Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Παραβίαση στοπ τραυμάτισε 4χρονο

Πριν λίγο στην οδό Νεοφύτου και Αποστόλη.

Καραμπόλα που λίγο έλειψε να προκαλέσει βαριά σωματική βλάβη σε τετράχρονο αγοράκι συνέβη πριν λίγο στη συμβολή των οδών Αποστόλη και Νεοφύτου.
Σύμφωνα με αυτόπτεις μάρτυρες ένα Ι.Χ αυτοκίνητο μάρκας Νισάν με γυναίκα οδηγό παραβίασε το στοπ στην οδό Αποστόλη με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με ΙΧ πράσινου χρώματος που κινούταν επί της Νεοφύτου.
Από την πρόσκρουση το πράσινο αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και έπεσε με δύναμη σε σταθμευμένο αυτοκίνητο. Δυστυχώς, εκείνη ακριβώς τη στιγμή έμπαιναν στο αυτοκίνητο ο ιδιοκτήτης του και ο 4χρονος γιος του.
Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί το ποδαράκι του μικρού, το οποίο σφηνώθηκε μεταξύ λάστιχου και πεζοδρομίου. Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο και μετάφερε τον μικρό με τον πατέρα του (φωτο) στο Νοσοκομείο Χαλκίδας προκειμένου να εκτιμηθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού.
Να σημειωθεί ότι η υπαίτια οδηγός εγκατέλειψε αμέσως το σημείο του ατυχήματος και αναζητείται.

http://www.egnomi.gr/

Σπουδαία επιτυχία για την ΑΓΕΧ

Στην Α2 Εθνική γυναικών θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν η ΑΓΕ Χαλκίδας. Τα κορίτσια της ευβοϊκής ομάδας, με προπονήτρια την Ντίνα Κοροβέση, νίκησαν χθες τον Απόλλωνα Πάτρας με 69-35 και εξασφάλισαν την άνοδο μία αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση της τελικής φάσης. Αύριο (23/6) στις 10 το πρωί στο κλειστό του Μετς θα αντιμετωπίσουν τον Πανναξιακό.

Η προπονήτρια Ντίνα Κοροβέση, δήλωσε: «Αυτό που είχαμε συζητήσει με τα κορίτσια για το συγκεκριμένο παιχνίδι, έγινε μέσα στο παρκέ. Γνωρίζαμε ότι ήταν ο πιο κρίσιμος αγώνας για την άνοδο. Έπρεπε να είμαστε απόλυτα στον τρόπο του παιχνιδιού που είχαμε επιλέξει. Να παίξουμε καλή άμυνα, νε ελέγχουμε τα ριμπάουντ και όσο το δυνατόν να κάνουμε λιγότερα λάθη. Όλα αυτά, τα ξεδίπλωσαν τα κορίτσια κατά τη διάρκεια του αγώνα, η νίκη ήρθε εύκολα και η άνοδος στην Α2 είναι γεγονός. Αυτό άξιζε η ομάδα μας για την συνολική της προσπάθεια. Δεν τελείωσε όμως τίποτα, αφού υπάρχει και ο αγώνας της Πέμπτης με τον Παναξιακό, όπου σαν [πρωταθλήτρια ομάδα πρέπει να δείξουμε τις αρετές μας και την απαιτούμενη σοβαρότητα. Συγχαρητήρια στα κορίτσια της ομάδας για τις εμφανίσεις τους και την άνοδο, αλλά και σε όλους αυτούς που πίστεψαν στην ΑΓΕΧ».


ΠΗΓΗ: eviagate.gr

Αργύρης Αγγέλου: «Περιµένω κι εγώ να χτυπήσει το τηλέφωνο για δουλειά»

Σε ποιο βαθμό η οικονομική κρίση έχει αγγίξει τον Αργύρη Αγγέλου και τι ανησυχίες έχει ο ηθοποιός για το επαγγελματικό του μέλλον; 

«Νιώθω ανασφάλεια. Δεν µπορώ να σχεδιάσω τίποτε, να κάνω σκέψεις για το µέλλον. 

Είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση αλλά προσπαθώ να δω τα θετικά της. 

Εύχοµαι να µπορέσουµε να διατηρήσουµε την ελπίδα µας και να προσπαθήσουµε. Περιµένω κι εγώ να χτυπήσει το τηλέφωνό µου για να µου προτείνουν δουλειά, όπως κάνει όλος ο κόσµος». Πηγή: Το Βήμα

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...