Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Νέα δημοσκόπηση για βουλευτικές και ευρωεκλογές

Νέα δημοσκόπηση της Κάπα Research έρχεται στο φως της δημοσιότητας με την αδιευκρίνιστη ψήφο να κινείται σε υψηλά ποσοστά και τον ΣΥΡΙΖΑ να προηγείται με μικρή διαφορά στην πρόθεση ψήφου της Νέας Δημοκρατίας.

ΑΙΔΗΨΟΣ: Λευκή Νύχτα στην Ερμού!

Για πρώτη φορά στην πόλη της Αιδηψού.


Μουσική & χορός θα πλαισιώσουν το εγχείρημα του Εμπορικού Συλλόγου, να γιορτάσουμε όλοι μαζί την Χριστουγεννιάτικη περίοδο, δίνοντας παράλληλα μια νότα αισιοδοξίας στην τοπική αγορά.


Σας περιμένουν εκπλήξεις από τα καταστήματα και μικρές εκπτώσεις.

Ραντεβού στην Ερμού

"ΦΡΙΚΑΝΤΕΛΑ" ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Το Θέατρο Χαλκίδας θα παρουσιάσει το πολύ αγαπημένο παραμύθι του Ευγένιου Τριβιζά « Φρικαντέλα η μάγισσα που δεν αγαπούσε τα κάλαντα», την Κυριακή 29/12/2013 στις 17:00 στην Οδό ονείρων σε μια εκδήλωση για μικρά….. και πιο μικρά παιδιά. 

 

«Οργώνουν» την Εύβοια για τους ληστές με την καραμπίνα

Οι δυο αδίστακτοι κακοποιοί που χτυπούν κάθε τόσο σε διαφορετική περιοχή - Στήνουν ενέδρες και επιτίθενται σε ανυποψίαστους πολίτες

Σαν τα… φαντάσματα καταφέρνουν να εξαφανίζονται οι δυο αδίστακτοι κακοποιοί που χτυπούν κάθε τόσο σε διαφορετική περιοχή της Εύβοιας και πριν από λίγες ημέρες είχαν ανταλλάξει πυρά με άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε., που όμως δεν κατάφεραν να τους βάλουν στο χέρι.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...