Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Καλλιανοί Καρύστου: Πυροβόλησε τον συγγενή του και εξαφανίστηκε

Τους χώριζαν οικογενειακές διαφορές 


Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Αστυνομία στην Εύβοια για να εντοπίσει έναν 51χρονο που πυροβόλησε εν ψυχρώ συγγενικό του πρόσωπο και τον τραυμάτισε σοβαρά, αλλά στη συνέχεια διέφυγε έχοντας μαζί του την κυνηγετική του καραμπίνα.

Δημοσκόπηση: Σε ποιες περιοχές προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ και σε ποιες η ΝΔ

Προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ στην Αττική και προβάδισμα ΝΔ στην Κεντρική Μακεδονία στις Ευρωεκλογές- Πέμπτο κόμμα το Ποτάμι στην Αττική, τρίτο στην Κεντρική Μακεδονία


Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ στην περιφέρεια Αττικής και προβάδισμα της ΝΔ στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στις Ευρωκλογές δείχνει δημοσκόπηση της Κάπα Research για το «Βήμα της Κυριακής». 

Κύμη: 47χρονη Κεραυνοβολήθηκε από ρεύμα ενώ εργαζόταν

Το χάρο με τα μάτια της είδε μια 47χρονη υπάλληλος καθαριότητας στην Εύβοια, όταν κεραυνοβολήθηκε από ισχυρή εκκένωση τη στιγμή που πήγε  να αδειάσει έναν κάδο απορριμμάτων που βρισκόταν δίπλα σε μια κολόνα φωτισμού του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου!


Η άτυχη εργαζόμενη δεν αντιλήφθηκε ότι ο μεταλλικός κάδος ακουμπούσε σε γυμνά καλώδια που εξείχαν από την κολόνα, τα οποία μάλιστα ήταν και βρεγμένα από τη βροχή! Το αποτέλεσμα ήταν να υποστεί ηλεκτροπληξία και να σωριαστεί στο έδαφος με χαμένες τις αισθήσεις της!

ΣΗΜΕΡΑ συγκένρωση στη Χαλκίδα, για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

ΣΗΜΕΡΑ οργανώνεται μεγάλη συγκένρωση στη Χαλκίδα, για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

 

Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ θα γίνει σήμερα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΜΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 7 μμ στον πεζόδρομο ΚΡΙΕΖΩΤΟΥ ΚΑΙ ΕΡΜΟΥ στη ΧΑΛΚΙΔΑ.


Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:


ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ
ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΤΑΜΕ ΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Με αφορμή την επέτειο της 8ης του Μάρτη, την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας, το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (ΠΑΜΕ), η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ), η Πανελλαδική Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση των ΕΒΕ (ΠΑΣΕΒΕ), η Παναγροτική Αγωνιστική Συσπείρωση (ΠΑΣΥ), το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών (ΜΑΣ) απευθύνουν θερμό αγωνιστικό χαιρετισμό και κάλεσμα στις εργαζόμενες, τις άνεργες γυναίκες, στις αγρότισσες, τις αυτοαπασχολούμενες, τις μετανάστριες, τις νέες για νέους αγώνες.

Η βουλευτής και ηθοποιός Μαρία Κανελλοπούλου σε εκδήλωση των γυναικών του ΣΥΡΙΖΑ

Οι γυναίκες της Οργάνωσης Mελών ΣΥΡΙΖΑ Χαλκίδας σας καλούν στην εκδήλωση μνήμης και τιμής στους αγώνες των γυναικών.


«Από την Αγνοδίκη ως τη Χαλκιδική»: 25 αιώνες περπατάμε μαζί στα δύσβατα μονοπάτια του γυναικείου κινήματος στην Ελλάδα.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...