Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Για δωροληψία συνελήφθησαν δύο υπάλληλοι του ΕΟΤ στη Θεσσαλονίκη

«Φακελάκι» 2.500 ευρώ κατηγορούνται ότι ζήτησαν από ιδιοκτήτη ξενοδοχείου στην Πιερία, η προϊσταμένη της Διεύθυνσης Περιφερειακής Υπηρεσίας Τουρισμού Κεντρικής Μακεδονίας του ΕΟΤ και μια συνάδελφός της, που συνελήφθησαν επ' αυτοφώρω από αστυνομικούς της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η 50χρονη υπάλληλος φέρεται ότι ζήτησε εκβιαστικά από τον ξενοδόχο το παραπάνω χρηματικό ποσό, για να ακυρώσει απόφαση ανάκλησης της άδειας λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, που στεγάζεται στο ισόγειο του ξενοδοχείου του.

Στη διάρκεια συνάντησης, που είχε η 50χρονη με τον ξενοδόχο, κατηγορείται ότι του παρέδωσε την απόφαση για την άρση της ανάκλησης, αλλά συνελήφθη την ώρα που παραλάμβανε το «φακελάκι», με τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

Όπως προέκυψε από την εξέτασή της, τα μισά από τα χρήματα προορίζονταν για την 54χρονη προϊσταμένη της, ενώ παραδέχτηκε ακόμα, ότι και στο παρελθόν είχε εισπράξει και άλλα χρηματικά ποσά, ενεργώντας με τον ίδιο τρόπο. Στην συνέχεια οι αστυνομικοί συνέλαβαν και την 54χρονη ανώτερη υπάλληλο του ΕΟΤ, ενώ και οι δύο θα οδηγηθούν αύριο, Σάββατο στον εισαγγελέα Θεσσαλονίκης.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παθητική δωροδοκία, απόπειρα εκβίασης και ηθική αυτουργία κατ’ εξακολούθηση, ενώ οι αστυνομικοί της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος συνεχίζουν τις έρευνες για την εξιχνίαση και άλλων υποθέσεων δωροδοκίας από τις δύο υπαλλήλους του ΕΟΤ.

Αναβρασμός στα σχολεία για τις μεγάλες ελλείψεις εκπαιδευτικών

Δύσκολη προβλέπεται η ερχόμενη σχολική χρονιά για εκπαιδευτικούς και μαθητές, αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, οι μόνιμοι δάσκαλοι και καθηγητές που θα προσληφθούν θα είναι... μόνο 200 (από 600 που προσλήφθηκαν πέρσι) αριθμός ανεπαρκής για να καλύψει τα κενά στην εκπαίδευση και τους πολυάριθμους άνεργους εκπαιδευτικούς.

Στην παραδοχή ότι ο αριθμός των μόνιμων διορισμών για τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα είναι ελάχιστος προχώρησε ο υπουργός Παιδείας, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, κατά τη διάρκεια συνάντησης με εκπροσώπους της ΟΛΜΕ.

Ο κ. Αρβανιτόπουλος απέφυγε να αναφερθεί στον ακριβή αριθμό των διορισθέντων, ωστόσο φαίνεται να επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες για μόλις 200 διορισμούς. Σύμφωνα μάλιστα με τον γενικό γραμματεία της ΟΛΜΕ, «οι διορισμοί φαίνεται πως θα είναι ελάχιστοι και σε καμία περίπτωση δεν θα αναπληρώνουν τα κενά που θα προκύψουν από τις συνταξιοδοτήσεις».

Οι εκπαιδευτικοί φοβούνται πως η φετινή χρονιά θα είναι η πιο δύσκολη, καθώς ο αριθμός αυτός δεν είναι ικανός να καλύψει τα κενά στην εκπαίδευση. Πέρυσι, πάντως, στις σχολικές τάξεις μπήκαν 600 νέοι δάσκαλοι και καθηγητές.

Ακόμα μεγαλύτερο σοκ όμως θα είναι οι περικοπές στις πιστώσεις των αναπληρωτών. Όπως ανέφερε ο αιρετός του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Δημήτρης Μπράτης, οι πιστώσεις που βρίσκονται για έγκριση στο υπουργείο Οικονομικών είναι μειωμένες κατά 2.500 σε σχέση με πέρσι (12.500 πιστώσεις φέτος, έναντι των περσινών 15.000).

Τα μέλη της ΟΛΜΕ παρέδωσαν πολυσέλιδο υπόμνημα, με τα αιτήματα των καθηγητών δημοσίων γυμνασίων και λυκείων, στον κ. Αρβανιτόπουλο.

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά στο υπόμνημά τους: «Ως συνδικαλιστικό κίνημα των εκπαιδευτικών θα αντισταθούμε για να μην περάσει η αξιολόγηση- χειραγώγηση των εκπαιδευτικών, που φέρνει την υποταγή, τη διάσπαση του κλάδου, τη μισθολογική καθήλωση, την άρση της μονιμότητας και τις απολύσεις».

Στο πολυσέλιδο υπόμνημα με τα αιτήματα των καθηγητών περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, η ελλιπής χρηματοδότηση των σχολείων και η δραματική επιδείνωση της εργασιακής και οικονομικής θέσης των εκπαιδευτικών.

Η ομοσπονδία έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο θέμα της αξιολόγησης, κάνοντας σαφές ότι δεν θα δεχθεί να έχει τιμωρητικό χαρακτήρα, ενώ προειδοποίησε πως δεν θα γίνει αποδεκτή καμιά δυσμενής αλλαγή στο εργασιακό καθεστώς των εκπαιδευτικών και καμία αύξηση του διδακτικού ωραρίου. Ο κ. Αρβανιτόπουλος δεσμεύτηκε πως θα συναντηθεί και πάλι με την ομοσπονδία πριν από την έναρξη του σχολικού έτους, προκειμένου να αναζητηθούν λύσεις για όλα τα θέματα που σχετίζονται με την ομαλή έναρξη του σχολικού έτους.

Σχετικά με την αξιολόγηση, η ΟΛΜΕ απείλησε με κινητοποιήσεις, αν δεν αποσυρθεί η διάταξη του ν.4024/11 για τη σύνταξη ΠΔ για την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών (έως τις 14 Αυγούστου) ή αν προχωρήσει το υπουργείο Παιδείας σε νομοθέτηση εκπαιδευτικών αλλαγών μέσα στο καλοκαίρι και μάλιστα σε αντίθεση με την εκπαιδευτική κοινότητα.

Αναφορικά με τα αιτήματα της ομοσπονδίας, συνοπτικά ζητάει τα εξής:

- Επαρκείς διορισμούς μόνιμων εκπαιδευτικών ώστε να καλυφτούν όλα τα κενά.
- Να γίνουν έγκαιρα όλες οι υπηρεσιακές μεταβολές που εκκρεμούν (μετατάξεις καθηγητών ειδικοτήτων στην πρωτοβάθμια, αποσπάσεις κ.λπ.).
- Άμεση επίλυση του σοβαρού προβλήματος των μετακινήσεων των μαθητών.

Το ΠΑΜΕ Εύβοιας για τις απολύσεις Χαλυβουργών

Ανακοίνωση του ΠΑΜΕ  Εύβοιας για τις απολύσεις Χαλυβουργών: 


"Ο Μάνεσης και οι μηχανισμοί του, η κυβέρνηση και οι μηχανισμοί της δε μπορούν να κρύψουν το ταξικό μίσος που νοιώθουν για το σωματείο των εργαζομένων της χαλυβουργίας και τον ηρωικό 9μηνο αγώνα τους.

Αμέσως μετά το κλείσιμο της απεργίας εξαπέλυσαν ένα κύμα άγριας τρομοκρατίας καιαπολύσεων για να τρομοκρατήσουν, να ταπεινώσουν, να τσακίσουν ηθικά τους απεργούς και τη διοίκηση του σωματείου.

Χθες προχώρησαν και σε 6 νέες απολύσεις, απολύοντας τους εργαζόμενους (μαζί και έναμέλος της διοίκησης του σωματείου) που αποτελούσαν την απεργιακή φρουρά την ημέρα επέμβασης των ΜΑΤ στο εργοστάσιο.

Δε θα τα καταφέρουν. Οι χαλυβουργοί θα είναι και πάλι νικητές, όπως ήταν 9 μήνες τώρα.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ

Το ΠΑΜΕ καλεί:

- Την κυβέρνηση να σταματήσει να τροφοδοτεί την αδιαλλαξία του εργοδότη και να σχεδιάζει μαζί του το τσάκισμα των χαλυβουργών.

- Τα συνδικάτα να καταγγείλουν το όργιο αυτό των απολύσεων και της τρομοκρατίας, να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους στο σωματείο και τους χαλυβουργούς".

Χατζημαρκάκης: «Να σταματήσει η Ελλάδα να είναι πειραματόζωο του ΔΝΤ»

Ένα «βαρέλι χωρίς πάτο» θεωρεί η Γερμανία την Ελλάδα, υποστηρίζει ο ευρωβουλευτής των Γερμανών Φιλελευθέρων Γιώργος Χατζημαρκάκης με αποκλειστικές του δηλώσεις στη webtv του ΑΜΠΕ, και τονίζει πως η Ελλάδα πρέπει να σταματήσει να είναι «πειραματόζωο του ΔΝΤ».

«Η Γερμανία έχει μια πολύ λανθασμένη εικόνα για την Ελλάδα. Η Γερμανία έχει την εικόνα ότι η Ελλάδα είναι βαρέλι χωρίς πάτο. Δηλαδή, οι Γερμανοί πιστεύουν ότι επενδύουν σε μία χώρα η οποία δεν είναι ικανή να χρησιμοποιήσει με τον κατάλληλο τρόπο αυτά τα λεφτά. Είναι πολύ λανθασμένη εικόνα αυτή, γιατί οι ίδιοι οι Γερμανοί έχουν δώσει πολλές εγγυήσεις, αλλά και οι Έλληνες έχουν ξεπληρώσει ήδη 400 εκατ. ευρώ μόνο σε τόκους προς τους Γερμανούς. Άρα έχουμε να κάνουμε με μία λανθασμένη εικόνα. Όμως πιστεύω ότι τώρα πρέπει πάρα πολύ γρήγορα η Γερμανία να καταλάβει ότι η κάθε πίεση προς την Ελλάδα, την οποία θεωρώ πειραματόζωο στο εργαστήρι του ΔΝΤ, πρέπει να τελειώσει», δηλώνει ο κ. Χατζημαρκάκης και προσθέτει:

«Έχουμε δει ότι η Ισπανία έχει πάρει άλλους όρους, ειδικά ως προς την επιμήκυνση, ως προς τον χρόνο αποπληρωμής του χρέους και πιστεύω ότι είναι το πιο λογικό του κόσμου και η Ελλάδα να πάρει τους ίδιους όρους». Αυτό, όμως, «σημαίνει αλλαγή, ρύθμιση -αν κάποιοι το λένε αναδιαπραγμάτευση, αυτό είναι ένας όρος» λέει ο Γιώργος Χατζημαρκάκης και συνεχίζει:

«Εγώ θα έλεγα ότι είναι μία ρύθμιση που προσαρμόζει το πρόγραμμα της Ελλάδα με το πρόγραμμα της Ισπανίας και μάλλον και της Ιταλίας στο μέλλον. Αυτό είναι το βασικό. Μπορεί οι Γερμανοί να μην το θέλουν. Χρειαζόμαστε όμως έναν υπουργό και έναν πρωθυπουργό με αυτοπεποίθηση να το ζητάει κιόλας. Αυτό δεν έχει γίνει προς το παρόν. Περιμένουμε τον κ. Σαμαρά και τον κ. Στουρνάρα στις Βρυξέλλες. Και πιστεύω ότι με μία καθαρή φωνή και καθαρή πράξη -όπως το έκανε ο πρωθυπουργός στη Χαλυβουργία- την οποία μπορεί να αναδείξει στους Ευρωπαίους, θα πετύχει τους στόχους της ρύθμισης και αναδιαπραγμάτευσης».

Συνελήφθη δραπέτης φυλακών που είχε σκοτώσει δύο αστυνομικούς το 1990

Συνελήφθη στο Χαλάνδρι ένας 45χρονος δραπέτης των φυλακών, ο οποίος είχε σκοτώσει δύο αστυνομικούς και καταζητούνταν από τις 25 Ιανουαρίου 2011, καθώς δεν επέστρεψε μετά από 11ήμερη άδεια που του είχε χορηγηθεί από τις φυλακές Αγιάς.

Ο 45χρονος εξέτιε ποινή κάθειρξης δις ισόβια για τη δολοφονία δύο αστυνομικών το 1990 στη λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι μάρκας «Γκλοκ», με γεμιστήρα με οκτώ φυσίγγια και ένα κινητό τηλέφωνο.

Επίσης, σε έρευνα που έγινε στο σπίτι όπου διέμενε, οι αστυνομικοί βρέθηκαν μπροστά σε ένα μίνι οπλοστάσιο. Ειδικότερα εντοπίστηκαν ένα ημιαυτόματο όπλο τύπου «Σκόρπιον» με δυο γεμιστήρες, ένα πιστόλι με γεμιστήρες, δυο κυνηγετικές καραμπίνες, 173 φυσίγγια, δυο δενδρύλλια κάνναβης, ένα χιτώνιο με διακριτικά Ελληνικής Αστυνομίας, (στολή εκστρατείας) με διακριτικά Ειδικού Φρουρού, ένας πολυκαναλικός ασύρματος, κιάλια, ένα φορητό τηλεσκόπιο, μια πλαστή πινακίδα κυκλοφορίας μοτοσικλέτας και δυο μοτοσικλέτες για την μία εκ των οποίων είχε δηλωθεί κλοπή.

Επίσης, στο σπίτι ήταν και μια 41χρονη φίλη του συλληφθέντα, η οποία κατείχε μια αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία που περιείχε ηρωίνη βάρους 2,04 γραμμαρίων.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία της γυναίκας, η οποία και συνελήφθη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μια ζώνη εξάρτησης αστυνομικού, ένας πτυσσόμενος σουγιάς, ένα φυσίγγιο των 9 χιλιοστών και τρία κινητά τηλέφωνα.

Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά της Ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Αττικής.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν εντός της ημέρας στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

"Ταξιδεύοντας με πινελιές" στα Ψαχνά

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής των δύο ζωγράφων από την Χαλκίδα Ελένης Σιακανδάρη και Αντωνίας Φλέγγα με τίτλο "Ταξιδεύοντας με πινελιές", στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων, όπου βρίσκεται στην Κεντρική Πλατεία της πόλης των Ψαχνών.

Πολλοί ήταν αυτοί που θαύμασαν τους πινάκες αλλά και τα κοσμήματα, που έχουν φιλοτεχνήσει οι δύο καλλιτέχνιδες και αποκόμισαν πολλά θετικά σχόλια

Η έκθεση θα λειτουργεί μέχρι τις 8 Αυγούστου από τις 7:00 μ.μ. μέχρι τις 10:00 μ.μ.



messapianews.gr

Νέες συσκέψεις των πολιτικών αρχηγών, - Τι θα συζητήσουν

Νέες συσκέψεις των πολιτικών αρχηγών, που στηρίζουν την κυβέρνηση, προγραμματίστηκαν για την προσεχή Δευτέρα στις 16.00 και την Τρίτη στις 18.00.

Τα κύρια ζητήματα προς συζήτηση θα είναι οι αποκρατικοποιήσεις και οι δομικές μεταρρυθμίσεις που θα επιχειρήσει η κυβέρνηση στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Παράλληλα, το πρωί της Κυριακής αναμένεται να έχει κλείσει στο γενικό του πλαίσιο, το πακέτο των περικοπών ύψους 11,5 δισ. ευρώ για τη διετία 2013-2014, ώστε να ακολουθήσει κατόπιν η εξειδίκευση και να ανακοινωθεί στις αρχές Σεπτεμβρίου, αλλά η τρόικα φρενάρει τις 10 δόσεις πληρωμής των φετινών φουσκωμένων εκκαθαριστικών και ζητεί ισοδύναμα ή επτά δόσεις μέχρι το Φεβρουάριο.

Σημειώνεται ότι το μεγαλύτερο μέρος των προτάσεων έχει κοινοποιηθεί στους δανειστές μας, σε ένα πακέτο μέτρων που θα περιλαμβάνει τα εξής:

-Κατάργηση όλων των  κοινωνικών και προνοιακών επιδομάτων και διατήρηση του επιδόματος ανεργίας και του ΕΚΑΣ.
-Καθιέρωση ανώτατου πλαφόν 1.500 ευρώ σε ετήσια βάση στις δαπάνες που καλύπτουν τα ασφαλιστικά ταμεία για φάρμακα και ιατρική περίθαλψη.
-Κατάργηση τους επιδόματος των 1.000 ευρώ που αντικατέστησε τον 13ο και 14ο στον στενό όσο και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα.
-Επέκταση του ενιαίου μισθολογίου και στις ΔΕΚΟ.
-Αναδρομική μείωση στα εφάπαξ και περικοπή στα εφάπαξ των δημοσίων υπαλλήλων κατά 22,67%.
-Αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης από τα 65 στα 67 έτη για παλαιούς και νέους ασφαλισμένους.
-Κατάργηση της 13ης και 14ης σύνταξης για τις επικουρικές.
-Πλαφόν 2.500 ευρώ για το άθροισμα των συντάξιμων αποδοχών με παράλληλη περικοπή των διπλών συντάξεων.
-Περικοπές 10% στις κύριες συντάξεις που υπερβαίνουν τα 1.400 ευρώ και μείωση 30 ευρώ στις συντάξεις του ΟΓΑ.
-Συγχωνεύσεις ΑΕΙ και ΤΕΙ και αύξηση των ωρών διδασκαλίας των εκπαιδευτικών.
-Συγχωνεύσεις νοσοκομείων και μονάδων του ΙΚΑ.
-Καθιέρωση διδάκτρων έως και 2.000 ευρώ τον χρόνο για προπτυχιακούς φοιτητές και μεταπτυχιακούς φοιτητές.

Αντίθεση Αντ. Ρουπακιώτη στις νέες απολύσεις στη Χαλυβουργία Ελλάδος

Την αντίθεσή του στις έξι νέες απολύσεις, στις οποίες προχώρησε η «Χαλυβουργία Ελλάδος» στη μονάδα του Ασπροπύργου, εξέφρασε ο υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης, σε συνάντηση του με το Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων του εργοστασίου «Η Ενότητα». Στη συνάντηση πήραν μέρος τόσο νομικοί σύμβουλοι των εργαζομένων, όσο και απολυμένοι της εταιρείας.

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο κ. Ρουπακιώτης δήλωσε, μεταξύ άλλων, ότι οι τελευταίες αυτές απολύσεις όχι μόνο δεν υπηρετούν το αναγκαίο κλίμα ηρεμίας, που πρέπει να υπάρχει στον χώρο του εργοστασίου μετά την αναστολή της απεργίας, αλλά επιτείνουν την ένταση και παρεμποδίζουν την άσκηση του δικαιώματος εργασίας.

Κι αυτό, όπως σημείωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης, «πέραν του ότι οι απολύσεις αυτές θα ελεγχθούν από τα δικαστήρια για τη νομιμότητά τους». Ο υπουργός Δικαιοσύνης εξέφρασε τέλος την ευχή να μην υπάρξει συνέχεια στη στάση αυτή της εταιρείας.

Οι έξι απολύσεις έγιναν μετά την απόφαση της γενικής συνέλευσης των εργαζομένων για αναστολή της απεργίας τους, με την επίκληση προϋποβολής μήνυσης, χωρίς καταβολή αποζημίωσης.

Ένα ακόμη βήμα για την ένταξη στο ΕΣΠΑ της Αρέθουσας

Την Τετάρτη, 1 Αυγούστου, εγκρίθηκε η δόμηση και εκδόθηκε από την Πολεοδομία του Δήμου Χαλκιδέων η οικοδομική άδεια για την επισκευή, αποκατάσταση και μετατροπή του κτηρίου της «Αρέθουσας» σε Διαχρονικό Μουσείο.

Με την υπ’ αρ. 243/01-08-12 άδεια δόμησης, σε οικόπεδο 7.334 τ.μ., ορίζεται κάλυψη και δόμηση κτηρίου, 3.085 τ.μ. και 3.500 τ.μ. αντίστοιχα, με υπαίθριους χώρους 254 τ.μ. και επιφάνεια φύτευσης 1.901 τ.μ.

Βάσει της υποβληθείσας μελέτης α) το διατηρητέο οινοποιείο της “Αρεθούσας” θα επισκευασθεί και θα ενισχυθεί, ώστε να αποκατασταθεί στην αρχική του μορφή και ταυτόχρονα να λειτουργήσει έως ένα σύγχρονο διαχρονικό μουσείο β) θα δημιουργηθεί ένα νέο κτήριο στη νότια πλευρά του οικοπέδου, παράλληλα προς το διατηρητέο κτήριο, τα οποία θα συνδέονται μεταξύ τους, με δύο ελαφρά στεγασμένους χώρους που θα δημιουργούν το «δρόμο αγοράς», έναν άξονα κυκλοφορίας στην καρδιά του συγκροτήματος

Η εξέλιξη αυτή συνιστά ένα ακόμη σημαντικό βήμα στην πορεία ένταξης του έργου στο ΕΣΠΑ, μιας και η έκδοση άδειας δόμησης αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την υποβολή πλήρους φακέλου.

Σημειώνεται ότι : Έχουν ολοκληρωθεί και εγκριθεί όλες οι ανατεθείσες μελέτες, δηλ. η αρχιτεκτονική, η στατική και η ηλεκτρομηχανολογική καθώς και η των περιβαλλοντικών επιπτώσεων (με αρ. 2119/29-06-12). Είναι έτοιμα τα τεύχη δημοπράτησης. Και παραμένουν κάποιες τυπικές εκκρεμότητες από το Υπουργείο Πολιτισμού.

Με την τακτοποίηση της ένταξης του έργου στο ΕΣΠΑ στις αρχές του φθινοπώρου, να αποτελεί εφικτό στόχο.

Υπολογίζεται δε ότι έως και τον Μάιο του 2013 θα μπορέσει να δρομολογηθεί και η δημοπράτηση του έργου.

Το βασικό υποέργο, αυτό των κτηριακών και του εξοπλισμού, έχει προϋπολογισμό 9,1 εκατ. ευρώ. Τα δευτερεύοντα υποέργα, τα της μουσειολογίας, δηλ. της οργάνωσης λειτουργίας του Μουσείου, έχουν προϋπολογισμό 250 χιλ. ευρώ και θα υλοποιηθούν από το Υπουργείο, με αυτεπιστασία.

Για τον καλύτερο συντονισμό αυτής της τελικής φάσης στην πορεία ένταξης στο ΕΣΠΑ και δημοπράτησης του έργου, ο Δήμαρχος, Θανάσης Ζεμπίλης είχε στο Δημαρχείο, συνάντηση με τον μελετητή του έργου, αρχιτέκτονα Κώστα Σκρουμπέλο.

Νικολόπουλος: "Εγώ θα είμαι εδώ! - Για άλλους, δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά…"

"Εγώ θα είμαι εδώ! - Για άλλους, δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά…" καταλήγει στη δήλωση - απάντηση στη διαγραφή του ο βουλευτής της Ν.Δ. Κ. Νίκος Νικολόπουλος.


Η δήλωση αναλυτικά:

«Οι στίχοι ενός παραδοσιακού τραγουδιού, που ήρθε στο μυαλό μου καθώς ήταν το αγαπημένο του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου, υπήρξε η αφορμή της διαγραφής μου από την Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας, την οποία πληροφορήθηκα από τα μέσα ενημέρωσης.

Η αιτία όμως ήταν άλλη. Η καθαρή και ξάστερη πολιτική μου θέση, αυτή που με σθένος υπερασπίστηκα δίπλα στον Αντώνη Σαμαρά και ενώπιον του λαού στις πρόσφατες εκλογές και από την οποία ουδέποτε μετακινήθηκα, παραιτούμενος ακόμα και από την θέση του Υφυπουργού Εργασίας.

Η διαγραφή μου αποτελεί ένα ακόμα μήνυμα της ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας ότι, τώρα που άλλαξαν οι ρόλοι και φτάσαμε μέχρι την εξουσία, άλλαξαν και οι θέσεις. Ότι οφείλουν όλοι να ξεχάσουν την «άμεση επαναδιαπραγμάτευση» και το σθεναρό «όχι σε νέα μέτρα ύφεσης και φτώχιας εις βάρος του λαού», που πρώτος ο Αντώνης Σαμαράς διαλαλούσε προεκλογικά

Η διαγραφή μου είναι ένα σιωπητήριο άγγελμα προς τους βουλευτές και τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, ότι το «τότε» δεν είναι «τώρα» και πως για μία ακόμα φορά, ο λαός μας θα πρέπει να υποστεί την ανακολουθία έργων και πράξεων μίας κυβέρνησης.

Είναι προφανές λοιπόν, πως το… tweet ήταν μόνον η αφορμή.

Το ξέρω πως έγινα πολύ δυσάρεστος, όταν με πολύ ξεκάθαρο και έντιμο πολιτικό λόγο εγκατέλειψα την θέση του Υφυπουργού. Το ξέρω πως έγινα ακόμα πιο δυσάρεστος όταν όλη η λάσπη που προσπάθησαν να μου εκτοξεύσουν δεν έπιασε πουθενά και όταν αντελήφθησαν, πως πίσω από το Νικολόπουλο δεν υπάρχει τίποτα «κακό» και τίποτα «περίεργο», παρά μόνο η αποφασιστικότητα ενός έμπειρου πολιτικού, που επί 38 χρόνια υπηρετεί με συνέπεια και τιμή την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, να παραμείνει πιστός και αληθινός απέναντι σε όσα και ο ίδιος προεκλογικά δεσμευόταν απέναντι στον λαό.

Έγινα δυσάρεστος όταν με κάθε τρόπο τόνιζα πως η κυβέρνηση οφείλει να μιλήσει ανοιχτά και ξεκάθαρα στην βάση της Νέας Δημοκρατίας για την «νέα πραγματικότητα» και ακόμα περισσότερο, όταν έθεσα υποψηφιότητα για Γραμματέας του κόμματος, υπερασπιζόμενος την επίσης έντιμη και ξεκάθαρη πρόταση, η βάση της Ν.Δ. και το ανώτατο πολιτικό της όργανο να αποφασίσει για την στροφή πολιτικής που αυταπόδεικτα πλέον έχει κάνει η κυβέρνηση έναντι του μνημονίου και της επαναδιαπραγμάτευσης. Κάποιοι, λοιπόν, μάλλον δεν ήθελαν με τίποτα να φτάσει η υποψηφιότητά μέχρι τέλους και οι απόψεις μου να τεθούν υπόψη των στελεχών του κόμματος. Γιατί πονάει η αλήθεια… Πονάει η πραγματική πολιτική. Πονάει η εντιμότητα. Πονάει η συνέπεια λόγων και πράξεων!

Ας είναι…

Αποδέχομαι κάθε «ποινή» που μου επιβάλλει το σημερινό σύστημα ηγεσίας της παράταξης που ποτέ δεν θα πάψω να θεωρώ «σπίτι» μου.

Και την αποδέχομαι γιατί, όπως ανέφερα και σε μεγάλο ραδιοφωνικό σταθμό της Αθήνας, αν ο κ. Σαμαράς θέσει στα όργανα του κόμματος το ερώτημα «επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου, τώρα ή μετά;» και πάρει την απάντηση «τώρα», δεν έχει άλλη λύση από το να… αυτοδιαγραφεί.

Την αποδέχομαι γιατί γνωρίζω καλά αυτό που η σημερινή ηγεσία της Ν.Δ. μάλλον δεν γνωρίζει: Ότι η συνείδηση αυτής της παράταξης είναι ο κόσμος της. Και η φωνή της βάσης, του λαού, δεν φιμώνεται ποτέ. Ούτε και χαρίζεται σε αυτούς που τον κοροϊδεύουν.

Την αποδέχομαι γιατί, στο τέλος, ο λαός είναι εκείνος που εκλέγει και διαγράφει!

Περιμένω την κλήση μου σε απολογία στο πειθαρχικό του κόμματος. Όπου θα υποστηρίξω τις ίδιες ξεκάθαρες απόψεις και θα θυμίσω τα όσα υπερασπιζόμασταν προεκλογικά, απέναντι στα σημερινά… «excellent» του κ. Τόμσεν. Και εάν, παρεμπιπτόντως, μου επιτραπεί να παραμείνω στο κόμμα, θα συνεχίσω να είμαι υποψήφιος Γραμματέας, με την ίδια πρόταση και την ίδια λογική: Η βάση να αποφασίσει για την πολιτική στάση της κυβέρνησης! Και ας δούμε τότε, ποια λογική θα επικρατήσει…

Και σε κάθε περίπτωση, δηλώνω πως θα παραμείνω εδώ, όρθιος, έτοιμος να υπερασπιστώ την πραγματική συνείδηση της Νέας Δημοκρατίας και τα όσα προεκλογικά υποστηρίξαμε απέναντι στον χειμαζόμενο λαό μας: Όχι νέες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, όχι σε νέα μέτρα ύφεσης!

Οι δικές μου επάλξεις αγώνα δεν άλλαξαν ποτέ, ακόμα και όταν ο πολιτικός μου μέντορας, κ. Κ. Στεφανόπουλος αποχωρούσε κάποτε από την παράταξη ή όταν αποχωρούσε από αυτή ο σημερινός Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Ν.Δ., καθώς και όσοι άλλοι, κατά καιρούς, έφυγαν από αυτή.

Εγώ θα είμαι εδώ!

Για άλλους, δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά…»

Εορτασμός Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στα Ψαχνά

Την Δευτέρα 6 Αυγούστου η Εκκλησία μας εορτάζει τη Μεταμόρφωση του Σωτήρος. Την ημέρα αυτή  εορτάζει και ο Ιερός Ναός, ο οποίος φέρει το όνομα αυτού του σημαντικού γεγονότος της ζωής του Ιησού Χριστού και ο οποίος βρίσκεται στην Κεντρική Πλατεία των Ψαχνών.
 
Έτσι την Κυριακή 5 Αυγούστου, παραμονή του εορτασμού, θα πραγματοποιηθεί μέγας Εσπερινός μετ' Αρτοκλασίας και θα αρχίσει στις 19:30. Στον Εσπερινό θα χοροστατήσει ο αρχιμανδρίτης πατήρ Τιμόθεος Μπαϊμπάκης, ο οποίος θα εκφωνήσει και τον πανηγυρικό λόγο. 
 
 Ανήμερα της εορτής, θα τελεσθεί το πρωί όρθρος και Θεία Λειτουργία, όπου θα χοροστατήσει ο αρχιμανδρίτης πατήρ Ιωάννης Καραμούζης. Ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας και ώρα 18:00 θα τελεσθεί το μυστήριο του Ευχελαίου. 

ΝΔ: Διέγραψαν τον βουλευτή Νικολόπουλο για σχόλιό του στο Twitter

Εκτός Νέας Δημοκρατίας είναι επισήμως ο βουλευτής Αχαΐας του κόμματος και πρώην υφυπουργός Εργασίας Νίκος Νικολόπουλος.
Προηγήθηκε ανάρτησή του στο Twitter, όπου σχολίασε τη στρατηγική της κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού, σχετικά με την επαναδιαπραγμάτευση του οικονομικού προγράμματος με την τρόικα.


«Εμφανές το στρατηγικό αδιέξοδο. Η σημαία της επαναδιαπραγμάτευσης "όνειρο ήταν" την λησμονήσαμε.Ο λαός ξεπνεομένος τι να περιμένει; Την τροϊκανή επιείκεια ή την τιμωρία;»


Όπως ανακοινώθηκε από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη, του γνωστοποίησε ότι θέτει τον κ. Νικολόπουλο εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας.
Παράλληλα, με έγγραφό του προς τον πρόεδρο της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΝΔ Γ. Τραγάκη, παραπέμπει το πρώην υφυπουργό στην Επιτροπή με το ερώτημα της οριστικής διαγραφής από μέλος της Νέας Δημοκρατίας.

Συνταξιούχος τραπεζικός έδινε σε μαθήτριες ταινίες πορνό

Ποινή φυλάκισης ενός έτους επέβαλε το Μονομελές Πρωτοδικείο Πατρών σε πρώην τραπεζικό υπάλληλο κατηγορούμενο πως πλησίαζε ανήλικα κορίτσια...έξω από δημοτικά σχολεία της Πάτρας και τους έδινε dvd με πορνογραφικό υλικό.

Ο δράστης κρίθηκε ένοχος για το γεγονός πως πλησίασε ένα κοριτσάκι 11 ετών και του έδωσε πορνό dvd.

Στο δικαστήριο, όπως γράφει η "Πελοπόννησος" βρέθηκαν αρκετές κοπέλες οι οποίες περιέγραψαν τις κινήσεις του δράστη και τον τρόπο που τις προσέγγιζε για να τους δώσει τα dvd. Ο άνδρας κατέβαινε από το αυτοκίνητο, τις πλησίαζε και με ευγενική φωνή τις καλούσε προς το μέρος του. Όταν οι ανήλικες πλησίαζαν τους έδινε το dvd λέγοντάς τους να το δουν σπίτι.

Τα περιστατικά σημειώθηκαν την άνοιξη του 2010 και η φήμη για τη δράση του άνδρα είχε εξαπλωθεί στα δημοτικά σχολεία της Πάτρας. Ο κατηγορούμενος δεν εμφανίστηκε στο Δικαστήριο και εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρο του.

Τον εκτέλεσαν με πέντε σφαίρες στο κεφάλι

Μια εν ψυχρώ δολοφονία σημειώθηκε τα ξημερώματα σε κεντρική πλατεία του Κορυδαλλού, στην πλατεία Ελευθερίας, προκαλώντας τρόμο στην τοπική κοινωνία. 

Όλα έγιναν δέκα λεπτά μετά τις τρεις τα ξημερώματα, όταν δύο άτομα που επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα σταμάτησαν μπροστά από το 31χρονο θύμα τους και ο ένας από τους δύο αναβάτες έβγαλε όπλο και εκτέλεσαν τον άτυχο άντρα με πέντε σφαίρες στο κεφάλι. Ο νεαρός έπεσε νεκρός στο έδαφος, ενώ οι δράστες εξαφανίστηκαν.

Η αστυνομία που έφτασε άμεσα στην περιοχή, απέκλεισε το σημείο της δολοφονίας και βρήκε πέντε κάλυκες έκανε λόγο για πιθανό ξεκαθάρισμα λογαριασμών ανάμεσα σε συμμορίες.

Η ταυτότητα του θύματος δεν έχει γίνει γνωστή, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό των δολοφόνων παραμένουν ακόμα στο σκοτάδι.

Χαλκίδα: Χτύπησαν με τα μηχανάκια τους και τους πήγαν στο νοσοκομείο

Για μηχανάκια -σκοτώστρες γράφαμε  χτες και η επιβεβαίωση ήρθε με τον πιο θλιβερό τρόπο.

Η χειρότερη μέρα για όσους οδηγούν μηχανάκι στην Χαλκίδα, ήταν η χθεσινή. Δύο τροχαία με διαφορά 12 ωρών είχαμε σε κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Το πρώτο περιστατικό συνέβη στις 12 το μεσημέρι στην Χαϊνά, με θύμα μία 42χρονη γυναίκα.

Για λόγους που εξετάζει η τροχαία το μηχανάκι της συγκρούστηκε με φορτηγάκι. Η σύγκρουση ήταν δυνατή και έπεσε με φόρα στο έδαφος.

Περαστικοί έτρεξαν να δώσουν τις πρώτες βοήθειες στην γυναίκα που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας.

Μετά από 12 ώρες, είχαμε και άλλο τροχαίο λίγα μέτρα πιο μακρυά στην Αρεθούσης.

Αυτή την φορά τραυματίστηκε ένας 30χρονος Αλβανός όταν συγκρούστηκε το μηχανάκι του με αυτοκίνητο. Και για τις δύο περιπτώσεις, ευτυχώς δεν εμπνέει ανησυχία η κατάσταση υγείας των οδηγών.

Αυτοκτόνησε 31χρονος με καραμπίνα

Με τραγικό τρόπο έβαλε τέλος στη ζωή του ένας 31χρονος άντρας, χθες το βράδυ πέντε λεπτά πριν τα μεσάνυχτα, στο χωριό Κούμανι της Αρχαίας Ολυμπίας, στο δρυοδάσος της Φολόης.

Ο αυτόχειρας σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έβαλε τέλος στη ζωή του μέσα στο δωμάτιό του, χρησιμοποιώντας μια κυνηγετική καραμπίνα. Ο31χρονος στήριξε το όπλο στο κεφάλι του και βρήκε τη δύναμη να πατήσει τη σκανδάλη «φεύγοντας» με αυτό τον τραγικό τρόπο από τη ζωή.

Ο πυροβολισμός έκανε τους οικείους του και τους γείτονες να τρέξουν και να δουν το κακό που είχε συμβεί.

Προανάκριση διενεργεί για τα αίτια που οδήγησαν το νεαρό άντρα στην αυτοκτονία διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αρχαίας Ολυμπίας.

ΠΗΓΗ: ilialive.gr

Τα κράνη θα σώσουν από την .. πτώση την Ηλεκτρομηχανική Κύμης;

Θα κατασκευάζει κράνη η Ηλεκτρομηχανική Κύμης και υπάρχει σχέδιο για τη διάσωσή της; Αυτά είναι τα δύο ερωτήματα που θέτουν οι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ, (ανάμεσά τους και ο Βουλευτής Εύβοιας Δημ. Αναγνωστάκης) και επισημαίνουν σε ερώτηση τους προς τους αρμόδιους υπουργούς:

"Σε συνέχεια του κοινοβουλευτικού ελέγχου που ασκήθηκε κατά τα δύο προηγούμενα έτη, για το ιδιότυπο καθεστώς λειτουργίας της Ηλεκτρομηχανικής Κύμης, τόσο μέσω της ερώτησης με αρ. πρωτ. 93/21-7-2010 και επίκαιρης ερώτησης με αρ. πρωτ. 298/6-12-2010 όσο και των αναφορών με αριθμό πρωτ. 338/21-10-2011 και 5-4-2012, επανέρχομαι με τη συγκεκριμένη ερώτηση να διερευνήσω τις προθέσεις του Υπουργείου για τη Μονάδα αλλά και για την τύχη των εργαζόμενων σε αυτή.

Όπως, ίσως σας είναι γνωστό η Ηλεκτρομηχανική Κύμης, ενώ διαθέτει όλες τις αναγκαίες και ικανές συνθήκες παραγωγής άριστου αναλώσιμου στρατιωτικού υλικού, βρίσκεται σε πλήρη αδράνεια και απαξίωση.

Συνέπεια αυτής της κατάστασης είναι:

1ον η υποβάθμιση του ρόλου του εργοστασίου στην παραγωγική διαδικασία,

2ον η ανασφάλεια και η αγωνία των εργαζόμενων, που αντιλαμβάνονται πως μόνο με την έναρξη της παραγωγής έχουν πιθανότητες να διασφαλίσουν τις θέσεις εργασίας τους και το μεροκάματό τους.

3ον η δυσφορία της τοπικής κοινωνίας για τη διαχείριση και αντιμετώπιση του προβλήματος από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και τέλος

4ον η συρρίκνωση της εθνικής οικονομίας σε χαλεπούς καιρούς.

Σας υπενθυμίζω ότι στο πλαίσιο ενίσχυσης της απασχόλησης στην περιοχή, της στήριξης της τοπικής οικονομίας καθώς και στο πλαίσιο εξυπηρέτησης των συμφερόντων του ελληνικού δημοσίου, το ΥΠ.ΕΘ.Α έχει δεσμευτεί (Φ.900α/8827/12215/7-10-2011) να αναθέσει το έργο κατασκευής 75.000 κρανών, αφού η μονάδα διαθέτει τις προϋποθέσεις εκτέλεσης του παραπάνω έργου.

Με βάση τα προαναφερόμενα, ερωτάται ο αρμόδιος υπουργός:

1. Είναι στις προτεραιότητές σας να αναθέσετε το έργο κατασκευής κρανών στην Ηλεκτρομηχανική Κύμης; Υπάρχει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα;

2. Υπάρχει κάποιο σχέδιο που να διασφαλίζει τη βιωσιμότητα της μονάδας και τις θέσεις εργασίας των εργαζόμενων σ’ αυτήν;

Οι ερωτώντες βουλευτές

Αναγνωστάκης Δημήτρης

Πανούσης Γιάννης

Γιαννακάκη Μαρία"

Δείτε το πρώτο πλωτό μίνι μάρκετ-Απίστευτο και όμως ελληνικό! [photo]

Ένας Έλληνας επιχειρηματίας, για να πάει κόντρα στην οικονομική κρίση και για να κερδίσει κάτι παραπάνω τώρα που είναι καλοκαίρι, σκαρφίστηκε να... μετατρέψει τη βάρκα του σε πλωτό μίνι μάρκετ και να αλωνίζει τα πελάγη για πελάτες.
Βρίσκεσαι σε ερημική παραλία κι έχεις ξεμείνει από παγωμένο νερό ή κρύα μπύρα; Μην ανησυχείς, υπάρχει λύση. Το πλωτό μίνι μάρκετ!
thestival.gr

Το ΣΔΟΕ ανακάλυψε 2.256 φορολογικές παραβάσεις μέσα σε τρεις ημέρες!- Η Εύβοια δεύτερη πανελλαδικά

Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι από την είδηση που γράψαμε το πρωί για τους εφόδους του ΣΔΟΕ στην Εύβοια και ήρθε η επίσημη επιβεβαίωση.
Διαβάστε την:
Χιλιάδες είναι οι παραβάσεις που εντοπίστηκαν από το ΣΔΟΕ μέσα σε τρεις ημέρες σε περιοχές με μεγάλη τουριστική κίνηση.

Συγκεκριμένα το ΣΔΟΕ το τριήμερο 27 έως 30 Ιουλίου πραγματοποίησε 647 ελέγχους και βρήκε 2.256 φορολογικές παραβάσεις. Οι παραβάτες ανήλθαν στους 367 και το μέσο ποσοστό παραβατικότητας διαμορφώθηκε στο 57,2%.

Πρωταθλήτρια στην παραβατικότητα εμφανίζεται η Ρόδος με ποσοστό 85,3%, και ακολουθούν, Εύβοια με 80,8%, Κέα με 80%, Χανιά με 77,8%, Ρέθυμνο με 75% και Κως 74,1%.

Ο Στάθης Δρογώσης "τα χώνει" στον Διονύση Τσακνή για την... Παπαχρήστου

Η υπόθεση της Βούλας Παπαχρήστου , η οποία αποκλείστηκε από τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου εξαιτίας ρατσιστικού σχολίου σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, έχει προκαλέσει δεκάδες συζητήσεις τόσο σε ιδιωτικό, όσο και σε δημόσιο επίπεδο, απασχολώντας επώνυμους και μη. Ο Διονύσης Τσακνής ήταν ένας από εκείνους που εμμέσως πλην σαφώς στάθηκαν στο πλευρό της αθλήτριας, ξεκινώντας έτσι μια δημόσια διαφωνία με τον Στάθη Δρογώση.

Ειδικότερα, ο Διονύσης Τσακνής είχε αποδώσει το σχόλιο της αθλήτριας κυρίως σε αφέλεια λόγω ηλικίας, κάτι με το οποίο διαφώνησε έντονα ο Στάθης Δρογώσης, ο οποίος, μεταξύ άλλων, είχε γράψει στο λογαριασμό του στο twitter: «Διάβασα επιστολή Τσακνή. Αυτός διάβασε τα tweets της νεοναζί αθλήτριας; Θα μας τρελάνουνε ρε παιδιά. Βιασμός της λογικής μέρα με τη μέρα. Κάθε φορά που ένας ευαίσθητος παρηγορεί τη νεοναζί αθλήτρια ένας νεοναζί ακονίζει το μαχαίρι του για να σκοτώσει μετανάστες ή αντιρατσιστές. Τελικά οι καλλιτέχνες είμαστε χειρότεροι κι από τους πολιτικούς. Για τα εισιτήρια στρογγυλεύουμε απόψεις. Μην τυχόν και χάσουμε Κοινό. Όλοι οι καλλιτέχνες είμαστε προοδευτικοί εκ του ασφαλούς. Και για όσο εγκρίνει το κοινό μας. Με την ακροδεξιά να ανεβαίνει αλλάζουμε κι εμείς».

Τώρα, ο Διονύσης Τσακνής απάντησε στην ανάρτηση του συναδέλφου του με μια μακροσκελή επιστολή του που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα mao.gr, όπου αναφέρει μεταξύ άλλων ότι για κάποιους είναι εύκολο να δημιουργήσουν θέματα εκεί που δεν υπάρχουν, ή να δώσουν την κουτσομπολίστικη εκδοχή ενός ζητήματος που σίγουρα πρέπει να συζητηθεί, αλλά με άλλους όρους.

Παράλληλα, τονίζει την αναγκαιότητα να απευθυνθεί η κοινωνία σε κάποια παιδιά που κολακεύτηκαν απ' την «κρυφή γοητεία του ναζισμού», μ' έναν διαφορετικό τρόπο απ' τον συνήθη της καταγγελίας.

«Δες το σα μια σπορά, που ίσως καταφέρει κάποτε να καρπίσει. Αλλά κι αν ακόμα, αυτό δεν συμβεί μαζικά, έναν και μόνο να κερδίσεις απ' τα νύχια του φασισμού, (και δεν αναφέρομαι στην αποδέκτρια μόνο της επιστολής μου) πάλι κέρδος είναι», αναφέρει χαρακτηριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...