Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

"Πετάει" το "Γαλάζιο Πουλί"

Παραστάσεις μέχρι και τον Μάρτη θα δώσει το "Θέατρο Χαλκίδας" με το "Γαλάζιο Πουλί" για να ικανοποιήσει όλα τα σχολεία της περιφέρειας που θέλουν να απολαύσουν το καλό θέατρο.

Οι πρώτες παραστάσεις στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία και έτσι το "Θέατρο Χαλκίδας" συνεχίζει ακάθεκτο...

Και όχι μόνο συνεχίζει, αλλά το γιόρτασε και με την ευκαιρία της κοπής της πίτας τα μέλη του επαναβεβαίωσαν την πίστη τους στην επιτυχία της προσπάθειάς τους που επιδοκιμάζει όλη η Χαλκίδα.

Παρόντες στη κοπή της πίτας, όλοι οι ηθοποιοί και η Διοίκηση του θεάτρου αλλά και ο σκηνοθέτης Νίκος Αλευράς και η ζωγράφος Μαρία Σκουλά.

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΧΑΛΚΙΔΑΣ αποτελούν οι: ΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΖΩΗ ΛΙΒΑΝΙΟΥ, ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΚΟΥΡΟΥΠΗΣ, ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΜΙΝΑ ΧΡΥΣΟΠΑΙΔΟΥ, ΕΙΔ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΜΑΙΡΗ ΧΟΥΛΙΕΡΗ, ΤΑΜΙΑΣ : ΝΙΚΟΣ ΣΙΑΚΑΝΤΑΡΗΣ, ΥΠΕΥΘ. ΥΛΙΚΟΥ: ΘΟΔΩΡΗΣ ΒΕΝΕΡΗΣ, ΜΕΛΟΣ : ΜΑΧΗ ΑΚΡΙΩΤΟΥ 

Διαμέλισε 54χρονο η έκρηξη…λάστιχου φορτηγού

Ένας 54χρονος εργάτης, πατέρας δύο παιδιών βρήκε τον θάνατο όταν την ώρα που προσπαθούσε να σβήσει φωτιά που είχε ξεσπάσει σε γερανοφόρο όχημα, εξερράγη το λάστιχο του οχήματος, μια έκρηξη που τον διαμέλισε…

Ο άτυχος εργαζόμενος επέβαινε στον γερανό με συνάδελφό του και εργάζονταν στο «Πάρκο του Λαού» στη Χαλκίδα.

Το γερανοφόρο ακούμπησε σε καλώδιο της ΔΕΗ και από την επαφή τυλίχθηκε στις φλόγες.

Ο 54χρονος μαζί με τον συνάδελφό του προσπάθησαν να σβήσουν τη φωτιά, όμως το ελαστικό εξερράγη με αποτέλεσμα ο άτυχος άντρας να διαμελιστεί.

Από την έκρηξη τραυματίσθηκε και ο συνάδελφός του ο οποίος ωστόσο υπέστη ισχυρό σοκ όταν είδε τον τραγικό χαμό του συναδέλφου του. Ο τραυματίας νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο Χαλκίδας.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...