Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

ΒΙΝΤΕΟ - Η Στέλλα Καλλή έρχεται στο MIST CLUB και μιλά για την... πρώτη χυλόπιτα που έφαγε!

Η Στέλλα Καλλή  έρχεται για μια βραδιά στο MIST CLUB και θα μας καλέσει να ξεφαντώσουμε  το ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Η Στέλλα Καλλή καλεσμένη πρόσφατα,  στο "Βράδυ με τον Πέτρο Κωστόπουλο" στον ant1 μίλησε για τη ζωή της, αποκάλυψε την πρώτη χυλόπιτα που έφαγε, ενώ δεν δίστασε να συζητήσει τα ερωτικά της.

"Θα σου πω ότι η πρώτη μου σχέση ήταν οκτώ χρόνια και η επόμενη τέσσερα. Ξεκίνησα στα 18. Δεν θα πω πως έχω πάει με τρεις άντρες, αλλά ούτε με δεκατρείς... Απλά δεν έτυχε. Εγώ θέλω να είμαι ερωτευμένη, στα πατώματα. 

Το θέλω αυτό" είπε η δημοφιλής τραγουδίστρια ακόμα και όταν ο παρουσιαστής της εκπομπής της είπε ότι θα πέσει από το παράθυρο αν υποψιαστεί ότι δεν της έχει τύχει να κάνει  ποτέ σχέση μόνο μιας βραδιάς...

Για την πρώτη χυλόπιτα που έφαγε στη ζωή της, η Στέλλα Καλλή διηγήθηκε: "Ήμουν χοντρούλα, φουσκωτή, τα παντελόνια σκίζονταν και είχα βγει με ένα παιδί που μου άρεσε πάρα πολύ, ήταν πανέμορφος. Κάποια στιγμή, όπως τρώγαμε, μου είπε πως το πρόσωπό μου ήταν σαν μοιρογνωμόνιο. Ήταν μαχαίρι στην καρδιά...".

Για τις προτιμήσεις της στους άντρες παραδέχτηκε ότι δεν έχει υπάρξει ποτέ ζευγάρι με μεγάλο άνθρωπο: "Εκεί, γύρω στα 30 είναι το καλύτερο, μάξιμουμ 40. Βέβαια, ποτέ μη λες μεγάλο λόγο".

Όσο για τη συνεργασία της με τον Φοίβο είπε: "Είχε πέσει στα χέρια του ένα demo κάποια στιγμή που έλεγα κάτι ξένα τραγούδια και ήθελε να έρθουμε σε επαφή να μιλήσουμε. Ό,τι είχε πει ο Φοίβος, το έχει κάνει, του χρωστάω τα πάντα".

ΕΙΣΟΔΟΣ 10 ΕΥΡΩ ΜΕ ΠΟΤΟ

ΕΥΡΙΠΕΙΑ 2013: Το αφιέρωμα στον μεγάλο Άκη Πάνου (ΒΙΝΤΕΟ + ΦΩΤΟ)



Μπορεί ο Άκης Πάνου να έφυγε  από τη ζωή εδώ και 16 χρόνια (1/8/1997) αλλά τα τραγούδια του έμειναν διαχρονικά, έτσι μια επιλογή από αυτά τα υπέροχα τραγούδια που έγραψε, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι μπόρεσαν να παρευρεθούν εχθές στο Κόκκινο σπίτι (πλατεία Μάλλιου), σε ένα αφιέρωμα που πραγματοποίησε στον ίδιο, ο Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ. στα πλαίσια των εκδηλώσεων ΕΥΡΙΠΕΙΑ 2013.  





ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΤΣΑΥΤΗΣ



Μάχη στην άμμο: Το πρώτο μεγάλο τουρνουά beach wrestling στη Χαλκίδα

Παίρνει… φωτιά η άμμος! Την άλλη Κυριακή (11/8) τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στην Χαλκίδα, εκεί όπου θα πραγματοποιηθεί το πρώτο τουρνουά beach wrestling. 

Η διοργάνωση θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα του Π.Ο Πρωταθλητών Χαλκίδας καθώς και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Φιλάθλων Πάλης (Ε.Ο.Φ.Π).

Μάλιστα, οι νικητές θα έχουν έξτρα κίνητρο για να επικρατήσουν των αντιπάλων τους, αφού θα δοθεί και ένα χρηματικό έπαθλο σε όσους ξεχωρίσουν! Συν τοις άλλοις, οι διοργανωτές δείχνουν και το κοινωνικό τους πρόσωπο, αφού το τουρνουά θα έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Χαλκίδα: Συνελήφθη γυναίκα - αράχνη που ρήμαζε σπίτια

Εξιχνιάσθηκαν συνολικά 14 περιπτώσεις κλοπών, ενώ στη δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνεται ακόμη ένας 22χρονος συνεργός της


Συνελήφθη 30χρονη Ρομα, η οποία διέπραξε σωρεία κλοπών και διαρρήξεων στις περιοχές της Χαλκίδας και Αυλίδας αντίστοιχα, με λεία πάνω από 35.000 ευρώ.

Εξιχνιάσθηκαν συνολικά 14 περιπτώσεις κλοπών, ενώ στη δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνεται ακόμη ένας 22χρονος συνεργός της, επίσης Ρομά, σύμφωνα με το eviazoom.gr.

Συγκεκριμένα το μεσημέρι της Παρασκευής προσήλθε στο Αστυνομικό τμήμα Χαλκίδας μία 39χρονη ημεδαπή και κατήγγειλε ότι νωρίτερα την ίδια ημέρα το πρωί, ένα ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε άγνωστη γυναίκα, μετέβη στην οικία της στη Χαλκίδα και αφού αποβιβάστηκε η οδηγός της, στην συνέχεια άνοιξε την πόρτα της αυλής και προσπάθησε να εισέλθει στο εσωτερικό της οικίας της, πλην όμως έγινε αντιληπτή από την μητέρα της και τράπηκε σε φυγή με το όχημά της.

Επίσης το μεσημέρι της Παρασκευής, καταγγέλθηκε από 57χρονη ημεδαπή ότι επιστρέφοντας στην οικία της στη Χαλκίδα, διαπίστωσε ότι έξω από αυτήν ήταν σταθμευμένο ένα ΙΧ, ενώ κατά την είσοδο της στο σπίτι της διαπίστωσε ότι ήταν παραβιασμένο το παράθυρο της κουζίνας και είχε αφαιρεθεί από την κρεβατοκάμαρά της το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ και διάφορα κοσμήματα.

Η δράστιδα περίπου στις 20:15΄το βράδυ, εντοπίστηκε στον Καταυλισμό Ρομά Πυρίου Θηβών να επιβαίνει στο αυτοκίνητο, το οποίο είχε χρησιμοποιήσει για την μετάβασή της στις ανωτέρω δύο οικίες στη Χαλκίδα.

Μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε στο όχημά της, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, επιμελώς κρυμμένα κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού, διαρρηκτικά εργαλεία (τρία κατσαβίδια) και διάφορα κοσμήματα (δαχτυλίδια, αλυσίδες και ασημένια νομίσματα), των οποίων η προέλευση διερευνάται.

Μέχρι τώρα εξιχνιάσθηκαν συνολικά 13 κλοπές και 1 απόπειρα κλοπής σε οικίες, που διέπραξαν οι δράστες κατά το χρονικό διάστημα από 07-07-2013 έως και 02-08-2013, αφαιρώντας κυρίως κοσμήματα, χρηματικά ποσά και ηλεκτρονικές συσκευές (κινητά τηλέφωνα, ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές κ.λ.π.). Το συνολικό όφελος που αποκόμισαν από την παράνομη δράση τους υπερβαίνει τις 35.000 ευρώ.

Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε το ΙΧ αυτοκίνητο της 30χρονης, ενώ η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον κ. εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

"Le Putanique" @ Mist Club την Τετάρτη


Ο χαμός και η τρέλα του "Le Putanique" από το M.A.G. [Marqué Athens Gazi] έρχεται στη Χαλκίδα στο Mist club να ταράξει τα νερά και να σας διασκεδάσει σε mainstream ρυθμούς ...

Και όλα αυτά την Τετάρτη 7/8 στο Mist Club, στη Γλύφα.

Guest DJ "Stauros De La Cruz" 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...