Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

"The Fast and Furious 6" από σήμερα στο ΜΑΓΙΑ - Η επόμενη ταινία θα γυριστεί στην Ελλάδα;


Η ταινία "The Fast and Furious 6" προβάλλεται αυτή τη εβδομάδα (από την Πέμπτη 23 μέχρι την Τετάρτη 29 Μαΐου) στο Σινέ ΜΑΓΙΑ, σε δύο προβολές καθημερινά, με ώρα έναρξης στις 7:45 το απόγευμα και στις 10:30 το βράδυ. Την Τετάρτη 29 Μαΐου θα υπάρχει μία επιπλέον προβολή, στις 5:10 το απόγευμα.

Πρόκειται για μία ταινία του Τζάστιν Λιν, με τους Βιν Ντίζελ, Πολ Γουόκερ, Ντουέιν Τζόνσον, Τζορντάνα Μπρούστερ, Μισέλ Ροντρίγκεζ, Τάιριζ Γκίμπσον, Κρις «Λούντακρις» Μπρίτζες, Σουνγκ Κανγκ, Γκαλ Γκαντότ, Λιούκ Έβανς, Έλσα Πατάκι, Τζίνα Καράνο.
Η υπόθεση του έργου είναι η εξής:

Μετά τη ληστεία των εκατό εκατομμυρίων στο Ρίο, ο Ντομ, ο Μπράιαν κι η υπόλοιπη ομάδα τους βρίσκονται διασκορπισμένοι σε διάφορα μέρη του κόσμου (Κανάριοι Νήσοι, Χονγκ Κονγκ, Κόστα Ρίκα), αδυνατώντας να επιστρέψουν σπίτι τους και να ζήσουν μια κανονική ζωή.

Εν τω μεταξύ ο Χομπς καταζητεί μια οργάνωση «θανάσιμα» εκπαιδευμένων οδηγών υπό την υπαρχηγία της φερόμενης –μέχρι σήμερα- νεκρής αγαπημένης του Ντομ, Λέτι, γι’ αυτό και ζητά τη βοήθεια του Ντομ και της ομάδας του προκειμένου να μεταβούν στο Λονδίνο και να την εξαρθρώσουν, με αντάλλαγμα την πλήρη «άφεση αμαρτιών» τους, προκειμένου να επιστρέψουν με πλήρη ασυλία στην κανονική τους ζωή…

«Δώσε μου κίνητρα να έρθω», λέει ο Βιν Ντίζελ στην Όλγα Κεφαλογιάννη



Την πρόθεσή του να γυρίσει το επόμενο Fast & Furious στην Ελλάδα εκδήλωσε ο Βιν Ντίζελ στα πλαίσια συνέντευξης του στο ελληνικό MTV. Αρκεί να του δώσουν σημασία οι αρμόδιοι.

«Θα ήθελα πολύ να γυριστεί το επόμενο Fast & Furious στην Ελλάδα! Δεν έχω έρθει ποτέ στην χώρα σας αλλά γνωρίζω ότι τα ωραιότερα σετ γυρισμάτων είναι οι φυσικές ελληνικές τοποθεσίες». Αυτό δήλωσε ο Βιν Ντίζελ στον Γιώργο Σατσίδη που του πήρε συνέντευξη στα πλαίσια της εκπομπής Movies & Stars του MTV Greece.

Προσθέτοντας, ωστόσο, πως «Περισσότερο από εμένα εξαρτάται και από εσάς. Πρέπει δηλαδή η χώρα σας να μας δώσει κίνητρα για να έρθει μια τόσο μεγάλη παραγωγή εκεί. Το προηγούμενο Fast & Furious γυρίστηκε με μεγάλη επιτυχία στο Ριο ντε Τζανέιρο , το No6 στα πιο κεντρικά σημεία του Λονδίνου και μέρος του επόμενου έβδομου φιλμ στο Τόκιο».

Ενώ στην συνέχεια ζήτησε ξεκάθαρα από τους υπεύθυνους να ασχοληθούν σοβαρά με το θέμα του «Δεν ξέρω που πρέπει να απευθυνθώ. Αν μας ακούτε υπεύθυνοι τουρισμού 'είμαστε εδώ και θέλουμε να γυρίσουμε το επόμενο συναρπαστικό fast & furious στην Αθήνα και στα νησιά σας!'».


Enhanced by Zemanta

Χαροπαλεύει 19χρονος στην Ερέτρια - "Καρφώθηκε" με Ι.Χ. σε μια ελιά.


Χαροπαλεύει ένας 19χρονος στην Ερέτρια. Με το Ι.Χ. του, σήμερα το πρωί, βγήκε από τον δρόμο και "καρφώθηκε" σε μια ελιά.

Στο κόκκινο η αγωνία της οικογένειας του που περιμένει να ακούσει μία ευχάριστη είδηση από τα χείλη των γιατρών.

Το άτυχο παλικάρι στις 5 τα ξημερώματα ήταν στο αυτοκίνητο του και επέστρεφε στο σπίτι του όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες έφυγε από τον δρόμο και έπεσε πάνω σε μία ελιά.

Το περιστατικό λίγα χιλιόμετρα έξω από την Ερέτρια.

Η σύγκρουση ήταν δυνατή και έγινε σμπαράλια το όχημα. Περαστικοί έτρεξαν στο σημείο και είδαν το παιδί μέσα στα αίματα και χωρίς τις αισθήσεις του.

Με ασθενοφόρο τον μετέφεραν στο νοσοκομείο της Χαλκίδας.

Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Νίκαιας. Αυτή την ώρα οι γιατροί δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στην ζωή.

Αναγνωστάκης: Έρευνα για παράνομες επιδοτήσεις από τα Ευρωπαϊκά προγράμματα του Υπουργείου Ανάπτυξης


Ερώτηση και αναφορά κατάθεσης  εγγράφων κατέθεσε ο βουλευτής Εύβοιας  της Δημοκρατικής Αριστεράς Δημήτρης Αναγνωστάκης από κοινού με τους βουλευτές, Τσούκαλη Νικόλαο, Ασημίνα Ξηροτύρη, Νίκη Φούντα και Θωμά Ψύρρα, προς τα Υπουργεία Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας και Οικονομικών.

Θέμα της ερώτησης είναι οι εξελίξεις σχετικά με έρευνα, που έχει διαταχθεί από τους οικονομικούς εισαγγελείς Γρηγόρη Πεπόνη και Χρήστο Μουζακίτη, για επιδοτήσεις που έχουν δοθεί από Ευρωπαϊκά Προγράμματα, του Υπουργείου Ανάπτυξης σε ¨εικονικές εταιρείες¨ κατά την πάροδο της τελευταίας δεκαετίας.

Στο πλαίσιο της ερώτησης, καλούνται να απαντήσουν οι  αρμόδιοι Υπουργοί, αν έχει προηγηθεί αντίστοιχη έρευνα τα τελευταία δέκα χρόνια και να κοινοποιήσουν το πιθανό πόρισμά της. Παράλληλα αναζητάται η πρόθεση των αρμόδιων Υπουργείων σχετικά με τη λήψη νομοθετικών πρωτοβουλιών, έτσι ώστε να αντιμετώπιστούν θεσμικές ελλείψεις που εμποδίζουν τον εντοπισμό παράνομων δραστηριοτήτων.

Τέλος με την αίτηση κατάθεσης εγγράφων, ζητείται η προσκόμιση του εγγράφου του Ελεγκτικού Συνέδριου, βάση του οποίου διατάχθηκε η εισαγγελική έρευνα.


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...