Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Η επιτροπή «πόθεν έσχες» αποφάσισε την συνέχιση της έρευνας για τα 5,5 εκατ. ευρώ του Β. Καπερνάρου

Την συνέχιση της έρευνας με άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών της υπόθεσης του κ. Βασίλη Καπερνάρου (ΑΝΕΛΛ) ο οποίος σύμφωνα με το ΣΔΟΕ φέρεται να έχει αποκρύψει φορολογητέα ύλη ύψους 5,5 εκατομμυρίων ευρώ αποφάσισαν τα μέλη της Επιτροπής «Πόθεν Εσχες» της Βουλής.

Αναστάτωση από φωτιά σε κατάστημα στη Χαλκίδα

Άμεσα έφθασε στο σημείο η Πυροσβεστική, η οποία έσβησε τη φωτιά πριν επεκταθεί στο κτήριο


Πυρκαγιά από βραχυκύκλωμα ξέσπασε σε κατάστημα του Κωτσόβολου στη Χαλκίδα. 

Η φωτιά ξέσπασε χθες το βράδυ, με τους πελάτες να τρέχουν πανικόβλητοι προς την έξοδο...

Η ταινία Thor 2: Σκοτεινός κόσμος σε 3D στο ΜΑ.ΓΙΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο 32χρονος Βρετανός ηθοποιός κλέβει την παράσταση στο «Thor 2: Σκοτεινός Κόσμος» ερμηνεύοντας για τρίτη φορά τον Λόκι, τον υιοθετημένο αδερφό του Θορ, την ίδια στιγμή που η καριέρα του έχει πάρει για τα καλά ανοδική πορεία.

Η δεύτερη ταινία σε σειρά, με πρωταγωνιστή τον θρυλικό Θορ, με τίτλο Thor 2: Σκοτεινός κόσμος, έρχεται στον κινηματογράφο ΜΑ.ΓΙΑ movietone από την Πέμπτη 21/11 ως την Τετάρτη 27/11. 


Thor 2: Ο Σκοτεινός Κόσμος 3D
Thor: The Dark World 3D

Zumbathon® Charity event για τον Γιώργο Σταύρου στη Νέα Αρτάκη

Ο καλύτερος τρόπος για να χορέψεις, να γυμναστείς, να διασκεδάσεις και πάνω απ' όλα να βοηθήσεις κάνοντας την δωρεά σου!!


Πανω από 70 ZUMBA® INSTRUCTORS θα ξεσηκώσουν την πόλη της Χαλκίδας στο Zumbathon® Charity event για τον Γιώργο Σταύρου στις 08/12/2013, στο Δημοτικό Γυμναστήριο "Άλκιμος" στην Νέα Αρτάκη, Χαλκίδας.

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα καλύψουν μέρος των εξόδων για τις θεραπείες του φίλου και συμπολίτη μας Γιώργου Σταύρου....

Από τον Ιούνιο του 2011 ο Γιώργος έχει ξεκινήσει ειδική θεραπεία μεταμόσχευσης βλαστοκυττάρων στο νοτιαίο μυελό στην ειδική κλινική αποκατάστασης “NEUROVITA” CLINIC OF INTERVENTIONAL AND RESTORATIVE NEUROLOGY AND THERAPY στην Μόσχα. Οι επισκέψεις που κάνει ειναι κάθε 4 μήνες και ήδη ολοκλήρωσε την 5η θεραπεία του. Το σπουδαίο νέο είναι οτι ο οργανισμός του ανταποκρίνεται πολύ θετικά στις θεραπείες και ήδη έχει αρχίσει να νιώθει τα πρώτα ''μουδιάσματα'' στα πόδια του. Έχει μπρόστα του άλλες 5 θεραπείες για να ολοκλήρωθεί ο αγώνας του.

Αγορά: Η ντροπή της Χαλκίδας πρέπει να τελειώσει άμεσα.

Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ

Με απόφαση  του Συμβουλίου της Επικρατείας, δικαιώθηκε  η προσφυγή  που  είχε καταθέσει ο πρώην  δήμαρχος  Χαλκίδας  και  νυν  βουλευτής  της Δημοκρατικής Αριστεράς  Δημήτρης Αναγνωστάκης,  για  ακύρωση  της  απόφασης  του  Κεντρικού Συμβουλίου Νεωτέρων Μνημείων του  Υπουργείου  Πολιτισμού, βάση της οποίας χαρακτηρίστηκε  διατηρητέα  η παλιά Δημοτική  Αγορά Χαλκίδας. Δημήτρης Αναγνωστάκης


Η  απόφαση  αυτή  σηματοδοτεί  τη  δικαίωση  του  αγώνα  των  κατοίκων  της  πόλης  και της τότε Δημοτικής  Αρχής. Αποτελεί δε απάντηση - κόλαφο στα ποικιλώνυμα πολιτικά, οικονομικά και επαγγελματικά συμφέροντα, που αντιστρατεύτηκαν την κοινή προσπάθεια πολιτών και φορέων  της τοπικής μας  κοινωνίας.

Η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, για τον αποχαρακτηρισμό της Δημοτικής Αγοράς Χαλκίδας, αποτελεί μια χρυσή ευκαιρία για τη Χαλκίδα, να αξιοποιήσει το χώρο προς όφελος όλων των δημοτών αλλά και των επισκεπτών της πόλης μας.

Η απόφαση  ανατρέπει τα μέχρι σήμερα δεδομένα. Η ντροπή της Χαλκίδας  πρέπει να τελειώσει άμεσα. Τώρα είναι η ώρα της ευθύνης.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Χαλκίδας, οφείλει να αξιοποιήσει την ευκαιρία. Σύσσωμο το πολιτικό προσωπικό, οι φορείς, οι σύλλογοι, οι πολίτες, θα πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους σε αυτό τον σκοπό.

Ο Δημήτρης Αναγνωστάκης και σε αυτή την προσπάθεια θα είναι στην πρώτη γραμμή, συμβάλλοντας με όλες του τις δυνάμεις, στο να γίνει πράξη ένα έργο, που επιθυμεί η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών της Χαλκίδας.

Αποστόλου: Δεν απαντά το υπουργείο για την απάτη 10 εκατομμυρίων Ευρώ στην Μαρφίν - Πειραιώς

Σε δηλώσεις προέβη ο βουλευτής Ευβοίας του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλης Αποστόλου, αναφορικά με την απαξίωση ελέγχου από τη μεριά του Υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, για το θέμα της απάτης της τράπεζας Μαρφίν-Εγνατία στη Χαλκίδα. Βαγγέλης ΑποστόλουΒαγγέλης Αποστόλου


Ο βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Βαγγέλης Αποστόλου με ερώτηση που είχε καταθέσει στις 18/10/13 προς τον Υπουργό Οικονομικών, με θέμα «Απάτη σε βάρος καταθετών ύψους 10 εκατομμυρίων Ευρώ στη Τράπεζα πρώην ΜΑΡΦΙΝ – ΕΓΝΑΤΙΑ, μετέπειτα ΛΑΪΚΗ και σήμερα ΠΕΙΡΑΙΩΣ στη Χαλκίδα», ζητούσε να λάβει ξεκάθαρες απαντήσεις από τον αρμόδιο Υπουργό σχετικά με τη μεγάλη αυτή απάτη σε βάρος εκατοντάδων πολιτών που εμπιστεύτηκαν τις οικονομίες της ζωής τους σε ένα τραπεζικό ίδρυμα που εποπτεύεται από το Υπουργείο Οικονομικών και την Τράπεζα Ελλάδας.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...