Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Ψαχνά: Κοινωνία Θρήνος και σπαραγμός στην κηδεία της 27χρονης δασκάλας

Με δάκρυα στα μάτια οι συνάδελφοι της και οι μαθητές της, είπαν αντίο στην άτυχη 27χρονη.


Η πιο συγκινητική στιγμή της νεκρώσιμης ακολουθίας ήταν έξω από το δημοτικό σχολείο των Ψαχνών. Για λίγα λεπτά στάθηκαν έξω. Ήταν το σχολείο όπου πέρσι δούλευε ως αναπληρώτρια η άτυχη Αναστασία. 

Ένοπλη ληστεία στο κατάστημα Jumbo της Χαλκίδας

Πανικός επικράτησε πριν από λίγη ώρα, το απόγευμα της Δευτέρας 25 Νοεμβρίου, στο πολυκατάστημα Jumbo της Χαλκίδας, που βρίσκεται στην Έξω Παναγίτσα, όταν ξαφνικά άρχισαν να ακούγονται πυροβολισμοί.


Στο κατάστημα πραγματοποιήθηκε ένοπλη

Η σχολή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στη Χαλκίδα

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τις δραστηριότητες στη σχολή ποδοσφαίρου στη Χαλκίδα: «Με επικεφαλής τον Νίκο Ρόγκα, η επίσημη σχολή ποδοσφαίρου της ομάδας μας στην Χαλκίδα διανύει ήδη το 10ο έτος λειτουργίας και συνεργασίας με το δίκτυο σχολών ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού. 

Στην πολυετή συνεργασία μας, η σχολή έχει δώσει το παρών σχεδόν σε όλες τις ενέργειες της διεύθυνσης, έχει έντονη παρουσία σε διάφορες ποδοσφαιρικές και κοινωνικές εκδηλώσεις,

Χαλκίδα: Τον έπιασαν με τα κλεμμένα ηχεία στα χέρια του

Χθες το απόγευμα, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που περιπολούσαν στην πόλη της Χαλκίδας, εντόπισαν τον 23χρονο να κινείται πεζός και να κατέχει δύο (2) ηχεία από ηχοσύστημα αυτοκινήτου, χωρίς να μπορεί να δικαιολογήσει την κατοχή τους.


Οι αστυνομικοί τον προσήγαγαν στο Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, όπου στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, διαπιστώθηκε ότι το συγκεκριμένο άτομο απογευματινές

Ψαχνά: Αυτή είναι η 27χρονη δασκάλα θύμα της θεομηνίας στη Ρόδο

Ένα από τα τρία θύματα της θεομηνίας που έπληξε την Ρόδο ήταν και η άτυχη 27χρονη δασκάλα Αναστασία Κατσαρού.


Ο θάνατος της νεαρής δασκάλας σκόρπισε την θλίψη εκτός από την οικογένειά της σε όλη τη Ρόδο αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα για τον άδικο χαμό της.

Η νεαρή κοπέλα με καταγωγή από τα Ψαχνά Ευβοίας, εξαφανίσθηκε το απόγευμα της Παρασκευή κατά τη διάρκεια της θεομηνίας της και βρέθηκε μερικές ώρες μετά.

Η 27χρονη δασκάλα είχε φύγει λίγους μήνες νωρίτερα με απόσπαση στη Ρόδο.

Παναγιώτη, "Για Σένα Τραγουδάμε"..!

Ένα βράδυ, κάπου στη Χαλκίδα. Θα είναι όλοι εκεί και θα δώσουν το δικό τους στίγμα, τη δική τους αισιοδοξία αλλά και την προσωπική τους στήριξη στον Παναγιώτη. 


Το θέατρο Παπαδημητρίου θα γεμίσει ζωή. Όπως παλιά. Θα τραγουδήσει ο Κωστής για μια Κυριακάτικη εκδρομή, ενώ η Μαριέττα θα σιγοψιθυρίσει το “Kookoobadi “ ξόρκι της. Αυτό που λέει πως διορθώνει τα πάντα. Θα ενώσουμε τα χέρια και θα απαιτήσουμε  αυτή την ευτυχία που περιμένουμε. Ίσως να αργήσει, αλλά οι πιθανότητες είναι με το μέρος μας.

Τρεις συλλήψεις για κλοπή από εργοστάσιο στο Σχηματάρι


Τους έπιασαν την ώρα που αφαιρούσαν πέντε σιδερένιες δοκούς, βάρους 250 κιλών, από ανενεργό εργοστάσιο


Τρεις Ρομά, ηλικίας 57, 26 και 30 ετών, συνελήφθησαν το μεσημέρι του Σαββάτου στη Σχηματάρι Βοιωτίας, ενώ αφαιρούσαν πέντε σιδερένιες δοκούς, βάρους 250 κιλών, από ανενεργό εργοστάσιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...