Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Εκδήλωση από την Παιδική Βυζαντινή Χορωδία των παιδιών του Κατηχητικού


Την Δευτέρα  πραγματοποιήθηκε στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Χαλκίδας, Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, υπό τον τίτλο «Ουρανοί Αγαλλιάσθε», από την Παιδική Βυζαντινή Χορωδία των παιδιών του Κατηχητικού του Μητροπολιτικού Ι. Ναού Αγίου Δημητρίου Χαλκίδας, η οποία λειτουργεί υπό την ευθύνη και την διεύθυνση της κ. Μαρίας Καψάλη – Δέδε, Δασκάλας και επί διπλώματι σπουδάστριας της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Μητρόπολης, συζύγου του Λαμπαδαρίου του Ι. Ναού κ. Ιωάννου Δέδε.  

O Αναγνωστάκης κατέθεσε το υπόμνημα της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Νομού Ευβοίας.

Ο βουλευτής Εύβοιας της Δημοκρατικής Αριστεράς Δημήτρης Αναγνωστάκης, καταθέτει ως αναφορά, το υπόμνημα της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Νομού Ευβοίας. 


Στο συγκεκριμένο υπόμνημά της η ΕΙΝΝΕΥΒ περιγράφει τις ιδιαιτερότητες που παρουσιάζει το 2ο σε μέγεθος νησί της Ελλάδας, αύξηση πληθυσμού τις περιόδους

Ο ΧΡΟΝΗΣ ΑΗΔΟΝΙΔΗΣ και η ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΚΑΡΑΝΤΖΗ απόψε στην εκπομπή του Χρ. Κουτσαύτη στο "Ε"

Μην χάσετε απόψε το βράδυ 7:30 να παρακολουθήσετε την εκπομπή του Χρ. Κουτσαύτη,  ΛΕΜΟΝΙ ΣΤΗ ΣΟΥΠΑ,  από το περιφερειακό τηλεοπτικό κανάλι «Ε» Έψιλον.

Χαλκίδα: "ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΣΠΙΡΤΑ" από τη Δημ. Σχολή Μπαλέτου -Ρυθμικής

Η Δημοτική Σχολή Μπαλέτου - Ρυθμικής, παρουσιάζει για εφέτος,  την παράσταση Κλασικού Χορού ¨ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΣΠΙΡΤΑ¨  (Den Lille Pige med Svovlstikkerne , Hans Christian Andersen). 


Πλατάνα: Έκαναν το σπίτι ζευγαριού... φυλακή!

Και μάλιστα τους έκλεισαν μέσα! Εφιαλτικές ώρες στα χέρια των ληστών έζησαν δύο ηλικιωμένοι στην Πλατάνα, κοντά στα Ψαχνά.


Ήταν η ώρα που το ηλικιωμένο ζευγάρι έβλεπε τηλεόραση. Ξαφνικά ακούστηκε ένας ήχος σαν σπάσιμο τζαμιού. Νόμισαν ότι ακούστηκε από την συσκευή αλλά δυστυχώς έπεσαν έξω όταν είδαν μπροστά τους δύο ληστές. 

Το «…από μόνος του» … ξανά στην Οδό Ονείρων

Το  «…από μόνος του» ύστερα από την επιτυχία της προηγούμενης παράστασης … ξανά στην Οδό Ονείρων


Η παράσταση «...από μόνος του» με αφορμή και βάση την ιστορία του Κεμάλ, όπως εξελίσσεται μέσα από τους στίχους του Νίκου Γκάτσου (στο ομώνυμο τραγούδι του Μ. Χατζιδάκι)  και χρησιμοποιώντας διάφορα είδη τέχνης (μουσική, κίνηση, ηθοποιία, λόγο, σλάιτς, video-art)  κάνει μια αναζήτηση αξιών μέσα στον κόσμο... 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...