Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΕΥΒΟΙΑΣ: Κάλεσμα αλληλεγγύης στον Π. Αντωνόπουλο.

Μαχητική πορεία κόντρα στην απαγόρευση.


Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ χαιρετίζει τις χιλιάδες διαδηλωτών που αψήφησαν την, χουντικής έμπνευσης, απαγόρευση της αστυνομίας και κατέβηκαν στο κέντρο για να δηλώσουν έμπρακτα την αντίθεσή τους στην ΕΕ και την κυβέρνηση που στραγγαλίζουν τον κόσμο της εργασίας. Το μήνυμα που δώσαμε είναι ξεκάθαρο: δεν μας φοβίζουν, δεν μας τρομοκρατούν, στον δρόμο σπάμε την κυβερνητική τρομοκρατία και εκεί θα τους νικήσουμε!

Χαραυγή: Στις ρόδες ενός δίκυκλου βρέθηκε ένα 4χρονο παιδί

Στις ρόδες ενός δίκυκλου βρέθηκε ένα 4χρονο παιδί στην Χαραυγή και παραλίγο το παιχνίδι του να καταλήξει σε τραγωδία.


Το περιστατικό συνέβη χθες. Εκείνη την ώρα, έτυχε να περνά και ένας 35χρονος με το μηχανάκι του. Κάτω από άγνωστες συνθήκες το παιδί βρέθηκε στις ρόδες του δίκυκλου. 

ΣΥΝΑΥΛΙΑ: «Από το Μπαρόκ στον 20ο αιώνα…τρεις αιώνες μουσική»

Συναυλία με τίτλο: «Από το Μπαρόκ στον 20ο αιώνα…τρεις αιώνες μουσική», με τους: ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΦΩΤΟΥ (Βιολί) και ΣΠΥΡΟ ΣΟΥΛΑΔΑΚΗ (πιάνο), θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 20:00, στο Δημοτικό θέατρο Παπαδημητρίου.


Η συναυλία γίνεται με τη στήριξη του  Δημοτικού Οργανισμού Άθλησης Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Χαλκίδας (ΔΟΑΠΠΕΧ) και η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη. 

"Εύβοια Μάρκετ Προμηθευτική": Εν αναμονή της απόφασης για πτώχευση...

Εντός του μήνα αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες, η απόφαση πτώχευσης της "Εύβοια Μάρκετ Προμηθευτική" από το Πρωτοδικείο Χαλκίδας, γεγονός που σημαίνει ότι ακόμη μία αλυσίδα του οργανωμένου λιανεμπορίου δεν άντεξε την κρίση.


Αν και όπως λένε παράγοντες της αγοράς, η κατάσταση για την "Εύβοια Μάρκετ Προμηθευτική", συμφερόντων της οικογένειας Λαουτάρη θα ήταν διαφορετική στην περίπτωση που είχε αποφύγει τις "καταστρεπτικές" συνεργασίες του παρελθόντος.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...