Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

Χαλκίδα: Με αυγά και ντομάτες ''υποδέχτηκαν'' τους Πασοκτζήδες οι ταξιτζήδες!

Το... αξιοζήλευτο επίπεδο των ταξιτζηδων της Εύβοιας αναδείχτηκε με συνθήματα όπως «Γιωργάκη φύγε απ’ τη βουλή, άσε το ποδήλατο και πάρε ένα ταξί». 

Οι οδηγοί ταξί της Εύβοιας, προπηλάκισαν κομματικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ που παραβρέθηκαν στη Χαλκίδα σήμερα το πρωί, όπου ξεκίνησε με καθυστέρηση μίας ώρας περίπου η Περιφερειακή Συνδιάσκεψη Στερεάς Ελλάδας του ΠΑΣΟΚ.

Από νωρίς το πρωί, οι επαγγελματίες οδηγοί ταξί έκλεισαν την είσοδο του Συνεδριακού Κέντρου που γίνεται η Συνδιάσκεψη και ζητούσαν για ακόμη μία φορά να εισακουστούν τα αιτήματά τους και να επανεξετασθεί το θέμα τους.

Γύρω στις 12.00 το μεσημέρι αντιπροσωπεία των οδηγών ταξί, συναντήθηκε με τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Εύβοιας και την κα Τσόνογλου από τη Βοιωτία με σκοπό να βρεθεί μία λύση, αναμένοντας και το γενικό γραμματέα μεταφορών Χάρη Τσιόκα, ο οποίος όμως δεν εμφανίσθηκε και έτσι δεν υπήρξε καμία απάντηση.

Την ώρα που οι συμμετέχοντες στην συνδιάσκεψη έμπαιναν στην αίθουσα του συνεδριακού Κέντρου, έπεφταν βροχή πάνω τους μπουκάλια με νερό, αβγά και ντομάτες! Ενώ για περίπου 2 ώρες βρίσκονταν υπό καθεστώς ομηρίας από τους επαγγελματίες δεδομένου ότι δεν μπορούσαν να βγουν από το χώρο αφού έξω θύμιζε βομβαρδισμένο τοπίο.

Στη συνέχεια και προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα, εκπρόσωποι των οδηγών ταξί βρέθηκαν στο ίδιο τραπέζι με τον Υπουργό Επικρατείας κ. Ηλία Μόσιαλο, τον Γραμματέα της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ στην Εύβοια Βαγγέλη Αυλωνίτη τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχο Περγαντά και τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Εύβοιας.

Συζητήθηκαν οι ενστάσεις τους και σύμφωνα με πληροφορίες, πήραν τη δέσμευση του κ.Μόσιαλου ότι το θέμα τους θα το ξανασυζητηθεί σε κυβερνητικό επίπεδο την ερχόμενη εβδομάδα.

ΕΦΗ ΝΤΙΝΗ/ newsit.gr

Μόνος του στην Χαλκίδα, ο Μπόγρης!

Με μία μπεζ βερμούδα, άσπρο tshirt και γυαλάκι έσκασε μύτη στην Χαλκίδα ο 22χρονος μπασκετμπολίστας Γιώργος Μπόγρης.
Ήταν μόνος τους μιας και ήταν καλεσμένος τοπικής ομάδας για να μιλήσει στους παίχτες της. Ο 22χρονος παίχτης του Παναθηναϊκού ήταν ευδιάθετος και έδωσε αρκετές συμβουλές στους παίχτες. Αν και πολλοί περίμεναν να δουν και την Έλλη Κοκκίνου, μάταια. Ο 22χρονος Θηβαίος αφού μίλησε στην συνέχεια είχε ένα μικρό chat με τους θαυμαστές του ενώ υπόγραψε και αυτόγραφα.
evianews.com

Να κηρυχθεί πυρόπληκτος ο Δήμος Ιστιαίας-Αιδηψού

edipsos04-08-4Image by eviagreece.com via FlickrΗ βουλευτής Εύβοιας του ΠΑΣΟΚ Κατερίνα Περλεπέ-Σηφουνάκη, κατέθεσε ως Αναφορά στη Βουλή, το αίτημα του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού να κηρυχθεί πυρόπληκτος, λόγω της καταστροφικής πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε στις 10 Ιουλίου 2011 στην Τοπική Κοινότητα Αγίου.

Η πυρκαγιά, η οποία κατασβέστηκε στις 12 Ιουλίου, κατέκαυσε 3.000 στρέμματα δασικής έκτασης εκ των οποίων, 2.500 στρέμματα με ελιές και 500 στρέμματα με πεύκα. Στην Αναφορά ζητείται επίσης, να επιχορηγηθεί ο Δήμος με επιπλέον οικονομική βοήθεια πυροπροστασίας, επειδή περιλαμβάνει μια πολύ μεγάλη δασική έκταση, αφού τα όριά του ξεκινούν από τα Βασιλικά και καταλήγουν στη Λιχάδα.
Enhanced by Zemanta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...