Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

«Το παραμύθι του Μεγαλέξανδρου» ενίσχυσε τον Σύλλογο «Άνθρωπος – Ελπίδα – Πολιτισμός»

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανευβοϊκού Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων Α.με.Α «Άνθρωπος – Ελπίδα – Πολιτισμός» επιθυμεί να εκφράσει τις ευχαριστίες του προς όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του, αναφορικά με την Παιδική Θεατρική Παράσταση του Δημήτρη Αδάμη «Το παραμύθι του Μεγαλέξανδρου» στις 11.7.2013 για την ενίσχυση των σκοπών του Συλλόγου.

Επίσης ευχαριστούν όλα τα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας - Ραδιοφωνίας , Έντυπης και Ηλεκτρονικής Δημοσιογραφίας για την σημαντική και καθοριστική συμβολή τους .

Ευχαριστούν και την Πρόεδρο του Δημοτικού Οργανισμού Άθλησης , Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Χαλκίδας κα Λίλιαν Ζλακώνη , καθώς και τους συνεργάτες της , αφ’ ενός για την δωρεάν παραχώρηση του Θερινού Δημοτικού Θεάτρου «Ορέστης Μακρής» και αφ’ ετέρου για την άριστη συνεργασία.

Χορηγία Οικογενειών Λεμπέση

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανευβοϊκού Συλλόγου Γονέων , Κηδεμόνων & Φίλων Α.με.Α «Άνθρωπος – Ελπίδα – Πολιτισμός» ευχαριστεί την Αργυρούλα Λεμπέση – Κλάγκου και το Κωνσταντίνο Λεμπέση για την απόφασή τους να ενισχύσουν οικονομικά τους σκοπούς του Συλλόγου με την ευγενική χορηγία τους , εις μνήμην του προσφιλούς πατρός τους Πέτρου Λεμπέση .

Ευχόμεθα από καρδιάς την εξ ύψους παρηγορία στους ίδιους και τις οικογένειές τους.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Πρόεδρος                            Αντιπρόεδρος

Ειρήνη Μερτζιάνη               Σταυρούλα Σκιά-Νικολάκη

Δυσεπίλυτο, για τη κυβέρνηση, το πρόβλημα της ΛΑΡΚΟ

Δυσεπίλυτο είναι, για τη κυβέρνηση, το πρόβλημα της ΛΑΡΚΟ, δεδομένου και του φακέλου που έχει ανοίξει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αναφορικά με το ενδεχόμενο κρατικής υποστήριξης προς την εταιρεία.

Το σενάριο που επεξεργάζεται η κυβέρνηση δεν προβλέπει μείωση προσωπικού, ούτε διακοπή λειτουργίας του παραγωγικού τμήματος, καθώς η επαναλειτουργία μονάδων μετά από τυχόν διακοπή θα απαιτούσε έξι μήνες και σημαντική επένδυση.

Ωστόσο, το σχέδιο προβλέπει σημαντική μείωση υποχρεώσεων, λόγω των μεγάλων χρεών που έχει η ΛΑΡΚΟ.
Η ΛΑΡΚΟ απασχολεί περίπου 1.000 εργαζόμενους, ενώ μεγάλο πρόβλημα αποτελούν τα χρέη της εταιρείας που ανέρχονται σε 300 εκ. ευρώ. Σημειώνεται δε πως η εταιρεία έχει και αρνητικά ίδια κεφάλαια σύμφωνα με το ταμείο αποκρατικοποιήσεων.

Πηγή: skai.gr

ΣΔΟΕ: Πρωταθλητές στην παραβατικότητα Εύβοια, Φωκίδα, Σαντορίνη

Τo Σ.Δ.Ο.Ε. στο πλαίσιο των ελέγχων κατά τη θερινή περίοδο και από 16/07/2013 έως και 22/07/2013, πραγματοποίησε 838 ελέγχους σε επιχειρήσεις εστίασης, μπαρ, κέντρα διασκέδασης, ενοικιαζόμενες πολυτελείς κατοικίες και υπαίθριες αγορές.

Από τους ελέγχους προέκυψε ότι 409 επιχειρήσεις ήταν παραβάτες και καταλογίστηκαν 2.020 παραβάσεις.
Η παραβατικότητα ανά περιοχή ήταν:
  1. Εύβοια 100%
  2. Φωκίδα 80%
  3. Θήρα 79,31%
  4. Πάρος 75,76%
  5. Λακωνία 71,27%
  6. Ίος 66,67%
  7. Αττική 60%
  8. Κρήτη 56,83%
  9. Λουτράκι – Παραλία Ξυλοκάστρου 52,85%
  10. Πόρτο Χέλι Ερμιόνη 50%
  11. Κέρκυρα 46%
  12. Ρόδος 44%
  13. Μύκονος 43,75%
  14. Σύρος 42,11%
  15. Χαλκιδική 40%
  16. Πιερία 33%
  17. Τήνος 26,67%
Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από κοινό συνεργείο Σ.Δ.Ο.Ε., ΕΛ.ΑΣ. και Λιμενικού Σώματος, ελέγχθηκε το σύνολο των επιχειρήσεων πλανοδίου εμπορίου στη Νάουσα της Πάρου. Καταλογίστηκαν 9 παραβάσεις σε ισάριθμες επιχειρήσεις και απομακρύνθηκαν όσοι διέθεταν προϊόντα παραεμπορίου και απομιμητικά προϊόντα, προκειμένου να δραστηριοποιηθούν στο χώρο οι νόμιμες επιχειρήσεις.

Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει "προκλητική ενέργεια της πολυεθνικής Lafarge"

Η Γραμματεία Εύβοιας του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου καταγγέλλει την προκλητική ενέργεια της πολυεθνικής Lafarge να ανακοινώσει κίνητρα για ‘’οικειοθελή αποχώρηση’’ στο εργοστάσιο της ΑΓΕΤ της Χαλκίδας (25% πλέον της νόμιμης αποζημίωσης).

Η ενέργεια αυτή έρχεται σα συνέχεια της παύσης λειτουργίας του εργοστασίου από τις 26/3/13 και των 42 μέχρι τώρα απολύσεων που έχει προχωρήσει από τότε η πολυεθνική (5% κάθε μήνα), αξιοποιώντας τους νόμους που έχουν ψηφίσει οι κυβερνήσεις και συγκυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΔΗΜΑΡ.

Ο στόχος σε αυτή τη φάση είναι σαφής: Θέλει να ‘’ξεμπερδέψει’’ μια ώρα αρχύτερα, να κάμψει το ηθικό όσων αγωνίζονται, να διασπάσει των αγώνα, να σπείρει απογοήτευση και φόβο.

Η ενέργεια αυτή επιβεβαιώνει για μια ακόμα φορά τις εκτιμήσεις του ΠΑΜΕ:

Ότι το κλείσιμο του εργοστασίου  δεν εντάσσεται στα πλαίσια μιας γενικής και αόριστης ‘’αποβιομηχάνισης’’ της περιοχής, ούτε φταίνε κάποιοι ‘’κακοί’’ επιχειρηματίες, ούτε γενικά τα ‘’μνημόνια’’, όπως διατείνεται ο εργοδοτικός – κυβερνητικός συνδικαλισμός (παλιός και ‘’νέος’’) και οι πολιτικές δυνάμεις που τον στηρίζουν.

Η εξέλιξη αυτή είναι επιχειρηματική κίνηση της Lafarge, αφορά ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ  ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ που σκοπό έχει τη μεγιστοποίηση των υπερκερδών της σε περίοδο κρίσης. Το ‘’ομολογεί’’ άλλωστε και η ίδια όταν υπολογίζει ότι από το 2014 θα έχει ΕΤΗΣΙΑ κέρδη 18εκ€.

Για την επίτευξη αυτού του στόχου η πολυεθνική δε διστάζει να ξοδέψει τώρα μερικά χρήματα παραπάνω, γιατί ξέρει και υπολογίζει ότι με αυτόν τον τρόπο θα φτάσει γρηγορότερα στο στόχο της που είναι η τεράστια κερδοφορία!

Αυτός είναι ο καπιταλισμός: Δε διστάζει μπροστά στα κέρδη να προχωρήσει και στο μεγαλύτερο έγκλημα, όπως είναι η σαρωτική ανεργία για τους εργαζόμενους.

Οι εργαζόμενοι πρέπει να βγάλουν συμπεράσματα.

Καλούμε τους συνάδελφους Τσιμεντάδες  να αντισταθούν σε αυτή την προκλητική ενέργεια της Lafarge που αποτελεί μέρος του συνολικότερου σχεδιασμού της.

ΚΑΝΕΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ  ΝΑ ΜΗ ΛΥΓΙΣΕΙ
ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗ ΔΕΧΤΕΙ ΤΑ ‘’ΚΙΝΗΤΡΑ’’
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΕΝ ‘’ΑΝΤΑΛΛΑΣΣΕΤΑΙ’’  ΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
Enhanced by Zemanta

Η σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου στην Ερέτρια

Την Πέμπτη 25 Ιουλίου και ώρα 22:00, το μαγευτικό Negroponte Resort θα πλημμυρίσει με νότες, καθώς η εξέχουσα προσωπικότητα και μεγάλη σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου έρχεται στην Ερέτρια για μια και μοναδική συναυλία. 

Θα μας ταξιδέψει με μια επιλογή από την ελληνική μουσική ανθολογία με συνθέτες που τόσο πολύ λατρέψαμε. Θα ακούσουμε τραγούδια του Χατζιδάκη, Μαρκόπουλου, Ξαρχάκη, Θεοδωράκη και πολλών άλλων Ελλήνων συνθετών.

Συντελεστές:
Τραγούδι:  Σόνια Θεοδωρίδου
Πιάνο: Μάρκος Κώτσιας

Negroponte Resort: 19ο Χιλιόμετρο εθνικής οδού Χαλκίδας, Αλιβερίου. Τηλ 22290 61935

Βιογραφικό της Σόνιας Θεοδωρίδου:

Η Σόνια Θεοδωρίδου είναι μια εξέχουσα προσωπικότητα. Γεννημένη στη Βέροια, σπούδασε στο Εθνικό Ωδείο «Μανώλης Καλομοίρης» απ’ όπου αποφοίτησε με διάκριση καθώς επίσης και με βραβείο «Άριστης και Διακεκριμένης Εκτέλεσης». Της χορηγήθηκε η υποτροφία «Μαρία Κάλλας» η οποία της έδωσε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει περαιτέρω σπουδές στη Μουσική Ακαδημία της Κολωνίας και αργότερα στο Λονδίνο με την Vera Rozza. Έχει εμφανισθεί στα πιο σημαντικά λυρικά θέατρα της Ευρώπης, όπως η Όπερα της Φρανκφούρτης, Κρατική Όπερα του Βερολίνου, Γερμανική Όπερα του Βερολίνου, Κρατική Όπερα του Αμβούργου, Εθνικό Θέατρο του Μονάχου και της Στουτγκάρδης, Théâtre Royal de la Monnaie (Βρυξέλλες), Théâtre Chatelet του Παρισιού.


Enhanced by Zemanta

«Με Δύναμη από την Κηφισιά» στην... Ερέτρια

Η θεατρική ομάδα Ερέτες, θα ανεβάσει την Πέμπτη 25 και την Παρασκευή 26 Ιουλίου, το θεατρικό έργο «Με Δύναμη από την Κηφισιά», στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Γενικού Λυκείου Ερέτριας.

Κωπηλατούν «Με Δύναμη από την Κηφισιά» οι Ερέτες, ξεκινώντας το καλοκαιρινό τους ταξίδι, παρέα με τέσσερεις γυναίκες που έχουν προορισμό την Ταϋλάνδη. Τέσσερεις γυναίκες, που ονειρεύονται και κάνουν σχέδια για αυτό το ταξίδι, νομίζοντας ότι θα  αλλάξει η ζωή τους, που τσακώνονται και αγαπιούνται, τα λένε όλα μεταξύ τους και θέλουν να είναι αισιόδοξες για το αύριο. Θα καταφέρουν, άραγε, να ξεφύγουν από όλα τα προβλήματα της καθημερινότητας τους και να ξεκινήσουν με δύναμη μια καινούρια ζωή;

Το «Με Δύναμη από την Κηφισιά» είναι ένα από τα έργα-σταθμούς της νεοελληνικής δραματουργίας, με την υπογραφή του αξεπέραστου συγγραφικού διδύμου Δημήτρη Κεχαΐδη και Ελένης Χαβιαρά, σε σκηνοθεσία Μιλτιάδη Παπανάγνου.

Παίζουν με τη σειρά που εμφανίζονται:

Αλέκα:    Κρυσταλλία Μπουραζά
Ηλέκτρα: Κατερίνα Φουρμούζη
Φωτεινή: Μαλαματένια Κιάκη – Τσολάκου
Μάρω:     Βάνα Τσιριμώκου.

Συντελεστές της παράστασης

Σκηνοθεσία: Μιλτιάδης Παπανάγνου
Σκηνικά, κοστούμια: «Ερέτες»
Μουσική επιλογή: Κατερίνα Φουρμούζη
Φωτισμοί- Ήχος: Παναγιώτης Μπούκος
Μακέτα, επιμέλεια προγράμματος: Κρυσταλλία Μπουραζά
Κοσμήματα- αξεσουάρ: Τσιριμώκου Βάνα
Κομμώσεις: Ζέτα Χιωτέρη 
Υποβολείο: Τζορμπατζούδη Ιωάννα

Σας περιμένουμε όλους, να απολαύσουμε αυτό το ταξίδι παρέα, την Πέμπτη 25 & την Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013 και ώρα 21:00΄, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Γενικού Λυκείου Ερέτριας.

Είσοδος Ελεύθερη.

Σε τρία διεθνή Φεστιβάλ χορού ο Σύλλογος «T΄ Aλωνάκι

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του Συλλόγου Ελληνικής Πολιτιστικής Παράδοσης Χαλκίδας «T΄ Aλωνάκι», σε τρία διεθνή Φεστιβάλ χορού και μουσικής στην περιοχή της Βretagne, στη Βορειοδυτική Γαλλία. Ο Ελληνικός Σύλλογος ύστερα από πρόσκληση των διοργανωτών, το διάστημα 3-15 Ιουλίου, συμμετείχε σε φεστιβάλ, στο Saint-Malo με συμμετοχή 24 πολιτιστικών ομάδων από όλο τον κόσμο, στο Pontivy, και στο Rosporden

Στα τρία παραπάνω φεστιβάλ, ο σύλλογός μας παρουσίασε χορούς και τραγούδια από την Εύβοια, τον Πόντο, το Ανατολικό Αιγαίο, τις Κυκλάδες, την Πελοπόννησο, τη Στ. Ελλάδα, τη Θεσσαλία, τη Μακεδονία και τη Θράκη.


Oι ελληνικοί χοροί και τα τραγούδια ενθουσίασαν όλες τις συμμετέχουσες χώρες και τους διοργανωτές και «Τ΄ Αλωνάκι» ως εκπρόσωπος της Ελλάδας, απέσπασε σχόλια και κριτικές, που έκαναν περήφανα όλα τα μέλη της ελληνικής πολιτιστικής ομάδας.

Για άλλη μια φορά ο ελληνικός χορός και η ελληνική παραδοσιακή μουσική, ως συνιστώσες του λαϊκού μας πολιτισμού, αποτέλεσαν  έναν αυθεντικό και άξιο  πρεσβευτή της πατρίδας μας.


Τους ελληνικούς χορούς, συνόδεψε κομπανία δημοτικής μουσικής, αποτελούμενη από τους μουσικούς, μέλη του συλλόγου:

Αγιουτάντη Παντελή στο βιολί, Σακαρίδη  Νίκο στον κεμεντζέ και στο τραγούδι, Μαρμαρινό Χρήστο στο κλαρίνο, Κιούση Άκη στο λαούτο, Μπαρώνο Μιχάλη στα κρουστά και Χαλίλη Αποστολίνα στο τραγούδι.


Κατά την παραμονή των μελών του συλλόγου στα παραπάνω φεστιβάλ, τα 33 μέλη του επισκέφτηκαν αξιοθέατα της Βretagne, αλλά και του Παρισιού.


Για το Δ.Σ

Ο πρόεδρος                                                             Η γραμματέας
Λιανοστάθης Δημήτρης                                          Σκολίδη  Φωτεινή
Enhanced by Zemanta

Kαλοκαιρινή εκστρατεία της Βιβλιοθήκης Χαλκίδας

Μετά την επιτυχία που γνώρισε η καλοκαιρινή εκστρατεία της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Χαλκίδας, τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο, οι δράσεις της συνεχίζονται τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο. Οι προεγγραφές για τις δράσεις του Αυγούστου και του Σεπτεμβρίου αρχίζουν στις 25 Ιουλίου.
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

6 Αυγούστου, 10:00-11:00 το πρωί

Συναντιόμαστε και παίζουμε τα επιτραπέζια παιχνίδια της Βιβλιοθήκης, συνάντηση 3η

Στον 1ο όροφο της Βιβλιοθήκης. Για παιδιά 8-12 ετών, μέχρι 12 άτομα. Με προεγγραφή. (5 συναντήσεις)

6 Αυγούστου, 11:00-12:00 το πρωί

Dixit Odyssey, συνάντηση 3η

Αποκρυπτογραφήστε τα μυστικά των εικόνων και αφήστε τη φαντασία σας να πάει μακριά!

Στον 1ο όροφο της Βιβλιοθήκης. Για παιδιά 8-12 ετών, μέχρι 12 άτομα. Με προεγγραφή. (5 συναντήσεις)

21 Αυγούστου, 10:00-12:00 το πρωί

Η ομάδα πάτσγουορκ της βιβλιοθήκης, συνάντηση 2η

Συναντιόμαστε και ράβουμε τα χρωματιστά κουρελάκια που μας φέρνετε για να φτιάξουμε την πολύχρωμη σημαία αυτού του καλοκαιριού.

Στον 1ο όροφο της Βιβλιοθήκης. Για παιδιά 5-15 ετών, μέχρι 30 άτομα. Με προεγγραφή.

27 Αυγούστου, 10:00-12:00 το πρωί

Ανάγνωση παραμυθιού επιλογής μας με θέμα το κίτρινο

Με την ΟμάδαΦιλαναγνωσίας «ΜιΦορΑκΑιΕΝαΚα»

Στον 1ο όροφο της Βιβλιοθήκης. Για παιδιά 5-10 ετών, μέχρι 30άτομα. Με προεγγραφή.

29 Αυγούστου, 10:00-11:00 το πρωί

Συναντιόμαστε και παίζουμε τα επιτραπέζια παιχνίδια της Βιβλιοθήκης, συνάντηση 4η

Στον 1ο όροφο της Βιβλιοθήκης. Για παιδιά 8-12 ετών, μέχρι12 άτομα. Με προεγγραφή. (5 συναντήσεις)

29 Αυγούστου,11:00-12:00 το πρωί

Dixit Odyssey, συνάντηση 4η

Αποκρυπτογραφήστε τα μυστικά των εικόνων και αφήστε τη φαντασία σας να πάει μακριά!

Στον 1ο όροφο της Βιβλιοθήκης. Για παιδιά 8-12 ετών, μέχρι12 άτομα. Με προεγγραφή. (5 συναντήσεις)

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ

2 Σεπτεμβρίου, 6.30-7.30 το απόγευμα

Τα ζάρια των ιστοριών: Λέμε ιστορίες για χρώματα, συνάντηση 3η

Ρίχνουμε τα ζάρια των ιστοριών και αρχίζει η ιστορία μας που πρέπει να περιλαμβάνει κι ένα πολύχρωμο αντικείμενο.

Στον 1ο όροφο της Βιβλιοθήκης, για παιδιά 8-12 ετών, μέχρι20 άτομα. Με προεγγραφή. (3 συναντήσεις)

4 Σεπτεμβρίου, 6.30-7.30 το απόγευμα

Ανάγνωση παραμυθιού επιλογής μας με θέμα το κίτρινο

Με την Ομάδα Φιλαναγνωσίας «ΜιΦορΑκΑιΕΝαΚα»

Στον 1ο όροφο της Βιβλιοθήκης. Για παιδιά 5-10 ετών, μέχρι 30 άτομα. Με προεγγραφή.

6 Σεπτεμβρίου, 6.30-8 το απόγευμα

Ανάγνωση ξενόγλωσσου παραμυθιού με χρώματα

Μαθαίνω τα χρώματα σε άλλες γλώσσες

Σε συνεργασία με το Σύλλογο Ιδιοκτητών Ξενόγλωσσων Φροντιστηρίων-κ. Γεωργία Γκατζογιάννη -  Τζαφέρου

Στον 1ο όροφο της Βιβλιοθήκης. Για παιδιά 6-12 ετών, μέχρι 30 παιδιά, Με προεγγραφή.

9 Σεπτεμβρίου, 10:00-11:00 το πρωί

Συναντιόμαστε και παίζουμε τα επιτραπέζια παιχνίδια της Βιβλιοθήκης, συνάντηση 5η

Στον 1ο όροφο της Βιβλιοθήκης. Για παιδιά 8-12 ετών, μέχρι 12 άτομα. Με προεγγραφή. (5 συναντήσεις)

9 Σεπτεμβρίου, 10:00-11:00 & 11:00-12:00 το πρωί

Dixit Odyssey,συνάντηση 5η

Αποκρυπτογραφήστε τα μυστικά των εικόνων και αφήστε τη φαντασία σας να πάει μακριά!

Στον 1ο όροφο της Βιβλιοθήκης. Για παιδιά 8-12 ετών, μέχρι 12 άτομα. Με προεγγραφή. (5 συναντήσεις)

13 Σεπτεμβρίου, 19:30 Πλατεία Αγίου Νικολάου

Η μουσική τωνχρωμάτων αποχαιρετά το καλοκαίρι!

Σε συνεργασία με το Ωδείο Μαρσύας-Δέσποινα Λαθούρα

Στην Πλατεία Αγίου Νικολάου. Για όλες τις ηλικίες. Χωρίς προεγγραφή.

Ψηφίζουμε το αγαπημένο μας χρώμα

Σε όλη τη διάρκεια της καλοκαιρινής εκστρατείας, από τις 15Ιουνίου έως τις 15 Σεπτεμβρίου, τις ώρες λειτουργίας της Βιβλιοθήκης, ελάτε στη Βιβλιοθήκη να ψηφίσετε το αγαπημένο σας χρώμα.

Περισσότερες πληροφορίες στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Χαλκίδας, Μ. Κακαρά 2 & Αντωνίου, τ.κ. 34100, τηλ: 22210-22031 και στη σελίδα της Βιβλιοθήκης στο facebook.

Cocktail Party @Stavento

Στα καλοκαιρινά μας βράδια υπάρχουν μερικά standards που δύσκολα μπορούν να αντικατασταθούν: 

βόλτες στην παραλία, καλή παρέα και ένα cocktail για να νιώσεις τη δροσιά ...

Έτσι και το Stavento από αυτή την Τρίτη και κάθε Τρίτη του καλοκαιριού ξεκινάει το καλύτερο Coctail Party στην πόλη με τιμή coctail 5€ ...!!

Stavento Cafe - Bar - Restaurant

Karaoli & Dimitriou 1, 34100 Chalkís

Το My Captain Party συνεχίζει δυνατά

Το My Captain Party συνεχίζει δυνατά, κατοχυρώνοντας την Πέμπτη μοναδική νύχτα διασκέδασης και φέτος στο GAZ!

SEXY DANCERS - NAVY STYLE - SUMMER MOOD

GUEST:The Equalizers

HIT:
Justin Timberlake - Like I Love U (The Equalizers Remix)

LISTEN at YouTube:

http://www.youtube.com/watch?v=gOR4DzLhnBo


More infos: Aleksis Kosmopoulos Aleksis Kosmopoulos B
6986109593
Enhanced by Zemanta

ΕΡΕΤΡΙΑ: Πνίγηκε 90χρονη

Πήγε για διακοπές στην Ερέτρια και άφησε εκεί τη τελευταία της πνοή. 

Μια γυναίκα που παραθέριζε στην περιοχή πνίγηκε μπροστά από τις εγκαταστάσεις του Ναυταθλητικού Ομίλου.

Η 90χρονη από την περιοχή Ζωγράφου Αττικής την ώρα που έκανε μπάνιο στη θάλασσα έχασε τις αισθήσεις της και πνίγηκε.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...