Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Τράκαραν δύο πλοία στη Ραφήνα

Aerial view of Rafina HarbourImage via Wikipedia

Κατά τη διάρκεια πρόσδεσης στον προβλήτα

Ενημερώθηκε πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Ραφήνας, για περιστατικό πρόσκρουσης του πλοίου «ΕΥΒΟΙΑ ΣΤΑΡ» με το σκάφος «ΘΕΟΛΟΓΟΣ»

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια κινήσεων απάρσεως από τον προβλήτα του «ΕΥΒΟΙΑ ΣΤΑΡ» και λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν, υπήρξε εμπλοκή της άγκυράς του με την άγκυρα του παραβεβλημένου στον προβλήτα «ΘΕΟΛΟΓΟΣ», με αποτέλεσμα να προσκρούσει ελαφρά με το μπροστινό μέρος της πλώρης του σε αυτό.

Από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός, ούτε παρατηρήθηκε ρύπανση του θαλασσίου περιβάλλοντος, ενώ οι 332 επιβάτες του «ΕΥΒΟΙΑ ΣΤΑΡ» με προορισμό το λιμάνι του Μαρμαρίου, προωθήθηκαν με ενέργειες της πλοιοκτήτριας εταιρείας.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας απαγορεύτηκε ο απόπλους του «ΕΥΒΟΙΑ ΣΤΑΡ» μέχρι επιθεώρησής του από το τοπικό κλιμάκιο επιθεώρησης, καθώς και προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον παρακολουθούντα το πλοίο νηογνώμονα.
Enhanced by Zemanta

Χαλκίδα: Άγνωστοι κατέβασαν την Ελληνική σημαία και ανέβασαν Γερμανική...

Άγνωστοι χθες το βράδυ πήγαν στο κάστρο του Καράμπαμπα και κατέβασαν την ελληνική σημαία ενώ στη θέση της έβαλαν γερμανική. Η Γερμανική σημαία έμεινε εκεί για...περίπου μια ώρα και κατόπιν ήρθε η αστυνομία και την κατέβασε. Εξοργισμένοι αυτόπτες μάρτυρες καταγγέλλουν το γεγονός αλλά και την απάθεια της αστυνομίας στο να συντονίσει και να βρει τους υπαίτιους.

BINTEO - Παρέλαση παρωδία στην Χαλκίδα


Παρέλαση παρωδία έγινε σήμερα στην Χαλκίδα.

Oι βουλευτές του νομού εξαφανίστηκαν και πρώτη φορά δεν έδωσαν το παρόν, τα πνεύματα οξύνθηκαν με την παρουσία του αντιπεριφερειάρχη Θανάση Μπουραντά.
Στο βίντεο θα δείτε τις αποδοκιμασίες στο πρόσωπο του.

"Δυστυχώς αποδοκίμασαν εμένα μιας και κανένας δεν ήρθε από την κυβέρνηση. Άλλο κυβέρνηση και άλλο τοπική αυτοδιοίκηση" είπε στους δημοσιογράφους. evianews.com
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...