Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Πετυχημένη πρεμιέρα για «Το Κυνήγι του Παιχνιδιού» από το Θεάτρο Χαλκίδας

Το Θεάτρο Χαλκίδας έκανε, με μεγάλη επιτυχία,  πρεμιέρα την Παρασκευή,  17 Ιανουαρίου στις 7μμ, με το έργο για παιδιά «Το Κυνήγι του Παιχνιδιού», στο θέατρο Παπαδημητρίου. 


Το Θέατρο Χαλκίδας είχε ετοιμάσει μια ποιοτική, δυναμική παράσταση που ξεσήκωσε τους μικρούς θεατές. 

Με πλαστά τιμολόγια έκανε... business 37χρονος Χαλκιδέος

Ένα μήνα "γλίτωνε" τη σύλληψη νεαρός επιχειρηματίας της Χαλκίδας , αλλά έπεσε στα δίχτυα της αστυνομίας.

 

Άντρες της Ασφάλειας Χαλκίδας, πέρασαν χειροπέδες σε 37χρονο Χαλκιδέο επιχειρηματία, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του 3ου Τακτικού Ανακριτή Αθηνών, από τις 11 Δεκεμβρίου 2013.

8 μήνες φυλακή για τις... τσιπούρες!

Όχι ένα, ούτε δύο, ούτε δέκα αλλά συνολικά 207 κιλά τσιπούρας επιχείρησαν να κλέψουν τέσσερα άτομα τα ξημερώματα της Τρίτης και σήμερα "εισέπραξαν" ποινή φυλάκισης 8 μηνών ο καθένας!

Για κακή τους τύχη, όμως, το Λιμενικό έλαβε καταγγελία για τη δράση τους με αποτέλεσμα να συλληφθούν.

Μας κοροϊδευει το υπουργείο για τα διόδια στο Σχηματάρι: Πάρτε τις παρακαμπτηρίους!

Το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων απάντησε στην 1874/17.12.2013 αναφορά του Βουλευτή Εύβοιας της ΔΗΜ.ΑΡ. Δημήτρη Αναγνωστάκη, σχετικά με την εγκατάσταση διοδίων στο δρόμο Χαλκίδας - Σχηματάρι.


Το Υπουργείο αναφέρει ότι με βάση την σύμβαση παραχώρησης του έργου, η οποία κυρώθηκε από την Βουλή των Ελλήνων το 2007, και αφορά στο συνδετήριο κλάδο του ΠΑΘΕ Σχηματάρι-Χαλκίδα, καθορίζεται και το θέμα των διοδίων - τελών από τους Παραχωρησιούχους.

Τι γίνεται με τις παρακάμψεις Χαλκίδας, Βασιλικού, Αμαρύνθου, Αλιβερίου

Το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων με αφορμή τον κοινοβουλευτικό έλεγχο, που άσκησε ο βουλευτή Εύβοιας της ΔΗΜΑΡ, Δημήτρης Αναγνωστάκης, απάντησε και για τις παρακάμψεις Χαλκίδας, Βασιλικού, Αμαρύνθου και Αλιβερίου.


Συγκεκριμένα στην απάντησή του αναφέρεται στα ακόλουθα έργα – μελέτες, που θα συγχρηματοδοτηθούν(;) στη νέα προγραμματική περίοδο και ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των πόρων και την ωρίμανσή τους:

O Αναγνωστάκης στη συζήτηση για συνεταιριστικές τράπεζες

Ο βουλευτής Εύβοιας Δημήτρης Αναγνωστάκης συμμετέχοντας ως τακτικό μέλος στη Διαρκή Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής, στη συζήτηση επί της Ενδιάμεσης Έκθεσης της Τράπεζας της Ελλάδος, για τη Νομισματική Πολιτική 2013, έθεσε ερωτήσεις σχετικά με τις συνεταιριστικές τράπεζες.


Συγκεκριμένα η ερώτηση είχε ως εξής: «Κύριε Διοικητά, με πρόσφατες αποφάσεις της Τράπεζας της Ελλάδας οδηγήσατε σε υποχρεωτική εκκαθάριση έξι συνεταιριστικές τράπεζες, αυτές της Αχαΐας, Λαμίας, Λέσβου, Δ. Μακεδονίας, Δωδεκανήσου και Εύβοιας. Γεννιέται λοιπόν εύλογα το ερώτημα: τι μέτρα θα λάβετε για τους μεριδιούχους και τις ενεργές δανειακές συμβάσεις και φυσικά σε ποιες αλλαγές του θεσμικού πλαισίου θα προβείτε έτσι ώστε να προστατευτεί ο θεσμός των συνεταιριστικών τραπεζών;»

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...