Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στον Άγιο Λουκά Αλιβερίου

Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στον Άγιο Λουκά Αλιβερίου στην Εύβοια.

Επίσημη ανακοίνωση του αρχηγείου της Πυροσβεστικλης αναφέρει ότι από τις 5 το απόγευμα η φωτιά ελέγχεται.

Για την κατάσβεσή της επιχειρούν 15 πυροσβέστες με έξι οχήματα, οκτώ άτομα πεζοπόρο τμήμα και ένα αεροσκάφος.

Εύβοια, Σεϋχέλλες και Καραϊβική, οι καλύτεροι προορισμοί για ιστιοπλοϊα!!!

U.S. Sailing team at the World Military Games ...Image via Wikipedia Η Εύβοια μέσα στους 10 καλύτερους προορισμούς του κόσμου για ιστιοπλοΐα σύμφωνα με το διεθνές National Geographic

Μαζί με τις Σεϋχέλλες και την Καραϊβική, η Εύβοια βαθμολογείται από την πιο έγκυρη διεθνή ταξιδιωτική έκδοση National Geographic μέσα στους 10 καλύτερους προορισμούς παγκοσμίως για κρουαζιέρα με ιστιοπλοϊκό.

Σύμφωνα με τον βουλευτή Συμεών Κεδίκογλου, η κατάταξη αυτή (http://travel.nationalgeographic.com/travel/top-10/sailing-cruises/#page=2), αποδεικνύει ότι το τουριστικό προϊόν της Εύβοιας είναι πολύ ισχυρό, αλλά πρέπει και εμείς οι ίδιοι να το πιστέψουμε και να δουλέψουμε συστηματικά γι΄ αυτό.
 eviaportal.gr

Επιδειξίας στο κέντρο της Χαλκίδας!!

Απίστευτο περιστατικό συνέβη πριν από λίγο στο κέντρο της Χαλκίδας και συγκεκριμένα στην οδό Αβάντων.
Ενας νεαρός αυνανιζόταν μπροστά στο πεζοδρόμιο και έγινε αντιληπτός από ρεπόρτερ του egnomi.gr. Εκείνη τη στιγμή δεν περνούσε κόσμος από την Αβάντων, αλλά ήταν ...εμφανές ότι πρόκειται για επιδειξία!

Ο ανώμαλος άντρας φορούσε τζιν βερμούδα, αθλητικά παπούτσια, τζόκευ και μπλε μπλούζα, ενώ χαρακτηριστικό του φόβου του μήπως γίνει αντιληπτός είναι ότι είχε τοποθετήσει λευκή ιατρική μάσκα στο πρόσωπό του. Το ύψος του ειναι περίπου στο 1,70.

Μόλις ο επιδειξίας κατάλαβε ότι έγινε αντιληπτός, το έβαλε στα πόδια. Να έχουν το νου τους λοιπόν οι γυναίκες, ενώ και η αστυνομία πρέπει να περιπολήσει για τη σύλληψή του.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...