά τα ποσά που διανέμονται ΕΔΩ

Λειτουργία του Κοινωνικού Ιατρείου και Φαρμακείου

Από την ΙΜητρόπολη Χαλκίδας ανακοινώθηκε και επίσημα η λειτουργία Κοινωνικού Ιατρείου και Φαρμακείου, στην Πόλη της Χαλκίδας, υπό την σκέπη της.

Το Κοινωνικό Ιατρείο και Φαρμακείο αποτελεί καρπό αγαστής και θεάρεστης συνεργασίας της Μητρόποληςς με τον Ιατρικό Σύλλογο Ευβοίας και τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Ευβοίας και την πρόθυμη συμβολή του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και άλλων κοινωνικών φορέων και εθελοντών. Πρόκειται να στεγασθεί σε αίθουσα του ισογείου χώρου της οδού Μεσσαπίων 10 (κτίριο όπου έως πέρυσι λειτουργούσαν τα Γραφεία της Ιεράς μας Μητροπόλεως), το οποίο πρόθυμα προσέφερε ο ιδιοκτήτης του κ. Άγγελος Πνευματικός και η οικογένειά του.

Το Κοινωνικό Ιατρείο και Φαρμακείο απευθύνεται αποκλειστικά και μόνο σε εκείνους τους συμπολίτες μας, οι οποίοι είναι άνεργοι και ανασφάλιστοι, δηλαδή δεν έχουν καμία ασφαλιστική κάλυψη, ούτε και βιβλιάριο απορίας.

Προκειμένου να εξασφαλισθεί ότι αυτοί που πρόκειται να εξυπηρετηθούν θα ανήκουν στις παραπάνω κατηγορίες, παρακαλούνται θερμά, όσοι είναι άνεργοι και ανασφάλιστοι και επιθυμούν να εγγραφούν στο πρόγραμμα εξυπηρέτησης του Κοινωνικού Ιατρείου και Φαρμακείου, να προσκομίσουν στην οδό Μεσσαπίων 10, από την Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012 και κατά τις ημέρες Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή και ώρες 1.00 έως 2.00 το μεσημέρι, τα εξής δικαιολογητικά:
  • Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας η Διαβατήριο.
  • Βεβαίωση μη υπάρξεως εισοδήματος από την Δ.Ο.Υ.
  • Βεβαίωση μηδενικής ασφάλισης από την Πρόνοια.
Παράλληλα, από την Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012 και κατά τις ώρες 14.00-16.00 το μεσημέρι, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, στον ίδιο χώρο (Μεσσαπίων 10), μέλη του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ευβοίας θα δέχονται φάρμακα που περισσεύουν από όλους μας. Σ αυτήν την προσπάθεια, η βοήθεια όλων είναι απολύτως απαραίτητη!

Με νεότερη ανακοίνωση θα προσδιορισθεί ακριβώς ο χρόνος της επίσημης έναρξης λειτουργίας του Κοινωνικού Ιατρείου και Φαρμακείου, για την οποία, όμως, όπως όλοι οι συνεργαζόμενοι φορείς συμφώνησαν στη σύσκεψη της Παρασκευής 9 Μαρτίου 2012 στο Γραφείο του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Χαλκίδας κ. Χρυσοστόμου, είναι απαραίτητη η καλή οργάνωση και η εξασφάλιση των σωστών προϋποθέσεων λειτουργίας του.

Με εξαιρετική επιτυχία η περιοδεία υποψηφίων βουλευτών της ΔΗΜ.ΑΡ στην Β. Εύβοια

Με εξαιρετική επιτυχία έγινε η περιοδεία ομάδας υποψηφίων βουλευτών της ΔΗΜ.ΑΡ  στην Β. Εύβοια. 

Η ομάδα των υποψηφίων αποτελείτο από τους Αγγέλου Βαγγελη, Αναγνωστάκη Δημήτρη, Κολιοπανο Πάνο, Παπανδρέου Ανδρέα και Παυλοβιτς Αλέξανδρο και το μέλος της τριμελούς συντονιστικής επιτροπής Καπράλο Ηλία.

Οι υποψήφιοι της ΔΗΜΑΡ πέτυχαν

1. Να οργανώσουν και μορφοποιήσουν την ομάδα δράσης της προεκλογικής δουλειάς στην Β.Ευβοια, που αποτελείται από παλιά και νέα έμπειρα μέλη και φίλους του κόμματος.

2ο. Σε συνεστίαση που πραγματοποιήθηκε στην Αιδηψό απάντησε στις πολιτικού περιεχομένου ερωτήσεις δεκάδων πολιτών προερχομένων από διάφορους πολιτικούς χώρους.

"Η χαρά και η αισιοδοξία μας πρόεκυψε από την ουσιαστική συμμετοχή τόσων πολιτών και το ενδιαφέρον τους για το κόμμα μας και τις θέσεις του" αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του γραφείου τύπου της ΔΗΜΑΡ Εύβοιας.

Σπάνια περίπτωση διδύμων με διαφορετικό χρώμα - Συμβαίνει μία στο εκατομμύριο!

Και όμως είναι δίδυμες! Η περίπτωση των κοριτσιών Κίαν και Ρίμι είναι ιδιαίτερα σπάνια αφού έχει μία πιθανότητα στο εκατομμύριο να συμβεί σε παιδιά που προέρχονται από γονείς με διαφορετικό χρώμα!

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Χατζηνικολάου: Τρεις διαφημιστικές με φέσωσαν με 1,25 εκ. ευρώ φέτος

Την αποκάλυψη ότι η εταιρεία του έχει φεσωθεί με 1.250.000 ευρώ φέτος από τις τρεις διαφημιστικές εταιρείες που έκλεισαν φέτος, έκανε σήμερα ο Νίκος Χατζηνικολάου. 

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Μπουρλότο στο γήπεδο της Χαλκίδας.

Μπουρλότο σε αποθήκη στο γήπεδο της Χαλκίδας.

Από άγνωστη αιτία άρπαξε φωτιά το μεσημέρι και κάηκαν μηχανήματα για τη συντήρηση του χλοοτάπητα και του ταρτάν.

Δεν κινδύνεψε κανείς μια και τα παιδάκια και οι αθλητές που ήταν εκείνη τη στιγμή στο Εθνικό Στάδιο, απομακρύνθηκαν αμέσως.

Πυροσβεστικά οχήματα παραμένουν στο σημείο για να το ενδεχόμενο αναζωπύρωσης της φωτιάς.

Μέσα στην αποθήκη υπάρχουν εύφλεκτα υλικά και ο κίνδυνος για έκρηξη είναι σημαντικός.

Τελευταίο αντίο στον Γιάννη Μπανιά

Τραγουδώντας την Κομμουνιστική Διεθνή, με συνοδεία βιολιού, είπαν το μεσημέρι του Σαββάτου το τελευταίο «αντίο» στον ιστορικό ηγέτη της Ανανεωτικής Αριστεράς Γιάννη Μπανιά εκατοντάδες φίλοι και συναγωνιστές του στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών. 

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Βάσω Παπανδρέου: Ο Γιώργος δεν έκανε λάθη, αλλά εγκλήματα

Δυσοίωνο θεωρεί το μέλλον του ΠΑΣΟΚ, τουλάχιστον βραχυπρόθεσμα, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και ιστορικό στέλεχος του κινήματος, Βάσω Παπανδρέου, η οποία σε συνέντευξή της ανακοινώνει πως δεν θα είναι υποψήφια στις επόμενες εκλογές. 

ΣYNEXEIA ΕΔΩ

Νύχτα τρόμου για μια οικογένεια

Μια πραγματική νύχτα τρόμου ήταν η χτεσινή για μια ανυπεράσπιστη οικογένεια στην Πεντέλη όταν κακοποιοί μπήκαν στο σπίτι τους και τους έδεσαν για να τους κλέψουν.

 ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Η ΔΗΜ.ΑΡ ΣΤΗ Β.ΕΥΒΟΙΑ

Ομάδα υποψηφίων βουλευτών της ΔΗΜ.ΑΡ Εύβοιας επισκέπτεται από το πρωί του Σαββάτου την Β.Εύβοια για να συναντήσει φίλους και ψηφοφόρους της ΔΗΜ.ΑΡ στις πόλεις Αιδηψό, Ιστιαία και Ωρεους.


Τα τοπικά προβλήματα και η προετοιμασία των εκλογών θα αποτελέσουν το αντικείμενο ευρύτερων συζητήσεων και με τους κατοίκους της περιοχής.

Η ώρα της Γης.. Σβήνουμε τα φώτα στις 20:30

Χιλιάδες πολίτες καλούνται να σβήσουν εθελοντικά τα φώτα για μια ώρα απόψε στις 20:30, συμμετέχοντας στη συμβολική Ώρα της Γης, μια διεθνή δράση ευαισθητοποίησης κατά της κλιματικής αλλαγής.


«Σήμερα πολλοί μπορεί να θεωρούν την προστασία του περιβάλλοντος «πολυτέλεια».

Είμαστε από την απέναντι πλευρά. Η προστασία του περιβάλλοντος δεν είναι πολυτέλεια, είναι ανάγκη» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η WWF Ελλάς, δίνοντας φέτος ειδικό χαρακτήρα στην ελληνική συμμετοχή.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Την Παρασκευή θα κλείσουν τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ Εύβοιας


Την Παρασκευή θα κλείσουν τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ, ενώ η ΝΕ Εύβοιας του κόμματος κάλεσε τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν αιτήσεις και στη συνέχεια η Επιτροπή εκλογών θα τις αξιολογήσει για να κάνει την πρότασή της στα κεντρικά όργανα του κόμματος.

Μεταξύ αυτών λοιπόν που ενδιαφέρονται είναι ο Γιώργος Παπαγεωργίου, η Κατερίνα Καλαμακίδη, ο Σταύρος Καμαριώτης και ο Ηλίας Πετσής.

Πασχαλινό Παζάρι στο Πνευματικό Κέντρο Αγίας Παρασκευής Χαλκίδας

Το Φιλόπτωχο Ταμείο της Ενορίας Αγίας Παρασκευής Χαλκίδας διοργανώνει Πασχαλινό Παζάρι στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού, έως και την Κυριακή 1 Απριλίου 2012, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για τις ανάγκες του Ενοριακού Φιλοπτώχου Ταμείου.

Το Πνευματικό Κέντρο θα παραμένει ανοικτό από τις 10:00 π.μ. έως την 1:00 μ.μ. και από τις 5:00 μ.μ. έως τις 8:00 μ.μ

- Το Φιλόπτωχο Ταμείο της Ενορίας Αγίας Παρασκευής Χαλκίδας πραγματοποιεί συγκέντρωση τροφίμων για τους ενδεείς ενορίτες, τα οποία θα διατεθούν τις ημέρες του Πάσχα.

Όσοι επιθυμούν, μπορούν να δώσουν τρόφιμα, που δεν χρειάζονται ψυγείο και έχουν ημερομηνία λήξης μετά από αρκετό καιρό.

Η συγκέντρωση των Τροφίμων θα γίνεται στον Ιερό Ναό καθημερινά το πρωί από τις 9:00 π.μ. έως τις 12:00 μ. και το απόγευμα από τις 5:00 μ.μ. έως τις 6:00 μ.μ.

Kοιμήθηκε ο Ηγούμενος της Ι.Μονής Οσιου Δαυίδ, Αρχιμανδρίτης Κύριλλος Γεραντώνης

Κοιμήθηκε ο Ηγούμενος της Ι.Μονής Οσιου Δαυίδ Λίμνης Ευβοίας, Αρχιμανδρίτης Κύριλλος Γεραντώνης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Μητρόπολης Χαλκίδας  ο π. Κύριλλος, κοιμήθηκε την Παρασκευή  το πρωί, μετά από δύσκολη ασθενεία, στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών, όπου νοσηλευόταν το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Ο Γέροντας Κύριλλος γεννήθηκε στον Κρυονερίτη της Βορείου Ευβοίας το 1938 και από την μικρή του ηλικία γαλουχήθηκε με τα νάματα της Ορθόδοξης Πίστης.

Στην ανακοίνωση της Μητρόπολης αναφέρεται ότι:

"Προσήλθε στην Ιερά Μονή του Οσίου Δαυΐδ του Γέροντος στις αρχές της δεκαετίας του 1960 και εκάρη Μοναχός την 1η Οκτωβρίου 1965 από τον μακαριστό Ηγούμενο της Ιεράς Μονής Αρχιμανδρίτη Νικόδημο Θωμά (+1977), λαβών το όνομα Κυπριανός. Ως Μοναχός διακρίθηκε για την ταπείνωσή του, την υποδειγματική υπακοή του και την διάθεσή του να υπηρετεί τους πάντες.

Στις 27 Μαρτίου του 1971 χειροτονήθηκε Διάκονος στον Ι. Ν. Γενεθλίου της Θεοτόκου Λίμνης, λαβών το όνομα Κύριλλος και στις 28 Μαΐου 1971 Πρεσβύτερος στην Ιερά Μονή του Οσίου Δαυΐδ, από τον μακαριστό Μητροπολίτη Χαλκίδος Νικόλαο (+1975).

Ως ιερομόναχος εξυπηρέτησε την Ιερά Μονή της μετανοίας του, μαζί με τον μακαριστό Γέροντα Αρχιμανδρίτη Ιάκωβο Τσαλίκη (+1991), όπως και τα γύρω χωριά, τα οποία εστερούντο μονίμου Εφημερίου. Παράλληλα και για 20 και πλέον χρόνια, μαζί με τον μακαριστό π. Ιάκωβο και τον επίσης μακαριστό Μοναχό π. Σεραφείμ (+2009) κράτησαν την Ιερά Μονή του Οσίου Δαυΐδ του Γέροντος και διηκόνησαν τους αναρίθμητους προσκυνητές της.

Το 1991 και μετά την κοίμηση του μακαριστού Ηγουμένου Γέροντος Ιακώβου Τσαλίκη, εξελέγη με την ψήφο όλης της Αδελφότητος Ηγούμενος της Ιεράς Μονής του Οσίου Δαυΐδ και ενθρονίστηκε επισήμως στην Ιερά Μονή από τον μακαριστό Μητροπολίτη Χαλκίδος Χρυσόστομο Α΄ (+2010) στις 12 Απριλίου του 1992.

Στα 20 χρόνια της ηγουμενίας του ο π. Κύριλλος, με γνήσιο εκκλησιαστικό φρόνημα και άριστη συνεργασία με τους Μητροπολίτες Χαλκίδος Χρυσόστομο Α΄ και Χρυσόστομο Β΄, ανεκαίνισε το κτιριακό συγκρότημα της Ιεράς Μονής, ανεδέχθη δεκάδα και πλέον νέων Μοναχών στην Ιερά Μονή του, πρωτοστάτησε στον τομέα της φιλανθρωπίας και της ελεημοσύνης, ανεδείχθη πνευματικός πατέρας και εξομολόγος αναριθμήτων Κληρικών, Μοναχών και Λαϊκών σε όλη την Ελλάδα και ευρύτερα και με οδηγό την υψοποιό ταπείνωση, το αόργητο και πράο του χαρακτήρος του και την ακρίβειά του στα θέματα της Ορθοδόξου Πίστεως, έδωσε την καλή μαρτυρία του Μοναχού και του Ηγουμένου που ζει για την Εκκλησία και αναπνέει στον χώρο της Ορθοδόξου Λατρείας.

Το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρήθηκε από σοβαρά προβλήματα της υγείας του και νοσηλεύθηκε πολλές φορές. Όμως και στο πρόβλημα της υγείας του, όμως, έγινε παράδειγμα μίμησης για όλους, αφού το χαμόγελο δεν έλειψε ποτέ από τα χείλη του και η φράση «Δόξα σοι ο Θεός», ήταν η μόνιμη απάντηση σε όσους τον ρωτούσαν για την πορεία της υγείας του, δείγμα ότι εμπιστευόταν ολοκληρωτικά τον εαυτό του στην προστασία του Κυρίου μας Ιησού Χριστού και των Αγίων Του.
Η εξόδιος Ακολουθία του θα λάβει χώρα στην Ιερά Μονή του Οσίου Δαυΐδ του Γέροντος, αύριο Σάββατο 31 Μαρτίου 2012 και ώρα 12 μ., χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Χαλκίδος κ. Χρυσοστόμου.
Ο Θεός να του χαρίσει την Βασιλεία Του".

Ο Τόλης Βοσκόπουλος πρέπει να επιστρέψει στο δημόσιο 5,5 εκ. ευρώ

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα απαγγελθεί στον κ. Τόλη Βοσκόπουλο, η ετυμηγορία με την οποία υποχρεούται οριστικώς και αμετακλήτως να καταβάλλει στο ελληνικό δημόσιο ακέραιο το χρέος του ύψους 5,5 εκατ. ευρώ, μαζί με τις νόμιμες προσαυξήσεις. 

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Το ΤΕΙ Λαμίας ανέστειλε για δύο ημέρες την λειτουργία του

Για πρώτη φορά από την ίδρυσή του το ΤΕΙ Λαμίας αποφάσισε την αναστολή του ιδρύματος για δύο ημέρες, την Πέμπτη και την Παρασκευή, λόγω του

οικονομικού αδιεξόδου που περιήλθε, μετά το κούρεμα που υπέστη στα αποθεματικά του.


Πρόκειται για μία απόφαση που εφαρμόζεται σε όλα τα ιδρύματα της χώρας, μιας και δεν έχουν χρήματα ούτε για την αποπληρωμή λογαριασμών και για να δείξουν στην κυβέρνηση το μείζον πρόβλημα που προέκυψε.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Επεισόδια, δακρυγόνα και πετροπόλεμος στην Ιερισσό για τα μεταλλεία

Σοβαρά επεισόδια ξέσπασαν το βράδυ της Παρασκευής στην Ιερισσό της Χαλκιδικής μεταξύ αστυνομικών δυνάμεων και κατοίκων που αντιδρούν στην λειτουργία των μεταλλείων στην περιοχή τους. 

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Κυπριακό και Ενέργεια στο επίκεντρο των συναντήσεων Βενιζέλου στην Κύπρο

Την εκτίμηση ότι οι παράμετροι της δημοσιονομικής, χρηματοοικονομικής αλλά και ενεργειακής πολιτικής, μπορεί να αποδειχθούν ένα εξαιρετικά χρήσιμο τρίπτυχο και για την εξωτερική πολιτική και για την κοινή πολιτική ασφάλειας και σταθερότητας που πρέπει να εφαρμόζουμε στον κοινό μας χώρο, που είναι ο χώρος της Ευρώπης, αλλά και ο χώρος της Ανατολικής Μεσογείου, διατύπωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Στον Εισαγγελέα για αισχροκέρδεια, η αλυσίδα σούπερ μάρκετ LIDL

France, Pas-de-Calais, Trépied : architecture ...
 (Photo credit: vincent ☆)

Στον Εισαγγελέα και στην Επιτροπή Ανταγωνισμού με την κατηγορία της αισχροκέρδειας παραπέμπει ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης, Σωκράτης Ξυνίδης τη μεγάλη πολυεθνική αλυσίδα σούπερ μάρκετ, LIDL.


Μετά από έρευνα που έγινε στις τιμές 70 προϊόντων που διακινούνται αποκλειστικά από τη συγκεκριμένη αλυσίδα, σε χώρες όπως η Γερμανία, η Ιταλία, η Γαλλία και η Βουλγαρία διαπιστώθηκε ότι πωλούνταν ακριβότερα στη χώρα μας σε σχέση με αυτές (αφαίρεση ΦΠΑ).

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

ΒΙΝΤΕΟ: Άγριο πιστολίδι στο Άργος


Στο Άργος το πρωί έπεφταν οι σφαίρες σαν βροχή.

Ληστές οπλισμένοι με καλάζνικοφ εισέβαλλαν σε κοσμηματοπωλείο και άρπαξαν χρήματα και κοσμήματα.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Τσαντίστηκε ο Γιούνκερ - ακύρωσε τη συνέντευξη Τύπου

Έξω φρενών είναι ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, με την υπουργό Οικονομικών της Αυστρίας, Μαρία Φέκτερ, ενώ έφτασε στο σημείο να ακυρώσει την προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου μετά το πέρας της συνόδου του Eurogroup στην Κοπεγχάγη. 

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν θα στείλει προτάσεις για τη δημιουργία κέντρων μεταναστών η Στερεά Ελλάδα

"Δεν είμαστε αποφασισμένοι να προχωρήσουμε μέσα σε 10 μέρες, όπως μας ζητά το υπουργείο'' δηλώνει ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχος Περγαντάς για τα κέντρα μεταναστών.

Ο ίδιος περιέγραψε ένα κλίμα συναίνεσης σε όλα τα επίπεδα της αυτοδιοίκησης και σημείωσε πως «αποφάσεις που λαμβάνονται χωρίς τη σύμφωνη γνώμη των θεσμικών και κοινωνικών φορέων, δεν πρόκειται να γίνουν αποδεκτές».

Ο περιφερειάρχης πάντως, προσδιόρισε ότι πρώτα αναμένεται να ξεκινήσουν κάποια πιλοτικά τέτοια κέντρα στην Αττική και δήλωσε πως «σε βάθος χρόνου μπορεί να αξιοποιηθεί η εμπειρία από την πιλοτική λειτουργία ενός κέντρου στην Αττική, έτσι ώστε να καταλήξουμε σε ορθολογικές αποφάσεις».

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς, οι απόψεις που διατυπώθηκαν ήταν στην κατεύθυνση της διαβούλευσης και του διαλόγου με τους κοινωνικούς φορείς και την αυτοδιοίκηση, ενώ εκτιμήθηκε ότι στη Στερεά Ελλάδα δεν υπάρχουν χώροι που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για κέντρα μεταναστών.

5 ΒΙΝΤΕΟ - ΔΕΙΤΕ πρώτοι την εμφάνιση της Ε. Παπαρίζου στο σουηδικό "Let's Dance"!

Λίγο καιρό μετά τη συμμετοχή της στο show του ΑΝΤ1, "Dancing on Ice", από τη θέση της κριτικής επιτροπής, η Έλενα Παπαρίζου είπε το μεγάλο "ναι" στο σουηδικό show χορού “Let's dance”, όπου πλέον θα την απολαμβάνουμε από τη θέση... της διαγωνιζόμενης!

Επανακυκλοφορεί το περιοδικό «ΜΥΡΟΒΛΥΤΗΣ»

Από την Μητρόπολη Χαλκίδας αναγγέλθηκε η επανακυκλοφορία του εκκλησιαστικού περιοδικού «ΜΥΡΟΒΛΥΤΗΣ», το οποίο εκδίδεται με πρόνοια και φροντίδα του Μητροπολιτικού Ναού του Αγίου Δημητρίου Χαλκίδας.

Ύστερα από αδυναμία εκδόσης του περιοδικού επί ένα και πλέον έτος, η οποία οφειλόταν κυρίως στην δύσκολη οικονομική συγκυρία, το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Μητροπολιτικού μας Ιερού Ναού, προέβη στην επανέκδοσή του υπό νέα μορφή, λιγότερο δαπανηρή, με λιγότερες σελίδες και οικονομικότερη ποιότητα χαρτιού.

Φιλότιμη ωστόσο είναι η προσπάθεια που καταβάλλεται, από την Συντακτική Επιτροπή, ώστε να διατηρηθεί και να βελτιωθεί, ακόμη περισσότερο, η ποιότητα του περιεχομένου. Χάρη στην πολλή αγάπη και τον ζήλο των συνεργατών , αλλά και την βοήθεια της τεχνολογίας, υπάρχει η δυνατότης, πλέον, να διαβασθεί το περιοδικό και μέσω του Διαδικτύου.

Η έκδοση του Περιοδικού, ιδίως σε καιρούς δύσκολους οικονομικά, σαν τους σημερινούς θεωρείται απαραίτητη, γιατί το Περιοδικό υπηρετεί την διάδοση του Λόγου του Θεού, ο Οποίος είναι απολύτως απαραίτητος για τη ζωή του ανθρώπου, ενώ παράλληλα πληροφορεί και το έργο της Εκκλησίας, που προσφέρεται προς δόξαν του Θεού και σωτηρία των ανθρώπων, σε Μητροπολιτικό και Ενοριακό επίπεδο.

Όσοι επιθυμούν, μπορούν να γραφτούν συνδρομητές στο ΜΥΡΟΒΛΥΤΗ, μέσω του Ιερέα της Ενορίας τους. Η συνδρομή θα σας κοστίσει 15 € τον χρόνο!

Επίσης, όσοι χρησιμοποιούν Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές και κυρίως τα οι νέοι, μπορούν να διαβάσουν το περιοδικό μέσα από το διαδίκτυο, στον ιστοτόπο του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Χαλκίδος www.myroblytis.gr

ΒΙΝΤΕΟ - Βάνα Μπάρμπα: Υποψήφια με την Λούκα Κατσέλη!

Την πρόθεσή της, να κατέβει υποψήφια στην Β' Αθηνών, ανακοίνωσε σήμερα η δημοφιλής ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, ενώ παράλληλα αποκάλεσε τους Σκοπιανούς, Μακεδόνες.

 ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...