Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Οι Τούρκοι επέστρεψαν τίτλους ιδιοκτησίας στο Οικουμενικό Πατριαρχείο

Η Τουρκία κάνει ένα βήμα προς τον εκδημοκρατισμό της και επιστρέφει στο Οικουμενικό Πατριαρχείο τους τίτλους ιδιοκτησίας της Αστικής Σχολής Γαλατά.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Επικρατείας της Τουρκίας και αρμόδιος για τις Ευρωπαϊκές υποθέσεις της χώρας, Εγκεμέν Μπαγίς, προανήγγειλε την επιστροφή των τίτλων ιδιοκτησίας της Αστικής Σχολής Γαλατά στη διοίκηση του ομώνυμου ομογενειακού ιδρύματος.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ


" Με προληπτικές προσαγωγές και αστυνομοκρατία «τίμησαν» την επέτειο"

"Με πρωτοφανή αστυνομοκρατία και δεκάδες προληπτικές προσαγωγές στις πόλεις της Στερεάς, επιχειρήθηκε η τρομοκράτηση των πολιτών στις παρελάσεις".

Aυτό τονίζει σε ανακοίνωσή του το  Αυτοδιοικητικό Κίνημα Περιφέρειας Στερεάς και επισημαίνει:

"Πρόκειται για ευθεία αμφισβήτηση των δημοκρατικών ελευθεριών και δικαιωμάτων και μάλιστα την ημέρα που περίσσεψαν οι δηλώσεις περί των «διαχρονικών αξιών της 25ης Μαρτίου και της τιμής στους αγώνες των εθνικών ηρώων». Ο καθένας μπορεί να φανταστεί ποιά τύχη επιφυλάσσουν οι κρατούντες κάθε εποχής σε όσους αγωνίζονται για τα ιδανικά της κοινωνικής δικαιοσύνης και της ελευθερίας. Αυτό φροντίζουν να θυμίζουν και στις εθνικές επετείους που στην κρίσιμη περίοδο που διανύουμε αποκτούν ένα επίκαιρο συμβολισμό αντίστασης στην αδικία και την υποδούλωση των λαών".

Βόσπορος: Λειτουργία στο Ναό της Θεοτόκου ο Πατριάρχης και ο Γ. Παπανδρέου

Με την καθιερωμένη θεία λειτουργία στον ιερό ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην κοινότητα του Βαφεοχωρίου (ΜΠΟΓΙΑΤΖΙΚΟΥ) στο Βόσπορο, χοροστατούντος του οικουμενικού πατριάρχη Βαρθολομαίου και παρουσία του τέως πρωθυπουργού της Ελλάδας Γιώργου Παπανδρέου, γιορτάστηκε στην Κωνσταντινούπολη η 25η Μαρτίου, ημέρα του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου. 

 ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Παραιτηθηκε, μετά από πιέσεις ο γραμματέας της Ν.Ε. της ΔΗΜΑΡ

Κάτω από την πίεση των άλλων μελών της ΔΗΜΑΡ αναγκάστηκε σε παραίτηση  ο γραμματέας της Ν.Ε. του κόμματος Άλκης Παύλοβιτς.

Η πίεση αυτή που εκδηλώθηκε και με την  παραίτηση της Ελένης Αλατά - Καραγιάννη κορυφώθηκε και από την παρέμβαση του Γραμματέα του κόμματος Σπύρου Λυκούδη.

Μη έχοντας άλλη λύση ο γραμματέας της ΔΗΜΑΡ παραιτήθηκε και σε ανακοίνωσή του επικαλείται όσα είχε δηλώσει στην οργάνωση αλλά και δημόσια η Ελένη Αλατά - Καραγιάννη αλλά και άλλοι συνυποψήφιοι που έβαλαν θέμα  ηθικής τάξης μια και ΔΕΝ μπορούσε να είναι γραμματέας και ταυτόχρονα υποψήφιος.

Έπρεπε , όμως να προκληθεί μεγάλη αναστάτωση και να παραιτηθεί η Αλατά για να καταλάβει τα αυτονόητα ο κ. Παύλοβιτς.

Στην ανακοίνωσή του (που ΔΕΝ μας κοινοποίησε) αναφέρει τα εξής:

"Για λόγους ηθικής τάξεως παραιτήθηκε από τα καθήκοντα του, στην προεκλογική περίοδο, ο γραμματέας της Δημοκρατικής Αριστεράς Εύβοιας ο Αλέξανδρος Παύλοβιτς, ο οποίος θα είναι και υποψήφιος βουλευτής στις εκλογές.

Όπως τονίζει σε ανακοίνωσή του, παραιτήθηκε από τις προεκλογικές αρμοδιότητες: "προκειμένου να αντιμετωπίζομαι στον αυτό βαθμό ισότητας  ως προς την προβολή, με τους άλλους συνυποψήφιους μου των εθνικών εκλογών."

Κατόπιν εισήγησης του ιδίου, που εγκρίθηκε από τη Νομαρχιακή Οργάνωση, τις αρμοδιότητες αυτές θα αναλάβει τριμελής επιτροπή, αποτελούμενη από τα στελέχη της ΔΗΜΑΡ Ηλία Καπράλο, Στάθη Κουρνιώτη και Χρήστο Χατόλα.

Η απόφαση του κ. Παύλοβιτς να παραιτηθεί από τις προεκλογικές αρμοδιότητες υλοποιήθηκε μετά από συμφωνία και του Σπύρου Λυκούδη, Γενικού Γραμματέα του κόμματος".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Και για να τελειώνουμε με αυτόν τον κύριο : Οι κομματικές ανακοινώσεις ΠΡΕΠΕΙ να στέλνονται σε όλα τα μέσα και όχι μόνο σε αυτά που βάζουν την φωτογραφία του. Αρκετά με τα καπρίτσια και τους δογματισμούς του.Καιρός να συνέλθει και να λειτουργήσει δημοκρατικά και κομματικά. Αλλιώς η πόρτα είναι ανοιχτή και τα σκυλιά δεμένα.

Ο Αμοιρίδης... ήρθε, η Νομαρχιακή Επιτροπή της ΔΗΜ.ΑΡ. στην Πιερία... έφυγε

Παραιτήθηκαν τα μέλη της Νομαρχιακής επιτροπής Πιερίας της ΔΗΜΑΡ, δηλώνοντας με αυτόν τον τρόπο την αντίθεσή τους στην ένταξη του Γιάννη Αμοιρίδη στο κόμμα. 

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΕΔΩ


Χαλκίδα: Μαθητές με τσιρότα στα στόματα - Δείτε το βίντεο!

 Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η εμφάνιση των μαθητών στην Χαλκίδα...

Όλη η αστυνομική δύναμη της Χαλκίδας βρέθηκε στο κέντρο της πόλης. Νωρίς το πρωί περισσότεροι ήταν οι αστυνομικοί παρά οι πολίτες. Εξέδρα των επισήμων δεν στήθηκε πάρα μόνο κάποιες καρέκλες. Μάλιστα δεν υπήρχε παρουσία κόσμου γύρω τους, αφού με κάγκελα και κορδέλες έλεγχαν το σημείο.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ


ΒΙΝΤΕΟ: «Έξω ο Χομεϊνί» φώναζαν στον μητροπολίτη Φθιώτιδας [βίντεο]

Στη Λαμία μπορεί να μην έγιναν επεισόδια όπως σε άλλες πόλεις αλλά εκεί οι πολίτες στράφηκαν κατά του μητροπολίτη Φθιώτιδας Νικόλαου.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Παραιτείται ο Γ.Βλαχογεώργος και φεύγει από τον ΣΥΝ

Παραίτηση απο την υποψηφιότητά του κατέθεσε ο Γιώργος Βλαχογεώργος, σύμφωνα με πληροφορίες που θέλουν το Δημοτικό Σύμβουλο, να μην κατεβαίνει τελικά υποψήφιος στις εθνικές εκλογές.
Φαίνεται πως οι διαφωνίες του στον τρόπο λειτουργίας μελών της ΝΕ του ΣΥΝ στην Εύβοια όσο πάνε και φουντώνουν, με αποτέλεσμα να επιλέγει ο ίδιος να αποχωρεί απο το ψηφοδέλτιο.

Ωστόσο, θεωρείται πολύ πιθανό σε σύντομο χρονικό διάστημα, να κουνάει και το μαντήλι στο Συνασπισμό, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει και αποχώρησή του απο τον ΣΥΡΙΖΑ.

Να σημειώσουμε πως εδώ και αρκετό καιρό ο κ. Βλαχογεώργος έχει εκφράσει αντιρρήσεις στην κατεύθυνση που έχει πάρει ο Συνασπισμός και μάλλον οι εξελίξεις και η παραίτησή του απο το κόμμα θα προλάβουν τις εθνικές εκλογές...
(Από την ονειροπαγίδα)

Πέθανε ο ηθοποιός Σοφοκλής Πέππας

Ακόμα μια απώλεια θρηνεί ο καλλιτεχνικός χώρος, καθώς σήμερα το πρωί έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Σοφοκλής Πέππας, σε ηλικία 63 ετών, στο σπίτι του, έπειτα από πολύχρονη μάχη με την επάρατο νόσο.

 ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Η ΝΤΕΠΗ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ....(Όταν οι φήμες αγγίζουν την...πραγματικότητα)

Η ΝΤΕΠΗ έχει μεγάλη παράδοση στην κοινωνική κριτική.. 


Πριν πολλά χρόνια την ξεκίνησε σε τοπική εφημερίδα και για πολλά χρόνια συνέβαλε με τις δυνάμεις της στην "προαγωγή" του ευγενούς "αθλήματος" του κουτσομπολιού.


Κάποτε η στήλη εξαφανίστηκε όχι όμως και η ΝΤΕΠΗ. Που από σήμερα επανέρχεται δυναμικά για να δώσει (κάθε Παρασκευή, στην αρχή) το δικό της στίγμα....


To Body και το... βόδι !

Το περιστατικό είναι αυθεντικό 1000%. Έγινε μέσα σε τράπεζα και καράφλιασαν από τον ταμία μέχρι τους πελάτες που εκείνη τη στιγμή ήταν μέσα.

Η κυρία έχει πάρει ένα φυλλάδιο για το Fitness Festival που γίνεται αυτό το τριήμερο στο "Πέλαγος". Το βλέπει και το ξαναβλέπει  και ρωτά τη φίλη της:

-Είναι δυνατόν να έχουν στη φωτογραφία αυτή την όμορφη κοπέλα και να την αποκαλούν.."βόδι";

Η φίλη τα έχασε, ο ταμίας χαμογέλασε ενώ ο κύριος που περίμενε στην ουρά της είπε:

-Αυτά το "βόδι' δεν είναι για σας κυρία μου...

Καβάλα στην enduro

Δίπλα στην τράπεζα, στο ωραίο καφέ που συχνάζουν άντρες με ..πολλά κυβικά (δες και τις μηχανές που παρκάρουν)  η συζήτηση για τα ποδοσφαιρικά είχε ανάψει.

Η ποινή στον Παναθηναϊκό θέμα συζήτησης και κόντρας ανάμεσα σε πράσινους και κόκκινους φιλάθλους.

Μόνο ένας νεαρός με μια μικρή ανταύγεια στο μαλλί δεν δείχνει να ενδιαφέρεται. Αυτός διαβάζει ένα ενημερωτικό φυλλάδιο για την παρέλαση των γκέϊ που θα γίνει τον Ιούνιο στην Αθήνα.  Το τηλέφωνο χτυπά και με τη ναζιάρικη φωνή του λέει:

-Το διάβασα και θα κατέβω. Δεν ξέρω όμως αν έρθω με τη μηχανή.

Και καβάλησε  την enduro  και έφυγε.....

Ο "Δεν πληρώνω" την..."πλήρωσε ακριβά"

Ήταν ένας από τους πρώτους που πήραν μέρος στο κίνημα "Δεν πληρώνω" και πρωτοστατούσε στις κινητοποιήσεις στα διόδια.


Τώρα όμως τρέχει και δεν φτάνει γιατί έκανε έφοδο το ΣΔΟΕ στην εταιρεία του και ήδη ότι το "Δεν πληρώνω" το εφάρμοζε εδώ και χρόνια κρύβοντας ΦΠΑ και φόρους. 


Ποιος τον "κάρφωσε";


Η γυναίκα του ! Λίγες μέρες μετά το χωρισμό, τον είχε πιάσει με μια "καλλιτέχνιδα" σε τρυφερές στιγμές, και του φώναξε:


"Τώρα θα πληρώσεις. Και μάλιστα πολλά"..


Οι "χαλίφηδες" της ντόπιας διαπλοκής

Θα γελάσουμε σε αυτές τις εκλογές με τους υποψήφιους.

 Μερικοί αλλάζουν τα κόμματα σαν τα πουκάμισα και μπερδεύουν τους ψηφοφόρους.

Άλλοι έχασαν "ισχυρές φιλίες" στην Αθήνα και περιμένουν την.. εύνοια της τύχης μήπως και βγουν (από ..καραμπόλα) βουλευτές.

Και μερικοί θέλουν να γίνουν χαλίφηδες στη θέση του χαλίφη και επιζητούν  να κάνουν την δική τους "διαπλοκή"..

Δεν είναι δύσκολο να βρεις ποιους εννοώ, αλλά αν δεν τα καταφέρεις , σε λίγες μέρες θα οσυ λυθούν όλες οι απορίες.

Δύσκολες ώρες για τον Μιχάλη

Μπορεί να έχει πλασαριστεί σαν το "καλό παιδί της ελληνικής μόδας" ο Μιχάλης Ασλάνης αλλά δεν του λείπουν τα προβλήματα.

Μια φίλη μου έμαθε ότι περνάει δύσκολες ώρες και στα οικονομικά και τα προσωπικά του,

Υπομονή Μιχάλη μου γιατί είναι και ο Ερμής ανάδρομος...

Αυτά για σήμερα. Υπομονή μέχρι την άλλη Παρασκευή για περισσότερα και πιο "καυτά" θέματα. Αγάλι - αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι έλεγε η γιαγιά μου. 

Μην περιμένετε να σας ανοίξω τα "χαρτιά" μου με το "καλημέρα"...

ΥΓ.
Αυτόν τον τρισάθλιο που στήνει αυθαίρετη παράγκα στις Αλυκές ΔΕΝ τον έχει δει κανείς από την Πολεοδομία; 

Θα επανέλθω χρυσέ μου και τότε δεν θα σε ξεπλένει ούτε η... "μπλε σημαία" . Κατάλαβες;






Ενόργανη γυμναστική: Χρυσό η Μιλλούση στο Κότμπους

Το δεύτερο μετάλλιο της, αυτή τη φορά χρυσό, πανηγύρισε η ελληνική αποστολή με τη Βάσω Μιλλούη στη δοκό ισορροπίας στο διεθνές μίτινγκ ενόργανης γυμναστικής στο Κότμπους της Γερμανίας. 

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Συμπλοκές και διαμαρτυρίες στην παρέλαση στη Λάρισα

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας πραγματοποιήθηκε και στη Λάρισα η παρέλαση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου, απουσία εκπροσώπου της κυβέρνησης. 


Απο τους μαθητές που παρήλασαν ορισμένοι δεν έστρεψαν τα κεφάλια τους προς την εξέδρα των επισήμων, ενώ ένας από αυτούς προέβη και σε άσεμνη χειρονομία.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ο Μαυρομμάτης ξετρελαίνει με τις γεύσεις του την Κάρλα Μπρούνι

Tα καταστήματα «Μαυρομμάτη» στη Γαλλία έχουν ξετρελάνει με τις ελληνικές γεύσεις τους όλους τους Γάλλους αλλά κυρίως την εντυπωσιακή Κάρλα Μπρούνι που πλέον είναι από τις πιο σταθερές πελάτισσες.


To μόνο που δεν ξέρουμε αν έχει σχέση με την οικογένεια Μαυρομμάτη της Χαλκίδας, που επίσης έχει παράδοση στη ζαχαροπλαστική. Κάθε πληροφορία ευπρόσδεκτη...

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Σοκ στην Ιταλία- Αθλητής του βόλεϊ σωριάστηκε νεκρός την ώρα του αγώνα

Συγκλονίζει τον χώρο του αθλητισμού ο θάνατος του τον 37χρονου Ιταλού βολεϊμπολίστα Βίγκορ Μποβολέντα ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή κατά τη διάρκεια αγώνα.

 ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ν. Τζίμας: Ο "άνθρωπος με το γαρύφαλλο" στο Αλιβέρι

Η Ένωση Ταμυναίων Πολιτών "Η παρέμβαση" και ο σύλλογος γυναικών Αλιβερίου και περιχώρων, διοργανώνουν κινηματογραφική βραδιά το Σάββατο 31 Μαρτίου στο Αλιβέρι

Στις 8 το απόγευμα στο Εργατικό Κέντρο της περιοχής θα προβληθεί η ταινία "Ο άνθρωπος με το γαρύφαλλο" του σκηνοθέτη Νίκου Τζίμα.

Ο Ν. Τζίμας θα είναι παρών και θα διεξαχθεί συζήτηση μαζί του μετά το τέλος της προβολής.Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Ο σκηνοθέτης Ν. τζίμας σε πρόσφατη συνέντευξή του είχε πεί ανάμεσα στα άλλα και τα εξής:

Κάνετε πολιτικό κινηματογράφο;
 
Δεν αποδέχομαι τον χαρακτηρισμό ότι κάνω πολιτικό κινηματογράφο. Με ενδιαφέρει ο κοινωνικός κινηματογράφος που μπορεί να γίνει πολιτικός, αλλού περισσότερο, αλλού λιγότερο. Με τον Μπελογιάννη, για παράδειγμα, στην ταινία «Ο άνθρωπος με το γαρύφαλλο» δεν ήθελα να κάνω πολιτική αλλά να μιλήσω για έναν άνθρωπο-υπόδειγμα που τα έδινε όλα για τους συνανθρώπους του, ήταν ταυτόχρονα διανοούμενος και λαϊκός και με συγκινούσε η μορφή του. Θα μπορούσε να σωθεί αν έλεγε μόνο μία κουβέντα όμως ήταν τρομερά συνεπής και πέθανε με το χαμόγελο. Ήταν μια ταινία που κατέγραφε τα ιστορικά γεγονότα για αυτό και αγαπήθηκε από όλους. Δεν έκανα την ταινία μου από τη ματιά του αριστερού και το ίδιο ζητούσα από τους συνεργάτες μου. Έπαιρνα συνεντεύξεις για τις ανάγκες του σεναρίου από ανθρώπους που ανήκαν σε όλο το πολιτικό φάσμα.

Τι δυσκολίες είχατε συναντήσει όταν γυρίζατε τον «Άνθρωπο με το γαρύφαλλο»;

Δεν είχα την υποστήριξη ούτε της Αριστεράς, ούτε της Δεξιάς, γιατί η κάθε πλευρά θεωρούσε ότι η ταινία θα εξυπηρετούσε τους αντιπάλους της. Ήθελα να κάνω γυρίσματα στο Παλάτι ή στη Βουλή και δεν μου το επέτρεπαν. Μου είχαν δώσει άδεια αρχικά να χρησιμοποιήσω κάποια καμιόνια από τον στρατό, αλλά όταν έμαθαν το θέμα της ταινίας, την πήραν πίσω. Δεν είχα λεφτά... Δεν είχα αργότερα την υποστήριξη ακόμα και του ΠΑΣΟΚ γιατί ο ήρωας, ο Γεώργιος Παπανδρέου, είχε κάνει κι αυτός τα σφάλματά του, είχε εναντιωθεί στον Πλαστήρα σε κρίσιμες στιγμές, όταν εκείνος αγωνιζόταν για την ειρήνευση. Μόλις ολοκληρώθηκε η ταινία, η λογοκρισία την έκοψε. Πήγα να δω τον Τσαλδάρη για να του εξηγήσω το περιεχόμενο του έργου και εκείνος μου ζήτησε να δει μια κόπια. Όταν αργότερα πήγα να την πάρω, ο μηχανικός προβολής μου είπε ότι είδαν την ταινία μαζί ο Τσαλδάρης, η Βλάχου από την Καθημερινή και ο Κωνσταντίνος Καραμανλής. Μάλιστα ο Καραμανλής είχε πει στον Τσαλδάρη ότι «Η ταινία είναι αληθινή και να δώσεις συγχαρητήρια στον σκηνοθέτη». Ο Τσαλδάρης, όταν με ξανακάλεσε, μου έδωσε συγχαρητήρια, αλλά δεν μου είπε ότι είχε δει την ταινία μαζί με τον Καραμανλή. Όμως εκείνη η ιστορία που μου είπε ο μηχανικός προβολών, πρέπει να ήταν αληθινή, γιατί αμέσως μετά είχα δει ένα άρθρο στην Καθημερινή με διθυραμβικά σχόλια για την ταινία που περνούσε γενιές δεκατέσσερις όσους κριτικούς χτυπούσαν τον «Άνθρωπο με το γαρύφαλλο».

Η "ΑΛΛΗ" ΕΛΛΑΔΑ: Λαμπρός εορτασμός της 25ης Μαρτίου στην Αυστραλία


Λαμπρός ήταν ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου στην Αυστραλία. Η Μελβούρνη και το Σίδνεϊ ντύθηκαν στα γαλανόλευκα, για να τιμήσουν την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου.


Στη Μελβούρνη, δεκάδες παροικιακά και κρατικά σχολεία της μητρόπολης του Ελληνισμού της Αυστραλίας έδωσαν χρώμα, ζωντάνια και παλμό στον πανομογενειακό εορτασμό στο μνημείο Shrine of Remembrance.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

3 προσαγωγές στη Χαλκίδα - Επεισόδια και ρίψη χημικών από την αστυνομία στο Ηράκλειο [βίντεο]

Ηρεμία επικρατεί στην παρέλαση της Χαλκίδας, αλλά η αστυνομία έκανε προληπτικά 3 προσαγωγές ατόμων που παλιότερα είχαν συμμετάσχει σε επεισόδια.

Επεισόδια σημειώθηκαν πριν από λίγο και πριν καν ξεκινήσει η παρέλαση στο Ηράκλειο, ενώ η ΕΛΑΣ έκανε και ρίψη χημικών με αποτέλεσμα αρκετοί Ηρακλειώτες που είχαν συγκεντρωθεί για να παρακολουθήσουν την παρέλαση να αποχωρήσουν. Διαβάστε εδώ τι συμβαίνει σε ΟΛΗ την Ελλάδα.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Ο Xρήστος Θεοδουλίδης στους "Aνεξάρτητους Έλληνες" - ΟΛΟ το ψηφοδέλτιο

Ο πρόσφατα διαγραμμένος από τη Ν.Δ συνδικαλιστής - δάσκαλος και πρόεδρος της ΔΑΚΕ Καθηγητών, Xρήστος Θεοδουλίδης προσχώρησε στους "Aνεξάρτητους Έλληνες" του Πάνου Καμμένου και  είναι υποψήφιος βουλευτής στην Εύβοια.


Την Πέμπτη το βράδυ ο Xρήστος Θεοδουλίδης πήγε στα γραφεία του νέου κόμματος στην Aθήνα, στη Λ. Συγγρού και υπέγραψε την προσχώρησή του.

"Πρόσφατα διαγράφηκα από τη ΝΔ γιατί δεν δέχθηκα την υπαγωγή της πατρίδας μου σε ξένο Δίκαιο και τη «δικτατορία των διεθνών αγορών». Δεν δέχθηκα να υποθηκεύσουμε τη ζωή των παιδιών μας στους διεθνείς τοκογλύφους και τραπεζίτες" αναφέρει σε δήλωσή του και τονίζει:

"Όλα αυτά, λοιπόν, με έκαναν να ακολουθήσω τη συνείδησή μου μη σκύβοντας το κεφάλι στην απειλή και τον εκβιασμό και να προσχωρήσω στο κόμμα «Ανεξάρτητοι Έλληνες» υπογράφοντας χθες στα κεντρικά γραφεία του κόμματος την Ιδρυτική του Διακήρυξη".

Στο ψηφοδέλτιο της Εύβοιας των "Ανεξάρτητων Ελλήνων" μετέχουν οι :

Μ. Κώστας, Μπλέτσας Χ. εκπαιδευτικός, Μακαρίου Σ. αξιωματικός ε.α. και ο  Χατζής Κ. πρώην υποψήφιος πρόεδρος ΟΝΝΕΔ

Σάντος: Στα προημιτελικά με Πορτογαλία

Εφ όλης της ύλης συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA παραχώρησε ο προπονητή της Εθνικής ομάδας, Φερνάντο Σάντος.

Ο ομοσπονδιακός μίλησε για την μεγάλη πρόκληση του Euro, τα πλάνα του για τη διοργάνωση, τους αντιπάλους του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος και τη φιλοσοφία του για το ποδόσφαιρο, ενώ ευχήθηκε, αν η Εθνική προκριθεί στα προημιτελικά, να αντιμετωπίσει την Πορτογαλία.

 Αναλυτικά η συνέντευξη του Φερνάντο Σάντος ΕΔΩ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...