Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Φορέματα που πρέπει να έχει κάθε ντουλάπα

Το πιο κλασσικό, γυναικείο ντύσιμο είναι αυτό που βασίζεται στο φόρεμα. Το αγαπημένο ρούχο σχεδιαστών αλλά και κάθε γυναίκας...
έχει ταυτιστεί με τη θηλυκότητα και συνδυαζόμενο με ένα ζευγάρι γόβες, αρκεί για μια εντυπωσιακή εμφάνιση.

Πλήθος σχεδίων και στιλ κυκλοφορούν και σπάνια μια γυναίκα περιορίζεται σε λίγα μόνο κοψίματα.

Δείτε τα 7 πιο αγαπημένα στιλ που πρέπει να υπάρχουν σε κάθε γκαρνταρόμπα…

Το στράπλες, «κοκτέιλ» φόρεμα: Μαζί με ένα ζευγάρι σκουλαρίκια και ένα όμορφο χτένισμα με κότσο, θα χαρίσει μια λαμπερή εμφάνιση.

Το μικρό, μαύρο φόρεμα: Κλασσικό κομμάτι που ποτέ δεν θα δυσκολέψει στους πιθανούς χρωματικούς και ενδυματολογικούς συνδυασμούς.

Το λευκό, μαύρο φόρεμα: Θα μπορούσε να μην αποτελεί χωριστή επιλογή. Ωστόσο, πρόκειται για ένα διαφορετικό κομμάτι που φοριέται κυρίως την εποχή αυτή, όντας ένα από τα πιο βολικά ρούχα που μπορούμε να επιλέξουμε.

Το «indie» μάξι φόρεμα: Η ρετρό επιλογή που παραμένει ενδιαφέρουσα. Φυσικά, πρέπει να δώσουμε προσοχή στη επιλογή των χρωμάτων και των μοτίβων που μας ταιριάζουν.

Το «flower power» φόρεμα: Η ανάλαφρη και χαλαρή επιλογή.

Το party dress: Η σέξι επιλογή, που μπορεί –ανάλογα με το σωματότυπο και το γούστο κάθε γυναίκας- να είναι είτε εφαρμοστό, είτε με έναν ώμο.

Το «The Ball skirt dress»: Το φόρεμα που εμπνεόμενο από τη δεκαετία του ΄50 κυριαρχεί τη φετινή σεζόν. Βασική του «αποστολή» είναι να τονίσει τη μέση. Κυκλοφορεί σε σχέδια τόσο με κλειστούς ώμους, όσο και με ανοιχτή πλάτη.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...