Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Αγωνας jet ski στην Χαλκιδα BINTEO

Sea-Doo RXP in actionImage via WikipediaΗ Ελληνική Λέσχη Ταχυπλοϊας, πιστή στην ιστορία της στον χώρο των αγώνων PERSONAL WATERCRAFT (JET SKI), διοργανώνει το Σαββατοκύριακο στις 30/4-1/5/2011 στην Χαλκίδα Ευβοίας τον πρώτο αγώνα του Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχυπλοΐας.

H διεξαγωγή της 1ης αγωνιστικής του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Personal Water Craft 2011 ξεκίνησε σήμερα Σάββατο 30/4/2011 και συνεχίζεται αύριο Κυριακή 1/5 στις 11:00 π.μ. με σκοπό, οι αναβάτες των jet ski να τρελάνουν ακόμη πιο πολύ τα περίφημα «τρελά νερά» του στενού Ευρίπου.

Ο αγώνας γίνεται υπό την αιγίδα του Ναυτικού Ομίλου Χαλκίδας και χορηγός είναι το Οινοποιείο-Κτήμα Tzivani Ritsona. Χορηγοί επικοινωνίας είναι ο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και η SPORTDAY.


Enhanced by Zemanta

Όλο το χωριό λέει αντίο σε έναν άγγελο (BINTEO)


Όλο το χωριό θρηνεί για τον μικρό Χρήστοπου μία φωτοβολίδα του στέρησε την ζωή...

Εδώ και έξι μέρες πάλεψε για να κρατηθεί στην ζωή αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε...

Το πρωί της Παρασκευής έδειχνε να χάνει την μάχη. Στο πλευρό του από την πρώτη κιόλας στιγμή ο πατέρας του. Ο πατήρ Διονύσης όλες αυτές τις μέρες του κρατούσε το χεράκι του και προσεύχονταν.

Όταν ξημέρωσε η Παρασκευή, τα πράγματα δυσκόλεψαν. Από νωρίς αρκετοί συγχωριανοί βρίσκονταν στο νοσοκομείο δίπλα στον πατέρα. 

Γύρω στις 11 το πρωί όλοι πάγωσαν στο άκουσμα της είδησης ότι ο μικρός Χρήστος δεν θα γυρίσει πίσω στο χωριό ζωντανός.

Κανένας δεν ήθελε να πιστέψει την είδηση. Στην Δροσιά, τα κακά μαντάτα ήρθαν γρήγορα. Ο πένθιμος χτύπος της καμπάνας έκανε τους πάντες να λυγίσουν. «Μήπως δεν είναι η καμπάνα για τον Χρήστο;» αναρωτήθηκαν πολλοί.

Στην πλατεία του χωριού συναντήσαμε τον δημοτικό σύμβουλο Γιώργο Σανιδά. Ο κύριος Γιώργος είναι και ψάλτης στον ιερό ναό όπου χτυπήθηκε το αγγελούδι. Συντετριμμένος μας είπε δύο λόγια για τον άδικο χαμό ενός άγγελου.

Εγκατάλειψη ζωών στο δρόμο για Βόρεια Εύβοια

Πηρα αποφαση να γραψω την αναρτηση αυτη μπας επιτελους και ευαισθητοποιηθει καποιος φιλοζωικος φορεας η συλλογος γιατι αλλιως ουτε προκειται αν ενοχλησω με τηλεφωνα...Εδω λοιπον και αρκετους μηνες επειδη ετυχε να επισκεφτω την Βορεια Ευβοια καποιες φορες βλεπω στο δρομο απο Χαλκιδα για τον Οσιο Ιωαννη το Ρωσο λιγο πριν ανηφορησουμε για τον Αγιο 3,5 χιλιομετρα περιπου απο τη ταβερνα "Το Βυσσι" 2 εγκαταλελειμμενα σκυλακια στα αριστερα! του δρομου ακριβως μολις περναμε το στενο γεφυρακι της διαδρομης.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Ξεσηκώνονται καθηγητές και φοιτητές των ΤΕΙ Χαλκίδας

Ετοιμάζεται για λουκέτο το ΤΕΙ ΘεσσαλονίκηςΦωτιές άναψε και πάλι η Άννα Διαμαντόπουλου στα πανεπιστημιακά ιδρύματατης χώρας. Αναταραχές και συγκρούσεις αναμένονται στο ΤΕΙ Χαλκίδας όχι μόνον από πλευράς φοιτητών που διαμαρτύρονται για τις κτιριακές και τις ελλείψεις, αλλά και από τους καθηγητές που σκοπεύουν να “κλείσουν” το ΤΕΙ αν δεν πληρωθούν τα δεδουλευμένα.

Απλήρωτο παραμένει το Εκπαιδευτικού Προσωπικό,καθώς δεν τους έχουν καταβληθεί δεδουλευμένα έξι μηνών, ενώ έχουν γίνει μειώσεις εκπαιδευτικού προσωπικού που φτάνουν το 50%, κατά το τρέχον εξάμηνο, με αποτέλεσμα να τίθεται σε κίνδυνο η εκπαιδευτική διαδικασία...

Το ΤΕΙ Χαλκίδας συντονίζει έτσι τις κινητοποιήσεις του με τους Συλλόγους των ΤΕΙ Κοζάνης, Καβάλας και Πειραιά, Κρήτης, Ηπείρου, Θεσσαλίας, Μεσολογγίου και Θεσσαλονίκης, που αντιμετωπίζουν όμοια προβλήματα, προκειμένου στις 6 Μαϊου να πραγματοποιήσουν κοινή παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Παιδείας.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...