Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

ΑΛΙΒΕΡΙ: Βρέθηκε πνιγμένος σε εγκαταστάσεις ιχθυοκαλλιέργειας

Νεκρός, ανασύρθηκε από τη θάλασσα, σε εγκαταστάσεις ιχθυοκαλλιέργειας στο Αλιβέρι, ένας αλλοδαπός, που αγνοείτο από χθες.

Στην περιοχή βρίσκονταν σε εξέλιξη έρευνες από πλωτό σκάφος του λιμενικού σώματος και ιδιώτη δύτη.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, το θύμα βούτηξε στη θάλασσα με στολή δύτη, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.

Αντιδημαρχος Αρτάκης: "Άλλαξε ο... Μανωλιός και έβαλε το καπέλο του αλλιώς"

"Άλλαξε ο... Μανωλιός και έβαλε το καπέλο του αλλιώς" Μ΄αυτή τη φράση οι Αρτακιανοί υποδέχτηκαν την απόφαση του Δήμαρχου Θανάση Ζεμπίλη, που άλλαξε τον αντιδήμαρχο που είναι αρμόδιος για την Δημοτική Ενότητα Αρτάκης.

Στη θέση του Μάνου Φωτάκη που παραιτήθηκε, τοποθετήθηκε ο Παναγιώτης Αναστασιάδης (φωτό). Να υπενθυμίσουμε ότι ο κ. Αναστασιάδης είναι πρώην δήμαρχος Αρτάκης, πριν ενοποιηθεί ο Δήμος με τον καλλικρατικό Δήμο Χαλκιδέων.

Η παραίτηση του κ. Φωτάκη (όπως γράφει η Γνώμη) έγινε στα πλαίσια συμφωνίας με τον κ. Αναστασιάδη να μοιραστούν (από ένα χρόνο) την διετή θητεία του αντιδημάρχου, υπεύθυνου για την Αρτάκη.

Με την ίδια απόφαση του Δημάρχου έγιναν τροποποήσεις στα καθήκοντα των αντιδημάρχων Κώστα Ρουσόπουλου, Σωκράτη Σκλιά, Αντώνη Αφράτη, στους οποίους μεταβιβάστηκαν κάποιες επιπλέον αρμοδιότητες.

Στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Γιάννη Μπάκα ανατέθηκε η ευθύνη της εποπτείας της Νομικής Υπηρεσίας και η καταγραφή και αξιοποίηση της Δημοτικής Περιουσίας.

Στον στον Δημοτικό Σύμβουλο Αλέξανδρο Αναστασίου (φωτό) ανατέθηκε η ευθύνη της Δημοτικής Αστυνομίας και ο σχεδιασμός και εφαρμογή των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων.

Παρέμειναν στη θέση τους οι αντιδήμαρχοι Βασίλης Καθαροσπόρης (υπεύθυνος τεχνικών έργων),  Δημήτρης Σέρρας (Ληλαντίων) και Μιχάλης Τσομώκος (Αυλίδος).   Να υπενθυμίσουμε ότι η θητεία των αντιδημάρχων λήγει στις 31-12-2012.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...